2014 Kasım Anneleri

Oh aman ıyı. Evde her köşeyı ezbere bılıyo bence.mesela Salonda boy aynası var daha salonun kapısına geldıgımZde bile çıldırıyo ayna için.
Benimkide ole giriste var cildiriyo babasi ellettryo kiziyorum yapma diyorum orumcegi ile gidip vuruyo korkuyorm bise olack die birde yatak odasndaki banyoda elini yuzunu yikiyorum die her odaya girisimizde eller banyoyu gosteriyor:)))

Ya kızlar ne yaptysam yemedı. Yayla corbası yaptm. Dunden tarhana vardı sebze puresı yaptm yok yemıyo. Emmıyoda. Sasırdm ya. Pratık severek yıyebılcegı ne yapabılırım acaba.

N Nehir-derin2 arkadaşım siz sünneti nerde yaptırdınız keçiörendeydin değilmi eğitim araştırmadamı yaptırdın ve doktor kimdi vee memnun kaldınızmı rica etsem yazarmısın bizde yiğiti tatil dönüşü yaptırcaz inş

Selam kizlar. Sizden fikir almak istiyorum. Bikac gun sonra Allahin izniyle oglumla turkiye ye geliyoruz. 3 saatlik bir ucak yolcullugu olacak. Bebegiyle ucus yapan anneler bana tavsiyelerde bulunabilir mi acaba?

Selam kizlar. Sizden fikir almak istiyorum. Bikac gun sonra Allahin izniyle oglumla turkiye ye geliyoruz. 3 saatlik bir ucak yolcullugu olacak. Bebegiyle ucus yapan anneler bana tavsiyelerde bulunabilir mi acaba?
sadece inerken kalkarken emzir yada emzik ver birde yanina oyuncak falan al en sevdigi bir saatte bile acayip sıkılmıştı kizim uyumadida İnşallah seninki uyurda rahat edersin

sadece inerken kalkarken emzir yada emzik ver birde yanina oyuncak falan al en sevdigi bir saatte bile acayip sıkılmıştı kizim uyumadida İnşallah seninki uyurda rahat edersin
Tesekkur ederim canim. Bizimki gece ucagi bide bakalim artik insallah huysuzlanmaz.

Muhallebiyi neyle yapıyorsun.ben kiraz hiç vermedim dahaa.
kirazı süzgeçtenmi geçiriyorsunn
1 avuc kırazı cam rendede rendelıyorum
bı cay bardagı ıcme suyu
3 tatlı kasıgı pırınc unu
pısırıyorum. pısınce ıcerısıne kıraz suyu dokuyorum bı tatlı kasıgı ucu ıle cevız tozu dokuyorum
super tatlı oldu ya

Kıxlar kızımın kollarında cok sık bu kırmızı benekler cıkıyo. Alerjımı yoksa sıcaktanmı acabaya

oglumun yuzunde cıkmıstı boyle
doktora goturduk
alerjı demıstı
losyon vermıstı
ama bılemeyız kı
bı doktor gozu gormelı kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…