2014 Kasım Anneleri

Doktor kontrollerinde herhangi bir sıkıntıdan bahsedilmedi tabi biraz tombik olduğu için geç olabileceğini söylediler ama anne sütü olduğu için dert edilmesine gerek yok umarım bizim de dönüp emekleyeceğimiz günler yakındırhu arada isyan123 arkadaşın sanırım sende çalışıyordun bende başladım 10 gün oluyor sana sormak istediğim Mustafa sen yokken ağlıyor mu benim kızım bir türlü alışamadı ona bakıcısı bakacak ama alışması için annemi de getirdim artık eve gittiğimde Komşuların bugün Kızın çok ağladı demesini duymak istemiyorum ve bu durum onu çok etkiledi sanırım her zaman bırakacağını sanıyor eve girince gece yatana kadar kucağımdan inmiyor sen nasıl alıştırdın

Bugün oğlumA püre yapacak sebzem yokkkkk.offff offff.pazara gitmek lzmm.yusufla zorrr gidebilecrk kimse yokkkk.
Et suyunda şehriye kaynatsamm ve et koysam agır gelmez dimi kızlarrrrrr.

canım ben 5. ayda başladım çalışmaya ve annem baştan beri yanımızdaydı..
oğlum daha beni çok ayırt etmeden çalışmaya başlayında hiç öyle bir problemle karşılaşmadık şükür..
ilerde nasıl olur bilmiyorum ama mustafa anneannesine çok düşkün resmen aşık..
doğumundan beri yanında olduğu için sanırım onuda 2. anne zannediyor

Bugün oğlumA püre yapacak sebzem yokkkkk.offff offff.pazara gitmek lzmm.yusufla zorrr gidebilecrk kimse yokkkk.
Et suyunda şehriye kaynatsamm ve et koysam agır gelmez dimi kızlarrrrrr.

yok canım olmaz..
yoğgurtalada yapabilirsin şehriye çorbası..
yada biraz un kavur içine şehriye a ve et suyu ile pişir o da güzel olur..
ben hergün sebze vermiyırum

kızlar geöen gün etli dolma yapmıştık..
mustafaya dolmanın içi ve yemeğin suyundan koydum birazda ezdim çatalla..
sonra yedirdim çok sevdi..
deneyebilirsiniz kıyma ve pirinç olunca yasak birşey yoktu.
mustafa yesin diye bilerek tuzsuz yapıyoruz yemekleri çok az atıyor annem sonra mustafaya ayırıyoruz tuzluyoruz..
deneyebilirsiniz

Gunaydn kizlar asimizi oldk geldk sukr kuzm bi aaa dedi geri sustu kurbn olurum onu verene.kizlar oglm bu ay sadece 200gr alms ((ebesine tek tek anlttm bunlari veryrm ve bu kadar die zaten ebesi tandk ver dedi sedyede yatrkrn bile ayaklari elleri durmadi dedi gormuyonmu hareketini dedi ilk gundn beri diyr hareketli die dediki boyu uzuyr uxamazsa tamm derim buda saglikli oldgnu gosteryr dedi bide dr sordum oda ver dedi enerjiye donustryr dedi yskiyr dedi ben dedim her goren diyo catlicak bu cocuk yemktn b8sver sen ver dedi defalrca dedim hocam oyle az uz vermyrum ver kizm dedi aglmasi uyumamsi kakasnda sorun yoksa ver dedi herseyi iyi hic sorun yok dedim anlamdm gitti

Sabh yesilsoganli naneli kabkli domatesli peynirki omlet yaptim orta boy nektarinle yedi 8de bugun uyutmdm adiya gidecez die 10dada az bise tahilli kasik mamadi verdim yatti uyudu yiyor yani yemeyince uyumuyrda

biz 40 ından sonra hep yalnıZdık kızımla haliyle ondan alışamaması normal sanırım umarım bu durumu çabuk atlatırız

Sabh yesilsoganli naneli kabkli domatesli peynirki omlet yaptim orta boy nektarinle yedi 8de bugun uyutmdm adiya gidecez die 10dada az bise tahilli kasik mamadi verdim yatti uyudu yiyor yani yemeyince uyumuyrda

canım sen oyala emdir öyle uyusun..
Allah korusun sonra obeziteye doğru gidebilir..
2 saate bir yemek yemesi ve arada emmesi inanki fazla canım..
artık ax kilo alıyorlar canım dediğin gibi hareket vaya etkili..
birde sütünü sağdınmı hiç benim sütüm su gibi beyaz bile değil nerdeyse o yüzden mustafa çok sık emiyordu ek gıdadan önce acaba senindemi öyle

biz 40 ından sonra hep yalnıZdık kızımla haliyle ondan alışamaması normal sanırım umarım bu durumu çabuk atlatırız

ayy inş alışır yaa..çok zor aklın oarada kalır şimdi

şoklardayım

benım oglum bunun yanında ek gıda almıyor gıbı kalır

suphe ettım senın kı mı dogru benım yaptıgım mı

cok az yıyor benım oglum

yok canım olmaz..
yoğgurtalada yapabilirsin şehriye çorbası..
yada biraz un kavur içine şehriye a ve et suyu ile pişir o da güzel olur..
ben hergün sebze vermiyırum
Hımmm öylemi diyorsunn.bende hergun sebze vermiyorum.terhana yayla çorbası.geçen gun yaptım havuçlu kabaklı yayla çorbası.
Dünde tarhana yaptımm
O zmnnn bugün senin dediği gibi deniyim çorbayı
Teşekkür ederimmm seçenek içinnn

Canim benim büyük oğlum da öyleydi 7 aylıkken 12.5kiloydu anne sütü aliyordu elleri kolları aşırı hareketli olmasına rağmen Emeklemesi 9.5 ayı bulmuştu yürümeye başladı hiç kilo kalmadı şimdi kardeşi ona göre daha zayıf ve cok daha hareketli ayrıca büyük oğlum şuanda aşırı hareketli bi cocuk bebekken kilodanmis demek ki o hali diyorum

fıkır olsun dıye yazayım dedım

bızım corba menulerımız,

tarhana corbası,
sehrıyelı, kıymalı, yogurtlu corba,
yayla corbası
ırmık, yesıl sogan, patates, kıymalı corba,
kıymalı mercımek corbası,
patates, havuc, kabak corbası
patates, havuc, taze fasulye corbası
un corbası
semızotu, kıyma, patates corbası
bıde bulgur kıyma semızotlu yemegı var

bunların ıcıne sızma zeytınyagı konuluyor, bugday ruseymı serpılıyor ve ıkındı de yarım kase kadar ıcıyor

http://www.nefisyemektarifleri.com/havuclu-kabakli-bebek-yogurt-corbasi-8-ay/

http://www.nefisyemektarifleri.com/bebek-yogurt-corbasi-8ay/

buda denenmıs guzel tarıfler

SEBZE PÜRELERİNİ NERDEYSE ÇORBAYA ÇEVİRMİŞİN ÇOK GÜZEL.

OH MAŞALLAH SENN PAŞA BAYA HERŞEY YİYO VALLA.
SALÇA TUZ HİÇ BİŞEY ATMADAN MI YAPIOSUNUZ YEMEKLERİNİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…