- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Yok canm aralarda emzırıyorum. Ama bazen kahvaltıdan 10 dk sonra az emip uyuyo. Bellı olmuyo o nezaman isterse ozaman emzırıyorumcevap için çok teşekkürler
bu yiyecekleri verdiğin öğün süt vermiyorsun değil mi
Canım biz de berbat durumdayız dediğin gibi uyumuyor gündüz ve sinir hat safhada. Kolları bacakları kasıyor saçlarını yoluyor tırmalıyor kendini beni. Anneme geldik kardeşimde var 3kişiyi pert ediyor. Kolum belim mahvoldu ne yapacağım caresizimKızlaarr resmen kaç gündür kabus gibi geçiyor günlerimiz yiğit gündüz uyumak istemiyor asla çok uykusu geliyor ama uyumuyor ve bağıra bağıra ağlıyor deliriyor resmen kendini sıkıyor kızıyor bana okadar sinirliki bu durum korkutuyor beni sizce napmalıyım bu sinirli halini unuttrmk için büyük adam gibi resmen çıkmamış dişlerini sıkıyor banaBirde ben yiğiti hiç sallamazdm yanına uzant yüzünü okşardm öyle uyurdu şimdi imkanı yok sallıyrm yinede uyumuyr beşiğine koymadan uyanıyr daha resmen huy değiştrdi napıcam ben böyle varmı sizdede bu haller
aynıya ne uyuyo bit öğün yese diğerleri yok yanında duruyorum kucagma alıyorum hepmutsuz emerek ıyuyan çocuk bebekliğe dondü kucağımda gezerek uyuuo yine ıyutmasam sinrden durmuyo dişse çıksaya artıkCanım biz de berbat durumdayız dediğin gibi uyumuyor gündüz ve sinir hat safhada. Kolları bacakları kasıyor saçlarını yoluyor tırmalıyor kendini beni. Anneme geldik kardeşimde var 3kişiyi pert ediyor. Kolum belim mahvoldu ne yapacağım caresizim
Evet dişse bence de çıksın artık böylesi de zor, en azından diştenmiş derdikaynıya ne uyuyo bit öğün yese diğerleri yok yanında duruyorum kucagma alıyorum hepmutsuz emerek ıyuyan çocuk bebekliğe dondü kucağımda gezerek uyuuo yine ıyutmasam sinrden durmuyo dişse çıksaya artık
canim ya siz de mi oylesiniz ben tek basima pertim cikti resmen!!! Dün tum gece uyumayip sabah 6bucukta uyuduk düşün.. Gündüz uykusu yok bir sn ayri durunca deli gibi aglar.. Atak fln mi dicem de dogdugundan beri ne atakmis bitmek bilmedi cok mutsuzum..Canım biz de berbat durumdayız dediğin gibi uyumuyor gündüz ve sinir hat safhada. Kolları bacakları kasıyor saçlarını yoluyor tırmalıyor kendini beni. Anneme geldik kardeşimde var 3kişiyi pert ediyor. Kolum belim mahvoldu ne yapacağım caresizim
canım aynı anlattığın belirtiler benim oğlumda da oldu önce ateş yaptı 37,8 iki gün böyle sürdü doktoru aramıştım 39 olursa endişelen demişti.sonra vücudunda daaynı isilik gibi sırtı ve bağrı özellikle belirginleşip azalan kırmızılıklar oldu.doktor isilik dedi ama bilmiyorum ağladıkça daha da belirginleşiyordu çünkü ve 2 gün sonra 1i alttan biri üstten dişi patladı normale döndü şükür. insan çok panik oluyor... diş olabilir annesi :)Slm arkadaşlar. Kızım iki gındur saat 5 ten sonra sureklı aglayarak uyanıyo. Yanımada alsam aglıyo. Hep emmek istıyo. Gece sureklı aglıyo. Bıraz ateşıde vardı. Sabahta kahvaltı yaptrrken bıanda cok fena kustu bırnundan geldı resmen kuzumun. Normal vucut ısısı 36,3 biraz önce ölçtüm 37.4 ateşı. Ev serın ben bile terlemıyorum oturdugu yerde saclarından ter akıyo. Napıcam bılmıyorum. Ikı gundur iştahsız kaka yaparkende zorlanıyo. Üşüttümü diştenmi acabaya. Vucudunda kırmızı isilik gıbı şeyler çıkıyo arada kayboluyo. Terledıkce daha cok çıkıyo
Ayy bilmiyorum kalktık ve herşeye ağlıyor saaibah sabah gece zaten dönmkten uyuyamıyor sinirlerm bozuldu ya yalnızım eşim akşam alsada onunlada durmuyor gazdı ataktı şimdi dişmi bilmiyoroum bi sakin gününü görmedimki çok nadirdr Allah yardımcımız olsunyaEvet dişse bence de çıksın artık böylesi de zor, en azından diştenmiş derdik
Onemlı bişey olmasnda diş olsun canmya. İnş çıkarda bızde rahatlarz. Gece 4 ten sonra hep mızmız dönüp duruyo yatakta aglıyo. Yanmızdada durmuyo artıkcanım aynı anlattığın belirtiler benim oğlumda da oldu önce ateş yaptı 37,8 iki gün böyle sürdü doktoru aramıştım 39 olursa endişelen demişti.sonra vücudunda daaynı isilik gibi sırtı ve bağrı özellikle belirginleşip azalan kırmızılıklar oldu.doktor isilik dedi ama bilmiyorum ağladıkça daha da belirginleşiyordu çünkü ve 2 gün sonra 1i alttan biri üstten dişi patladı normale döndü şükür. insan çok panik oluyor... diş olabilir annesi :)
Allah dayanma gücü versin bebişler de sağlık sakinlik. Sizin diş çıktı mı doğumdasımcanim ya siz de mi oylesiniz ben tek basima pertim cikti resmen!!! Dün tum gece uyumayip sabah 6bucukta uyuduk düşün.. Gündüz uykusu yok bir sn ayri durunca deli gibi aglar.. Atak fln mi dicem de dogdugundan beri ne atakmis bitmek bilmedi cok mutsuzum..
amin canımAyy bilmiyorum kalktık ve herşeye ağlıyor saaibah sabah gece zaten dönmkten uyuyamıyor sinirlerm bozuldu ya yalnızım eşim akşam alsada onunlada durmuyor gazdı ataktı şimdi dişmi bilmiyoroum bi sakin gününü görmedimki çok nadirdr Allah yardımcımız olsunya
Amin insallah canim hepimize..Allah dayanma gücü versin bebişler de sağlık sakinlik. Sizin diş çıktı mı doğumdasım
amin canım
Aynen yaa öyle bi sıkıyrki kendini ellerini yumruk yapıp hiç hoşuma gitmiyor, ben tek başımayım canım mahvetti beni herşeymz aglamayla bizim dişimizde çıktı 2 tane ama hiç rahatlamadık yani dahada beter olduk gidiyoz şimdi 1 hafta iyiydik sadece düzeldi sandım şimdi yeniden,valla Allah yardımcımız olsun bu bebişleri anlamak zorCanım biz de berbat durumdayız dediğin gibi uyumuyor gündüz ve sinir hat safhada. Kolları bacakları kasıyor saçlarını yoluyor tırmalıyor kendini beni. Anneme geldik kardeşimde var 3kişiyi pert ediyor. Kolum belim mahvoldu ne yapacağım caresizim
Merhabalar, bnde 2014 kasim annesiyim, bal mi bal, zehir mi zehir bir kizim var, fakat 2gundur sadece alninda hafif ateslenme oluyor, zaten huysuz ve gazli bir bebekti, iyice huysuzlugi artti, gogsunde ve sirtinda kirmizi benekler var, isilik gbi hametan surdum bugun bakalim etki edecek mi? Surekli kulaklarini cekistiriyor. Ne bulursa agzina sokuyo, disleri kasiniyor ama dis cikacagini sanmiyorum ama acaba bu belirtiler disten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?