- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Onlarda çok pahalı ya 400 liraben chıcco polly tavsıye ederım
Saol canm cevabın için herkes bana diyecek şu kız bi alsada rahat etsek diye ama yine alamadım:) portatif olanlar dikkatimi çekti kullanışlı mı acaba hemde yer kaplamaz kullanan varmı arkadaslarbeyazinci arkadasımız ondan almıstı sanırım
Masallah cog guzel bi cocuk.Cok gecmis olsun.İnsallah yuzu hep boyle gulsun!Evet hastayız. bugün daha iyi çok şükürr
Kesinlikle katılıyorum canm. Herkezde kv olur ende kp kv var ikisi bırbırınden beter. Ben normalde cazgır bırıyım tamam. Ama başta sustum. Alttan aldm saygıyıda aileme yaptgımın fazlasını yaptm. Ama baktm olmuyo dahada azıyolar afedersın dedim artık yeter. Ogun bugundur boyleyız yaklaşık ıkı senedr. Aska aramam sormam. Arasa agzımın ucuyla konuşurum gelsede oyle. Karşımdada otursalar aymı ortamdada olsak asla ve asla yüzlerıne bakmam. Soru sorduklarında yalakalık yapmaya calıltıklarnda duymazdan gelırım.cvp vermemEvet bizlerde yarin k.v olacaz ama saygiyi kisi kendine hakettirir ben k.v asla yapmadim ama o bana gelin bile demez ben bazen kaynana dersem bile uzulyr anne lafin gelisi diyorum guluyo yoksa cok kolay birisi degil k.v ama coook anlayisli yasli ama gorseniz ruhu hic olmemis her derdime derman ben yaylaya yanina gitmek icin can atiyorum esime kalsa denize gidelim diyo ben diyorum yazik cocugu cok izlemisler gidelim die ben zannetmiyorum iyi olsalar gelinin saygisizlik yapacagini istisnalar ayri. K.v konusunda fikrim bu
biliyorum yani fena olan gercekten fena saygi duymayi bir tarafa birakin yuzunu goresi gelmiyor insanin ablamdn biliyorum ablm agzi var dili yok okadarki saf yani etmedigini birakmiyor bizde bise diyemiyorz 3tane cocugu var yuvasi dagilack dersek kocada annesinden yana bu derdi yadayn bilir disardan davulun sesi hos gelir cok yazdim ozurrr dert soyletiyor
Anladım cnm bana demediler sorucam bende çok sağol. Bence ince pamuklu külotlu çorap gıydır ya da çok ince Tayt gıydırebilirsin.Bana 6 ay aşısına gıttıgımızde sıyledıler cnm. GENeldede soyluyolar tarıh verıyolar
Sağol cnm. aşı kartı var ama yazmamlar 9, ay aşısı diye. 1 yaşında dediler diğer aşı için.kıyafet guzelmıs gule gule gıysın, pufıdık kolları cok tatlı yenır ama soyliiimmm
ası kartı yok mu canım orada yazıyor
Aynen bende oyle duşunmüştüm canım. İncede olsa gıydırcemAnladım cnm bana demediler sorucam bende çok sağol. Bence ince pamuklu külotlu çorap gıydır ya da çok ince Tayt gıydırebilirsin.
Canim ikea antilop mama sandalyesini şiddetle tavsiye ediyorum büyük oğluma almıştım şimdi küçüğü kullanıyor bazen abimiz bile kullanıyor çok rahatsız bişey gibi duruyor görünüşte ama çok kullanışlı pikniğe giderken falan hep götürürduk yanımızda portatif evin içinde çocuk içinde otururken bile her yere taşırdık küçük gibi sanki çocuk oturunca sigamaycak gibi duruyor ama 2 yaşındaki oğlum çok rahat oturabiliyor ve cılız bi cocuk değil tersine yapılı diyeceğim o ki 2 yaşına kadar rahat kullanirsin fiyat olarak cok uygun bazı bebekler mama sandalyesinde oturmak istemiyor oldu ki öyle bi durum olsa çok para vermediğin için uzulmezsin yaniSaol canm cevabın için herkes bana diyecek şu kız bi alsada rahat etsek diye ama yine alamadım:) portatif olanlar dikkatimi çekti kullanışlı mı acaba hemde yer kaplamaz kullanan varmı arkadaslar
Cok saol canım inş bu hafta çözecem bu sıkıntıyı:)Canim ikea antilop mama sandalyesini şiddetle tavsiye ediyorum büyük oğluma almıştım şimdi küçüğü kullanıyor bazen abimiz bile kullanıyor çok rahatsız bişey gibi duruyor görünüşte ama çok kullanışlı pikniğe giderken falan hep götürürduk yanımızda portatif evin içinde çocuk içinde otururken bile her yere taşırdık küçük gibi sanki çocuk oturunca sigamaycak gibi duruyor ama 2 yaşındaki oğlum çok rahat oturabiliyor ve cılız bi cocuk değil tersine yapılı diyeceğim o ki 2 yaşına kadar rahat kullanirsin fiyat olarak cok uygun bazı bebekler mama sandalyesinde oturmak istemiyor oldu ki öyle bi durum olsa çok para vermediğin için uzulmezsin yani
canım bu aşı suriyeliler nedeni ile eklenmiş aşı takvimine ve isteğe bağlı imiş. Ben hastanede yaptıracağım Bazı sağlık ocaklari üstüne gitmiyor galiba. Sen sor yineO zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
9.ay aşısı rutin aşı takviminde yok bu suriyelilerden dolayi yapılıyor. Kızamık aşısı.
Sağol un kızlar cevap vermişsiniz ama biz aşıyı vurduramadik. Bir hafta sonraya tarih verdi. Birde kan sayımı yaptı hemşire ve kan değeri 12 çıktı. Kan ilacı vermeye gerek yok dedi bana.biz de sabah yaptiracagiz cok aglamaz insallah..
cok gecmis olsun canim üzülme Rabbim su mubarek gece hurmetine ferahlik versin sana insallah kuzucugunla bol bol gezesin..
Aşının zorunluluğu yok canım her bölgede Suriyeli olmadığı için zorunlu tutulmamis. hic aşıları yok onların devlet politikası işte...O zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
Gunaydn canm ıyı yolculuklar inş süper gecer yolculugunuz kuzucunla. Bendee pazar akşamından ablama gıdıcem ıkı gece orda kalıcaz kızımla.eşim o arada evı taşıcak. Kızım dururmu bilmiyorum. İnş guzel gecer bızımde o ıkı gınumuz. İlk defa biyerde kalıcaz çünkü.günaydınn hanımlarr..
ohh bu gece sabaha karşı yola çıkacağız korkuyorum valla inş iyi geçer..
sizler nasılsınız bakalım
Korkma bazen bizler kafamızda büyütüyoruz düzenini koruduktan sonra bebişlerde bizi üzmüycektir bizde otelde kalcaz gitsemmi gitmesemmi diye çok düşündüm ama bizimde böyle bi tatile ihtiyacımız vargünaydınn hanımlarr..
Hayırlı yolculuklar tadını çıkargünaydınn hanımlarr..
inş sizinde iyi geçer kuzum yaa..Gunaydn canm ıyı yolculuklar inş süper gecer yolculugunuz kuzucunla. Bendee pazar akşamından ablama gıdıcem ıkı gece orda kalıcaz kızımla.eşim o arada evı taşıcak. Kızım dururmu bilmiyorum. İnş guzel gecer bızımde o ıkı gınumuz. İlk defa biyerde kalıcaz çünkü.
Korkma bazen bizler kafamızda büyütüyoruz düzenini koruduktan sonra bebişlerde bizi üzmüycektir bizde otelde kalcaz gitsemmi gitmesemmi diye çok düşündüm ama bizimde böyle bi tatile ihtiyacımız var
günaydınn hanımlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?