- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Yeni baslayacaksin sanırım o halde bebış kreş yaşına gelene kadar ertele canm hersey onlar için 2 yaşında sende daha rahat edersin yemesi İçmesi uykusu biraz daha düzene girmiş olur.teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur annem çok yakın bana.öyle bir durumda o bakacak büyük ihtimalle.bakalım kendimi adapte etmeye çalışıyorum..sana da tebrikler bu arada okul,iş ve iki çocuk maşallahın var.destek için sağol
annem var 5 dk uzaklıkta sadece kendimden başkasına annem bile olsa bebeğimle ilgili güvensizlik sorununu pek aşamadım :S normalde çok rahat bir insandım ama böyle oldu..her gün full olmaz düşüncesi rahatlatıyor beni bakalım.
canım yoğurt falan veriyorsan dolaptan aldığın gibi verme az ılısın. bebekler çok terliyoor aman dikkat edin sabahları benim bebeğiminde sesi değişik oluyor ama bağırınca açılıyorKizlar bebeginin sesi kısılan var mı. Bizimkinin kisilip duruyor
Ayy yok artık ya insanın en yakını da bunu yapıyorsa yabancı ne yapmazki off çok üzüldüm yavrucaga yiğiti bakıcıya nasıl vericem ben şimdislm kızlarrr tünaydınnn diyeyimmm..
burada iş arkadaşımın çocuğunu babannesi çok feci şekilde dövmüş..
çocuğun sırtı yüzü morluk içindeydı..
hala şok içindeyim bir babaanne nasıl yapabilir bunu yaaa..
şimdi annesi darp raporı aldı adli tıp doktorunu bekliyorlar..
poliste ifade aldı şikayetçi oldu arkadaşım..
böyle insana cani denir..
Yok artık nasıl bişey bu yaslm kızlarrr tünaydınnn diyeyimmm..
Geçmiş olsun canm darısı başımıza.kızlar merhaba
dun oglum sunnet oldu
sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur
poposundan bı ılac verdıler, sonra kucagıma verdıler, kucagmda uyudu, amelıyathaneye aldılar 20 dk sonra cıktı
bı saat sonra aglayarak uyandı, uyandıktan yarım saat sonrada emzırdım. sonrasında taburcu olduk.
4 saat ac kalması gerekıyordu. 0630-0700 arası emmıstı
amelıyata gırmesı 12 yı buldu, bı sonrakı emmesı 1330
yanı 6-7 saatlık bı sure ac kaldı
ondan agladı,
cok fazla sunnet olan cocuk vardı. sunu anladım. sunnet ıcın en uygun zamandayız.
ben yaptırmayı dusunenler ıcın bır an evvel yaptırmalarını tavsıye ederım.
slm kızlarrr tünaydınnn diyeyimmm..
Biz dusunyrzda cok korkuyrm dayanam yaa cokk korkuyrum bian once atlatsakta kurtulsak size cok gecms olsn canm kurtuldunzkızlar merhaba
dun oglum sunnet oldu
poposundan bı ılac verdıler, sonra kucagıma verdıler, kucagmda uyudu, amelıyathaneye aldılar 20 dk sonra cıktı
bı saat sonra aglayarak uyandı, uyandıktan yarım saat sonrada emzırdım. sonrasında taburcu olduk.
ondan agladı,
cok fazla sunnet olan cocuk vardı. sunu anladım. sunnet ıcın en uygun zamandayız.
Lokal anestezimi genel anestezi mi oldu.Hangi şehirdesiniz bende istanbuldayım genel anestezi olmasından korkuyorum.kızlar merhaba
dun oglum sunnet oldu
ondan agladı,
Bende ondan korkuyrdumLokal anestezimi genel anestezi mi oldu.Hangi şehirdesiniz bende istanbuldayım genel anestezi olmasından korkuyorum.
Bende cok korkuyrdum cnm buyuk cocuklarin halini gorunce tam zamaniymis dedimBiz dusunyrzda cok korkuyrm dayanam yaa cokk korkuyrum bian once atlatsakta kurtulsak size cok gecms olsn canm kurtuldunz
Sagol cnmGeçmiş olsun canm darısı başımıza.
Sanirim usutmusSlm arkadaşlar. Kızım iki gındur saat 5 ten sonra sureklı aglayarak uyanıyo. Yanımada alsam aglıyo. Hep emmek istıyo. Gece sureklı aglıyo. Bıraz ateşıde vardı. Sabahta kahvaltı yaptrrken bıanda cok fena kustu bırnundan geldı resmen kuzumun. Normal vucut ısısı 36,3 biraz önce ölçtüm 37.4 ateşı. Ev serın ben bile terlemıyorum oturdugu yerde saclarından ter akıyo. Napıcam bılmıyorum. Ikı gundur iştahsız kaka yaparkende zorlanıyo. Üşüttümü diştenmi acabaya. Vucudunda kırmızı isilik gıbı şeyler çıkıyo arada kayboluyo. Terledıkce daha cok çıkıyo
Valla biz hep düsünüyoruz da bir türlü yapamıyoruz bu gidisle askere giderken olacak:) ben sünnetlik giydirmen istiyorum esimin ailesi düğün olmasını istemiyor batıl bi inanısları var o yönde.Nasıl yapıcaz bilmiyorum öyle kestirip yatırmak da istemiyorum isin doğrusu.Siz nasıl yapacaksınız mevlüt falan planladığınız birseyler var mı?Sagol cnm
Siz ne zaman dusunuyorsunuz
Çok beğendim bu yöntemi özel değilse nerde yaptırdınız bide cocuk cerrahı mı yaptı acaba? Çok çok geçmiş olsun darısı başımıza inşallahBende ondan korkuyrdum
Doktora sorduk genel anestezidegil sadece uyutuca dedi
Poposuna sivi bi ilac sikip kucagima verdiler kucagimda on dkda siZdikaldi,
Operasyondan sonra bi saatte uyandi agladi cunku karni cok acti
Anne sutu aliosa dort saat ac kalmasi gerekiomus mamada alti saat
çok çok teşekkür ederim zahmet verdim sanatatlım eğer anne sütü/formül mama ile bebeğin gelişimi güzel gidiçok yorsa bu dönem ek gıda tattırma/alıştırma dönemidir
benim oğlum 8 aylık ben tam öğüne geçmeyi 9.ayda düşünüyorum
sabah kahvaltısı başlangıç için evet peynir ve yumurta yeterli ben yanına kuru gelmesin arası ıhlamur veriyorum
iki haftadır omlet olarak veriyorum onu güzel seviyor, iki zeytin ekledim son günlerde (omleti çeşitlendirebilir geçtiğinde)
onun dışında gün içinde 1 çay bardağı yoğurt atlamıyorum kesinlikle
kaşık maması/muhallebi vermiyorum
meyve veriyorum
bir öğünde çorba yada sebze püresi yada sebze yemeği yada etli yemek (bunlardan herhangi birini)
bizim beslenmemiz bu şekilde yani benim doğrularıma göre
çünkü ek gıda olayı gerçekten karışık ve zorlu bir süreç ben sadece sana örnek olsun diye yazdım
o yüzden minnoşunla birlikte en iyisine ve en doğrusuna kendiniz karar vereceksiniz
cevap için çok teşekkürlerCanım benımkıde 6,5 aylık Sabah bır yumurta sarısını yeşilsogan lorla omlet yapp verıyorum. Yannda ıhlamur. Ve ac karna cok az pekmez verıyorum. Kahvaltımız böyle. Oglen falanda ne yerse onu yapıyorum. Buara malesaef hıcbişey yemıyo. Az tarhana corbası içtı bugun azda kayısı yedı okadar
Yok cnm ben ankarada yaşıyorm tekire yaylaya gdiyorum adana gbi sıcak diil orası o yüzden bilemiyorum henüz hiç krem kullanmadım doktorum biodermanın kremini tavsiye etmişti deniz için.bayansalamar ve parolamyokaşk arkadaşlar da adanalı onlara danışabilirsinarkadaşım merhaba ben de adanaya gezmeye gelecem fakat sıcak malum oralar güneş kremi kullanıyor musun. evetse marka söylersen sevinirim şimdiden teşekkürlür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?