- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Canm sorunsz sekilde atlatrsiniz insallhh canm yediryrm yedirmesem ne olur acaba cook zayif oyle resimlerde kilolu ciktgina bakmyin tombul degil orta kiloda istyrum yani evet kilo herseymi degilyarın oglum sunnet olacak
cok streslıyım
ıcım garıp
korkuyorum
arkadaslar, şu mubarek gunde dua edın ogluma olur mu?
hersey yolunda gıder ınsallah
yarın oglum sunnet olacak
cok streslıyım
ıcım garıp
korkuyorum
arkadaslar, şu mubarek gunde dua edın ogluma olur mu?
hersey yolunda gıder ınsallah
Canım benm kızım 8 aylık hatta geçti 8i senin ki kadar bile yok kilosu düşün bu ayda hiç kilo almamş doktor buna rağmen çok sağlıklı çok iyi bi bebeğin var dedi kilo herşey değil hatta kendi doktoruma götüürmeden önce pişik oldu diye başka bi doktora götürmiştm orada 200 gr fazla çıkmştı bu son kontroldede hiç kilo almadığı gibi 200 gr da gtmiş doktora sordm niye böyle diye çok normal kakayla gitmiştir dedi artık bundan sonra 400 gr bile almaz bekleme dediCanm sorunsz sekilde atlatrsiniz insallhh canm yediryrm yedirmesem ne olur acaba cook zayif oyle resimlerde kilolu ciktgina bakmyin tombul degil orta kiloda istyrum yani evet kilo herseymi degil
Günaydın arkadaşlar, bana yardim edin lütfen CMT.i 8 ayimiza gideceğiz fakat bebegin istahi resmen gitti ne yaptiysam yemiyor. Ama 15 gün önce gayet iyiydi. Kahvalti,meyve püresi, sebze,yoğurt hepsini yiyordu. Ne oldu anlamadim. Biraz önce de belki benim yaptiklarimi seviyordur diye kavanoz püre aldim deneme amaçli onura reddetti. Ne yapcam çocuk zayifladi sanki sadece memmek istiyor. Agzinda dakikalarca bekletiyor, yutmuyor. Su da verdim kolay yutar belki diye ama çocuğun agzinda sanki süzgeç var suyu ihlamuru içiyor diğerleri agzinda. CMT.i Dr kontrolumuz var fakat Dr ne yapabilir ki bunun için bilemedim çok sikinti yarattı bu durum. Düzelir dedim belki ama yok duzelmiyor
Canim inşallah öyledir, geçici bir durumdur.çok canim sikilyor bu durumaCanım seni çok iyi anlıyorum. Benim kızım da iştahsız. Ama şimdiye kadar tamamen reddetmedi. İştahı bir açık bir kapalı. Geçen ayki kontrolümüzde idrar kültürü istemişti doktorumuz.İştahsız ve bir önceki kontrolünde az kilo aldı diye. Bir şey çıkmadı. Enfeksiyonda iştahsızlık ve kilo alma sorunu yaratabilirmiş. Doktoruna söylersin bu durumu. Mutlaka bir şeyler yapar tahlil falan. Kızım da istemediğinde suyu yutup ağzındakini yutmuyor,nasıl yapıyorsa artıkBelki geçici bir şeydir.
bencede benim Kızımın da kilodan canım yani Dönme teşebbüsünde bulunuyor ana kaldıramıyor kendini olsun bakalım Allah sağlık versin plur herşey Sağol canımCanim benim büyük oğlum da öyleydi 7 aylıkken 12.5kiloydu anne sütü aliyordu elleri kolları aşırı hareketli olmasına rağmen Emeklemesi 9.5 ayı bulmuştu yürümeye başladı hiç kilo kalmadı şimdi kardeşi ona göre daha zayıf ve cok daha hareketli ayrıca büyük oğlum şuanda aşırı hareketli bi cocuk bebekken kilodanmis demek ki o hali diyorum
OH MAŞALLAH SENN PAŞA BAYA HERŞEY YİYO VALLA.
SALÇA TUZ HİÇ BİŞEY ATMADAN MI YAPIOSUNUZ YEMEKLERİNİZİ
30 faktör daha uygun bebekler için.Güneş kremi alan arkadaşlar veya almayı düşünenler bebekler için 30 faktör mü daha uygun yoksa 50 faktör mü bize doktor biobaby nin organik güneş kreminizi tavsiye ettide 50 faktörü alın diye işaretlemiş çıkınca gördüm 50 tam koruma değil mi? siz kaç faktör aldınz ?
Salça var tatlım..tuz yok..
Salca
Bende bazen sehriye corbasna katyrm minnacik annemin yaptgi bence okafarvktn bise olmaz ya en azindn ben ole dusunuyrm tuxlu sekerli vermyrda salca gecen ekldm cay kasigi kadrSALÇA YASAK DEĞİL Mİ AMA 1 YAŞINA KADAR.
Bende bazen sehriye corbasna katyrm minnacik annemin yaptgi bence okafarvktn bise olmaz ya en azindn ben ole dusunuyrm tuxlu sekerli vermyrda salca gecen ekldm cay kasigi kadr
Canm benm dogmdn snra 6ay olmadm hic sonra 1defa oldm ardna 25gn gectu sonra oldm normlde benimkide sasmzdi dogmdn sonra oldu yani dr demisti degisebilir die 1sene suruyrmus duzene girmesi bence cok takma hemde test yapmissn ya olsaydi cikardi hastalikta yoktr kotu dusunmeArkadaşlar bugün görevdeydim giremedim.. Şimdi bi bakınıp çıkıyorum.. Bu arada 1 inde regl olmam lazımdı hala olmadım hep de düzenli giderdi hiç şaşmazdı.. Test alıp yaptım eğer doğruysa negatif ama neden bu kadar gecikti ne olabilir sizce.. Aklıma kötü şeyler geliyor bi hastalık mı var acaba
Canm benm dogmdn snra 6ay olmadm hic sonra 1defa oldm ardna 25gn gectu sonra oldm normlde benimkide sasmzdi dogmdn sonra oldu yani dr demisti degisebilir die 1sene suruyrmus duzene girmesi bence cok takma hemde test yapmissn ya olsaydi cikardi hastalikta yoktr kotu dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?