2014 Kasım Anneleri

Kolay gelsin canım isteyerek taşındığın için zevkle yapar insan

Gunaydın arkadaşlat kızımın idrarı bıraz kokuyo neden olabılır acaba. 4 numara beze gectık baya kokuyo bunda.

Mrb kızlar oto koltugu aldınızmı aldıysanız marka model nedir memnunmusunuz ayrıca cvp verirseniz sevinirimmm çok kararsızım

Nerden kaça aldın canım bende cybex veya römer düşünyrm ama bilemedim birde kaç kilo 9-18 mi yoksa 9-36 mı
Römeri önermediler eşimde çok arastırdı römerin bazı modelleri avrupada toplatılmış .ben ankara babymall den aldım .ordaki arkadaşlar çok yardımcı oluyor artık tanış olduk bir kaçıyla biz.950 tl ye aldık ama zam gelcekti.

Kizim bu ara kabiz oluyoruya ne yapmaliyim az once aglamaktan perisan oldu cocuk sabahlari.kayisi veriyorum ama.ise yaramiyor demekki.s

Kizim bu ara kabiz oluyoruya ne yapmaliyim az once aglamaktan perisan oldu cocuk sabahlari.kayisi veriyorum ama.ise yaramiyor demekki.s
merhhaba doktorum kabızlık için sabahları aç karnına 1 çay kaşığı zeytn yağı içirmemi söylemişti daha rahat yapmşt bnmki bu şekilde

İyi pazarlar herkese.benim için berbat bir pazar olduğu kesinde inşallah sizlerinki iyi geçer... ek gıda bizm için savasa döndü resmen birşey yemek istemiyor neyapcamı şaşırdım .yogurt meyveli yogurt çorba ıhh hiçbirşey almıyor vitaminini veremiyorum.agzını kilitliyor .bana bir fikir verin lütfen.bu yüzden eşimle tartıştım yemiyorsa zorlama diyor eninde sonunda yiyecek seni emiyor yetrr diyor.laf anlatamıyorum anlamıyor.bu ek gıda beni brnden aldı .benimle aynı durumda olan varmı yardıma ihtiyacım var

Ben heronun sekiz tahıllısını kullanıyordummmmmmmm.
Offf ya küçücük çocuklara yedirmeye nasıl vicdanları el veriyor kii.
Dahada yedirmemmmm.hipp markasının alıcam artık.
Bizi geçtim artık bebeklere el attılar.organik diye bişey yok buna kesinlikle inandım.elimizden geldiği kadar uzak tutmaya çalışsakda yine bir yerden vuruyorlar.sağlığımızı önemseyen kimse yok.bu bir sektör oldu.zincirleme gidiyor.

bnmki de yemiyo cnm o kdr uğraş hazırla döküyorm sonunda,artık kendi yediklrmzden veriyorum onları 45 kaşıkta olsa yiyo. Lezzet arıyo resmen bende kahvaltıda napıcağımı şaşırdm yumurta da yemiyo hergün aynı daha tabağını bitirmedi hiç

Canim paylaşımın için çok saol.kavanoz turu şeyler kullanmıyorum bi tek sema marka devam sütü kullanıyorum bunu okuduğum iyi oldu nasıl vicdansizlar ya bebeklere veriliyor. Allaha havale ediyorum bunları
Rica ederim.bu insanlarda vicdan yok anca ceplerini doldursunlar.canan karatay dogru sölüyor bazen pakete girmiş hersey zararlı

Ben yediklerimizi denemedim ama bu gidişle ona geçicem.insan yogurttamı yemez yok hiçbirsey yarın çorba deniycem et suyu yaptım beyfendi için of of.inşallah çözerim bu olayı.galiba tatlı şeyleri sevmiyor delirmessem iyi .oğlum beni 10 yaş yaşlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…