Doktor kontrollerinde herhangi bir sıkıntıdan bahsedilmedi tabi biraz tombik olduğu için geç olabileceğini söylediler ama anne sütü olduğu için dert edilmesine gerek yok umarım bizim de dönüp emekleyeceğimiz günler yakındırher bebeğin gelişimi farklı tatlım..kilolu bebekler daha zor hareket ederlermiş ama anne sütü ile beslendiği içinde sorun yok gibi görünüyor..
eğer çok içini kurcalarsa doktorunuza danışırsın..
zaten motor kabiliyetlerine dr lar süreki baklıyor bir problem olsa hemen söylerlerdi
Doktor kontrollerinde herhangi bir sıkıntıdan bahsedilmedi tabi biraz tombik olduğu için geç olabileceğini söylediler ama anne sütü olduğu için dert edilmesine gerek yok umarım bizim de dönüp emekleyeceğimiz günler yakındırhu arada isyan123 arkadaşın sanırım sende çalışıyordun bende başladım 10 gün oluyor sana sormak istediğim Mustafa sen yokken ağlıyor mu benim kızım bir türlü alışamadı ona bakıcısı bakacak ama alışması için annemi de getirdim artık eve gittiğimde Komşuların bugün Kızın çok ağladı demesini duymak istemiyorum ve bu durum onu çok etkiledi sanırım her zaman bırakacağını sanıyor eve girince gece yatana kadar kucağımdan inmiyor sen nasıl alıştırdın
Bugün oğlumA püre yapacak sebzem yokkkkk.offff offff.pazara gitmek lzmm.yusufla zorrr gidebilecrk kimse yokkkk.
Et suyunda şehriye kaynatsamm ve et koysam agır gelmez dimi kızlarrrrrr.
biz 40 ından sonra hep yalnıZdık kızımla haliyle ondan alışamaması normal sanırım umarım bu durumu çabuk atlatırızcanım ben 5. ayda başladım çalışmaya ve annem baştan beri yanımızdaydı..
oğlum daha beni çok ayırt etmeden çalışmaya başlayında hiç öyle bir problemle karşılaşmadık şükür..
ilerde nasıl olur bilmiyorum ama mustafa anneannesine çok düşkün resmen aşık..
doğumundan beri yanında olduğu için sanırım onuda 2. anne zannediyor
Sabh yesilsoganli naneli kabkli domatesli peynirki omlet yaptim orta boy nektarinle yedi 8de bugun uyutmdm adiya gidecez die 10dada az bise tahilli kasik mamadi verdim yatti uyudu yiyor yani yemeyince uyumuyrda
biz 40 ından sonra hep yalnıZdık kızımla haliyle ondan alışamaması normal sanırım umarım bu durumu çabuk atlatırız
şehriyeli ya da prınclı yogurt corbası yapabılrısın benceBugün oğlumA püre yapacak sebzem yokkkkk.offff offff.pazara gitmek lzmm.yusufla zorrr gidebilecrk kimse yokkkk.
Et suyunda şehriye kaynatsamm ve et koysam agır gelmez dimi kızlarrrrrr.
şoklardayımValla kizlr haklisnz dicem ama su var yemk istemdgi zamn yada doydugu zamn agzni kitliyr zaten yoksa aciyr yiyor yani kizlr bildgnz gibi degil hareketi herks diyr 5dk dursn su ayaklarin die ama kg 8 sorunda yok bence butun enerjsni atyr ondn yiyor gecen hafta bi yemedi de simdi yiyor yani
Hımmm öylemi diyorsunn.bende hergun sebze vermiyorum.terhana yayla çorbası.geçen gun yaptım havuçlu kabaklı yayla çorbası.yok canım olmaz..
yoğgurtalada yapabilirsin şehriye çorbası..
yada biraz un kavur içine şehriye a ve et suyu ile pişir o da güzel olur..
ben hergün sebze vermiyırum
Canim benim büyük oğlum da öyleydi 7 aylıkken 12.5kiloydu anne sütü aliyordu elleri kolları aşırı hareketli olmasına rağmen Emeklemesi 9.5 ayı bulmuştu yürümeye başladı hiç kilo kalmadı şimdi kardeşi ona göre daha zayıf ve cok daha hareketli ayrıca büyük oğlum şuanda aşırı hareketli bi cocuk bebekken kilodanmis demek ki o hali diyorumGünaydın kızlar bende sizi takip edenlerdenim hatta bir iki kere yazdım da.sizlere danışmak istediğim bir şey var benim kızım 1 hafta sonra 7ayını dolduracak yeni yeni ek gıdalara geçiyoruz ama Kızımın anne sütü almasına rağmen kilosu iyi hatta fazla 6 aylık kontrolünde 11.5 dü ama sanırım kilosu Yüzünden benim kuzum çok hareketlenemiyor bu da beni endişelendiriyır tam olarak kendiliğinden yüzüstü dönemiyor anca destek verirsek bu durumda olan arkadaşlar var mı biliyorum anne sütü ile ALINAN kilolar kalmayacak hepsi gidecek o zaman hareketlenmeye de başlayacak ama yine de Kafamı kurcalıyor
fıkır olsun dıye yazayım dedım
bızım corba menulerımız,
tarhana corbası,
sehrıyelı, kıymalı, yogurtlu corba,
yayla corbası
ırmık, yesıl sogan, patates, kıymalı corba,
kıymalı mercımek corbası,
patates, havuc, kabak corbası
patates, havuc, taze fasulye corbası
un corbası
semızotu, kıyma, patates corbası
bıde bulgur kıyma semızotlu yemegı var
bunların ıcıne sızma zeytınyagı konuluyor, bugday ruseymı serpılıyor ve ıkındı de yarım kase kadar ıcıyor
http://www.nefisyemektarifleri.com/havuclu-kabakli-bebek-yogurt-corbasi-8-ay/
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebek-yogurt-corbasi-8ay/
buda denenmıs guzel tarıfler
kızlar geöen gün etli dolma yapmıştık..
mustafaya dolmanın içi ve yemeğin suyundan koydum birazda ezdim çatalla..
sonra yedirdim çok sevdi..
deneyebilirsiniz kıyma ve pirinç olunca yasak birşey yoktu.
mustafa yesin diye bilerek tuzsuz yapıyoruz yemekleri çok az atıyor annem sonra mustafaya ayırıyoruz tuzluyoruz..
deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?