- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Ben de kestim oğlumun saçlarını iki kere.hiç duymadım ki ben kesilmez diye hatta tamamen kestirnler var sık olsun diye. Takılma bence uzar kökü onlarda cok şükürYa kızlar ben oğlumun saçını kestim bismillah dedim başta. Gözüne giriyodu rahtszlk veriyor önden azcıj kestim. Günah mı acaba? 1 yasına girmemiş çünkü. Bide farklı oldu sacının uzunluğu na alışmışız diye.
Kızlar dün eşim ogluma biraz ton balığı vermiş ben kizdim balık için erken diye ama veren var mi
Sevindim senin adina canim valla bizimde ozel araba degil trenle gitcez biz 3sast suruyokızlar ya çok mutluyum eşim annenlere gidelim dedi.
bidahaki bayram gidicektik aslında bende yokum bayram da yani rabbim izin verirse
ama yol sıkıntı yer yok arabalarda özel araba olmayınca mecbur bakalım nolcak :=((
Sevindim senin adina canim valla bizimde ozel araba degil trenle gitcez biz 3sast suruyo
Öyle mi benim oğlum son zamanlarda sürekli gözlerini ovusturuyor amaBize doktor 9. Aydan sonra dedi özellikle.ama bişey olmaz azcıkdan korkma canım.takip et sen yine vücudu atacakmı kaşıntı huysuzluk gibi.gözlrini oğuşturma bile yedi şeyden etkilendiğini alerjik oldugunu anlatırmış.dün kitapda okudum .
Ben kan ilacı için kan testi yaptırmıştım onda çıktı hafif alerjisi olduğu çıktı.benimkide çok gözlerini ovuşturuyorÖyle mi benim oğlum son zamanlarda sürekli gözlerini ovusturuyor ama
canım ben o derecede calpol veriyorum aslında vermemem lazım 38 den sonra diyorlar ben 38 görünce feleğim şaşıyor, ateşten çok korkarım o yüzden veriyorum yinede sen bilirsin canımKızlar yusuf erenin ateşi varr37.8 ilaç vereyimmi
Canım hayırlı olsun sağ selamet sünnet olmuş oğluş masallah,nice güzel günlerini görmek nasip etsin Rabbim.Cnm ne zaman tamamen iyileseck alprrenin sureci nasildi
Krem surerken co aglio
canimm iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Tugrul bey nasil hayirli olsun damatligini da gorun insallah..Nerelerdesjn iyimisinuz
ins güzel sonuçlar alırsın sınav dan canım.canimm iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Tugrul bey nasil hayirli olsun damatligini da gorun insallah..
Birkac haftadir kpss ye calisiyorum da bitti gitti sonunda.. Kizim da iyice huzursuzlanmaya basladi gün bana yetmiyor canim..
aralık anneleri ek gıda verdikleri öğün, sütü kesmiyorlarmışYok canm aralarda emzırıyorum. Ama bazen kahvaltıdan 10 dk sonra az emip uyuyo. Bellı olmuyo o nezaman isterse ozaman emzırıyorum
Sarı elbisenin aynısı benim kızda da var çok severek giyo. O yüzden o elbiseyi çok seviyorum sende onu giydirebilirsin. Şimdiden iyi bayramlarEki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
Sagol canim insallah..ins güzel sonuçlar alırsın sınav dan canım.
evet bu arada gün bana da yetmiyor hatta bazen bütün işleri bırakıp dinleneyim diyorum tembellikten yemek bile yapmak istemiyorum son saatler tutuşuyorum eşim hani yemek demesin diye. neden böyle oldum bebekten sonra anlayamiyorum vallahi
Sagol canm sizlerede iyi bayramlar. Kendmde sarıyı cok severm kızımada cok yakıştıgını düşünüyorum. Esmer oldugu için. Bakalm bayram sabahı karr verıcem galıba. Bırde acaba kiloylu corap gıydırsemmı gıydırmesemı. Üşür diye endiselenıyorumSarı elbisenin aynısı benim kızda da var çok severek giyo. O yüzden o elbiseyi çok seviyorum sende onu giydirebilirsin. Şimdiden iyi bayramlar
ilk gün çok zor geçti bizim. ağlıyordu. ertesi gün ağlamaz oldu. ilaç verdiyse kullan bence. ben mezini açınca batikon sürüp sonra kremliyordum. kızarıklık ve şiş 1 haftada geçti. dikişler ise tamamen 3 hafta sonunda düştü.Cnm ne zaman tamamen iyileseck alprrenin sureci nasildi
Krem surerken co aglio
bıze sadece teramısın verdıilk gün çok zor geçti bizim. ağlıyordu. ertesi gün ağlamaz oldu. ilaç verdiyse kullan bence. ben mezini açınca batikon sürüp sonra kremliyordum. kızarıklık ve şiş 1 haftada geçti. dikişler ise tamamen 3 hafta sonunda düştü.
ıyı olmanıza sevındım merak etmıstım senıcanimm iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Tugrul bey nasil hayirli olsun damatligini da gorun insallah..
Birkac haftadir kpss ye calisiyorum da bitti gitti sonunda.. Kizim da iyice huzursuzlanmaya basladi gün bana yetmiyor canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?