Biz besigin ust cardagni tulunu soktk park besik simdi kus gibi hafif oldu okadar rahat sallnyrki anltmm ama simdide oglum nereye donse oraya yatyr oglum besikle besik oglumla oynuyr:))temizligimide yaptm ohhh miss kizlrogluma dun ablam Allh dedi dedi dunden beri bariz Allh diyo esim cagrdi bu cock Allh diyr die ablm ogretti dedim nasil mutlu oldk anltamm
kızlarrrrrrr
sıze ıkı r sorum olacak ben aptamıl mama kulanıyorun hıpp kasık maması varya sutlu tahıllı olurmu kı hanı ıkı degışik mama acaba zararlı olurmu sızler ne verıyorsuz gece cook uyanıyor o yüzden ıyı geceler maması versem dıyorum cooook tsk ederım cvp verenlere ha bırde 1 ksım dogumluyada haftasında olanlar boy ve kılonuz nasıl
kızlarrrrrrr
sıze ıkı r sorum olacak ben aptamıl mama kulanıyorun hıpp kasık maması varya sutlu tahıllı olurmu kı hanı ıkı degışik mama acaba zararlı olurmu sızler ne verıyorsuz gece cook uyanıyor o yüzden ıyı geceler maması versem dıyorum cooook tsk ederım cvp verenlere ha bırde 1 ksım dogumluyada haftasında olanlar boy ve kılonuz nasıl
Ben mama golden goat kasık mamasi hipp veriyorum bi sıkıntı görmedimkızlarrrrrrr
Canm ben emzryrmda mamayi gunde 1defa veryrm tahil amacli hero baby rezeneli veya balli irmkli benm oglum 30ekm dgmlu boyu 73 kg 7700 boyu uzn diyr her defasnda dr bence karstrma ayri ver yada ayni markayi karstr biri farkli digeri farkli mama karstrmakızlarrrrrrr
Ne guzel bizimki babaci cikti, anne de dedikce baba diyor. Zaten tip olrakda bna bnzemiyoKızlaaaaaaar
Kızımla ayna karşısında oyun oynuyoduk. Üç kere ANNE dıye bagırdı. Benm dırek gozumden yaş aktı. Okadar acayıp guzel bir dıyguki çok şükür bende duydum kızımın seslenışını. Eşimi aradm soyledm. Agladıgımı duyunca ınandı. Yemin ettırdı resmen:)) önce baba derse sana soylemem anne dedı dıye kandrrm senı demiştim ondan:))
Kızlaaaaaaar
Kızımla ayna karşısında oyun oynuyoduk. Üç kere ANNE dıye bagırdı. Benm dırek gozumden yaş aktı. Okadar acayıp guzel bir dıyguki çok şükür bende duydum kızımın seslenışını. Eşimi aradm soyledm. Agladıgımı duyunca ınandı. Yemin ettırdı resmen:)) önce baba derse sana soylemem anne dedı dıye kandrrm senı demiştim ondan:))
canım geçmiş olsn ve hayırlı olsn.. sevindim kolay atlatmanızakızlar merhaba
dun oglum sunnet oldu
sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur
poposundan bı ılac verdıler, sonra kucagıma verdıler, kucagmda uyudu, amelıyathaneye aldılar 20 dk sonra cıktı
bı saat sonra aglayarak uyandı, uyandıktan yarım saat sonrada emzırdım. sonrasında taburcu olduk.
4 saat ac kalması gerekıyordu. 0630-0700 arası emmıstı
amelıyata gırmesı 12 yı buldu, bı sonrakı emmesı 1330
yanı 6-7 saatlık bı sure ac kaldı
ondan agladı,
cok fazla sunnet olan cocuk vardı. sunu anladım. sunnet ıcın en uygun zamandayız.
ben yaptırmayı dusunenler ıcın bır an evvel yaptırmalarını tavsıye ederım.
Aynen benimkide oleydi babayi 1aydr diyo anneyi yeni yeni dio ama anne de dedikce baba diyo babasnn arksna agliyo gorsenz babasi varkn asla bana gelmz ayrca erkeklere coook duskn hemngulusmler kizlara pas vermiyr yinede herkese guluyr o bana cekms baba hic gulmez :))Ne guzel bizimki babaci cikti, anne de dedikce baba diyor. Zaten tip olrakda bna bnzemiyo
Arkadasim bir sey diyecegim ama yanlis anlama.. Her yazdigini kisaltarak yaziyorsun yazdiklarinin yarisini anlamiyorum malesef ya da anlayacagim diye cok ugrasiyorum.. Allah lafzini bile kisaltarak yazdigini gorunce dedim yazayim.. Yanlis anlama kirmak istemem ama inan ki bir sey anlayamiyorum.. Tabi dersen sanane ben boyle yaziyorum senin kararin tabi.. Bu arada masallah ogluna ne guzel Allah demis..Biz besigin ust cardagni tulunu soktk park besik simdi kus gibi hafif oldu okadar rahat sallnyrki anltmm ama simdide oglum nereye donse oraya yatyr oglum besikle besik oglumla oynuyr:))temizligimide yaptm ohhh miss kizlrogluma dun ablam Allh dedi dedi dunden beri bariz Allh diyo esim cagrdi bu cock Allh diyr die ablm ogretti dedim nasil mutlu oldk anltamm
Yok canim nie yanlis anlim olurmu oyle sey alismisim boyle yazmaya ondan oyle yaziyrum elimde degil yani Allah lafzini yazarkende dikjat ederim ama demk etmemisim yoksa buyuk harfle baslamisim evet ya bagira bagira Allah diyo oyle mutlu oluyorumki anlatamam bak dikkat ettim kisaltmadim simdilik:))))Arkadasim bir sey diyecegim ama yanlis anlama.. Her yazdigini kisaltarak yaziyorsun yazdiklarinin yarisini anlamiyorum malesef ya da anlayacagim diye cok ugrasiyorum.. Allah lafzini bile kisaltarak yazdigini gorunce dedim yazayim.. Yanlis anlama kirmak istemem ama inan ki bir sey anlayamiyorum.. Tabi dersen sanane ben boyle yaziyorum senin kararin tabi.. Bu arada masallah ogluna ne guzel Allah demis..
Güzel bir şeye benziyor ben huggies almıştım o da iyi fiyat yönünden karsilastirir bence.https://img-asset-ebebek.mncdn.com/www.ebebek/i/p/hd/AV/l15YBABEMYO0011MAV_1.jpg
Kızlar bayramdan sonra tatile gidicez kızım için huggıes bez mayolara bakıyordum e bebekte bunu gördüm kullanan yada bilen varmı bunu alsam dahamı iyi olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?