- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Oh aman ıyı. Evde her köşeyı ezbere bılıyo bence.mesela Salonda boy aynası var daha salonun kapısına geldıgımZde bile çıldırıyo ayna için.Ben ayista tasindim bisi anlamadi :)
Benimkide ole giriste var cildiriyo babasi ellettryo kiziyorum yapma diyorum orumcegi ile gidip vuruyo korkuyorm bise olack die birde yatak odasndaki banyoda elini yuzunu yikiyorum die her odaya girisimizde eller banyoyu gosteriyor:)))Oh aman ıyı. Evde her köşeyı ezbere bılıyo bence.mesela Salonda boy aynası var daha salonun kapısına geldıgımZde bile çıldırıyo ayna için.
Mhallebi seiyorlarYa kızlar ne yaptysam yemedı. Yayla corbası yaptm. Dunden tarhana vardı sebze puresı yaptm yok yemıyo. Emmıyoda. Sasırdm ya. Pratık severek yıyebılcegı ne yapabılırım acaba.
Kabakli sehriye corbasiGünaydın kızlarr.bugünkü menüler nelerr bakalım.bana fikir verinnn.dün tavuk suyu çorbamız vardı.
Tamamdır sağol canımRosebek88 canım ben kullanıyorum, plastık kaba ılık su az da ondan sıkıp kasıgını masıgını yıkıyorum bol su ıle duruluyorum
her defasında 5 lt suyla napcaz ya salla gıtsın
ıyı duruladık mı tamam
teşekkürlerrYok be anacım dök kafana göre yıka ne 5 litresi ben kadama göre fırçaya döküp yıkıyorum bastan beri kullanıyorum
sadece inerken kalkarken emzir yada emzik ver birde yanina oyuncak falan al en sevdigi bir saatte bile acayip sıkılmıştı kizim uyumadida İnşallah seninki uyurda rahat edersinSelam kizlar. Sizden fikir almak istiyorum. Bikac gun sonra Allahin izniyle oglumla turkiye ye geliyoruz. 3 saatlik bir ucak yolcullugu olacak. Bebegiyle ucus yapan anneler bana tavsiyelerde bulunabilir mi acaba?
Tesekkur ederim canim. Bizimki gece ucagi bide bakalim artik insallah huysuzlanmaz.sadece inerken kalkarken emzir yada emzik ver birde yanina oyuncak falan al en sevdigi bir saatte bile acayip sıkılmıştı kizim uyumadida İnşallah seninki uyurda rahat edersin
Muhallebiyi neyle yapıyorsun.ben kiraz hiç vermedim dahaa.lilipit .!.:Mhallebi seiyorlar
Kirasli cevjzli yaptim cok sevdi
1 avuc kırazı cam rendede rendelıyorumMuhallebiyi neyle yapıyorsun.ben kiraz hiç vermedim dahaa.
kirazı süzgeçtenmi geçiriyorsunn
Sagol cnm dr da attım resmi bakalm ne dıcekoglumun yuzunde cıkmıstı boyle
doktora goturduk
alerjı demıstı
losyon vermıstı
ama bılemeyız kı
bı doktor gozu gormelı kanımca
Canm benim oglumdada cikiyo sicaktan oluyo klimayi aciyorum sonuyo ve yikayim hemen geciyo bizimki alerji oldugunda daha iri iriydi sanki bocek isirigi gibiydiSagol cnm dr da attım resmi bakalm ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?