2014 Kasım Anneleri

olmazlar inşş yaa aklımıza kötü şeyer getirmeyelim..
güzel güzel eğlenelim

İNŞ.OLMAZ BEN DÜŞÜNMÜOM DA KV LER AKLIMIZA GİRİO YANİ
HASTA OLURSA GELMEYİN DİO DELLENDİRİOLAR BENİ.BAKICAKMIŞIMIZ
YEMEĞİNİ AYNI YAPICAKMIŞIM SANKİ BAKICIYA TESLİM EDİO BEN BİLE İŞE GELİRKEN
OKADAR TEMBİHLEMİOM ZORUNA GİTMESİN DİE.TAMA DÜŞÜNÜOSA ABARTIO YA

Gunaydın kızlar. Kızım gece hep 4 te 5 te uyanıyo dahada uyumuyo. Şimdi uyudu. Kahvaltıda yapmadı. Bır haftadr boyleyız. Kahvaltısınıda gec uyandgı için 11 12 gbı yapıyo. O uyumuşken bende kestırım accık:)
BIRDE dr guneş kremı ve nekadar su vermelıyım dıye sormuştum. Nıvea 50 faktör 150 250ml su dedı.

ya bende kararsizim yatakmi.yapsam yoksa.pusetiyle mi gitsem diye.s

senin bu kv valla tam gıcık yaa..
resmen gitmenizi istemediğini net belli ediyor..
aman boşver kuzum keyfine bak yaa..

ya bende kararsizim yatakmi.yapsam yoksa.pusetiyle mi gitsem diye.s

kuzum ben pusetide alıcam ya uyanıkken ona koyarım bağlarım emniyet kemerinide.. ama uyurken onda rahat edemiyor rahat yatsın diye yatak yapıcam

banada dr umuz istediği kadar su ver demişti..o zamanlar çok içimiyordu ama şimdi 100 ml falan içiyor..emdiği için anne sütündende su alıyor o yüzden yeterlidir sanırım..
güneş kremide garnier 30 faktör aldım bende sprey şeklinde..
bakalım inş memnun kalırım

Ya varya benım bu kv kadar hayatmda yüzsüz kimseyi tanımadm. Sabah sabah cıldırttı benı. Pazar gunu köye gıdicekmiş cuma gunu bıze geldı istemedıgımı açıkçia bellı etmeme ragmen bızde kaldı sabah cıktı gitti Cuma gunu resmen bırbırımızı yedık laflarla. Kocası evıme gelemıyoya tembihlemiş bunu onun laflarını bana soyluyo bende artık ne geldıyse agzıma saydm. Evı sattıkya o batmiş onlara Onlara sorup yapmamızı falan beklıyolarmışda. Torun morun bahane laf soylemeye gelmiş. Bende kovmaktan beter ettım en son sustu oturdu bir köşede. Biraz öncede hiçbişey olmamış gibi yavrum kızım napıyosun dıye arıyo Uyuyorum dedim kapattım suratına. Ya dıyorum şu mübarek gunlerde gunaha gırmim geliyosa gelsın gıtsın dıye kendımı frenlemeye calışıyorum ama insan degıllerkı. Eşim geldı ona yalakalık yapıyo bişey olmamış gbi. Ama anlattm eşime oda cahiller boşver demekten başka bişey yapmıyo.

Guneş kremlerınden memnun kalanlar bayramdan sonra yazabılırmısiniz ozaman gdıcez tatıle ona gore alım bende

canım yaa bu kadar fevri olma bence tamam muhakkak hatalıdırlar ama nede olsa büyükler.. o şekilde yüz göz olmak bence doğru değil..
yüzüne teli kapatmak hiç olmamış..dediğim gibi ne hata yaparlarsa yapsınlar eşinin annesi ve seni aramış olmamış..

Guneş kremlerınden memnun kalanlar bayramdan sonra yazabılırmısiniz ozaman gdıcez tatıle ona gore alım bende
canım netten okuduğum kadarı ile kremler genelde iyi ama sprey olatak daha rahat oluyormuş bende sprey aldım..bayram sonu yazarım

bu konuda sana pek yazmıyordum aile içi meseleleri bilemeyiz sonuç ta ama yazmak istedim beni yanlış anlama lütfen canım ama bencede çok fevrisin canım ya bu kadar yüzgöz olma, eşin ne diyor cahiller boşver sen çok lafsöze giriyorsun eşinin annesi olması bakımından sizin üzerinizde konuşma hakkına sahip ve senin evine gelip gitme torununu sevme hakkına sahip, böyle telefonu yüzüne kapatmalar falan hiç hoş olmamış kusura bakma ama seneleri beraber geçireceksiniz hatalı olsalarda olmasalarda sen onun oğluyla evlisin ve bi torunları olmuş böyle yaparak konuşarak kendinide yıpratırsın oda bence seninle konuşmaya çok meraklı değildir ama ortada oğlu ve torunu var o yüzden arayı iyi tutmaya çalışıyor ki oğluna ve torununa hasret kalmasın diye. hem zaten ailesi konuşsa da konuşmasa da siz zaten eşinle karar veriyorsunuz yapmak istediğinizi yapıyorsunuz ailesi de bi büyük olarak illaki konuşucak yapacak bişey yok hepimiz güllük gülistanlık değiliz aile binasında oturuyorum aynı binada eltim kayınvalidem hiçmi sorun olmuyor oluyor ama biz onun üstesinden geliyoruz birbirimizi alttan alarak daha huzurluyuz sende birazcık alttan al canım ya lütfen beni yanlış anlama ama burda konuştuğumuz kadarıyla sevdim seni ama eşinin ailesine karşı olan tutumunda üzücü oda bi anne şu hayırlı mübarek günlerde annelerin dualarını alacağımız zamanda senin böyle yapmam olmamış

Kızlar baby me nin biberon ve emzik temizleyicisini kullanan varmı ya üzerindeki kullanma talimatından bişey anlamadm 5 lt suya 1 tatlı kaşığı koyup yıkayın diyorda her yıkamada 5lt sumu kullanym yani siz nasıl kullanyrsnz az bişey fırçaya sürüp yıkasam bu defada kalıntı bırakırmı diye tırstım bi yardım ediverin

Y ycl2012 isyan123 şekerler yanlış anlamıyorum tabiki. Olayları yada onların davranışlarını net bılmedıgımız için uzaktan dinleyen bırı olsam bende sızınle aynı düşünürdüm. Şöyle söylim eşim o gün annm gelıcek dedıgınd kavgalı olmamıza ragmen tamam gelsn dedım ve kendimi sakinleştrdm gelıcek gıdıcek sibel gecmişi boşver şu mubarek gunde dedım. Ama bır geldı pir geldi. Onun içinde ufacık bır ıyı niyet olsaydı o gün hiç agzımı açmıcaktm ana neler soyledı neler dedı. Aileme dil uzattı. İşte o beni çileden cıkarttı. Benm onlara sevgmde saygmda yok Eşimin hatrına gıdıp gelıyorum. Ondada oturr gelırım kımseyle bır kelıme etmem. Ben boyle hiçbişey olmamş gbı davranammkş. Anne olduktan sonra kvye uzuluyodm cok ezılıyo dıye. Ama o herseyi hakedıyo. İyilikten anlamıyolar bende yapmıyorum.

4gün önce 7saatlik yolculuk yaptık pusetde uyuyamadı kucağımda uyudu. Sürekli dönmek istiyor dönüş için yatak yapacağım ben
Biizim dahada uzun canimm yatak yapayim ozaman
ikisinide alip daraltmakda istemiyorum yeri ama bakalim canim buyuk ihtimal yatak yaparim

Tünaydın kızlarrr.
Bugün çok şükür iyiyiz ateşimiz yokk.
Bügünlü menümüz tavulsuyu çorbaa.inşallahh beğenirr

Siz neler yaptınız bakalımm
ayy iyi olsunya yavrular kiyamam bende kahvaltida mucver simdide zaytinyagli kabak yaptim kabiz biraz velki iyi gelir diye

Ay maşşAllah ya kilosu çok ıyı. Benim oğlum 7 bucuk kilo zayıf yani. Ama bu menude yazanları hemen hemen oda yıyo. Neden bole acaba. Dr boydan uyuyo boya verıyo demek kı dedi. İnşallah öyledir

CNM EVET BANA GÖRE DE ÇOK FEVRİSİN BENDE ÇOK ŞEYLER YAŞIYORUM
AĞZIMI AÇMIORUM AMA GERÇEKTEN HAKEDİOLAR.SİZİN ARANIZDAKİ BİLEMİORUM TABİ
KONUŞMAK BELKİ KOLAY AMA BEN DE YAŞADIĞIM İÇİN BİLİORUM ÇİLEDEN ÇIKIO İNSAN HE BEN
SENİN GİBİ YAPAMIORUM TABİ AMA ZATEN YAPSAM KIYAMET HEPTEN KOPAR YÜZÜME BAKMAZ
EŞİMLE ARAM AÇILIR VS SONUÇTA NE KADAR KÖTÜ OLURSA OLSUN KİMSE ANNESİNE LAF SÖLETMEZ
AİLEME LAF SÖLEDİ DEMİŞSİN OZAMAN BAŞKA TABİ.SEN GENE BİLDİĞİNİ YAP ZATEN DE ÖLE EŞİNDE SENİ BİLDİKTEN SONRA BOŞVER GERİSİNİ TERBİYENİ BOZMA YANİ.

Canım oğlum seni çok seviyorum. Doğumun dan tam 8 ay gectı bugün. Allah uzun ömür versin, sana ve bütün bebeklere

VALLA GÜNLER NE ÇABUK GEÇTİ DAHA DÜN DAHA ADLARI YOKTU KİMLİKLERİ
YOKTU ÇIKARICAZ DİE UĞRAŞIODUK RABBİM HEPSİNE UZUN VERİRLER VERSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…