canım bebısın hastalanmıs cok gecmıs olsunBen biberonları gümde nir defa sanınla yıkıyorum fırçayla.ama her kullanımda çalkalayıp kaynatıyorumm.
ben chıcco polly tavsıye ederımKızlar chicco pocked lunch mama sandalyesi alan varmı 180 yl ye düşmüş memnunsanız alacam:)
ben oglum yenıdogdugunda ızlemıstım tvdeKızlar bebekleriniznelini yumruk yaptiğında baş parmak dışardaysa lider ruhlu oluyorlarmış ben yönetmeye geldim.mesaji veriyorlarmis gazetede bir pedagog yazmisti burdaki bebeklerin çoğu oyle gibi geliyor bana akrep çoğu çünkü:)
Siz onların uslubunu gorsenız duysanz benmkı kibarlık abidesı kalır yanicanım bana kızma tek taraflı dınlıyoruz ama genel olarak hep kv ıle dıyaloglarını yazdıgında ben senı haksız buluyorum
sebebı ıse senın uslubun
boyle konusmak hos degıl
yani evet bilemiyoruz tabiSiz onların uslubunu gorsenız duysanz benmkı kibarlık abidesı kalır yani
Canm benim k.v melek gibide annemden daha yakinim resmen ama sana hak veriyrum ablamin k.v desinden biliyrum seytandan 3gun once dogmus sanki kizacaklar ama gercek yani ama ablam esine bile diyemiyr her sikintisini icinde ve bizle paylasiyor boyle k.v cok var yani saygi bile duyulmuyr malasef insanin icinden gelmiyor.ben nie saygiliyim hak ediyor hakedene hakettigini vereceksinSiz onların uslubunu gorsenız duysanz benmkı kibarlık abidesı kalır yani
Evet hastayız. bugün daha iyi çok şükürrcanım bebısın hastalanmıs cok gecmıs olsun
[QUOTE="mrymerhn, post: 41783279, member: 626731"patatesi haşlıyorum sonra azcık tereyağ biraz kaşar labne koyuyoum karıştırıp catalla eziyorum elimle yediriyorum
Hay agzına saglık canm. Ben hayatmda onlar dışında kımseye boyle davranmadm. Kendı ailemzde babam bile bızden bır bardak su istese prensesım yavrum bi su verrmisin der rıcasz konuşmayız. Ama bu insanlar cok farklı. Bende cocugumdan yuvamdan kendımden uzaklaştrmak için böyle davranmak zorundaym. İyi olursam hersey daha kötü olucak çünkü.evmden cıkmazlar herseye karşırlar evlılık denen bişeyımız kalmaz. Karakterlerı dın namus ayıp anlayışları bana bizlere gore degıl çünkü.Canm benim k.v melek gibide annemden daha yakinim resmen ama sana hak veriyrum ablamin k.v desinden biliyrum seytandan 3gun once dogmus sanki kizacaklar ama gercek yani ama ablam esine bile diyemiyr her sikintisini icinde ve bizle paylasiyor boyle k.v cok var yani saygi bile duyulmuyr malasef insanin icinden gelmiyor.ben nie saygiliyim hak ediyor hakedene hakettigini vereceksin
Onlar saygı nedır hiç ögrenmemişler höt söt yaşamışlar. Boyle insanlara saygı cok fazla cnmya. Eşim bile onlara böyle davranmama bişey demiyo Gerısını sen düşünki nasıl insanlar. Ben burda sadece cok basıt bır bölümünü anlatıyorum.yani evet bilemiyoruz tabi
saygı karşılıklı tükenmiş sanırım
böylede ilişkilerin yürümesi çok zor
Allah ıslah etsin
sen yine de daha sakin ol, saygını hiçbir zaman kaybetme.
Oy yerım onu paşamm cok gecmiş olsn cnm. Bnmkındede ne uyku ne iştah hiçbişey yokyaEvet hastayız. bugün daha iyi çok şükürr
O zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz9.ay aşısı rutin aşı takviminde yok bu suriyelilerden dolayi yapılıyor. Kızamık aşısı.
Bana 6 ay aşısına gıttıgımızde sıyledıler cnm. GENeldede soyluyolar tarıh verıyolarO zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
hay masallah kuzuya pek de yakısıklı kaslar falan cok şekilEvet hastayız. bugün daha iyi çok şükürr
kıyafet guzelmıs gule gule gıysın, pufıdık kolları cok tatlı yenır ama soyliiimmmO zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
bılemedım valla ne dıyımOnlar saygı nedır hiç ögrenmemişler höt söt yaşamışlar. Boyle insanlara saygı cok fazla cnmya. Eşim bile onlara böyle davranmama bişey demiyo Gerısını sen düşünki nasıl insanlar. Ben burda sadece cok basıt bır bölümünü anlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?