2014 Kasım Anneleri

Kesinlikle katılıyorum canm. Herkezde kv olur ende kp kv var ikisi bırbırınden beter. Ben normalde cazgır bırıyım tamam. Ama başta sustum. Alttan aldm saygıyıda aileme yaptgımın fazlasını yaptm. Ama baktm olmuyo dahada azıyolar afedersın dedim artık yeter. Ogun bugundur boyleyız yaklaşık ıkı senedr. Aska aramam sormam. Arasa agzımın ucuyla konuşurum gelsede oyle. Karşımdada otursalar aymı ortamdada olsak asla ve asla yüzlerıne bakmam. Soru sorduklarında yalakalık yapmaya calıltıklarnda duymazdan gelırım.cvp vermem

Saol canm cevabın için herkes bana diyecek şu kız bi alsada rahat etsek diye ama yine alamadım:) portatif olanlar dikkatimi çekti kullanışlı mı acaba hemde yer kaplamaz kullanan varmı arkadaslar
Canim ikea antilop mama sandalyesini şiddetle tavsiye ediyorum büyük oğluma almıştım şimdi küçüğü kullanıyor bazen abimiz bile kullanıyor çok rahatsız bişey gibi duruyor görünüşte ama çok kullanışlı pikniğe giderken falan hep götürürduk yanımızda portatif evin içinde çocuk içinde otururken bile her yere taşırdık küçük gibi sanki çocuk oturunca sigamaycak gibi duruyor ama 2 yaşındaki oğlum çok rahat oturabiliyor ve cılız bi cocuk değil tersine yapılı diyeceğim o ki 2 yaşına kadar rahat kullanirsin fiyat olarak cok uygun bazı bebekler mama sandalyesinde oturmak istemiyor oldu ki öyle bi durum olsa çok para vermediğin için uzulmezsin yani

Cok saol canım inş bu hafta çözecem bu sıkıntıyı:)

Dis meselesi...
Kizim sanirim dis cikariyor koltuk alti, basi, agzinin ici ates gibi... Hep kucak istiyor... Aksilik sicaklar bastrdi butun vucudu kizamk gbi kipkirmizi, dis etleri alttan 2 tane kabarmis... Doktora danistim, kizarikliklar icn kalmosan losyon verdi... Ne kdr sure surer bu durumm ?

O zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
canım bu aşı suriyeliler nedeni ile eklenmiş aşı takvimine ve isteğe bağlı imiş. Ben hastanede yaptıracağım Bazı sağlık ocaklari üstüne gitmiyor galiba. Sen sor yine

9.ay aşısı rutin aşı takviminde yok bu suriyelilerden dolayi yapılıyor. Kızamık aşısı.

biz de sabah yaptiracagiz cok aglamaz insallah..

cok gecmis olsun canim üzülme Rabbim su mubarek gece hurmetine ferahlik versin sana insallah kuzucugunla bol bol gezesin..
Sağol un kızlar cevap vermişsiniz ama biz aşıyı vurduramadik. Bir hafta sonraya tarih verdi. Birde kan sayımı yaptı hemşire ve kan değeri 12 çıktı. Kan ilacı vermeye gerek yok dedi bana.

O zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
Aşının zorunluluğu yok canım her bölgede Suriyeli olmadığı için zorunlu tutulmamis. hic aşıları yok onların devlet politikası işte...

günaydınn hanımlarr..
ohh bu gece sabaha karşı yola çıkacağız korkuyorum valla inş iyi geçer..
sizler nasılsınız bakalım

günaydınn hanımlarr..
Gunaydn canm ıyı yolculuklar inş süper gecer yolculugunuz kuzucunla. Bendee pazar akşamından ablama gıdıcem ıkı gece orda kalıcaz kızımla.eşim o arada evı taşıcak. Kızım dururmu bilmiyorum. İnş guzel gecer bızımde o ıkı gınumuz. İlk defa biyerde kalıcaz çünkü.

günaydınn hanımlarr..
Korkma bazen bizler kafamızda büyütüyoruz düzenini koruduktan sonra bebişlerde bizi üzmüycektir bizde otelde kalcaz gitsemmi gitmesemmi diye çok düşündüm ama bizimde böyle bi tatile ihtiyacımız var

inş sizinde iyi geçer kuzum yaa..

Korkma bazen bizler kafamızda büyütüyoruz düzenini koruduktan sonra bebişlerde bizi üzmüycektir bizde otelde kalcaz gitsemmi gitmesemmi diye çok düşündüm ama bizimde böyle bi tatile ihtiyacımız var

bizde otel düşündük bayram sonrasındaki tatil için ama sonra ek gıda işi beni vazgeçirdi..çorbası yoğgurdu meyve püresi nasıl yapacaktım..
o yüzden yazlık bulduk..yazlık sanırım bu yıl daha rahat olur bizler için

günaydınn hanımlarr..

aynen bizde gece çıkıcaz allah izin verirse sen gene iyi kendi arabanızlar gidiceksiniz rahat olur
arkada tek sen mi olucan araba nasıl bilmiorum ama inş.iyi geçer yolculuk.
yazlık senn için daha iyi olmuş otel zor olurdu nerde hazırlıcan yemeklerini paşanın.
pazar döncekmisiniz peki yoksa izin mi kullanıonuz.

kızlar bu arada bugün kü sağdığım sütü pazartesiye
kadar ieçmicek ya buzluğa mı atmam gerekiyo ya dolapta sanırım
bozulabilir dimi benim süt kaplarım mikadan biberon yani onu buzluğa
atabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…