2014 Kasım Anneleri

Benim bakanim cokda cok sukr ama yinede uyutma bana dusyr ben kimseye birakamyrum anca oynamalarna oda birakip uyuyamm babasinin olmasi iyi bi tek ona birakabiliyrm pazara gidetkn bile uyutyrum annem bakiyr oda gorsenz yuregim pir pir ediyr elimde degil yani simdi diyecksnz calsan annlr ne yapsn die onlara mevlamm guc versin cook zor bise bende derdim 6aylik olsun calsam die nerdeee simdi diyrum aslaaa calisamm

canım sanırım istanbuldaydın havalar orda nasıl bilmiyorum ama ben bayadır tek askılı çıtçıtlıyla uyutuyorum ve emzirirken klimayı açıyorum uykuya dalınca kapatıyorum sahurda bakıyorum sıcak olmuş oda yine açıyorum klimayı bi saat falan açık kalıyor antalyadayız çook sıcak burası, sende bi gece dene askılıyla uyusun bakalım nasıl olucak .
canım sende erzurumda yaşıyordun demi evin havası nasıl bi denesen tek askılıyla yatırmayı belki terlemesi üstündeki tişörtten dir

yatmadan şekerli bişeler vermk gerek sanırım daha iyi uyku için dün muhallebi yaptım irmikli sonra pekmezle tatlandırdım 3 kaşık yedi hergün yapim yatmadan.park yatağın alt kademesinde dönüp file kısmına yapışıyo o da uyandırıyo sanırım.teşekkürler cvp için meyveli muhallebyi de deneyim

Ben adanayim tek citcitliyla yatiyo kumasida cok iyi english homedn aldm ama asiri terliyo klimayi aciyrm bende uyanana kadar kaptmiyrm uyannikken kapatyrm sadece

Ben geçen hafta gttim cnm uzun yola,herseyini doldurdm arabya beşiğini de aldım ordaki evimiz müsaitti de aynı yatak odasındaki şekli verebldik yattığımz yerle beşiğin yeri değişmedi yani.ama noldu huy deiştrdi resmen geldiğimzden beri bi huzursuz uykuları deişti tabi orda 50 tane adam görmştr kucaktan kucağa bi tuhaf oldu oğlum gitmesekte nereye kdr alışması lazım yayla nerede bu arada

Gündüzleri gayet iyi de gece belli olmuyor canım ya.. Korkuyorum üşütürüm diye.. Üstüne bi tek pazen battaniyesini örtüyorum... Yani üst olarak üşümez belki ama kendimle kıyaslarsam gece kollarım dışarda çok dursa hemen buz gibi oluyor serinliyor bu yüzden çekiniyorum

Aynrn bendr oyle kolum dışarda kalsa buz gibı oluyo. Ama üşümesi terlemesınden ıyıdır. En bile şuan evde acayıp terlıyorumkı uzermde askılınvr monı sortum var. Kızımda corap kısa kollu cıtcıtkı bırde altta tek pijaması var. Bu akşam denıcem valla sıfır kolluyu yastık degıstırıp duruyorum gece

Kızıma dun banyo yaptırıken uykusu geldı. Memmem memmem dıye bagırmaya basladı bıanda oyle tatlıydıkı banyodan cıkana kadar memmem dedı kuzum

Sıcak artık benimki sabah akşam çıtçıtlı dolaşıyor üstüne t-shırt giydirsem sırılsıklam.altınada şort.gece üstü açık yatıyor üstüne tülbent atıyorum ama açıyor zaten üstünüü.ayy gunde bes altı kere çıtçıtlı değiştiriyorum valla.
bizimkide beşte uyanıyor mama veriyorum uyuyana kadar altı oluyor yarım saat kırkbeşdakika sonra uyanıyor sonra kahvaltı.
Bazen bende o saatte veriyorum.sekizbuçukta uyuyor kaçta kalkarsa o zaman veriyorum kahvaltısınıı.

Bebeğine bakıp sana destek olacak biri varsa annen, kv gibi hiç düşünme derim uzaktalarsa da yardımcı olmaları için ikna et en iyi ihtimal bu ama oluru yoksa kreş zamanına kadar güvenilir bir bakıcı tutarsin zaten üni. de her günün ful dolu olmaz

Ohh herkes tatil planları yapmış bizim bu bayram
hiç bir planımız yok ya buralardayız.Belki yazlığa gideriz ama oda belli değil yani.
aslında bi yerlere gitmeye de çok ihtiyacım var.
Her zamanki gibi biz de bayramda evdeyiz her bayram ve yılbaşında olduğu gibi...Eşim bayramın 2.günü nöbetçi
.biz böyle tatilleri Bayramları evde geçirir, kışın deli gibi çalışır,yazın ev taşırız...nasıl oldu bilmem bi ara çocuk yapmisiz şuan hayatımızdaki den büyük farklılık bu.belki sana teselli olur diye yazdim

Kızlar ben artık uyutamıyorum oğlumu yaa 4 saati gecti uyanalı hala cin gibi. Kızım da rahat durmuyor gurultu yapıyor uyutmuyor. İçeri gecsem tam uyuyacagı sırada geliyor hoop basa dön. Kızsam bagırsam hersey daha kötü oluyor kıskanıyor. Yemeklerini bile yapamıyorum cıldırıcam yaa.

Uyku duzeni olmayınca yemek duzeni de olmuyor. Üst üste yedirmek zorunda kalıyorum. Hala deli gibi emiyor zaten.

Yokki kimsem gelsin biriki birşey yapsın. Depresyona gırıcem valla

Biz de gec yapıyoruz cnm kahvaltıyı. Ben evde gündüz tek askılı çıtçıtlı giydiriyorum artık. Oturdugum odanın camı kapalı başka odadan acıyorum. Uyurken de aynı. Gece üstüne kısa kollu gıydırıyorum.

Ya naptıysam yemıyo çıldırcam. Emmesıde azaldı. Bırtek kahvaltıyı cok guzel yıyo okadar. Onceden ne versem yıyen cocuk şimdi yemıyo şaşırdım napıcamı. Bırde oturarark bır kaşıgı zor yıyosa yatarak 5 6 kasık yıyo. denemedgm şey kalmadıya

tamam canım çok sağol :)

sevgili kasım anneleri bir sorum daha olacak :)
6,5 aylık olduk
sabahları bir tatlı kaşığı labne peynir, öğleden sonra bir çay tabağını tam doldurmayacak kadar yoğurt veriyorum
sabah kahvaltısına azcık yumurta ekleyeceğim artık
sizce yeterli mi ya da ne ekleyeyim ya da nasıl yapayım

biz yumurta sarısınına 16/1 olarak başladık sonra 8/1 4/1 2/1 ve tama geçtik bir ay içinde
meyve püresi ve sebze püresi verebilirsin çorba olabilir
anne sütü ve/veya formül mama yemesinde sıkıntı yoksa eğer günlük ek gıda toplamı max 2 çay bardağı kadar olmalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…