aynen yaa emerken bile az gelsin hemen birakip gidiyor nereye gitcekse:) surekli oturma.modunda yanina uzanip uyutmayi dene istersen bende uyutamayinca onagectim dolona dolans yorulup uyuyo uzun suruyor ama bir sikintisi varsa uyumuyor ama oyle:))) oy yerim onu emerken kalkmasına koptum sende gülmemek için kendni zor tutuyosundr:) alemler ya,inş öğrenir pozisyon bulmayı bian önce ben ayağımda sallayarak uyuturdum nefret ediyo şuanda ondan çıldırıyo deneyince.inş kuzun kakasını rahatça yapar
Yanına alacağın çanta minimum seviyede hafif olsn. (tabi yanında birisi daha olmadığını düşünerek, oğluna geleceğini düşünerek yazdım). İniş ve kalkışta emzirmeye, emmiyorsa biberonunu vermeye ya da emzik alıyorsa emzik vermeye gayret et. Hiç birini almazsa dert etme benim gibi :) bizim ki kendi kendine yutkunuyordu. Bazen uyuyor bazen uyumuyo Alperen uçakta. İnşallah seninki uyur,rahat oluyo. Bi de çok sevdiği bi oyuncağı al. Benden tavsiyeler bu kadar. Alperen ilk uçak yolculuğunu 1 aylıkken yaptı. Ve toplam 4 kez uçtuk oğlumla. 3ünde yalnızdık
Doymuyo mu acaba diyorum ek gıdanın doyurmdğı kesin de anne sütünün içeriği kalorisi mi az geliyo ki diye düşünüyorm yrn yatmadan muhallebi yedireyim inşallah farkeder uykuda önemli büyümeleri için.yanına uzanmayı denicem ama çok sanmıyorm uyucağınıaynen yaa emerken bile az gelsin hemen birakip gidiyor nereye gitcekse:) surekli oturma.modunda yanina uzanip uyutmayi dene istersen bende uyutamayinca onagectim dolona dolans yorulup uyuyo uzun suruyor ama bir sikintisi varsa uyumuyor ama oyle
Aminnn senin de bayramın mübarek olsunHerkese musmutlu , umutlu sevdikleriyle beraber huzurlu bir bayram diliyorum. Allah oruç tutanların oruclarini kabul etsin.
benimkide 5 gundur yapmadi azCik aglaya aglaya yapti bugun nasilgececek bilmiyorumyaaYa kızlar kızım üç gündür kaka yapmıyo. Cok zorlanıyo. Fitilde attım yıne yapmadı. Napıcam bilmıyorumya.
Benim kide çok uyanıyor gece. Gündüz desen 1 saat ancak yatar. Bnce bunlar stresliler yürüyüp konuşmak istiyorlar aynen ebeveyn lerı gibi. Besikte uyanıyor kendi ekseni etrafında dönmeye başlıyor. Nasıl yataga bırakıyorum, gidip aldgmda nasıl oluyor. Aşırı hareketlileer bu 8.aylarında. Umarım bian önce uykular duzene gırer:)#):)Bnm oğlumda öyle ek gıdaya geçtiğinden beri.doğru düzgün yemiyo da Toplamda 2 çorba kaşığı anca yiyo sevdiği bi tat olsa bile.kakası 3günde 1 ortalama olarak aynen zorlanıyo hemde.dut veriyorum o brz iyi geliyo. Bide bu ara uykuda pozisyon bulamadığından çok sık uyanıyo,hep yüzüstü yatmak istiyo onu da tam beceremiyo çok uyanıyo geceleri debeleniyo yatakta,böyle bişe yaşayan var mı acaba
Kayısı püresi yedir canım tam mevsimi. Sen çıkmamasından şijayetsin bnse günde 2 kere yapmasından.. :)Ya kızlar kızım üç gündür kaka yapmıyo. Cok zorlanıyo. Fitilde attım yıne yapmadı. Napıcam bilmıyorumya.
ngn oğlumda ağlayarak kaka yaptı 6 gündr yapmıyodu ve kan gördüm kakasında zorlamadan dolayı sanırım uyumuyo da doğru düzgün zombi gbiyimbenimkide 5 gundur yapmadi azCik aglaya aglaya yapti bugun nasilgececek bilmiyorumyaa
aynenyaa nasil duEleck bunlarr cok canlari yaniyo yaparkenP
ngn oğlumda ağlayarak kaka yaptı 6 gündr yapmıyodu ve kan gördüm kakasında zorlamadan dolayı sanırım uyumuyo da doğru düzgün zombi gbiyim
Hergun yedırıyorum canmya yok fayda etmıyo. Bugun bıkere yaptı geceaglayarak uyanıyo onun yuzunden. Uykuya hasret kaldmya. Nerdeyse hiç uyumuyo gece hep mızmız dönüp duruyı. Artık anlamsızca günduzde aglıyo. Bıyandan taşınma toplanma telaşı. Bu hafta bittim resmen. Ayakta uyuyorum.Kayısı püresi yedir canım tam mevsimi. Sen çıkmamasından şijayetsin bnse günde 2 kere yapmasından.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?