2014 Kasım Anneleri

canım valla benımkı mınıklıgınden berı hıc acıktıgını bellı etmıyor
ek gıda da bana az yıyor gıbı gelıyor
uc gundur sabahları nohut kadar yumurta ıle bı ıkı kasıklabne yıyor o kadar
yarım caybardagı corba ıctı
yarım kase muhallebı yedı
okadar

annem benden daha cok yedırebılıyor ama cok dedıgım bı cay bardagı corbadır yanı o kadar

bıraktıgım 80 cc sutude ıcmemıs. annem zorlamıs bıraz kayısı atmıs ıcıne oyle zar zor ıcmıs

sabahta omlet yaptım yemedı

yesıl mercımek corbası verecektı annem, onu ıcer bı cay bardagı
aksamada meyvelı cevızlı muhallebı yedırcem ona

o kadar

bu kadar az yıyor. sutum de az. kılosu ıyı ama. 3 hafta oldu doktora goturmedık kg verdı mı bılmıyorum

enson 9,5 kıloydu

ıyı olmanıza sevındım merak etmıstım senı
sınav nasıldı?
sagol canim sinavda iyiydi kizimdan dolayi tüm sene calismayip son üç hafta calismaya calisirsam cok bir sey beklemiyorum ama bakalim..

Hehe ne denemesi yapiyorsun kiz yine

ycl2012 .!.:
canım ben o derecede calpol veriyorum aslında vermemem lazım 38 den sonra diyorlar ben 38 görünce feleğim şaşıyor, ateşten çok korkarım o yüzden veriyorum yinede sen bilirsin canım
Doktora gittik ateş 39.5 enfeksiyon kana karışmış.evde düşüremedim ateşini.kantahlilinde enfeksiyon çıktı.iğne yaptılar orda antibiyotik verdi peditus ve gerek olursa calpoll.

Daha grip enfeksiyonunu atlatamamıştık ki bizzz.ayda kontrollerle altı kere filan doktordayızz.çok üzülüyorum.ne rahat gezebiliyorr ne insan içine karışabiliyoruz.biraz kalabalıpa girdikmi sonuç buu.
Prematüre dopduğu için bağışıklığı kuvvetli değil.altı yaşına kadar olabilir dedi. Hastaneden çıkarken ilk bir sene çok dikkat etmek lzm demişti doktorumuz sık hastalanabilir demiştii.
Çok üzülüyorum tabii rabbim beterinden saklasın ama doğru düzgün dışarı çıkaramıyorum çok üzülüyorum benn.dün biraz parka götürdüm az salladım rüzgar vardı döndük evee.
Hamileliğimi tam yaşayamadım
Doğumumu yaşayamadımm
Bebekliğinide doya doya yaşayamıyorumm.çok doluyum kızlarr kusura bakmayın.kendimi çok yorgun hissediyorumm.

Bebeğim benim mimik mucizem üç senelik tedavi sonucunda gelen mucizemm
12 sene sonra gelen mucizemm rabbim eksikliğini göstermesinn.AMİN

Cok gecmiş olsun canım. Bak ne guzel soylemişsin rabbm sana o hedıyeyı guzellıgı nasip etmiş. Rabbim yavrularımızın eksıklıgını gostermesn. Stresını uzuntunu anlıyorum rabbım beterıden korusun tum meleklerımızı. Onlar hiç hasta olmasnlar inşallah. En kısa surede sıkıntılarını atlatrsın inşallah.

Sen bebisine troid testi yaptırdın mi hiç maşallah çok güzel yiyor ama fazla gibi ayına göre
Evet canm bakildi herseyine bi arkadas yazmis bazi bebeklerde olabiliyrmus cok yiyip enerjiye ceviryorlarmis cok harekitli olanlarda boyle olabiliyormus daha az yazyrum gun icinde yediklerini massllh yemesi cok iyi ama kg yok 2400 dogdu ama

Canim benimkide 3senenin ardina geldi bende oyleydim 6aylik olana kadar 2 insan gorse hastalanirdi disari cikarmadm dr gidip gelirken gorseniz pusetin uzeri ortulurdu hava kapmasin die baktim her ay hastanrdeyiz biraktim okadar korumayi ama benim esim cok pimpirikli o oyle yapiyrdu disari cikarttirmiyrdu en son yeter karisma dedim simdi masallah hic sorun yasamiyorum yine herseye karisiyorda disari karismiyor benimkide kucuk dogdu 5gun kuvezde kaldi parmak kadardi bin sukur halimize sende oyle dusun hamd olsun bize verene

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz mama sandalyesi alcaktık gittik cam diye bi marka var 500 den 400 e inmiş ben çok beğendim ordaki adamlar 3 yaşına kadar oturur dedi ama ben hiç sanmıyorum Sizce ne yapmalıyım o kadar para verip kullanamazsam ya diye korkuyorum bana bi fikir verseniz üründe ne gibi özelliklere bakmam lazım basit 150 tl lik falan bişey allsam kullanabilir miyim almadan çıktım bizim kızlara bi soruyum dedim:)

Cok pahali ya indirimli hali bile çok biz o kadar para verme bence burda kızların çoğu antilop ali ika dan ben baby plus almıştım memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…