2014 Kasım Anneleri

Yeni baslayacaksin sanırım o halde bebış kreş yaşına gelene kadar ertele canm hersey onlar için 2 yaşında sende daha rahat edersin yemesi İçmesi uykusu biraz daha düzene girmiş olur.

slm kızlarrr tünaydınnn diyeyimmm..
burada iş arkadaşımın çocuğunu babannesi çok feci şekilde dövmüş..
çocuğun sırtı yüzü morluk içindeydı..
hala şok içindeyim bir babaanne nasıl yapabilir bunu yaaa..
şimdi annesi darp raporı aldı adli tıp doktorunu bekliyorlar..
poliste ifade aldı şikayetçi oldu arkadaşım..
böyle insana cani denir..

Ayy yok artık ya insanın en yakını da bunu yapıyorsa yabancı ne yapmazki off çok üzüldüm yavrucaga yiğiti bakıcıya nasıl vericem ben şimdi Kadının derdi neymişde dövmüş çocugu ya küçükmü peki bebiş yazık yaa

Yok artık nasıl bişey bu ya geçmiş olsun arkadasina şikayetini geri almaz inşallah üzüldüm benim kv de vuruyor torunlarina gorumcesinden oğluna vuruyordu çok yaramaz diye bizimkiler de pamuğa saracak nerdeyse kiyamadiklarindan. Morluk var bide insanmi bu şimdi

kızlar merhaba
dun oglum sunnet oldu
sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur

poposundan bı ılac verdıler, sonra kucagıma verdıler, kucagmda uyudu, amelıyathaneye aldılar 20 dk sonra cıktı
bı saat sonra aglayarak uyandı, uyandıktan yarım saat sonrada emzırdım. sonrasında taburcu olduk.

4 saat ac kalması gerekıyordu. 0630-0700 arası emmıstı
amelıyata gırmesı 12 yı buldu, bı sonrakı emmesı 1330
yanı 6-7 saatlık bı sure ac kaldı
ondan agladı,

cok fazla sunnet olan cocuk vardı. sunu anladım. sunnet ıcın en uygun zamandayız.

ben yaptırmayı dusunenler ıcın bır an evvel yaptırmalarını tavsıye ederım.

Geçmiş olsun canm darısı başımıza.

AAA YOK ARTIK NEDEN DÖVMÜŞ KÜÇÜKMÜ ÇOCUK PEKİ.
ŞİKAYETÇİ OLSUN TABİKİ BEN OLSAM DÜNYAYI BAŞINA YIKARIM VALLA
BİZ EN UFAK BİŞEYE KIYAMASKEN ALLA ALLA.

Biz dusunyrzda cok korkuyrm dayanam yaa cokk korkuyrum bian once atlatsakta kurtulsak size cok gecms olsn canm kurtuldunz

Slm arkadaşlar. Kızım iki gındur saat 5 ten sonra sureklı aglayarak uyanıyo. Yanımada alsam aglıyo. Hep emmek istıyo. Gece sureklı aglıyo. Bıraz ateşıde vardı. Sabahta kahvaltı yaptrrken bıanda cok fena kustu bırnundan geldı resmen kuzumun. Normal vucut ısısı 36,3 biraz önce ölçtüm 37.4 ateşı. Ev serın ben bile terlemıyorum oturdugu yerde saclarından ter akıyo. Napıcam bılmıyorum. Ikı gundur iştahsız kaka yaparkende zorlanıyo. Üşüttümü diştenmi acabaya. Vucudunda kırmızı isilik gıbı şeyler çıkıyo arada kayboluyo. Terledıkce daha cok çıkıyo

Lokal anestezimi genel anestezi mi oldu.Hangi şehirdesiniz bende istanbuldayım genel anestezi olmasından korkuyorum.

Lokal anestezimi genel anestezi mi oldu.Hangi şehirdesiniz bende istanbuldayım genel anestezi olmasından korkuyorum.
Bende ondan korkuyrdum
Doktora sorduk genel anestezidegil sadece uyutuca dedi
Poposuna sivi bi ilac sikip kucagima verdiler kucagimda on dkda siZdikaldi,
Operasyondan sonra bi saatte uyandi agladi cunku karni cok acti
Anne sutu aliosa dort saat ac kalmasi gerekiomus mamada alti saat

Biz dusunyrzda cok korkuyrm dayanam yaa cokk korkuyrum bian once atlatsakta kurtulsak size cok gecms olsn canm kurtuldunz
Bende cok korkuyrdum cnm buyuk cocuklarin halini gorunce tam zamaniymis dedim
Az daha buyuyup hareketlendiklerinde daha zor
Yaptirin hemen derim ben
13 aylik cocuk vardi cok agladi
Bizimki kuzu kuzu sirasini bekledi
Sadece ac ve uykusuz oldugu icin huysuzlandi oda normal yani

Sanirim usutmus
Terinin uzerinde sogumasina mmusade etme

Sagol cnm
Siz ne zaman dusunuyorsunuz
Valla biz hep düsünüyoruz da bir türlü yapamıyoruz bu gidisle askere giderken olacak:) ben sünnetlik giydirmen istiyorum esimin ailesi düğün olmasını istemiyor batıl bi inanısları var o yönde.Nasıl yapıcaz bilmiyorum öyle kestirip yatırmak da istemiyorum isin doğrusu.Siz nasıl yapacaksınız mevlüt falan planladığınız birseyler var mı?

Çok beğendim bu yöntemi özel değilse nerde yaptırdınız bide cocuk cerrahı mı yaptı acaba? Çok çok geçmiş olsun darısı başımıza inşallah

çok çok teşekkür ederim zahmet verdim sana
bir soru daha :)
bunları verdiğin öğün süt vermiyorsun değil mi

cevap için çok teşekkürler
bu yiyecekleri verdiğin öğün süt vermiyorsun değil mi

arkadaşım merhaba ben de adanaya gezmeye gelecem fakat sıcak malum oralar güneş kremi kullanıyor musun. evetse marka söylersen sevinirim şimdiden teşekkürlür
Yok cnm ben ankarada yaşıyorm tekire yaylaya gdiyorum adana gbi sıcak diil orası o yüzden bilemiyorum henüz hiç krem kullanmadım doktorum biodermanın kremini tavsiye etmişti deniz için.bayansalamar ve parolamyokaşk arkadaşlar da adanalı onlara danışabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…