Ayyy sorma benimkide hepp katı yapıyorrr.ayy iyi olsunya yavrular kiyamam bende kahvaltida mucver simdide zaytinyagli kabak yaptim kabiz biraz velki iyi gelir diye
Yok be anacım dök kafana göre yıka ne 5 litresi ben kadama göre fırçaya döküp yıkıyorum bastan beri kullanıyorumKızlar baby me nin biberon ve emzik temizleyicisini kullanan varmı ya üzerindeki kullanma talimatından bişey anlamadm 5 lt suya 1 tatlı kaşığı koyup yıkayın diyorda her yıkamada 5lt sumu kullanym yanisiz nasıl kullanyrsnz az bişey fırçaya sürüp yıkasam bu defada kalıntı bırakırmı diye tırstım bi yardım ediverin
Seni tebrik ederim herkesin yapamayacağı birsey bu bende dahil...Kp arsa alıp bina yapalım hepimiz aynı yerde olalım demisti de esim kabul edecek diye kaç gün kendime gelememistimbu konuda sana pek yazmıyordum aile içi meseleleri bilemeyiz sonuç ta ama yazmak istedim beni yanlış anlama lütfen canım ama bencede çok fevrisin canım ya bu kadar yüzgöz olma, eşin ne diyor cahiller boşver sen çok lafsöze giriyorsun eşinin annesi olması bakımından sizin üzerinizde konuşma hakkına sahip ve senin evine gelip gitme torununu sevme hakkına sahip, böyle telefonu yüzüne kapatmalar falan hiç hoş olmamış kusura bakma ama seneleri beraber geçireceksiniz hatalı olsalarda olmasalarda sen onun oğluyla evlisin ve bi torunları olmuş böyle yaparak konuşarak kendinide yıpratırsın oda bence seninle konuşmaya çok meraklı değildir ama ortada oğlu ve torunu var o yüzden arayı iyi tutmaya çalışıyor ki oğluna ve torununa hasret kalmasın diye. hem zaten ailesi konuşsa da konuşmasa da siz zaten eşinle karar veriyorsunuz yapmak istediğinizi yapıyorsunuz ailesi de bi büyük olarak illaki konuşucak yapacak bişey yok hepimiz güllük gülistanlık değiliz aile binasında oturuyorum aynı binada eltim kayınvalidem hiçmi sorun olmuyor oluyor ama biz onun üstesinden geliyoruz birbirimizi alttan alarak daha huzurluyuz sende birazcık alttan al canım ya lütfen beni yanlış anlama ama burda konuştuğumuz kadarıyla sevdim seni ama eşinin ailesine karşı olan tutumunda üzücü oda bi anne şu hayırlı mübarek günlerde annelerin dualarını alacağımız zamanda senin böyle yapmam olmamış
zeytinyağnda kızarttm kabk havuckabk un yumurta sarısı bazen bebe kumpiri yapıyorum bazen omlet haşlanmış yumurta yemiyor bazen menemen işte ne yiyorsak biz ya ekmek falanda hiç vermiyorum sadece koyu yapıyorum çorbasınııpüresini niye zor oluyor anlamadım 3 günde bir yapıyor ondan belkide.sAyyy sorma benimkide hepp katı yapıyorrr.
Mücver yaparken içine ne koyuyorsun cnm yaa.
Sadece mücverimi yiyor kahvaltıdaa.
Ben bulamaç ve kaşık mamasından başka ne verebilirim bilemiyorumm.
Bide mücveri yağdamı kızartıyorsun.
Bağışıklığını kuvvetlendirmem lzmm.
Seni gidi hamarat bebek kumpiri nasıl hemmen tarif istiyorummmzeytinyağnda kızarttm kabk havuckabk un yumurta sarısı bazen bebe kumpiri yapıyorum bazen omlet haşlanmış yumurta yemiyor bazen menemen işte ne yiyorsak biz ya ekmek falanda hiç vermiyorum sadece koyu yapıyorum çorbasınııpüresini niye zor oluyor anlamadım 3 günde bir yapıyor ondan belkide.s
zeytinyağnda kızarttm kabk havuckabk un yumurta sarısı bazen bebe kumpiri yapıyorum bazen omlet haşlanmış yumurta yemiyor bazen menemen işte ne yiyorsak biz ya ekmek falanda hiç vermiyorum sadece koyu yapıyorum çorbasınııpüresini niye zor oluyor anlamadım 3 günde bir yapıyor ondan belkide.s[/QUOTE
BEBEK KUMPİRİ NASIL YAPIOSUN CANIM.
beyazinci arkadasımız ondan almıstı sanırımKızlar chicco pocked lunch mama sandalyesi alan varmı 180 yl ye düşmüş memnunsanız alacam:)
Yok be ne hamararlığı azcık burdan azcık netten çalıntı birazSeni gidi hamarat bebek kumpiri nasıl hemmen tarif istiyorummm
Yok be ne hamararlığı azcık burdan azcık netten çalıntı birazSeni gidi hamarat bebek kumpiri nasıl hemmen tarif istiyorummm
e daha ne olsun benim bile canım çekti eline sağlıkYok be ne hamararlığı azcık burdan azcık netten çalıntı birazcok seçince kendimi geliştirdim.p patatesi haşlıyorum sonra azcık tereyağ biraz kaşar labne koyuyoum karıştırıp catalla eziyorum elimle yediriyorum yumurtadan sıkılınca :)yanında ıhlamurla yada meyve sıyu falan ne olursa
teşekkür ederim canım:)Seni tebrik ederim herkesin yapamayacağı birsey bu bende dahil...Kp arsa alıp bina yapalım hepimiz aynı yerde olalım demisti de esim kabul edecek diye kaç gün kendime gelememistim
cnm bnım oglumun kılosunun fazla olması genetık bırseyAy maşşAllah ya kilosu çok ıyı. Benim oğlum 7 bucuk kilo zayıf yani. Ama bu menude yazanları hemen hemen oda yıyo. Neden bole acaba. Dr boydan uyuyo boya verıyo demek kı dedi. İnşallah öyledir
canım bana kızma tek taraflı dınlıyoruz ama genel olarak hep kv ıle dıyaloglarını yazdıgında ben senı haksız buluyorumYa varya benım bu kv kadar hayatmda yüzsüz kimseyi tanımadm. Sabah sabah cıldırttı benı. Pazar gunu köye gıdicekmiş cuma gunu bıze geldı istemedıgımı açıkçia bellı etmeme ragmen bızde kaldı sabah cıktı gitti Cuma gunu resmen bırbırımızı yedık laflarla. Kocası evıme gelemıyoya tembihlemiş bunu onun laflarını bana soyluyo bende artık ne geldıyse agzıma saydm. Evı sattıkya o batmiş onlara Onlara sorup yapmamızı falan beklıyolarmışda. Torun morun bahane laf soylemeye gelmiş. Bende kovmaktan beter ettım en son sustu oturdu bir köşede. Biraz öncede hiçbişey olmamış gibi yavrum kızım napıyosun dıye arıyo Uyuyorum dedim kapattım suratına. Ya dıyorum şu mübarek gunlerde gunaha gırmim geliyosa gelsın gıtsın dıye kendımı frenlemeye calışıyorum ama insan degıllerkı. Eşim geldı ona yalakalık yapıyo bişey olmamış gbi. Ama anlattm eşime oda cahiller boşver demekten başka bişey yapmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?