- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
canım sanırım istanbuldaydın havalar orda nasıl bilmiyorum ama ben bayadır tek askılı çıtçıtlıyla uyutuyorum ve emzirirken klimayı açıyorum uykuya dalınca kapatıyorum sahurda bakıyorum sıcak olmuş oda yine açıyorum klimayı bi saat falan açık kalıyor antalyadayız çook sıcak burası, sende bi gece dene askılıyla uyusun bakalım nasıl olucak .Gunaydn buarada herkeze. Kızım cok terlıyo napıcam bilmıyorum. Askılı cıtcıtlıya gecsem üşüturım diyede korkuyorum. Emerken uyurken kafası sırılsıklam oluyo. Artık sabah 5 te uyanıyo 6.7 ye kadar oyalıyorum sonra 9 da 10 da uyanıyo. Kahvaltısını yaptırıyorum. Sizce dahami erken yaptrmalıyım. En gec 11 de kahvaltı yapıyoruz.
canım sende erzurumda yaşıyordun demi evin havası nasıl bi denesen tek askılıyla yatırmayı belki terlemesi üstündeki tişörtten dir
Aşırı terleme sorunu bizde de var ya çözemedim bir türlü.. Kısa kollu yatırıyorum altta sıfır kol atlet üstte kısa kol.. Ama her kalktığında su gibi sırtı mama içerken de kolumda arka saçları sırılsıklam oluyor neden acaba bu kadar ter
yatmadan şekerli bişeler vermk gerek sanırım daha iyi uyku için dün muhallebi yaptım irmikli sonra pekmezle tatlandırdım 3 kaşık yedi hergün yapim yatmadan.park yatağın alt kademesinde dönüp file kısmına yapışıyo o da uyandırıyo sanırım.teşekkürler cvp için meyveli muhallebyi de deneyimCanm bende yasadm o donemleri gunlerce emzirebilmk icin cabldm resmn agladm emmiyo yemiyo die zorlamdn ama peste etmden hazrldm verdim ne saklabnliklar agzima ne gelse aliyr sallyrdum emsin die gecti sukur mama tahil amacli gunde 1defa veryrum yogurt meyve irmikli muhallebi veryrm gece uykusuna 8de yatr 12 de bi uyanir emer bugun 1de uyandi sonra 3.5 bazen kalkar bazen direk 6da uyanir yani gece kalkmalari once cok fazlydi bu aralr yanimda yatryrm 2ye dustu kalkmasi raht donuyr ona bagliyrm birde yanimda terlemiyr yatgnda terliyrdu
Ben geçen hafta gttim cnm uzun yola,herseyini doldurdm arabya beşiğini de aldım ordaki evimiz müsaitti de aynı yatak odasındaki şekli verebldik yattığımz yerle beşiğin yeri değişmedi yani.ama noldu huy deiştrdi resmen geldiğimzden beri bi huzursuz uykuları deişti tabi orda 50 tane adam görmştr kucaktan kucağa bi tuhaf oldu oğlum gitmesekte nereye kdr alışması lazım yayla nerede bu aradaKizlar bayrmda yaylaya gitcez 4 5gunlugune besik yok gece besiginde bi salliyrm uyuyr sonra ysnima aliyrm sabha kadar sallma yok sma korkuyrum yinede ya durmazsa die esimde diyo annem besik almazsa gitmem die k.v alacm diyrdu ama heralde bayrm sonrasina birakti gunduzleri ayagimda sallr uyutrum da bi sekilde hic gideniniz oldumu yerini aradimi gece ve bizm evde gece tikirti bile olmaz orda k.p sesli konusur esimde cok cok sinirlenr insallh atismaz babasiyla ysnlis anlayn ama cok sever ailesini ama oglu herseyin onune gecer herseyin hemde ben sesimi azck yukseltim hayir die bana kixar
canım sanırım istanbuldaydın havalar orda nasıl bilmiyorum ama ben bayadır tek askılı çıtçıtlıyla uyutuyorum ve emzirirken klimayı açıyorum uykuya dalınca kapatıyorum sahurda bakıyorum sıcak olmuş oda yine açıyorum klimayı bi saat falan açık kalıyor antalyadayız çook sıcak burası, sende bi gece dene askılıyla uyusun bakalım nasıl olucak .
canım sende erzurumda yaşıyordun demi evin havası nasıl bi denesen tek askılıyla yatırmayı belki terlemesi üstündeki tişörtten dir
Aynrn bendr oyle kolum dışarda kalsa buz gibı oluyo. Ama üşümesi terlemesınden ıyıdır. En bile şuan evde acayıp terlıyorumkı uzermde askılınvr monı sortum var. Kızımda corap kısa kollu cıtcıtkı bırde altta tek pijaması var. Bu akşam denıcem valla sıfır kolluyu yastık degıstırıp duruyorum geceGündüzleri gayet iyi de gece belli olmuyor canım ya.. Korkuyorum üşütürüm diye.. Üstüne bi tek pazen battaniyesini örtüyorum... Yani üst olarak üşümez belki ama kendimle kıyaslarsam gece kollarım dışarda çok dursa hemen buz gibi oluyor serinliyor bu yüzden çekiniyorum
Sıcak artık benimki sabah akşam çıtçıtlı dolaşıyor üstüne t-shırt giydirsem sırılsıklam.altınada şort.gece üstü açık yatıyor üstüne tülbent atıyorum ama açıyor zaten üstünüü.ayy gunde bes altı kere çıtçıtlı değiştiriyorum valla.Gunaydn buarada herkeze. Kızım cok terlıyo napıcam bilmıyorum. Askılı cıtcıtlıya gecsem üşüturım diyede korkuyorum. Emerken uyurken kafası sırılsıklam oluyo. Artık sabah 5 te uyanıyo 6.7 ye kadar oyalıyorum sonra 9 da 10 da uyanıyo. Kahvaltısını yaptırıyorum. Sizce dahami erken yaptrmalıyım. En gec 11 de kahvaltı yapıyoruz.
Bebeğine bakıp sana destek olacak biri varsa annen, kv gibi hiç düşünme derim uzaktalarsa da yardımcı olmaları için ikna et en iyi ihtimal bu ama oluru yoksa kreş zamanına kadar güvenilir bir bakıcı tutarsin zaten üni. de her günün ful dolu olmazkızlar sizlere birşey danışmak istiyorum.biz izmirde yaşıyoruz kayıtlı olduğum üniversite ankarada.okulu birinci sınıfta bırakmıştım.bir hak çıktı geçen sene okulumu izmirdeki bir üniversiteye aldırabiliyorum.eğer ankaraya gidip belgeleri tamamlayabilirsem eylül ayında eğitime tekrar başlamış olacağım fakat barlasım ne olacak diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim ve eşim de beni destekliyor bu konuda.eğitimi mi bitirmek istiyorum fakat daha barlası 10 dk yalnız bırakmamışken okula gitme düşüncesi ruhumu daraltıyor.çalışan annelerde var biliyorum ne olur kızmasınlar bana çok mıy mıy da görünmek istemiyorum ama elimde değil.sizce ne yapmayalıyım ? fikirlerinize ihtiyacım var.
Her zamanki gibi biz de bayramda evdeyiz her bayram ve yılbaşında olduğu gibi...Eşim bayramın 2.günü nöbetçiOhh herkes tatil planları yapmış bizim bu bayram
hiç bir planımız yok ya buralardayız.Belki yazlığa gideriz ama oda belli değil yani.
aslında bi yerlere gitmeye de çok ihtiyacım var.
Gunaydn buarada herkeze. Kızım cok terlıyo napıcam bilmıyorum. Askılı cıtcıtlıya gecsem üşüturım diyede korkuyorum. Emerken uyurken kafası sırılsıklam oluyo. Artık sabah 5 te uyanıyo 6.7 ye kadar oyalıyorum sonra 9 da 10 da uyanıyo. Kahvaltısını yaptırıyorum. Sizce dahami erken yaptrmalıyım. En gec 11 de kahvaltı yapıyoruz.
anladım canım çok teşekkür ederim :)Diş çıkarırken normal canım kilosunu da çok dert edinme diş dönemi almayabilir verebilir hatta benim kızım 8 aylık 8 kilo ya yeni yeni ulaşmak üzereyiz ama diş ten dolayı 7. Dişimizi de çıkardık
tamam canım teşekkürlerCanm yanlş bişeu soylemk istemem ama diş bazı cocuklarda ates ishal yapabilirmş. Bol su içir ishalse. Olmadı dr unu ara bır sor istersen.
tamam canım çok sağol :)Canım bende aralık annesiyim 6.ay kontrolünde 7700 dü kilosu.6.ayda çok az kilo aldık demir ilacı bizi çok sarsmıştı ve bıraktım.yani kilo almadık nerdeyse.çünkü hazımsızlık yaptı ve oğlum emmedi hiç nerdeyse aç geçti günümüz.kaka bizde çok yapıyoruz.
sevgili kasım anneleri bir sorum daha olacak :)
6,5 aylık olduk
sabahları bir tatlı kaşığı labne peynir, öğleden sonra bir çay tabağını tam doldurmayacak kadar yoğurt veriyorum
sabah kahvaltısına azcık yumurta ekleyeceğim artık
sizce yeterli mi ya da ne ekleyeyim ya da nasıl yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?