2014 Kasım Anneleri

SALÇA YASAK DEĞİL Mİ AMA 1 YAŞINA KADAR.

bizim doktorumuz ev yapımız az tuzlu olan saçla verebilirsin dedi tatlım..
ev yapımı köyden aldık bizde çok güzel bir salça..
doktorumuz birçok konuda rahat..
bana sadece bal tamamen tuzlu yemek bu ikisinden uzak dur çileğe bile bakabilirsin alerjisi yoksa verebilirsin 9. aydan sonra demişti

canım böylr yaparak bir yere varamazsın..
eşinin tavrı çok yalnış bir kere..
ailenin yada onun ailesinin yanındayken haber vermen zaten garip olur yanii..
bunu anca otur konuş anlat eğer anlamazsada yavaş yavaş haber vererek çık dışarı alıştır..
nereye kadar köle gibi olunabilirlki

Oglum artik abba ve anne diyo coookk mutlu oldum yaaa baba dede nene diyrdu da bunlari 2 3gundr diyr.artik yatttigi yerden kalkip otryo besiginden kalkip otryo simdiden aklimizi yiyecz sevncten:)))))

Günaydın arkadaşlar... Nasılsınız? Yine bir klasik erkek triplerini okudum... Artık okurken bile gözlerimden ateş çıkıyor o kadar yoruldum ve sinirleniyorum...

Benim bebeğim hala diş çıkarmadı, hala emeklemiyor bir türlü... Baba abba agga gibi yine böyle bir kaç hece söylüyor ama anne ye benzer sadece bi kere iki kere dedi bişi sanırım... Neden acaba

Cnm brnimkide cikarmdi disini ama sirt ustu heryere gidiyr ama yuz ustu cok azz emekleme yok yani orumcekte ayakta gidyr adim ata ata ama emkleme bizdede yok canm

Cnm brnimkide cikarmdi disini ama sirt ustu heryere gidiyr ama yuz ustu cok azz emekleme yok yani orumcekte ayakta gidyr adim ata ata ama emkleme bizdede yok canm

Örümceğinde deli gibi canım her yere girip çıkıyor koşturuyor ama emekleme yok.. O kadar o pozisyona getiriyorum tedirgin oluyor hiç kıpırdamıyor sonra ellerini ve ayaklarını açıyor.. Tembel..

cnm kızma ama haber vermeni beklio olabilir izin almak değilde ben annemlere gidiorum
falan die hakkı bence.izin verince izin vermemezlik yapsa analrım bu tavrını da karı kocasınız yani nerde
olduğunu bilmek tabiki de hakkı.okadar öfkelenme yani kendine zarar verirsin.

ev yapımı olabilir cnm belki.
az katıosundur zaten mesela bizim yemeklerimiz çok salçalı olur
öle seviyolar ayrı yapmm lazım katıcaksam bile salça.

bizde salçalı yeriz canım normal salçalı yani..
ben veriyorum şükür bir rahatsızlık olmadı şimdiye kadar...
dün mesele şehriye çorbası yaptık domatesli falan..
çok güzel yedi..

Kizlar bayrmda yaylaya gitcez 4 5gunlugune besik yok gece besiginde bi salliyrm uyuyr sonra ysnima aliyrm sabha kadar sallma yok sma korkuyrum yinede ya durmazsa die esimde diyo annem besik almazsa gitmem die k.v alacm diyrdu ama heralde bayrm sonrasina birakti gunduzleri ayagimda sallr uyutrum da bi sekilde hic gideniniz oldumu yerini aradimi gece ve bizm evde gece tikirti bile olmaz orda k.p sesli konusur esimde cok cok sinirlenr insallh atismaz babasiyla ysnlis anlayn ama cok sever ailesini ama oglu herseyin onune gecer herseyin hemde ben sesimi azck yukseltim hayir die bana kixar

canım ilk gece belki biraz arar sonra alışır..
biz kala kala alıştı valla..
istersen bayrama kadar evinizde biraz yanında uyut canım

Örümceğinde deli gibi canım her yere girip çıkıyor koşturuyor ama emekleme yok.. O kadar o pozisyona getiriyorum tedirgin oluyor hiç kıpırdamıyor sonra ellerini ve ayaklarını açıyor.. Tembel..
canım benim oğlanda 11 aylıkken sürünmeye başladı 15 aylıkken yürüdü senin oğlanda maşallaah hareketli nasıl olsa sürünür sıkma kendini

Kızlar pekmez ısıtılınca Zararlı madde üretiyormuş.sıcak bişeyin içine de katmamak gerekiyormuş.Ben çınar hastalanınca tereyağını eritip katıyodum ya da sıcak muhallebiye katıyodum yapmam artık.aklınızda bulunsun

canım ilk gece belki biraz arar sonra alışır..
biz kala kala alıştı valla..
istersen bayrama kadar evinizde biraz yanında uyut canım
Canm denedim uyumuyr uykuya dalana kadar salliyrm dalinca hemn benim yataga aliyrm orda uyuyr gece bi defa uyanmisti emzigini verdim pispisladm uyumadi tekrar besige koydm salldm normlde babasi sesini kaydetti muzk calara bi yere gittimmi onu aciyrum oyle uyuyr bu defa babadida olackta insallh sorun yasamm bide 3 saat suruyo trenle gidecez

Bizim de yolumuz 2,5 saat canım yolda yine idare ediyoruz gidiyoruz ama uyku problemi bizim de var.. Gece bi derece sallanma felan istemiyor Allah'a şükür acıktım mı yiyor ve koyuyorum uyuyor... Ama gündüz hiç uyku uyuyamıyor nerdeyse.. Bizim ev de sessiz görümcem sağolsun hiç dikkat etmiyor pat küt onun odasından başka yatacak yeri de yok.. O odadayken uyutursam o odadan çıkmada ayağımdan bırakamıyorum bazen bu 1 saat sürüyor uyusun diye.. Bi de yarın gidicez 9 gün ordayız Allah kolaylık versin yani bana... Bir tek ben ilgileniyorum oğlumla bazen bitkin düşüyorum..

Ohh herkes tatil planları yapmış bizim bu bayram
hiç bir planımız yok ya buralardayız.Belki yazlığa gideriz ama oda belli değil yani.
aslında bi yerlere gitmeye de çok ihtiyacım var.

Bayramdan sonra taşınmamız bar bızımde. ABLamda kalıcam eşim evı taşımakla ugraşıcak Gunduz kımseyle durmuyo kızım gece napıcaz bende onu düşünüyorum. Sepet beşigini slıcam neolır neolma dıye sallamadan uyumuyo çunku. En fazla ıkı gun kalıcam ama inş sorunsuz atlatırız

Gunaydn buarada herkeze. Kızım cok terlıyo napıcam bilmıyorum. Askılı cıtcıtlıya gecsem üşüturım diyede korkuyorum. Emerken uyurken kafası sırılsıklam oluyo. Artık sabah 5 te uyanıyo 6.7 ye kadar oyalıyorum sonra 9 da 10 da uyanıyo. Kahvaltısını yaptırıyorum. Sizce dahami erken yaptrmalıyım. En gec 11 de kahvaltı yapıyoruz.

dün kızlar annemdeydi bende iş çıkışı gittim, annem markete inecekti aradım eşimi izin aldım ve bizde gittik markete dolandık geldik eşimin tlf.da söylediği şeyde kendine çocuklara dikkat et. yani bu beni kısıtlıyor gibi bi anlam çıkartmıyorum aksine eşim beni ve çocukları düşünüyor aklı bizde kalıyor diye düşündüğüm için nereye gidecek olsam mutlaka arar izin alırım. sende aramalıydın canım eşler bu konuda çok titizler

Aşırı terleme sorunu bizde de var ya çözemedim bir türlü.. Kısa kollu yatırıyorum altta sıfır kol atlet üstte kısa kol.. Ama her kalktığında su gibi sırtı mama içerken de kolumda arka saçları sırılsıklam oluyor neden acaba bu kadar ter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…