- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Merhaba. Benim oğlum kahvaltı da ıhlamur çayı,yumurta sarısı, kaşar, tahin pekmez yer 2şer çay kaşığı. Her öğlen mutlaka kemik suyundan çorbalar.yediği kadar miktarı yok. Bide mango ve muz karısımi püre sever. Her yemek verdiğimde ona güldüm yemeği eğlenceli hale getrdim,tıpkı uyumak gibi oynamak gibi zorunlu kıldım inşallah hep bole devam eder. Bide şu çook etkili sürekli yemeğimizi onun yanında yedik. Çünkü bebekler herşeyi taklıtle öğrenir.Merhaba sevgili anneler, burayı sürekli takip etmiyorum neler konuşuldu bilmiyorum ama sanırım artık tıkandım aklıma hiç bişey gelmiyor. Bebeklerinizin hoşuna giden ek gıda tariflerinizi paylaşabilir misiniz acaba
Canım ilk başta sebze pürelerıyle ben başlamıştım patates kabak ve havuç haşladım içine birgün peynir birgün pirinç vs kattım tel süzgrçten gecrdim ve püre olarak yedrdim. Onun için benm oğlum sebze ye bayılıyo.sen şimdlj onun damarndan gıt. Havuc koy çorbaya yada kırmızı biber tatlıdr onu koy. Hemde tam mevsimi. Sever ya inşallah .Allah uzun ömür versin .Günaydın herkese bizim oglan yogurtu çok seviyor patates pirinç mercimek soğan domates tavuk suyu ya da kiymayla pisiriyorum ama içine mutlaka biraz yoğurdun suyuyla bi kaşık yoğurt katcam yoksa yeniyor paşam şehriye çorbası falan da içmiyor her gün aynı şeyi yapıyorum içine kabak koyunca asla yemiyor sebze sevmiyor acaba zorlasammi yogurtsuz yemesi için yoksa onun sevdiği gibi mi vermeliyim ne yapmalıyım sizce
Merhaba. Çocuğunuz kaç kılo acaba? Bnde bnları okuduktan sonra oğlum hiçbşy yemiyormş dedim kendi kendime. :);(;(_:)Tamm biraz azaltim ozamn zaten gorseniz halimi cocuk uyurken bile bi sonraki yiyecgini hazrliyrm uyaniyr 10dk sonra veriyrm biselr ama sadece irmigi bugun fazla yedi bende sasrdm ona digerler ayni kasik mamasinida herzamn vermiyrm.ama gecen gun arkdastydim yedi uyudu 2 saat uyudu uyannca bise vermdn eve getrdm saldrdi resmn
Benimkide meyve yogurt haytta yemiyo ayran yapip bardakla iciriyorum oda degisik geliyorya bardak o saskinlikla ne icerse anlayinca birakiyor zaten yemekte biz yerken ve bizmkinin az salcali az tuzlusunu verince yiyor biraz oda oyle.kase falan degil ugrastiriyor sipalar yaa gub iicnde okadr sey dokuyorumki Allah affetsinBen yediklerimizi denemedim ama bu gidişle ona geçicem.insan yogurttamı yemez yok hiçbirsey yarın çorba deniycem et suyu yaptım beyfendi için of of.inşallah çözerim bu olayı.galiba tatlı şeyleri sevmiyor delirmessem iyi .oğlum beni 10 yaş yaşlandırdı
Erik ve armut da iyi geliyor canm
Sagolun canlarrrIi aksamlr arkadaslar biri kabizlik sorunu cekiyor zannedersem benim onerim sabh ac karna kuru erigi sicak suda kaynat onuda catalla ez pure olarak ver 1defa da kulak copunu zeytin yagina batir makatina etrafina hafif dokunuslarla masaj yap yapar yaglaki kakasi sertlesmistir cikartirken yirtilma ve aci duymasin ayaklarinida karnina gotur getir hemen yapar boyle boyle kurtuldum sukur
Çok teşekkür ederim bende yanında yemeye özen gösteriyorum ama dediğim gibi tarif konusunda sıkıntı çekiyorumMerhaba. Benim oğlum kahvaltı da ıhlamur çayı,yumurta sarısı, kaşar, tahin pekmez yer 2şer çay kaşığı. Her öğlen mutlaka kemik suyundan çorbalar.yediği kadar miktarı yok. Bide mango ve muz karısımi püre sever. Her yemek verdiğimde ona güldüm yemeği eğlenceli hale getrdim,tıpkı uyumak gibi oynamak gibi zorunlu kıldım inşallah hep bole devam eder. Bide şu çook etkili sürekli yemeğimizi onun yanında yedik. Çünkü bebekler herşeyi taklıtle öğrenir.
Berraq çok takıyorsun böyle seyleri hasta olursun yapma batıl inanışlar bunlar hamileyken de kestirilmemeli diyorlar ya aynısı işte birsey olmaz rahat olYa kızlar ben oğlumun saçını kestim bismillah dedim başta. Gözüne giriyodu rahtszlk veriyor önden azcıj kestim. Günah mı acaba? 1 yasına girmemiş çünkü. Bide farklı oldu sacının uzunluğu na alışmışız diye.
Canim 30 ekimli 7700 73 boyu valla beninki kaseyle yiyor ama cok hareketli die almiyor dr ver dedi doyarsa yemez zaten benimkide badta zorluk cikardi ama alisti birde yegenlerim varsa guzel yiyor cocuklara baka baka yiyorMerhaba. Çocuğunuz kaç kılo acaba? Bnde bnları okuduktan sonra oğlum hiçbşy yemiyormş dedim kendi kendime. :);(;(_:)
Sgl cnm valla dktora ikk gittimizde anestezi konusunda endisemiz soyldiklilipit geçmiş olsun canım .Bu arada gözünüz aydın darısı bizlerin başına artk. Ne güzel anlatmşsın belli ki hafıgf gecmis. Hangi şehirde yaşıyorsun? Ve genel mi bölgesel mi uyuşturdular??çoook korkuyorum ben. Bizim de Düşüncemz erken yapmak. Allahın izniyle.
Cnm ne zaman tamamen iyileseck alprrenin sureci nasildicanım geçmiş olsn ve hayırlı olsn.. sevindim kolay atlatmanıza
Nerelerdesjn iyimisinuzArkadasim bir sey diyecegim ama yanlis anlama.. Her yazdigini kisaltarak yaziyorsun yazdiklarinin yarisini anlamiyorum malesef ya da anlayacagim diye cok ugrasiyorum.. Allah lafzini bile kisaltarak yazdigini gorunce dedim yazayim.. Yanlis anlama kirmak istemem ama inan ki bir sey anlayamiyorum.. Tabi dersen sanane ben boyle yaziyorum senin kararin tabi.. Bu arada masallah ogluna ne guzel Allah demis..
Sgl cnm bygun iki gogsumden 80 ssut ciktigünaydınn şekerler..
lilipit geçmiş olsun ve hayırlı olsun şekerim damatlığınıda görün inş..şükür atlatmışınız darısı bizlere olsun
Sgl cnm bygun iki gogsumden 80 ssut cikti
Napca bilmiyrm sutum yetiomu acaaba
Deva sutumu vericez
Biberonda almio
Ek gida zaten az yyiyo
bizde bayramda gideceğiz 1 paket aldım bundan..genelde güzel yorumlar duydum bakalım nasıl birşey görücezhttps://img-asset-ebebek.mncdn.com/www.ebebek/i/p/hd/AV/l15YBABEMYO0011MAV_1.jpg
Kızlar bayramdan sonra tatile gidicez kızım için huggıes bez mayolara bakıyordum e bebekte bunu gördüm kullanan yada bilen varmı bunu alsam dahamı iyi olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?