2014 Kasım Anneleri

Slm kızlar herkeste bi sıkıntı var ki bitmiyor anlaşılan uykusuzluk iştahsızlık mizmizlik derken aylar yıllar geçiyor bizimki dogdugundan beri uykusu sıkıntılı ilk oglumda ogleydi geçenlerde saydim yarım saat içinde 13 kez yatıp kalktım kendi kendine hiç uyumaz lar birini ayagimda sallarken diğerini emzirir yahut kucagimda sallarim tam birini uyuttum derken diğeri bağırır onu uyandırır allah hepimize sabır versin anne olunca anladım daha bi annemin kiymetini 2 tane dişimiz çıktı bizim çok oldu ama huysuzluk bitmiyor dişlerin hepsinin tamamlanması 2 yaşını geçiyor onu düşünürsek en az 3yil bize rahat yok sütten kesme tuvalet eğitimi derken her dönemleri farklı bi zorluk annelik gerçekten çok zor bir meslekmis içinizi karartmak için söylemedim elbetteki sakin huzurlu bir bebeklik geçiren bebekler vardır ama bana denk gelmedi günlük 3 4 saat uyusam onunla ayakta durmaya çalışıyorum işte çok dert yandım ama yinede çok şükür iyi ki evlatlarimiz var ve cok sukur sağlıklılar bu günleri gülerek hatirlayacagiz hep birlikte hee bu arada uyku eğitimi falan verseniz diye düşünebilirsiniz ama bazen kitapta yazanlarla yaşananlar birbirini tutmuyor büyük oğluma bi çok şey okudum denedim ama şunu anladım ki her çocuk özel ve ona o şekilde davranmak gerek

Biz besigin ust cardagni tulunu soktk park besik simdi kus gibi hafif oldu okadar rahat sallnyrki anltmm ama simdide oglum nereye donse oraya yatyr oglum besikle besik oglumla oynuyr:))temizligimide yaptm ohhh miss kizlrogluma dun ablam Allh dedi dedi dunden beri bariz Allh diyo esim cagrdi bu cock Allh diyr die ablm ogretti dedim nasil mutlu oldk anltamm

Daha biz park yataga gecmedik, part yataga bnzeyen bi yatak daha almstik onda yatiyor, muhtemelen 2-3ay daha yatar onda, bnm kizim da iki gndur anlamli olarak baba, dede diyor.. :)
Ablamin ogluyla,kizimn arasnda 65gun var. Ablamin ki baba dede anane gel git anne Allah diyor, biseye kizinca Allah Allah ya diyor ama daha ne emekleme var ne de dis

kızlarrrrrrr
sıze ıkı r sorum olacak ben aptamıl mama kulanıyorun hıpp kasık maması varya sutlu tahıllı olurmu kı hanı ıkı degışik mama acaba zararlı olurmu sızler ne verıyorsuz gece cook uyanıyor o yüzden ıyı geceler maması versem dıyorum cooook tsk ederım cvp verenlere ha bırde 1 ksım dogumluyada haftasında olanlar boy ve kılonuz nasıl

Cnm nasılsın ? Mama kullanan arkadaşlar yazar mutlaka ama seni görünce yazayım dedim:) bizim kızın boyu69 kilo8.800 dü en son. 1ayda nerdeyse hiç kilo almamış.sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil zaten. Paşam napıyor?

Bugün aylık kntrolumuz vardı Dr daydik boğazlarimiz şişmiş yine soğuk algınlığı niye tekrarlıyor anlamıyorum bu arada 600 gr almisiz bu ay merak ediyordum ek gıdayı öğün olarak veriyorum ben güzel beslenebiliyor mj mu diye çok sukur iyiyiz

Bnm kizm 14kasm dogumlu, 4aylikken emmeyi birakti, bebelac aptamil her turlu mamayi denedik, su an bebelac kullaniyoruz (sadece gece uyaninca) kasik mamasi olarakta aptamil hero bebelac hipp allah ne verdyse kulaniyoruz, bnce bir zarari yok, zaten gnde 2ogun (geceleri yatarken tok tutuyor,bide uyaninca) veriyorm, normalde bzmle brlikte kahvalti ve yemek yiyor. boyu 68cm ,kilosu 8.200 olmus.

Ben mama golden goat kasık mamasi hipp veriyorum bi sıkıntı görmedim

Canm ben emzryrmda mamayi gunde 1defa veryrm tahil amacli hero baby rezeneli veya balli irmkli benm oglum 30ekm dgmlu boyu 73 kg 7700 boyu uzn diyr her defasnda dr bence karstrma ayri ver yada ayni markayi karstr biri farkli digeri farkli mama karstrma

Kızlaaaaaaar
Kızımla ayna karşısında oyun oynuyoduk. Üç kere ANNE dıye bagırdı. Benm dırek gozumden yaş aktı. Okadar acayıp guzel bir dıyguki çok şükür bende duydum kızımın seslenışını. Eşimi aradm soyledm. Agladıgımı duyunca ınandı. Yemin ettırdı resmen:)) önce baba derse sana soylemem anne dedı dıye kandrrm senı demiştim ondan:))

Ne guzel bizimki babaci cikti, anne de dedikce baba diyor. Zaten tip olrakda bna bnzemiyo

Maşallah ona. Benim kızım ilk baba demişti ve anne demeye çok geç başlamıştı cok sinir olmuştum. Şimdi oğlumu bekliyorum hevesle anne demesini

Kızım üç gundur ba dıyodu sadece. Babasıda cok ugrastı desın dıye. Bugün bianda anne dedı. İçten içe ilk anne dedı dıye mest oluyorum valla:)) yoksa eşim ömür boyu havasını yapardı baba deseydı çok eminim bundan:)

canım geçmiş olsn ve hayırlı olsn.. sevindim kolay atlatmanıza

Ne guzel bizimki babaci cikti, anne de dedikce baba diyor. Zaten tip olrakda bna bnzemiyo
Aynen benimkide oleydi babayi 1aydr diyo anneyi yeni yeni dio ama anne de dedikce baba diyo babasnn arksna agliyo gorsenz babasi varkn asla bana gelmz ayrca erkeklere coook duskn hemngulusmler kizlara pas vermiyr yinede herkese guluyr o bana cekms baba hic gulmez :))

Arkadasim bir sey diyecegim ama yanlis anlama.. Her yazdigini kisaltarak yaziyorsun yazdiklarinin yarisini anlamiyorum malesef ya da anlayacagim diye cok ugrasiyorum.. Allah lafzini bile kisaltarak yazdigini gorunce dedim yazayim.. Yanlis anlama kirmak istemem ama inan ki bir sey anlayamiyorum.. Tabi dersen sanane ben boyle yaziyorum senin kararin tabi.. Bu arada masallah ogluna ne guzel Allah demis..

Yok canim nie yanlis anlim olurmu oyle sey alismisim boyle yazmaya ondan oyle yaziyrum elimde degil yani Allah lafzini yazarkende dikjat ederim ama demk etmemisim yoksa buyuk harfle baslamisim evet ya bagira bagira Allah diyo oyle mutlu oluyorumki anlatamam bak dikkat ettim kisaltmadim simdilik:))))

Ya bu taşınmak nekadar zormuş. Konsolu boşalttım sar kolıle bıttım valla. Butun gün meleğim pert edıyo tam dinlenıcegım zaman kolılemeler yapmam gerekıyo. Eşimde 12 de gelıyo buaralar tek başıma topluyorum evı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…