2014 Kasım Anneleri

Gunaydn annişler. Iyisinzdir inşallah. Bebişlerimizle bol iştahlı neşelı gunler geçirelim inşallah. Kızım uykuya dalarken bile anne dıyo öpmekten uyutmuyorum cocugu:))
Kız annelerı bayramda bebişlere gıydırcegınız kıyafetler bellımı. Cok elbisesi var karar veremedm ne gıydrsem yada başka bişeymi alsam diye ya.

GÜNAYDIN KIZLAR.
NASILSINIZ BAKALIM OĞLUŞUMUN 2.DİŞİ DE ÇIKTI :=)
BAYRAMDA BAYA TATİL PLANI VAR GALİBA KIZLAR NE GÜZEL KAFA DİNLEYİN VALLA
BİZ ŞUAN BİLMİORUM NAPICAZ VALLA İNŞ.SÜRPRİZ OLUR.
Maşallah paşaya. Dun eşimde dedı bayramdan sonra kaçalım biyerlere diye. Bakalm kızımla nasıl gecıcek. Tek sıkıntım ne yedırıp içiricem oluyoya. Uyuması durmasını sorun etmıyorum hiç. DenizDe üşütürsem yada bişey olursa.guneş rahatsz edrse falan filan Kafamda cok soru var. Kızım için Neye dıkkat etmem lazm hiç bilmiyorum. Ozellıkle ne almam ne yapmam lazım bilmiyorummm

Huggıes mi aldın mayo olandanmı aldın
Canım bende huggies aldım iki tanede mayo şort aldım üste bişey giydrmycem biraz güneş alsın zaten çok sıcak saatlrde çıkarmamak gerek oyuzden sorun olmaz inş sende bikini giydir fıstığa

Kızlar dün eşim ogluma biraz ton balığı vermiş ben kizdim balık için erken diye ama veren var mi

Eki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım

OY YERİM BEN BUNLARI YA NASIL TATLILARR.KAFANA GÖRE DEĞİŞİK DEĞİŞİK GİYDİR TATLIM HEPSİ GÜZEL.OTELE Mİ GİDİCEKSİNİZ BİLMİORUM AMA OTELSE YAPICAĞIN ŞEYLER SIKINTI OLABİLİR AMA PANSİYON GİBİYSE HERŞEYİNİ AL YANINA EVDE NASILSA ORDADA YAPARSIN SUYA DİKKAT ET İLK SEFERDE HASTA OLABİLİR GÜNEŞ İYİ GELİR BAŞINDA ŞAPKA GÜNEŞ GEÇMESİN ŞİMDİLİK ÖNEMLİLER BUNLAR.

[QUOTEozsen8279, post: 41765962, member: 527605"]Kızlar yusuf erenin ateşi varr37.8 ilaç vereyimmi[/QUOTE]

38 DEN SONRA DİYOLAR AMA CANIM SEN BİLİRSİN YİNEDE ARA AR ÖLÇ
ÖLE VER YÜKSELİOSA.

Eki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
Canim ben hepsini begendim ama yesil ceketli ve pembe kelebekli olan var 2si arasinda kaldm ama yesilli tercihim olurdu:))

Kizlar oglumun meyve puresi bunu bitiriyor massllah icinde 2 kasik tahin pekmez 1kasik kabak cekirdegi 6 7adet uzum suyu 4adet cicibebe

Eklentiler

• 20150713_105018.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 215
Sizce cokmu bu arada oglum 1haftadir gunde 3buluyor kaka yapmasi once gunde 1defa yapardi ama isal felanda degil sizlerde nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…