Cnm senin bebisin dış çıkardı mi? Benimkinin yeri belli ama daha çıkmaDi kaç günde çıkar acaba. Doğum tarihleri aynı ondan sorayım dedimBenimkide ole giriste var cildiriyo babasi ellettryo kiziyorum yapma diyorum orumcegi ile gidip vuruyo korkuyorm bise olack die birde yatak odasndaki banyoda elini yuzunu yikiyorum die her odaya girisimizde eller banyoyu gosteriyor:)))
Yok canm cikarmadi daha benimkininde yeri belli dili hep damaginda herseyi agzina sokuyor ama hala cikarmadi:))Cnm senin bebisin dış çıkardı mi? Benimkinin yeri belli ama daha çıkmaDi kaç günde çıkar acaba. Doğum tarihleri aynı ondan sorayım dedim
Bende öyle duymuştum canım ama yaptılar. Hemde hemen soylediler sonucuya bizim saglik ocagi burda bebeklere kan tahlili yapamıyoruz sen hastanede fln yaptir dedi ya bir bizimkinde mi yapilmiyor anlamadim ki..
Ben tripper luna zoo mama.sandalyesi aldım. 90lira falandi yanlış hatırlamıyorsam. Çok memnun kaldim. Hem görünüşü çok güzel hemde kapanabiliyor. Fiyatta çok uygun. Tavsiye ederim.Cok saol canım inş bu hafta çözecem bu sıkıntıyı:)
Salı gününden beri bekliyorum bende dişi çıksın diye. Aynı gidiyor bizimkiler.Yok canm cikarmadi daha benimkininde yeri belli dili hep damaginda herseyi agzina sokuyor ama hala cikarmadi:))
Yanına alacağın çanta minimum seviyede hafif olsn. (tabi yanında birisi daha olmadığını düşünerek, oğluna geleceğini düşünerek yazdım). İniş ve kalkışta emzirmeye, emmiyorsa biberonunu vermeye ya da emzik alıyorsa emzik vermeye gayret et. Hiç birini almazsa dert etme benim gibi :) bizim ki kendi kendine yutkunuyordu. Bazen uyuyor bazen uyumuyo Alperen uçakta. İnşallah seninki uyur,rahat oluyo. Bi de çok sevdiği bi oyuncağı al. Benden tavsiyeler bu kadar. Alperen ilk uçak yolculuğunu 1 aylıkken yaptı. Ve toplam 4 kez uçtuk oğlumla. 3ünde yalnızdıkSelam kizlar. Sizden fikir almak istiyorum. Bikac gun sonra Allahin izniyle oglumla turkiye ye geliyoruz. 3 saatlik bir ucak yolcullugu olacak. Bebegiyle ucus yapan anneler bana tavsiyelerde bulunabilir mi acaba?
Canm benmkı sıvı seylerı cok sevıyo ıhlamur su gıbı. Sevmedıgı bişey oldugu zaman. Kaşıga bıraz yumurta bıraz su yada ıhlamur alıyorum. Suyun ilk agzına gelmesını saglıyorum hemen acıyo agzını kandırıyorum yanı. Resmen deney yapıyorum:)). Yemegı suyla yemesı iyi degıl ama napım başka turlu yemıyo buara. Boş kaşık bile versem kitliyo agzını. Buarada bulamaçmı yapıyorun yoksa elınlemı yedırıyosun. Benmkı bulamac asla yemıyo elımle yedırıyorum arkasndan ıhlamur verıyorım hemen. Bızım kahvaltıda sıkıntı yok ta oglen ne yapsam reddedıyo buaraKızlar oğluma yumurta yediremiyorum 6 buçuk aylık ek gıdada sürekli midesi bulanıyo yumurtayı nası yedirebilirim
Valla bende sepet beşigi goturucem ablama ıki gece idare edıcek artık. Buyuk beşikte alıştı yayılmaya bunda rahat edermı bilmıyorum.biz de bu akşam çıkacağız yola babadağ a yaylaya gidiyoruz kv nin evine yanii.
6.aya kadar yattığı portatif beşiği götürcez bakalım dursun orada gittikce kullanırız idare eder ins oğlumu :)
Yemiyosa zorlama canim ara ara dene biz 8 i bitirdik hala bermiyorum yeni yeni denedim onceden agzinin etrafinda kirmizilar cikiyodu simdi baktim oyle bisey olmuyo biyerde yumurtayi 9 ayda baslayin diyodu uzmanlarKızlar oğluma yumurta yediremiyorum 6 buçuk aylık ek gıdada sürekli midesi bulanıyo yumurtayı nası yedirebilirim
Bulamaçta yaptım elimlede kaşıklada yedirdim yok yemiyo kavga ediyoruz:)Canm benmkı sıvı seylerı cok sevıyo ıhlamur su gıbı. Sevmedıgı bişey oldugu zaman. Kaşıga bıraz yumurta bıraz su yada ıhlamur alıyorum. Suyun ilk agzına gelmesını saglıyorum hemen acıyo agzını kandırıyorum yanı. Resmen deney yapıyorum:)). Yemegı suyla yemesı iyi degıl ama napım başka turlu yemıyo buara. Boş kaşık bile versem kitliyo agzını. Buarada bulamaçmı yapıyorun yoksa elınlemı yedırıyosun. Benmkı bulamac asla yemıyo elımle yedırıyorum arkasndan ıhlamur verıyorım hemen. Bızım kahvaltıda sıkıntı yok ta oglen ne yapsam reddedıyo buara
benimkide haslannis.hic yemiyor hep.omlet oda azcik nadrdor.cogunu.yedigi zorlama.birak yeniyorsa 10 gun sonra falan ltekrar dene inatlasincada yemiyorlarBulamaçta yaptım elimlede kaşıklada yedirdim yok yemiyo kavga ediyoruz:)
Bnm oğlumda öyle ek gıdaya geçtiğinden beri.doğru düzgün yemiyo da Toplamda 2 çorba kaşığı anca yiyo sevdiği bi tat olsa bile.kakası 3günde 1 ortalama olarak aynen zorlanıyo hemde.dut veriyorum o brz iyi geliyo. Bide bu ara uykuda pozisyon bulamadığından çok sık uyanıyo,hep yüzüstü yatmak istiyo onu da tam beceremiyo çok uyanıyo geceleri debeleniyo yatakta,böyle bişe yaşayan var mı acabaBebekleriniz kakasini nekadr siklikla yapiyor normali ne yaa onceden gunde iki uc kere yapiyordu bu ara 3 4gune cikti ama zorla yapiyor .s
ayniyaaa denemedik sey kalmado dut da deniyim sagol canim gecen ay oyleydi benmkide hareket etmekten uyanıyordu yeni ogrenince birşeyi abartana kadar yapiyorlar:)zamanla azalir yine hareket ederde kendini cevirir uyur biizmkide siimdi.emerken bile kalkip oturuyo gece yarisida olsa hemen oturuyo bunuda yeni ogrendiya zamanla azalacak diye düşünüyorum:)Bnm oğlumda öyle ek gıdaya geçtiğinden beri.doğru düzgün yemiyo da Toplamda 2 çorba kaşığı anca yiyo sevdiği bi tat olsa bile.kakası 3günde 1 ortalama olarak aynen zorlanıyo hemde.dut veriyorum o brz iyi geliyo. Bide bu ara uykuda pozisyon bulamadığından çok sık uyanıyo,hep yüzüstü yatmak istiyo onu da tam beceremiyo çok uyanıyo geceleri debeleniyo yatakta,böyle bişe yaşayan var mı acaba
:))) oy yerim onu emerken kalkmasına koptum sende gülmemek için kendni zor tutuyosundr:) alemler ya,inş öğrenir pozisyon bulmayı bian önce ben ayağımda sallayarak uyuturdum nefret ediyo şuanda ondan çıldırıyo deneyince.inş kuzun kakasını rahatça yaparayniyaaa denemedik sey kalmado dut da deniyim sagol canim gecen ay oyleydi benmkide hareket etmekten uyanıyordu yeni ogrenince birşeyi abartana kadar yapiyorlar:)zamanla azalir yine hareket ederde kendini cevirir uyur biizmkide siimdi.emerken bile kalkip oturuyo gece yarisida olsa hemen oturuyo bunuda yeni ogrendiya zamanla azalacak diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?