Ya arkdsim bn seni okuyunca bebegime bakamiyor muyum acaba diyrm yani hem yogurt icne 1 muz cicibebe yani nasil yiyor bu cocuk bunlri acaba beni ynlis anlma sakin ama ilerisi icin hic iyi olmz kiloya cok takiyrsun anldgm kdryla bnim oglumda cok kilolu degil daha yeni 8 kilo oldu 7.ayin icnde herkes zayf diyr ama hic tkmiyrm m.slh saglikli 2 gundur emekliyor vr kendi basina oturyr kilo olcut mu acaba saglikli olmsi.bnim.icin onmlidr sen.de ck tkma kfna saglikli olsn kilolu degilKiZlar bugn corbasnin ardna 3saat gecrdm komsuya gittm yoksa daynmiyrm veriyrm simdide yogrt 4 5tane cicibebe 1 muz verdm yedi banyo yaptrdm yataga koyr koymz uyudu:)kizlr hic uzum suyu verdnizmi
Canm cok takmiyrum ama birazck alsn diye ugradyrum ama yiyor yani benimki 30 ekim dogumlu 8kg bile degl 7 700 boyu iyi ama 73cm bakamadgndan degil canm ozur dilerim bu sekilde dusunmeni sagladgm icin emzirirknde millet derdi 15 20dk nasil emiyr die ama emiyrdu yani ablm bile dolapta sagdgm sutu gordu dediki masallh 3 cocuk dogurdm boyle sutum olmadi dedi ben biraz fazla veriyrum biliyrum yani hani verirsin yemz kusar anlarim kadigi agzna gotrnce masallh aciyo doydgu zamn agzni kitliyr zaten oldrsen bir kasik daha veremezsin yani tabi her ogun oylemi yiyr hayr bazen cok istekli bazen degilYa arkdsim bn seni okuyunca bebegime bakamiyor muyum acaba diyrm yani hem yogurt icne 1 muz cicibebe yani nasil yiyor bu cocuk bunlri acaba beni ynlis anlma sakin ama ilerisi icin hic iyi olmz kiloya cok takiyrsun anldgm kdryla bnim oglumda cok kilolu degil daha yeni 8 kilo oldu 7.ayin icnde herkes zayf diyr ama hic tkmiyrm m.slh saglikli 2 gundur emekliyor vr kendi basina oturyr kilo olcut mu acaba saglikli olmsi.bnim.icin onmlidr sen.de ck tkma kfna saglikli olsn kilolu degil
Yok cnm estagfurullh sözun gelisi oyle soyledim bakamiyr muyum diye ne bilim benim cocukla karsilastryrum.da bnim ogluum cok.cok az yiyor m.slh tabi senin ogluna yiyorsa hem yiyor hem.emiyor sutune de m.slhh tatlim ama sen yine de cok yuklenme yavruyaBenimki normalde gunde 1 veya m,
Canm cok takmiyrum ama birazck alsn diye ugradyrum ama yiyor yani benimki 30 ekim dogumlu 8kg bile degl 7 700 boyu iyi ama 73cm bakamadgndan degil canm ozur dilerim bu sekilde dusunmeni sagladgm icin emzirirknde millet derdi 15 20dk nasil emiyr die ama emiyrdu yani ablm bile dolapta sagdgm sutu gordu dediki masallh 3 cocuk dogurdm boyle sutum olmadi dedi ben biraz fazla veriyrum biliyrum yani hani verirsin yemz kusar anlarim kadigi agzna gotrnce masallh aciyo doydgu zamn agzni kitliyr zaten oldrsen bir kasik daha veremezsin yani tabi her ogun oylemi yiyr hayr bazen cok istekli bazen degil
Oyy masallah pasanaa.. Hahah babasinin koltugunu kapti demek ki kalkmasin ordan :)Pasamın 9. ay asısından hatıra babasının koltuğunu kaptı çok sevdi koltukta oturmayıEki Görüntüle 1577256
Yok canm uzmedin ne demk burda herks dogruyu bulmk icin varYok cnm estagfurullh sözun gelisi oyle soyledim bakamiyr muyum diye ne bilim benim cocukla karsilastryrum.da bnim ogluum cok.cok az yiyor m.slh tabi senin ogluna yiyorsa hem yiyor hem.emiyor sutune de m.slhh tatlim ama sen yine de cok yuklenme yavruyakilo gercktn ölcüt degil m.slh harektli.bir bebgn varmis Alh saglik siht versin tum.miniklere hakkni helal et arkdsim uzmedim.insAlh seni..
Masallhhh kuzuya cok tatlilar ya mevlama sukurlr olsun bunlari bize verdigi icinPasamın 9. ay asısından hatıra babasının koltuğunu kaptı çok sevdi koltukta oturmayıEki Görüntüle 1577256
Bizde 1 yaşına kadar kullanmayın dedi doktor .yalnız sorduğum kişi dermotolog.birde kendi doktorumuza sorcam bakalım o ne söylecek30 faktör daha uygun bebekler için.
Bugün sordum doktora eger çocuk tadını sevmezse red ederse tadlandırmak amaçlı çok az salça ve çok az tuz koyabilirsin dedi.yalnız tuzu özellikle uyardı az dediğim bize göre değil bebeğe göre çok az.SALÇA YASAK DEĞİL Mİ AMA 1 YAŞINA KADAR.
Canm benimki yiyen seninkinden 1ay buyuk ama bende sizlere hayret ediyrum nasil 2 kask anliyamiyrm apartmanmda benimkinden 1 ay buyk 1ay kucukte bebkte var onlarda kaselerle yiyo 6.5 bile var oda oyle yani hic gormdim 2v3 kasik yiyeni 2kasik demk 1yemk kasigi kadarmi oda cok az degilmi yaaMaşallah sizin bebişler iyi yiyo bi arkdş 4 5 cici bebe 1 muz fln demiş ben bitiremem 1 muzu bebeği iyi yemiş walla.bnmki 4 5 kaşıktan sonra kapatıyo ağzını.daha hiç 1 kaseyi bulmadı yediği.zor bi süreçmiş ben artık yediğimz yemeklrden veriyorum tatsız tutsuz hiç yemiyo yoksa.uykuları azaldı gece çok uyanıyo aç mı acaba dedim bgn de muhallebi yaptım 2 mama kaşığı kdr yedi papatya çayı uyku yapıyomş ondan verdim hadi hayırlısı bakalım
Evet az ama napcağımı şaşırdım zorlada yemiyo ben de üstelemiyorum onca yapıyorm hazırlıyorm ama yok inş düzene girer sen rahat geçiriyosun o zmn bu süreci maşallah mama mı alıyo yemek dışında? Bide gece uykusu nasıl ?Canm benimki yiyen seninkinden 1ay buyuk ama bende sizlere hayret ediyrum nasil 2 kask anliyamiyrm apartmanmda benimkinden 1 ay buyk 1ay kucukte bebkte var onlarda kaselerle yiyo 6.5 bile var oda oyle yani hic gormdim 2v3 kasik yiyeni 2kasik demk 1yemk kasigi kadarmi oda cok az degilmi yaa
Doktor bize de bella nın 40faktörü önerdi onu aldıkGüneş kremi alan arkadaşlar veya almayı düşünenler bebekler için 30 faktör mü daha uygun yoksa 50 faktör mü bize doktor biobaby nin organik güneş kreminizi tavsiye ettide 50 faktörü alın diye işaretlemiş çıkınca gördüm 50 tam koruma değil mi? siz kaç faktör aldınz ?
Demi ya geçen ramazan sahur vakti tekmelerine uyanirdim şimdi poz veriyor adam :)Oyy masallah pasanaa.. Hahah babasinin koltugunu kapti demek ki kalkmasin ordan :)
İlk dogdugunda foto atmistin ya buraya o gün geldi aklima hey gidi günler heyy.. Horozun kocaman oldu..
Kalpten aminnn diyorum...Masallhhh kuzuya cok tatlilar ya mevlama sukurlr olsun bunlari bize verdigi icin
Canm bende yasadm o donemleri gunlerce emzirebilmk icin cabldm resmn agladm emmiyo yemiyo die zorlamdn ama peste etmden hazrldm verdim ne saklabnliklar agzima ne gelse aliyr sallyrdum emsin die gecti sukur mama tahil amacli gunde 1defa veryrum yogurt meyve irmikli muhallebi veryrm gece uykusuna 8de yatr 12 de bi uyanir emer bugun 1de uyandi sonra 3.5 bazen kalkar bazen direk 6da uyanir yani gece kalkmalari once cok fazlydi bu aralr yanimda yatryrm 2ye dustu kalkmasi raht donuyr ona bagliyrm birde yanimda terlemiyr yatgnda terliyrduEvet az ama napcağımı şaşırdım zorlada yemiyo ben de üstelemiyorum onca yapıyorm hazırlıyorm ama yok inş düzene girer sen rahat geçiriyosun o zmn bu süreci maşallah mama mı alıyo yemek dışında? Bide gece uykusu nasıl ?
Canim öncelikle tekrar dan hayırlı olsun simdiden eğitim yılın diyeyim.cocuguna bakacak birileri varsa hiç düşünme nasıl olur nasıl yaparım ayrı kalırım diye.calisan ve iki çocuk annesi olarak bende bu sene aof den yarım bıraktığım yerden başladım ders çalışmadığım halde iki dersimi verdim bu bile beni daha da heveslendirdi ki sen örgün okuyacaksin daha başarılı olur verirsin derslerinide hem ne güzel eşinde destekliyormus bu fırsatı kaçırma derim.kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum.biz izmirde yaşıyoruz kayıtlı olduğum üniversite ankarada.okulu birinci sınıfta bırakmıştım.bir hak çıktı geçen sene okulumu izmirdeki bir üniversiteye aldırabiliyorum.eğer ankaraya gidip belgeleri tamamlayabilirsem eylül ayında eğitime tekrar başlamış olacağım fakat barlasım ne olacak diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim ve eşim de beni destekliyor bu konuda.eğitimi mi bitirmek istiyorum fakat daha barlası 10 dk yalnız bırakmamışken okula gitme düşüncesi ruhumu daraltıyor.çalışan annelerde var biliyorum ne olur kızmasınlar bana çok mıy mıy da görünmek istemiyorum ama elimde değil.sizce ne yapmayalıyım ? fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?