bende ikeadan aldm burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle gayettde memnunum canim kolayda temzleniyorBakıyım hemen canım çok saol
Komşumun ve arkadaşımin çocuğu tutup kalkmaya başlayınca oturmadı sandalyede ne yapsalar istemedi. O zaman dan tembihlediler beni cok para verme diye. İkea dan aldım bende gayet memnunumKızlar bana yardımcı olurmusunuz mama sandalyesi alcaktık gittik cam diye bi marka var 500 den 400 e inmiş ben çok beğendim ordaki adamlar 3 yaşına kadar oturur dedi ama ben hiç sanmıyorum Sizce ne yapmalıyım o kadar para verip kullanamazsam ya diye korkuyorum bana bi fikir verseniz üründe ne gibi özelliklere bakmam lazım basit 150 tl lik falan bişey allsam kullanabilir miyim almadan çıktım bizim kızlara bi soruyum dedim:)
Canım okuyunca ilk zamanlarımı hatırladım sürekli ben de dogumu hamileliği yasayamadim diyordüm benim oğlum 36.haftada kontrole diye gidip aniden eve bile yollanmadan sezaryenle alındı. Aynı şekilde düşünüyordum senin gibi hayalimdeki gibi olmamıştı çok da zor zaman geçirdik ele gelene kadar. Bizimki de suık hastalanıyor daha yeni bitti antibiyotik. Neyse diyeceğim ki bazen söyleniyorum sonra komşulardan birini görüyorum 6-7yaslarinda oğlu beyinden rahatsizligi var hareketleri kısıtlı hala bezleniyor vs. Rabbim dermansız dert vermesin çok şükür her şeyleri yerli yerinde. İçini ferah tutDoktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Daha grip enfeksiyonunu atlatamamıştık ki bizzz.ayda kontrollerle altı kere filan doktordayızz.çok üzülüyorum.ne rahat gezebiliyorr ne insan içine karışabiliyoruz.biraz kalabalıpa girdikmi sonuç buu.
Prematüre dopduğu için bağışıklığı kuvvetli değil.altı yaşına kadar olabilir dedi. Hastaneden çıkarken ilk bir sene çok dikkat etmek lzm demişti doktorumuz sık hastalanabilir demiştii.
Çok üzülüyorum tabii rabbim beterinden saklasın ama doğru düzgün dışarı çıkaramıyorum çok üzülüyorum benn.dün biraz parka götürdüm az salladım rüzgar vardı döndük evee.
Hamileliğimi tam yaşayamadım
Doğumumu yaşayamadımm
Bebekliğinide doya doya yaşayamıyorumm.çok doluyum kızlarr kusura bakmayın.kendimi çok yorgun hissediyorumm.
Bebeğim benim mimik mucizem üç senelik tedavi sonucunda gelen mucizemm
12 sene sonra gelen mucizemm rabbim eksikliğini göstermesinn.AMİN
biz de sabah yaptiracagiz cok aglamaz insallah..Merhabalar kızlar. 9. Ay aşısı için sağlık ocağından çağırdılar beni. Yaptıran varmı ve yan etkisi oldumu?
cok gecmis olsun canim üzülme Rabbim su mubarek gece hurmetine ferahlik versin sana insallah kuzucugunla bol bol gezesin..Doktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Daha grip enfeksiyonunu atlatamamıştık ki bizzz.ayda kontrollerle altı kere filan doktordayızz.çok üzülüyorum.ne rahat gezebiliyorr ne insan içine karışabiliyoruz.biraz kalabalıpa girdikmi sonuç buu.
Prematüre dopduğu için bağışıklığı kuvvetli değil.altı yaşına kadar olabilir dedi. Hastaneden çıkarken ilk bir sene çok dikkat etmek lzm demişti doktorumuz sık hastalanabilir demiştii.
Çok üzülüyorum tabii rabbim beterinden saklasın ama doğru düzgün dışarı çıkaramıyorum çok üzülüyorum benn.dün biraz parka götürdüm az salladım rüzgar vardı döndük evee.
Doğumumu yaşayamadımm
Bebekliğinide doya doya yaşayamıyorumm.çok doluyum kızlarr kusura bakmayın.kendimi çok yorgun hissediyorumm.
gecmis olsun canım. Allah sifa versinde iyilessin mucizen hemencikDoktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Doğumumu yaşayamadımm
Canım ben ilk 3 gün kullandım calpolü. Evet Alperen de kesinlikle sürdürmek istemiyordu. Sevdiği bir kaç şarkı ve bir video var. Onları açıyordum veya ben sevği şarkıları böyle ses tonumu değiştirerek vs söylüyordum. Öyle hallediyorum.bıze sadece teramısın verdı
batıkon falan surmuyoruz
derısını ıttırıyoruz gerı, cok bagırıyor, oyle krem surup bardak koyup bezlıyorz
normal mı bagırması o kadar bılmıyorum
baya uzun suruyormus ıyılesmesı
of o aglarken ıcım parcalanıyor
masum kuzum benım yaa
calpol verdı gecen aksam kullandım guzel uyudu
yıne versem mı
canım çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin inşallah. üzme kendini canım benim inan iki doğum gerçekleştirdim ama ikiside istediğim gibi hayalimdeki gibi olmadı ilkinde normal diye beklerken kontrole gittim sezeryane alındım ikinci de gecenin bi yarısı suyum geldi nasıl hastaneye yetiştik hatırlamıyorum korku telaş içinde, hamilelik desen 9 ay boyunca çalıştığım için hiç bişey anlamadım neyseki geldi geçti. Seninde çok şükür ki mucizen yanında Rabbime emanetler sıkma canını bugünlerinde gelip geçicek daha nice yıllar beraber gezeceksiniz sen oyun arkadaşı olucaksın bi ayaklansın gör sen o zaman annesi beraber neler yapacaksınız nelerDoktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Doğumumu yaşayamadımm
canım valla benımkı mınıklıgınden berı hıc acıktıgını bellı etmıyor
ek gıda da bana az yıyor gıbı gelıyor
uc gundur sabahları nohut kadar yumurta ıle bı ıkı kasıklabne yıyor o kadar
yarım caybardagı corba ıctı
yarım kase muhallebı yedı
okadar
annem benden daha cok yedırebılıyor ama cok dedıgım bı cay bardagı corbadır yanı o kadar
bıraktıgım 80 cc sutude ıcmemıs. annem zorlamıs bıraz kayısı atmıs ıcıne oyle zar zor ıcmıs
sabahta omlet yaptım yemedı
yesıl mercımek corbası verecektı annem, onu ıcer bı cay bardagı
aksamada meyvelı cevızlı muhallebı yedırcem ona
o kadar
bu kadar az yıyor. sutum de az. kılosu ıyı ama. 3 hafta oldu doktora goturmedık kg verdı mı bılmıyorum
enson 9,5 kıloydu
ayy hadi sevindim kuzum yaaa inş yer bulmuşunuzdur arabadakızlar ya çok mutluyum eşim annenlere gidelim dedi.
bidahaki bayram gidicektik aslında bende yokum bayram da yani rabbim izin verirse
ama yol sıkıntı yer yok arabalarda özel araba olmayınca mecbur bakalım nolcak :=((
Eki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
ayy aşallahh yaa biz tembelizz daha yok diş bizdeGÜNAYDIN KIZLAR.
NASILSINIZ BAKALIM OĞLUŞUMUN 2.DİŞİ DE ÇIKTI :=)
BAYRAMDA BAYA TATİL PLANI VAR GALİBA KIZLAR NE GÜZEL KAFA DİNLEYİN VALLA
BİZ ŞUAN BİLMİORUM NAPICAZ VALLA İNŞ.SÜRPRİZ OLUR.
canım banada pahallı geldi hem 3 yaşına kadar orda oturmuyorlar en fazla 2 yaşına kadar kullanıyosun bence çünkü elif 27 aylık bizimle sandalyede oturup yemek yiyor bayadır mama sandalyesinide 130 almıştık katlanıyor önündeki tepsi ve kılıfı çıkıyor yıkanabilir ben gayet memnunum baby plus dı sanırımKızlar bana yardımcı olurmusunuz mama sandalyesi alcaktık gittik cam diye bi marka var 500 den 400 e inmiş ben çok beğendim ordaki adamlar 3 yaşına kadar oturur dedi ama ben hiç sanmıyorum Sizce ne yapmalıyım o kadar para verip kullanamazsam ya diye korkuyorum bana bi fikir verseniz üründe ne gibi özelliklere bakmam lazım basit 150 tl lik falan bişey allsam kullanabilir miyim almadan çıktım bizim kızlara bi soruyum dedim:)
ayy hadi sevindim kuzum yaaa inş yer bulmuşunuzdur arabada
ayy aşallahh yaa biz tembelizz daha yok diş bizde
PERŞEMBE GECEYE BULMUŞTUK BAYRAM SABAHA ORDA OLICAKTIK ŞİMDİ EK SEFER
AÇILDI YARIN GECEYE BULDUK ŞANSLIYIM YANİ AREFE SABAHA ORDA OLICAZ ALLAH İZİN VERİRSE.
BEBEĞİM DE İNŞ.SIKINTI YAPMAZ DA GÜZEL GÜZEL GİDERZ.SİZİN VAR GALİBA PLAN SİZ NEREYE
OLSUN CNM GEÇ ÇIKAN DİŞ SAĞLIKLI OLUR ÇOKDA GEÇ KALMASIN TABİ.
BENİM KUZENİMİN BİZİMLE AYNI DOĞUM GÜNÜ 6 TANE ÇIKMIŞ ÜSTLERİ BİLE
TAM VALLA.
Doktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Doğumumu yaşayamadımm
canım bizde sideye gideceğiz tatile..
kv lerle yazlık gibi bir yer ayarlandı..
bakalım nasıl olacak bilmiyorum..
arefe sabaha karşı 4 gibi çıkacağız yola..
inş bebişler bizi çok zorlamaz kuzum..
evet geç çıkan diş sağlıklı olurmuşta sıkıntı yarattıyor bizde..elleri hep ağzında ve son 1 haftdaır çok iştahsız
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM SIKMA CANINI İYİ OLUR RABBİM BETERİNDEN KORUSUN
RABBİM ONLARI BİZE VERDİYA ONA ŞÜKÜR BENİM BEBEĞİMDE BANA MUCİZE GİBİ OLDU
OLMAZ BELKİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN ÇOK ŞÜKÜR AMA ONLARI DÜŞÜN İYİ OL CANIM.
OHH SİZİN DAHA İYİYMİŞ ÖZEL ARABAYLA MI GİDİCEKSİNİZ
PAZAR DÖNİCEKSİNİZ HERALDE TATİL AZ YA BİDE HAFTA SONUNA GELMESİ
KÖTÜ OLDU AMA NAPALIM O BİLE BİZE İYİ GELİCEK.GÜNEŞE FALAN ÇOK DİKKAT ET
DENİZE FALAN SOKICAN MI PEKİ.
ÇIKICAK DEMEK Kİ CANM ANCAK ZATEN DAHA ÇOK DA GEÇ KALMIŞ DEĞİL SİZİN.
evet canım kendi arabamızla gideceğiz..
arkaya muıstafaya yatak falan yapıcam..inş uyur giderken..
güneş kremi falan aldık..zaten sabah gideriz birde ikindin 5-6 dan sonra gideriz denize..
denize sokarım kuzum bebekler için faydalı..
yaa çıksa bir dert çıkmasa bir dert..
çıkınca bol bol ısıracak beni :)
olmazlar inşş yaa aklımıza kötü şeyer getirmeyelim..ARKADA RAHAT OLUO ÇANAKKALEYE GİDERKEN BENDE
ÖYLE YAPMIŞTIM RAHAT GİTMİŞTİK.GÜZEL UYUMUŞTU
İYİ ÇOK GÜZEL VALLA TADINI ÇIKARIN İNŞ HAVA DEĞİŞİMİNDEN
FALAN HASTA OLMAZLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?