- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
Canım benımkıde 6,5 aylık Sabah bır yumurta sarısını yeşilsogan lorla omlet yapp verıyorum. Yannda ıhlamur. Ve ac karna cok az pekmez verıyorum. Kahvaltımız böyle. Oglen falanda ne yerse onu yapıyorum. Buara malesaef hıcbişey yemıyo. Az tarhana corbası içtı bugun azda kayısı yedı okadarteşekkürler, aslında şunu merak ediyorum
kahvaltı için peynir ve yumurta yeterli mi
yani gün içinde peynir, yumurta yoğurt meyve vs iki üç kez ayrı ayrı versem, 2 bardağı geçmeme kaydıyla olur mu
yani sabah kahvaltı da peynir yumurta
öğlen yoğurt
ikindi meyve gibi olur mu
tatlım eğer anne sütü/formül mama ile bebeğin gelişimi güzel gidiyorsa bu dönem ek gıda tattırma/alıştırma dönemidirteşekkürler, aslında şunu merak ediyorum
kahvaltı için peynir ve yumurta yeterli mi
yani gün içinde peynir, yumurta yoğurt meyve vs iki üç kez ayrı ayrı versem, 2 bardağı geçmeme kaydıyla olur mu
yani sabah kahvaltı da peynir yumurta
öğlen yoğurt
ikindi meyve gibi olur mu
Canm yayla nigde ulukisla arabyla degil trenle gidecez 3 saat suryo ama bugun edi gitmm diyo eltimin kizi 1.5yasnda oda biraz simarik bagirir cagirr uyandirir die gitmicm dio bakcz arttk bende onlarin gidecgni duyunca sogudm gitmkten keyf eziyete donuseck bi, iyrm niee bayramimi sinir stres icinde gecirimki onlar donsun sinra ben tek giderim die dusnyrz simdilikBen geçen hafta gttim cnm uzun yola,herseyini doldurdm arabya beşiğini de aldım ordaki evimiz müsaitti de aynı yatak odasındaki şekli verebldik yattığımz yerle beşiğin yeri değişmedi yani.ama noldu huy deiştrdi resmen geldiğimzden beri bi huzursuz uykuları deişti tabi orda 50 tane adam görmştr kucaktan kucağa bi tuhaf oldu oğlum gitmesekte nereye kdr alışması lazım yayla nerede bu arada
Haklısın insan her ayrıntyı düşünüyo walla ben de pozantı tekirdeydim o yüzden sordum buralr mı acaba diye şimdiden allah yardımcınız olsun:)Canm yayla nigde ulukisla arabyla degil trenle gidecez 3 saat suryo ama bugun edi gitmm diyo eltimin kizi 1.5yasnda oda biraz simarik bagirir cagirr uyandirir die gitmicm dio bakcz arttk bende onlarin gidecgni duyunca sogudm gitmkten keyf eziyete donuseck bi, iyrm niee bayramimi sinir stres icinde gecirimki onlar donsun sinra ben tek giderim die dusnyrz simdilik
teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur annem çok yakın bana.öyle bir durumda o bakacak büyük ihtimalle.bakalım kendimi adapte etmeye çalışıyorum..sana da tebrikler bu arada okul,iş ve iki çocuk maşallahın var.destek için sağolCanim öncelikle tekrar dan hayırlı olsun simdiden eğitim yılın diyeyim.cocuguna bakacak birileri varsa hiç düşünme nasıl olur nasıl yaparım ayrı kalırım diye.calisan ve iki çocuk annesi olarak bende bu sene aof den yarım bıraktığım yerden başladım ders çalışmadığım halde iki dersimi verdim bu bile beni daha da heveslendirdi ki sen örgün okuyacaksin daha başarılı olur verirsin derslerinide hem ne güzel eşinde destekliyormus bu fırsatı kaçırma derim.
annem var 5 dk uzaklıkta sadece kendimden başkasına annem bile olsa bebeğimle ilgili güvensizlik sorununu pek aşamadım :S normalde çok rahat bir insandım ama böyle oldu..her gün full olmaz düşüncesi rahatlatıyor beni bakalım.Bebeğine bakıp sana destek olacak biri varsa annen, kv gibi hiç düşünme derim uzaktalarsa da yardımcı olmaları için ikna et en iyi ihtimal bu ama oluru yoksa kreş zamanına kadar güvenilir bir bakıcı tutarsin zaten üni. de her günün ful dolu olmaz
Her zamanki gibi biz de bayramda evdeyiz her bayram ve yılbaşında olduğu gibi...Eşim bayramın 2.günü nöbetçi
.biz böyle tatilleri Bayramları evde geçirir, kışın deli gibi çalışır,yazın ev taşırız...nasıl oldu bilmem bi ara çocuk yapmisiz şuan hayatımızdaki den büyük farklılık bu.belki sana teselli olur diye yazdim
Günaydın herkese bizim oglan yogurtu çok seviyor patates pirinç mercimek soğan domates tavuk suyu ya da kiymayla pisiriyorum ama içine mutlaka biraz yoğurdun suyuyla bi kaşık yoğurt katcam yoksa yeniyor paşam şehriye çorbası falan da içmiyor her gün aynı şeyi yapıyorum içine kabak koyunca asla yemiyor sebze sevmiyor acaba zorlasammi yogurtsuz yemesi için yoksa onun sevdiği gibi mi vermeliyim ne yapmalıyım sizce
Bende bundan korkuyorum ama nasıl vazgecirebilecegimi bilmiyorum
Biz de ilk ek gıdaya geçtiğimiz zamanlar sebzeleri yemiyordu yani zorla veriyorum bi kaç kaşık aynen ben de yoğurt kattarsam yiyordu ama vazgeçirdim canım ondan yavaş yavaş... Hep öyle alışır daha sonra yoğurtsuz bişi yemez diye..
arkadaşım merhaba ben de adanaya gezmeye gelecem fakat sıcak malum oralar güneş kremi kullanıyor musun. evetse marka söylersen sevinirim şimdiden teşekkürlürHaklısın insan her ayrıntyı düşünüyo walla ben de pozantı tekirdeydim o yüzden sordum buralr mı acaba diye şimdiden allah yardımcınız olsun:)
bu arada adanada yaşıyorsan bebeğini hangi dr götürüyorsunarkadaşım merhaba ben de adanaya gezmeye gelecem fakat sıcak malum oralar güneş kremi kullanıyor musun. evetse marka söylersen sevinirim şimdiden teşekkürlür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?