2014 Kasım Anneleri

aynen yaa emerken bile az gelsin hemen birakip gidiyor nereye gitcekse:) surekli oturma.modunda yanina uzanip uyutmayi dene istersen bende uyutamayinca onagectim dolona dolans yorulup uyuyo uzun suruyor ama bir sikintisi varsa uyumuyor ama oyle

Teşekkür ederim. İnşallah bizde ilk maceramizi sorunsuz atlatiriz.

aynen yaa emerken bile az gelsin hemen birakip gidiyor nereye gitcekse:) surekli oturma.modunda yanina uzanip uyutmayi dene istersen bende uyutamayinca onagectim dolona dolans yorulup uyuyo uzun suruyor ama bir sikintisi varsa uyumuyor ama oyle
Doymuyo mu acaba diyorum ek gıdanın doyurmdğı kesin de anne sütünün içeriği kalorisi mi az geliyo ki diye düşünüyorm yrn yatmadan muhallebi yedireyim inşallah farkeder uykuda önemli büyümeleri için.yanına uzanmayı denicem ama çok sanmıyorm uyucağını

:) denizliye döndük kızlar bizde şimdilik her şey yolunda oğlum zorluk çıkarmıyor sadece ek gıda işi biraz zor her gidilen yerde hazırlamak olmuyor

Ya kızlar kızım üç gündür kaka yapmıyo. Cok zorlanıyo. Fitilde attım yıne yapmadı. Napıcam bilmıyorumya.

Benim kide çok uyanıyor gece. Gündüz desen 1 saat ancak yatar. Bnce bunlar stresliler yürüyüp konuşmak istiyorlar aynen ebeveyn lerı gibi. Besikte uyanıyor kendi ekseni etrafında dönmeye başlıyor. Nasıl yataga bırakıyorum, gidip aldgmda nasıl oluyor. Aşırı hareketlileer bu 8.aylarında. Umarım bian önce uykular duzene gırer:)#):)

Ya kızlar sormak istediğim bşy var. Oğlum bazen şaş bakıyor gibi
Hiç göz muayenesi olmadı. Szler göturdünz mü bebekleri??

Kayısı püresi yedir canım tam mevsimi. Sen çıkmamasından şijayetsin bnse günde 2 kere yapmasından.. :)
Hergun yedırıyorum canmya yok fayda etmıyo. Bugun bıkere yaptı geceaglayarak uyanıyo onun yuzunden. Uykuya hasret kaldmya. Nerdeyse hiç uyumuyo gece hep mızmız dönüp duruyı. Artık anlamsızca günduzde aglıyo. Bıyandan taşınma toplanma telaşı. Bu hafta bittim resmen. Ayakta uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…