2014 Kasım Anneleri

Isyan arada sagiyrum once her aksam sagardim bu aralar cok sagmiyrum cicibebesini sutumle veryrdm kahvltsinida bulamc yapnca ihlmur yerine sutumu kullnyrdm benim sut yagli canm beyaz sari arasinda saginca biberonun uzeri kaymklaniyr buna ragmn kilo yok ek gidaya gecmden once 300 cc cikiyrdu simdi 150 ama cok sagmyrm ve tirleyle sagyrm makina degil

Gunaydın kızlar Dun cok yogun bır gun gecırdım. Akşam iftara davetlıydık. Gıttık. Kızım bır sanıye durmadı. Kımı gorduyse agladı. Odadan cıkamadm. Babasını gorunce bıle aglamaya başladı. Ne bışey yedm ne ıkı muabbet edebildm. Odadan cıkamadm resmen. Cıktıgımdada kızım kıyametı kopardı. Eve geldk gecede aglamaktan uyumadı. 2 gbı uyudu aralarda emdı saat 11 de uyandı. Tek guzel yanı dün evımızı bulduk şükür. Buyukçekmecede. Üzerımden büyük yük kalktı.

yarın oglum sunnet olacak
cok streslıyım
ıcım garıp
korkuyorum
arkadaslar, şu mubarek gunde dua edın ogluma olur mu?

hersey yolunda gıder ınsallah
Canm sorunsz sekilde atlatrsiniz insallhh canm yediryrm yedirmesem ne olur acaba cook zayif oyle resimlerde kilolu ciktgina bakmyin tombul degil orta kiloda istyrum yani evet kilo herseymi degil

yarın oglum sunnet olacak
cok streslıyım
ıcım garıp
korkuyorum
arkadaslar, şu mubarek gunde dua edın ogluma olur mu?

hersey yolunda gıder ınsallah

Canım umarım sorunsuz atlatırsınız. İçini ferah tut. Allah bu günleri gösterdi damatlığını da gösterir inşallah.

Günaydın arkadaşlar, bana yardim edin lütfen CMT.i 8 ayimiza gideceğiz fakat bebegin istahi resmen gitti ne yaptiysam yemiyor. Ama 15 gün önce gayet iyiydi. Kahvalti,meyve püresi, sebze,yoğurt hepsini yiyordu. Ne oldu anlamadim. Biraz önce de belki benim yaptiklarimi seviyordur diye kavanoz püre aldim deneme amaçli onura reddetti. Ne yapcam çocuk zayifladi sanki sadece memmek istiyor. Agzinda dakikalarca bekletiyor, yutmuyor. Su da verdim kolay yutar belki diye ama çocuğun agzinda sanki süzgeç var suyu ihlamuru içiyor diğerleri agzinda. CMT.i Dr kontrolumuz var fakat Dr ne yapabilir ki bunun için bilemedim çok sikinti yarattı bu durum. Düzelir dedim belki ama yok duzelmiyor

Canm sorunsz sekilde atlatrsiniz insallhh canm yediryrm yedirmesem ne olur acaba cook zayif oyle resimlerde kilolu ciktgina bakmyin tombul degil orta kiloda istyrum yani evet kilo herseymi degil
Canım benm kızım 8 aylık hatta geçti 8i senin ki kadar bile yok kilosu düşün bu ayda hiç kilo almamş doktor buna rağmen çok sağlıklı çok iyi bi bebeğin var dedi kilo herşey değil hatta kendi doktoruma götüürmeden önce pişik oldu diye başka bi doktora götürmiştm orada 200 gr fazla çıkmştı bu son kontroldede hiç kilo almadığı gibi 200 gr da gtmiş doktora sordm niye böyle diye çok normal kakayla gitmiştir dedi artık bundan sonra 400 gr bile almaz bekleme dedi

boya gidiyor ve aşırı hareketli senin oğlun gibi daha şimdiden tutup koltuk kenarlrından kalkıyor ayağa ayak üzerinde durmaya çalışyr maşallahevde 2 dk durmaz ek gıda olarak da sabahları hep kendi eline veriyrm hem yemeyi öğrensin hem doğru sürüst karnını doyuyrak yiyemediği için anne sütünü çok içsin diye onun dışında çorba ve yğurdunu ben yediyrm meyveyide kendi yiyor demem o ki maşallah sennde sütün varken bırak emsin isterse kiloda yapmasın ama emsin doya doya en azından 1 yıl alabildiği kadar alsın zaten diğer yemekleri ömrü boyunca yiyecek bütün yiyecekler her daim bulunur ama anne sütü bidaha bulunmaz inşalah yanlş anlamassn beni

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim kızım da iştahsız. Ama şimdiye kadar tamamen reddetmedi. İştahı bir açık bir kapalı. Geçen ayki kontrolümüzde idrar kültürü istemişti doktorumuz.İştahsız ve bir önceki kontrolünde az kilo aldı diye. Bir şey çıkmadı. Enfeksiyonda iştahsızlık ve kilo alma sorunu yaratabilirmiş. Doktoruna söylersin bu durumu. Mutlaka bir şeyler yapar tahlil falan. Kızım da istemediğinde suyu yutup ağzındakini yutmuyor,nasıl yapıyorsa artık Belki geçici bir şeydir.

Canim inşallah öyledir, geçici bir durumdur.çok canim sikilyor bu duruma

Güneş kremi alan arkadaşlar veya almayı düşünenler bebekler için 30 faktör mü daha uygun yoksa 50 faktör mü bize doktor biobaby nin organik güneş kreminizi tavsiye ettide 50 faktörü alın diye işaretlemiş çıkınca gördüm 50 tam koruma değil mi? siz kaç faktör aldınz ?

Ben
bencede benim Kızımın da kilodan canım yani Dönme teşebbüsünde bulunuyor ana kaldıramıyor kendini olsun bakalım Allah sağlık versin plur herşey Sağol canım

30 faktör daha uygun bebekler için.

Ya kızlar benm kızım dışardayken kakasını yapmıyo. Butun gun dışardaysak o o gun yapmıyo. Bırde tanelı ek besın yıyo ama bıraz sulu sevıyo katıyı daha az yıyo.

SALÇA YASAK DEĞİL Mİ AMA 1 YAŞINA KADAR.
Bende bazen sehriye corbasna katyrm minnacik annemin yaptgi bence okafarvktn bise olmaz ya en azindn ben ole dusunuyrm tuxlu sekerli vermyrda salca gecen ekldm cay kasigi kadr

Bende bazen sehriye corbasna katyrm minnacik annemin yaptgi bence okafarvktn bise olmaz ya en azindn ben ole dusunuyrm tuxlu sekerli vermyrda salca gecen ekldm cay kasigi kadr

HE EV YAPIMI OLURSA BELKİDE BENDE EV YAPIMI YOK
MARKETTEN ALIORUM AŞIRI TUZ OLUO İÇİNDE ŞİMDİLİK VERMEM YANİ
DOMATESLİ YAPSAN SALÇA YERİNE MESELA

Arkadaşlar bugün görevdeydim giremedim.. Şimdi bi bakınıp çıkıyorum.. Bu arada 1 inde regl olmam lazımdı hala olmadım hep de düzenli giderdi hiç şaşmazdı.. Test alıp yaptım eğer doğruysa negatif ama neden bu kadar gecikti ne olabilir sizce.. Aklıma kötü şeyler geliyor bi hastalık mı var acaba

KiZlar bugn corbasnin ardna 3saat gecrdm komsuya gittm yoksa daynmiyrm veriyrm simdide yogrt 4 5tane cicibebe 1 muz verdm yedi banyo yaptrdm yataga koyr koymz uyudu:)kizlr hic uzum suyu verdnizmi

Canm benm dogmdn snra 6ay olmadm hic sonra 1defa oldm ardna 25gn gectu sonra oldm normlde benimkide sasmzdi dogmdn sonra oldu yani dr demisti degisebilir die 1sene suruyrmus duzene girmesi bence cok takma hemde test yapmissn ya olsaydi cikardi hastalikta yoktr kotu dusunme

Canım ben doğumdan 3 ay sonra düzenli görmeye başlamıştım yine eskisi gibi... 30-31 gündüe oluyordum hiç şaşmıyordu... O yüzden tedirgin oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…