2014 Kasım Anneleri

Kızlar dünden beri oğlum emekliyor tutamıyorum ve kaka diyor.oğlum kakamı yaptın dedim kaka dedi çok tatlı söylüyor.baba dedirmeye çalışırken oğluşun dediğine bakın ya... Biz 7.ayı bitirdik bitireli sürekli yeni şeyler yapıyoruz koltuklara tırmanmayada başladık.şimdide ayakda durmaya çalışıyor.ah birde ek gıda olayını çözsek.

Masallah canım herkesin çocugu farklıdır.sen kendi çocugunu daha iyi tanırsın.zaten doydugu zaman bırakır karnı tok oldugunda istemez.senin oğluş benim doktorun dediği gibi nadir görülen bebeklerden iştahı çok açık birde harekrtli eritiyor.yesin ve yarasın oğluna yedikleri.bak benimkide hiç yemiyor anca oynasa ah ah çok cekcem bu ek gıdadan banada dua et benimkide yesin azcıkda olsa.

Ben de kestim oğlumun saçlarını iki kere.hiç duymadım ki ben kesilmez diye hatta tamamen kestirnler var sık olsun diye. Takılma bence uzar kökü onlarda cok şükür

Bize doktor 9. Aydan sonra dedi özellikle.ama bişey olmaz azcıkdan korkma canım.takip et sen yine vücudu atacakmı kaşıntı huysuzluk gibi.gözlrini oğuşturma bile yedi şeyden etkilendiğini alerjik oldugunu anlatırmış.dün kitapda okudum .
Kızlar dün eşim ogluma biraz ton balığı vermiş ben kizdim balık için erken diye ama veren var mi

kızlar ya çok mutluyum eşim annenlere gidelim dedi.
bidahaki bayram gidicektik aslında bende yokum bayram da yani rabbim izin verirse
ama yol sıkıntı yer yok arabalarda özel araba olmayınca mecbur bakalım nolcak :=((

kızlar ya çok mutluyum eşim annenlere gidelim dedi.
bidahaki bayram gidicektik aslında bende yokum bayram da yani rabbim izin verirse
ama yol sıkıntı yer yok arabalarda özel araba olmayınca mecbur bakalım nolcak :=((
Sevindim senin adina canim valla bizimde ozel araba degil trenle gitcez biz 3sast suruyo

Sevindim senin adina canim valla bizimde ozel araba degil trenle gitcez biz 3sast suruyo

bzim de molayla 5 saat bişey değil otobüsler rahat artık da yer yok ya arefe günü
gece var bayram sabahı ordayız zaten izin az nolcak bilmm gidicezde bişey anlamıcaz.

Öyle mi benim oğlum son zamanlarda sürekli gözlerini ovusturuyor ama

Nerelerdesjn iyimisinuz
canimm iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Tugrul bey nasil hayirli olsun damatligini da gorun insallah..
Birkac haftadir kpss ye calisiyorum da bitti gitti sonunda.. Kizim da iyice huzursuzlanmaya basladi gün bana yetmiyor canim..

canimm iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Tugrul bey nasil hayirli olsun damatligini da gorun insallah..
Birkac haftadir kpss ye calisiyorum da bitti gitti sonunda.. Kizim da iyice huzursuzlanmaya basladi gün bana yetmiyor canim..
ins güzel sonuçlar alırsın sınav dan canım.
evet bu arada gün bana da yetmiyor hatta bazen bütün işleri bırakıp dinleneyim diyorum tembellikten yemek bile yapmak istemiyorum son saatler tutuşuyorum eşim hani yemek demesin diye. neden böyle oldum bebekten sonra anlayamiyorum vallahi

Eki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
Sarı elbisenin aynısı benim kızda da var çok severek giyo. O yüzden o elbiseyi çok seviyorum sende onu giydirebilirsin. Şimdiden iyi bayramlar

Sagol canim insallah..
Hih iste aynen oyle kizim gündüz uyursa ki 15dk diyorum kalsin isler uzat ayaklarini efsunkarr.. :))

Sarı elbisenin aynısı benim kızda da var çok severek giyo. O yüzden o elbiseyi çok seviyorum sende onu giydirebilirsin. Şimdiden iyi bayramlar
Sagol canm sizlerede iyi bayramlar. Kendmde sarıyı cok severm kızımada cok yakıştıgını düşünüyorum. Esmer oldugu için. Bakalm bayram sabahı karr verıcem galıba. Bırde acaba kiloylu corap gıydırsemmı gıydırmesemı. Üşür diye endiselenıyorum

Cnm ne zaman tamamen iyileseck alprrenin sureci nasildi
Krem surerken co aglio
ilk gün çok zor geçti bizim. ağlıyordu. ertesi gün ağlamaz oldu. ilaç verdiyse kullan bence. ben mezini açınca batikon sürüp sonra kremliyordum. kızarıklık ve şiş 1 haftada geçti. dikişler ise tamamen 3 hafta sonunda düştü.

bıze sadece teramısın verdı
batıkon falan surmuyoruz
derısını ıttırıyoruz gerı, cok bagırıyor, oyle krem surup bardak koyup bezlıyorz
normal mı bagırması o kadar bılmıyorum

baya uzun suruyormus ıyılesmesı

of o aglarken ıcım parcalanıyor

masum kuzum benım yaa

calpol verdı gecen aksam kullandım guzel uyudu
yıne versem mı

ıyı olmanıza sevındım merak etmıstım senı
sınav nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…