2014 Kasım Anneleri

Ii aksamlr arkadaslar biri kabizlik sorunu cekiyor zannedersem benim onerim sabh ac karna kuru erigi sicak suda kaynat onuda catalla ez pure olarak ver 1defa da kulak copunu zeytin yagina batir makatina etrafina hafif dokunuslarla masaj yap yapar yaglaki kakasi sertlesmistir cikartirken yirtilma ve aci duymasin ayaklarinida karnina gotur getir hemen yapar boyle boyle kurtuldum sukur

Merhaba kızlar. Dün dr gittim poyraz ı kontrole göturdum. Boğazında kızarklık varmş amoklavin verdi. Baş çevresi artmş,boyuda uzamş allaha Şükür, rn son 6 mayısta 66ydı şimdi 69 olmuş. Fakat çocuk kılo almamış tam tersi 300 gr zayıflamş şok oldm. Çünkü azda olsa ek gıda yıyo e benide emiyo. Dr migovit m şurup verdi. Almadım yavitamin eksikliği old sanmıyorum .Sizin çocuklar nasıl?

Merhaba. Benim oğlum kahvaltı da ıhlamur çayı,yumurta sarısı, kaşar, tahin pekmez yer 2şer çay kaşığı. Her öğlen mutlaka kemik suyundan çorbalar.yediği kadar miktarı yok. Bide mango ve muz karısımi püre sever. Her yemek verdiğimde ona güldüm yemeği eğlenceli hale getrdim,tıpkı uyumak gibi oynamak gibi zorunlu kıldım inşallah hep bole devam eder. Bide şu çook etkili sürekli yemeğimizi onun yanında yedik. Çünkü bebekler herşeyi taklıtle öğrenir.

lilipit geçmiş olsun canım .Bu arada gözünüz aydın darısı bizlerin başına artk. Ne güzel anlatmşsın belli ki hafıgf gecmis. Hangi şehirde yaşıyorsun? Ve genel mi bölgesel mi uyuşturdular??çoook korkuyorum ben. Bizim de Düşüncemz erken yapmak. Allahın izniyle.

Canım ilk başta sebze pürelerıyle ben başlamıştım patates kabak ve havuç haşladım içine birgün peynir birgün pirinç vs kattım tel süzgrçten gecrdim ve püre olarak yedrdim. Onun için benm oğlum sebze ye bayılıyo.sen şimdlj onun damarndan gıt. Havuc koy çorbaya yada kırmızı biber tatlıdr onu koy. Hemde tam mevsimi. Sever ya inşallah .Allah uzun ömür versin .

Ya kızlar ben oğlumun saçını kestim bismillah dedim başta. Gözüne giriyodu rahtszlk veriyor önden azcıj kestim. Günah mı acaba? 1 yasına girmemiş çünkü. Bide farklı oldu sacının uzunluğu na alışmışız diye.

Merhaba. Çocuğunuz kaç kılo acaba? Bnde bnları okuduktan sonra oğlum hiçbşy yemiyormş dedim kendi kendime. :);(;(_:)

Benimkide meyve yogurt haytta yemiyo ayran yapip bardakla iciriyorum oda degisik geliyorya bardak o saskinlikla ne icerse anlayinca birakiyor zaten yemekte biz yerken ve bizmkinin az salcali az tuzlusunu verince yiyor biraz oda oyle.kase falan degil ugrastiriyor sipalar yaa gub iicnde okadr sey dokuyorumki Allah affetsin
Erik ve armut da iyi geliyor canm

Sagolun canlarrr

Çok teşekkür ederim bende yanında yemeye özen gösteriyorum ama dediğim gibi tarif konusunda sıkıntı çekiyorum

Berraq çok takıyorsun böyle seyleri hasta olursun yapma batıl inanışlar bunlar hamileyken de kestirilmemeli diyorlar ya aynısı işte birsey olmaz rahat ol

Merhaba. Çocuğunuz kaç kılo acaba? Bnde bnları okuduktan sonra oğlum hiçbşy yemiyormş dedim kendi kendime. :);(;(_:)
Canim 30 ekimli 7700 73 boyu valla beninki kaseyle yiyor ama cok hareketli die almiyor dr ver dedi doyarsa yemez zaten benimkide badta zorluk cikardi ama alisti birde yegenlerim varsa guzel yiyor cocuklara baka baka yiyor

Sgl cnm valla dktora ikk gittimizde anestezi konusunda endisemiz soyldik
Nekokal ne genel saedece bi ilac vericez sersemlicek uyucak dedi
Sabah kan tahlil yapildi
Sonra ameliyt oncesi poposuna ilac siktilar kucagimda uyudu iceri aldilar yirmi dk sonra kucagima geri verdiler
Bu arada bugun dorduncu gun hala bi garip gorunuyor pipisi
Ben uc gunde normale donuyor saniyordum
Duzeldi ama tamamen degil
Sis sis
Krem suruluyor cok agliyor pipi derisini geri itince
Ben suremiyrm annem yapio
İcim aciyor aglarken

günaydınn şekerler..

lilipit geçmiş olsun ve hayırlı olsun şekerim damatlığınıda görün inş..şükür atlatmışınız darısı bizlere olsun

Nerelerdesjn iyimisinuz

Sgl cnm bygun iki gogsumden 80 ssut cikti
Napca bilmiyrm sutum yetiomu acaaba
Deva sutumu vericez
Biberonda almio
Ek gida zaten az yyiyo

canım kilosu iyiyse ve ek gıdayı bir şekilde alıyorsa vermene gerek yok..
ben sağmadım ama benimde sütüm eskisi gibi değil..
zaten artık öyle eskisi gibi gelmezmiş git gide azalacakmış çünkü çocuklar büyüyor ek gıdada tam gıdaya geçecekler ve süt artık onlar için yemek sonrası tatlı olacak..
şurada 3,5 ay var eğerki kilosunda azalma ve aç kaldığını hissedersen verirsin mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…