2014 Kasım Anneleri

Canım biz de berbat durumdayız dediğin gibi uyumuyor gündüz ve sinir hat safhada. Kolları bacakları kasıyor saçlarını yoluyor tırmalıyor kendini beni. Anneme geldik kardeşimde var 3kişiyi pert ediyor. Kolum belim mahvoldu ne yapacağım caresizim

aynıya ne uyuyo bit öğün yese diğerleri yok yanında duruyorum kucagma alıyorum hepmutsuz emerek ıyuyan çocuk bebekliğe dondü kucağımda gezerek uyuuo yine ıyutmasam sinrden durmuyo dişse çıksaya artık

Ii âksmlr kizlar nasilsnz valla bu aralr afacn oldulr iyice buyuynce dahani zor oluyrlar ne benimki simdiden her dedigini yaptryor valla yapmaynca bagiryo ihh diee bi gorseniz resmn kavga ediyz karsilikli:))

Evet dişse bence de çıksın artık böylesi de zor, en azından diştenmiş derdik

canim ya siz de mi oylesiniz ben tek basima pertim cikti resmen!!! Dün tum gece uyumayip sabah 6bucukta uyuduk düşün.. Gündüz uykusu yok bir sn ayri durunca deli gibi aglar.. Atak fln mi dicem de dogdugundan beri ne atakmis bitmek bilmedi cok mutsuzum..

Merhaba sevgili anneler, burayı sürekli takip etmiyorum neler konuşuldu bilmiyorum ama sanırım artık tıkandım aklıma hiç bişey gelmiyor. Bebeklerinizin hoşuna giden ek gıda tariflerinizi paylaşabilir misiniz acaba

canım aynı anlattığın belirtiler benim oğlumda da oldu önce ateş yaptı 37,8 iki gün böyle sürdü doktoru aramıştım 39 olursa endişelen demişti.sonra vücudunda daaynı isilik gibi sırtı ve bağrı özellikle belirginleşip azalan kırmızılıklar oldu.doktor isilik dedi ama bilmiyorum ağladıkça daha da belirginleşiyordu çünkü ve 2 gün sonra 1i alttan biri üstten dişi patladı normale döndü şükür. insan çok panik oluyor... diş olabilir annesi :)

ohh maşallah kasım anneleri uşakları sünnet ettirmeye başlamışlar. bende çok istiyorum ama olduğum yerde 1 yaşından önce yaptırmıyorlar ve genel anestezi veriyorlar. Genel anestezinin de şöyle bir sıkıntısı var, gece 12 den sonra bir şey yedirmiyorsun sabahta artık kaçta sünnete alırlarsa, sünnetten sonrada 3 saat bir şey yedirmiyorsun, bebekler açlıktan sıkıntıya giriyorlar. benim oğlan o kadar aç kalamaz ki.bunları duyunca lokal anestezi yapan doktor bulmaya karar verdim

Evet dişse bence de çıksın artık böylesi de zor, en azından diştenmiş derdik
Ayy bilmiyorum kalktık ve herşeye ağlıyor saaibah sabah gece zaten dönmkten uyuyamıyor sinirlerm bozuldu ya yalnızım eşim akşam alsada onunlada durmuyor gazdı ataktı şimdi dişmi bilmiyoroum bi sakin gününü görmedimki çok nadirdr Allah yardımcımız olsunya

Onemlı bişey olmasnda diş olsun canmya. İnş çıkarda bızde rahatlarz. Gece 4 ten sonra hep mızmız dönüp duruyo yatakta aglıyo. Yanmızdada durmuyo artık

Allah dayanma gücü versin bebişler de sağlık sakinlik. Sizin diş çıktı mı doğumdasım

amin canım

Allah dayanma gücü versin bebişler de sağlık sakinlik. Sizin diş çıktı mı doğumdasım

amin canım
Amin insallah canim hepimize..
Yok ya 6.aya kadar tüm huzursuzluklarina gaz dedik simdi de iki bucuk aydir distir distir diyoruz gelen giden yok.. Hayir cikmasin önemli degil de niye huzursuz

Aynen yaa öyle bi sıkıyrki kendini ellerini yumruk yapıp hiç hoşuma gitmiyor, ben tek başımayım canım mahvetti beni herşeymz aglamayla bizim dişimizde çıktı 2 tane ama hiç rahatlamadık yani dahada beter olduk gidiyoz şimdi 1 hafta iyiydik sadece düzeldi sandım şimdi yeniden,valla Allah yardımcımız olsun bu bebişleri anlamak zor şuan 1 saattr ayagmda sallıyrm beşiğe aldgm anda uyanıyr ki bugüne kadar hiç sallanmadan uyuyan çocuk düşün artık:-(

Merhabalar, bnde 2014 kasim annesiyim, bal mi bal, zehir mi zehir bir kizim var, fakat 2gundur sadece alninda hafif ateslenme oluyor, zaten huysuz ve gazli bir bebekti, iyice huysuzlugi artti, gogsunde ve sirtinda kirmizi benekler var, isilik gbi hametan surdum bugun bakalim etki edecek mi? Surekli kulaklarini cekistiriyor. Ne bulursa agzina sokuyo, disleri kasiniyor ama dis cikacagini sanmiyorum ama acaba bu belirtiler disten mi

Merhabalar.
hoşgeldin aramıza neden diş çıkaracağını sanmıosun onu anlamadım.
diş çıkarma zamanları bir çoğumuz çıktı çünkü.sölediklerin hepsi
diş belirtsi tabiki.ama başka bişeyde olabilir ama sanmıorum diştir.

Slm kizlar ayni sorunlar bizdede var ciksn artik disimiz ya zaten zor bi cocuktu simdi dahada zor oldu neyseki uykuda problemimiz yok bin sukur. Ama isilige bi care bulsmadim gunde 2defa yikiyrum atletke geziyo hatta bugn altini acik biraktim altna naylondn carsf gigi bise dikmistim onu koydum isemesiyle kaka yapmasi bir oldu dogru banyoya soktum dun dr bi losyon yaxdi avadrilmi ne yok hicbiryerde bulamdm eczaci bise verdi defalrca sordm bebek die bunu kulln dedi ama prospektsunde bebekler kullanmayn dio dr yazmadkca kullnmadn ne yapcm bu isiligi anlmdm care bulan varsa yazsin

Dis etlerinde ne bi sertlik be de kabarma var, ailemzde disler genellikle 1yasndan snra cikiyor, o yuzdn dusunmedim, keske ciksada bnde rahat etsem, yeni evliyken cocuk ne zamn , hamile kalnca ne zamn doguyor, hadi dogdu smdide emeklemiyor mu disi cikmiyor mu, millete cevp yetstrmekten bktm..disi cksnda herkes gorsn raht edeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…