canım valla benımkı mınıklıgınden berı hıc acıktıgını bellı etmıyorcanım kilosu iyiyse ve ek gıdayı bir şekilde alıyorsa vermene gerek yok..
ben sağmadım ama benimde sütüm eskisi gibi değil..
zaten artık öyle eskisi gibi gelmezmiş git gide azalacakmış çünkü çocuklar büyüyor ek gıdada tam gıdaya geçecekler ve süt artık onlar için yemek sonrası tatlı olacak..
şurada 3,5 ay var eğerki kilosunda azalma ve aç kaldığını hissedersen verirsin mama
4 no lu elbıse tam bayram havasıEki Görüntüle 1581649 Kızımın elbisesinden bir kaçı bayram için gikir verrsenız sevınırım şekerler. Bınlar olmaz derseniz daha var :)) çekerım müsait olunca. Bunlar en sevdıklerım
sagol canim sinavda iyiydi kizimdan dolayi tüm sene calismayip son üç hafta calismaya calisirsam cok bir sey beklemiyorum ama bakalim..ıyı olmanıza sevındım merak etmıstım senı
sınav nasıldı?
Sagol canim insallah..
Hih iste aynen oyle kizim gündüz uyursa ki 15dk diyorum kalsin isler uzat ayaklarini efsunkarr.. :))
Biz yaptirdik hiç sıkıntı olmadı ağrı ateş vs...hafif bir iğne öncekiler kıyasla. Geçmiş olsun simdidenMerhabalar kızlar. 9. Ay aşısı için sağlık ocağından çağırdılar beni. Yaptıran varmı ve yan etkisi oldumu?
Doktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.ycl2012 .!.:canım ben o derecede calpol veriyorum aslında vermemem lazım 38 den sonra diyorlar ben 38 görünce feleğim şaşıyor, ateşten çok korkarım o yüzden veriyorum yinede sen bilirsin canım
Sen bebisine troid testi yaptırdın mi hiç maşallah çok güzel yiyor ama fazla gibi ayına göreSizce cokmu bu arada oglum 1haftadir gunde 3buluyor kaka yapmasi once gunde 1defa yapardi ama isal felanda degil sizlerde nasil
Cok gecmiş olsun canım. Bak ne guzel soylemişsin rabbm sana o hedıyeyı guzellıgı nasip etmiş. Rabbim yavrularımızın eksıklıgını gostermesn. Stresını uzuntunu anlıyorum rabbım beterıden korusun tum meleklerımızı. Onlar hiç hasta olmasnlar inşallah. En kısa surede sıkıntılarını atlatrsın inşallah.Doktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Daha grip enfeksiyonunu atlatamamıştık ki bizzz.ayda kontrollerle altı kere filan doktordayızz.çok üzülüyorum.ne rahat gezebiliyorr ne insan içine karışabiliyoruz.biraz kalabalıpa girdikmi sonuç buu.
Prematüre dopduğu için bağışıklığı kuvvetli değil.altı yaşına kadar olabilir dedi. Hastaneden çıkarken ilk bir sene çok dikkat etmek lzm demişti doktorumuz sık hastalanabilir demiştii.
Çok üzülüyorum tabii rabbim beterinden saklasın ama doğru düzgün dışarı çıkaramıyorum çok üzülüyorum benn.dün biraz parka götürdüm az salladım rüzgar vardı döndük evee.
Hamileliğimi tam yaşayamadım
Doğumumu yaşayamadımm
Bebekliğinide doya doya yaşayamıyorumm.çok doluyum kızlarr kusura bakmayın.kendimi çok yorgun hissediyorumm.
Bebeğim benim mimik mucizem üç senelik tedavi sonucunda gelen mucizemm
12 sene sonra gelen mucizemm rabbim eksikliğini göstermesinn.AMİN
Evet canm bakildi herseyine bi arkadas yazmis bazi bebeklerde olabiliyrmus cok yiyip enerjiye ceviryorlarmis cok harekitli olanlarda boyle olabiliyormus daha az yazyrum gun icinde yediklerini massllh yemesi cok iyi ama kg yok 2400 dogdu amaSen bebisine troid testi yaptırdın mi hiç maşallah çok güzel yiyor ama fazla gibi ayına göre
Canim benimkide 3senenin ardina geldi bende oyleydim 6aylik olana kadar 2 insan gorse hastalanirdi disari cikarmadm dr gidip gelirken gorseniz pusetin uzeri ortulurdu hava kapmasin die baktim her ay hastanrdeyiz biraktim okadar korumayi ama benim esim cok pimpirikli o oyle yapiyrdu disari cikarttirmiyrdu en son yeter karisma dedim simdi masallah hic sorun yasamiyorum yine herseye karisiyorda disari karismiyor benimkide kucuk dogdu 5gun kuvezde kaldi parmak kadardi bin sukur halimize sende oyle dusun hamd olsun bize vereneDoktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.
Daha grip enfeksiyonunu atlatamamıştık ki bizzz.ayda kontrollerle altı kere filan doktordayızz.çok üzülüyorum.ne rahat gezebiliyorr ne insan içine karışabiliyoruz.biraz kalabalıpa girdikmi sonuç buu.
Prematüre dopduğu için bağışıklığı kuvvetli değil.altı yaşına kadar olabilir dedi. Hastaneden çıkarken ilk bir sene çok dikkat etmek lzm demişti doktorumuz sık hastalanabilir demiştii.
Çok üzülüyorum tabii rabbim beterinden saklasın ama doğru düzgün dışarı çıkaramıyorum çok üzülüyorum benn.dün biraz parka götürdüm az salladım rüzgar vardı döndük evee.
Hamileliğimi tam yaşayamadım
Doğumumu yaşayamadımm
Bebekliğinide doya doya yaşayamıyorumm.çok doluyum kızlarr kusura bakmayın.kendimi çok yorgun hissediyorumm.
Bebeğim benim mimik mucizem üç senelik tedavi sonucunda gelen mucizemm
12 sene sonra gelen mucizemm rabbim eksikliğini göstermesinn.AMİN
Troid testi için erken değil mi. Doğduğunda topuklu alınan kanla yapmıyorlar mi o testiSen bebisine troid testi yaptırdın mi hiç maşallah çok güzel yiyor ama fazla gibi ayına göre
9.ay aşısı var mı. Sağlık ocağı 6.ay aşısında sonra bir 1 yaşında aşı olacak demişti. Ne aşısı bu acabaBiz yaptirdik hiç sıkıntı olmadı ağrı ateş vs...hafif bir iğne öncekiler kıyasla. Geçmiş olsun simdiden
İştahı çok fazla olan bebeklerde bakılıyor topuk kanında da oluyor dogdugunda o zaman da bakılıyorTroid testi için erken değil mi. Doğduğunda topuklu alınan kanla yapmıyorlar mi o testi
9.ay aşısı rutin aşı takviminde yok bu suriyelilerden dolayi yapılıyor. Kızamık aşısı.9.ay aşısı var mı. Sağlık ocağı 6.ay aşısında sonra bir 1 yaşında aşı olacak demişti. Ne aşısı bu acaba
Cok pahali ya indirimli hali bile çok biz o kadar para verme bence burda kızların çoğu antilop ali ika dan ben baby plus almıştım memnunumKızlar bana yardımcı olurmusunuz mama sandalyesi alcaktık gittik cam diye bi marka var 500 den 400 e inmiş ben çok beğendim ordaki adamlar 3 yaşına kadar oturur dedi ama ben hiç sanmıyorum Sizce ne yapmalıyım o kadar para verip kullanamazsam ya diye korkuyorum bana bi fikir verseniz üründe ne gibi özelliklere bakmam lazım basit 150 tl lik falan bişey allsam kullanabilir miyim almadan çıktım bizim kızlara bi soruyum dedim:)
Bakıyım hemen canım çok saolCok pahali ya indirimli hali bile çok biz o kadar para verme bence burda kızların çoğu antilop ali ika dan ben baby plus almıştım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?