2014 Kasım Anneleri

ayy iyi olsunya yavrular kiyamam bende kahvaltida mucver simdide zaytinyagli kabak yaptim kabiz biraz velki iyi gelir diye
Ayyy sorma benimkide hepp katı yapıyorrr.
Mücver yaparken içine ne koyuyorsun cnm yaa.
Sadece mücverimi yiyor kahvaltıdaa.
Ben bulamaç ve kaşık mamasından başka ne verebilirim bilemiyorumm.
Bide mücveri yağdamı kızartıyorsun.

Bağışıklığını kuvvetlendirmem lzmm.

Yok be anacım dök kafana göre yıka ne 5 litresi ben kadama göre fırçaya döküp yıkıyorum bastan beri kullanıyorum

Seni tebrik ederim herkesin yapamayacağı birsey bu bende dahil...Kp arsa alıp bina yapalım hepimiz aynı yerde olalım demisti de esim kabul edecek diye kaç gün kendime gelememistim

Ben biberonları gümde nir defa sanınla yıkıyorum fırçayla.ama her kullanımda çalkalayıp kaynatıyorumm.

zeytinyağnda kızarttm kabk havuckabk un yumurta sarısı bazen bebe kumpiri yapıyorum bazen omlet haşlanmış yumurta yemiyor bazen menemen işte ne yiyorsak biz ya ekmek falanda hiç vermiyorum sadece koyu yapıyorum çorbasınııpüresini niye zor oluyor anlamadım 3 günde bir yapıyor ondan belkide.s

Seni gidi hamarat bebek kumpiri nasıl hemmen tarif istiyorummm

Kızlar chicco pocked lunch mama sandalyesi alan varmı 180 yl ye düşmüş memnunsanız alacam:)

Yok be ne hamararlığı azcık burdan azcık netten çalıntı birazcok seçince kendimi geliştirdim.p patatesi haşlıyorum sonra azcık tereyağ biraz kaşar labne koyuyoum karıştırıp catalla eziyorum elimle yediriyorum yumurtadan sıkılınca :)yanında ıhlamurla yada meyve sıyu falan ne olursa

Yok be ne hamararlığı azcık burdan azcık netten çalıntı birazcok seçince kendimi geliştirdim.p patatesi haşlıyorum sonra azcık tereyağ biraz kaşar labne koyuyoum karıştırıp catalla eziyorum elimle yediriyorum yumurtadan sıkılınca :)yanında ıhlamurla yada meyve sıyu falan ne olursa

e daha ne olsun benim bile canım çekti eline sağlık yapim bende

[QUOTE="mrymerhn, post: 41783279, member: 626731"patatesi haşlıyorum sonra azcık tereyağ biraz kaşar labne koyuyoum karıştırıp catalla eziyorum elimle yediriyorum

Kızlar bebekleriniznelini yumruk yaptiğında baş parmak dışardaysa lider ruhlu oluyorlarmış ben yönetmeye geldim.mesaji veriyorlarmis gazetede bir pedagog yazmisti burdaki bebeklerin çoğu oyle gibi geliyor bana akrep çoğu çünkü:)

Ay maşşAllah ya kilosu çok ıyı. Benim oğlum 7 bucuk kilo zayıf yani. Ama bu menude yazanları hemen hemen oda yıyo. Neden bole acaba. Dr boydan uyuyo boya verıyo demek kı dedi. İnşallah öyledir
cnm bnım oglumun kılosunun fazla olması genetık bırsey
yanı esım ve ben kocamanız :)
boyuda cok uzun
sakın benım oglumla kıyaslamayın
bızde kucukken oyleydık
ben ortaokula gıderdım lıse sanarlardı :)
7,5 bu ay ıcın ıdeal kılo canım

canım bana kızma tek taraflı dınlıyoruz ama genel olarak hep kv ıle dıyaloglarını yazdıgında ben senı haksız buluyorum
sebebı ıse senın uslubun
boyle konusmak hos degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…