- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Huggıes mi aldın mayo olandanmı aldınbizde bayramda gideceğiz 1 paket aldım bundan..genelde güzel yorumlar duydum bakalım nasıl birşey görücez
huggıes aldım tatlım mayo olandanda aldım amaHuggıes mi aldın mayo olandanmı aldın
Maşallah paşaya. Dun eşimde dedı bayramdan sonra kaçalım biyerlere diye. Bakalm kızımla nasıl gecıcek. Tek sıkıntım ne yedırıp içiricem oluyoya. Uyuması durmasını sorun etmıyorum hiç. DenizDe üşütürsem yada bişey olursa.guneş rahatsz edrse falan filan Kafamda cok soru var. Kızım için Neye dıkkat etmem lazm hiç bilmiyorum. Ozellıkle ne almam ne yapmam lazım bilmiyorummmGÜNAYDIN KIZLAR.
NASILSINIZ BAKALIM OĞLUŞUMUN 2.DİŞİ DE ÇIKTI :=)
BAYRAMDA BAYA TATİL PLANI VAR GALİBA KIZLAR NE GÜZEL KAFA DİNLEYİN VALLA
BİZ ŞUAN BİLMİORUM NAPICAZ VALLA İNŞ.SÜRPRİZ OLUR.
Canım bende huggies aldım iki tanede mayo şort aldım üste bişey giydrmycem biraz güneş alsın zaten çok sıcak saatlrde çıkarmamak gerek oyuzden sorun olmaz inş sende bikini giydir fıstığaHuggıes mi aldın mayo olandanmı aldın
Erkek olmanın avantajı üstsüz yakalanmayalım bizdeCanım bende huggies aldım iki tanede mayo şort aldım üste bişey giydrmycem biraz güneş alsın zaten çok sıcak saatlrde çıkarmamak gerek oyuzden sorun olmaz inş sende bikini giydir fıstığa
Eki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
Maşallah paşaya. Dun eşimde dedı bayramdan sonra kaçalım biyerlere diye. Bakalm kızımla nasıl gecıcek. Tek sıkıntım ne yedırıp içiricem oluyoya. Uyuması durmasını sorun etmıyorum hiç. DenizDe üşütürsem yada bişey olursa.guneş rahatsz edrse falan filan Kafamda cok soru var. Kızım için Neye dıkkat etmem lazm hiç bilmiyorum. Ozellıkle ne almam ne yapmam lazım bilmiyorummm
Hehe tabiErkek olmanın avantajı üstsüz yakalanmayalım bizde
Canm bise olmaz ya ben veriyrum balik ama ton baligi vrrmedim hic ama bir defadan bise olmazKızlar dün eşim ogluma biraz ton balığı vermiş ben kizdim balık için erken diye ama veren var mi
Canim ben hepsini begendim ama yesil ceketli ve pembe kelebekli olan var 2si arasinda kaldm ama yesilli tercihim olurdu:))Eki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
Hahahha sagol canm çok yardmcı oldun:)) kıyafetler karşımda bende aynen bu düşüncelerdeyım:))Canim ben hepsini begendim ama yesil ceketli ve pembe kelebekli olan var 2si arasinda kaldm ama yesilli tercihim olurdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?