canım bizde 1 hafta sürdü sonra cam bardakta çıt çıt seslerini duydukDis meselesi...
Kizim sanirim dis cikariyor koltuk alti, basi, agzinin ici ates gibi... Hep kucak istiyor... Aksilik sicaklar bastrdi butun vucudu kizamk gbi kipkirmizi, dis etleri alttan 2 tane kabarmis... Doktora danistim, kizarikliklar icn kalmosan losyon verdi... Ne kdr sure surer bu durumm ?
bizde sağlık ocağı 9. ayda gelin diye kendisi söyledi. sağlık ocağının söylemesi gerekiyor, çünkü aşıyı sağlık bakanlığı takvime almış.O zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
canım 2 araba gideceğiz..bizim arabada kimse olmayacak..biz arkada musti ile oluruz tek başımızaaynen bizde gece çıkıcaz allah izin verirse sen gene iyi kendi arabanızlar gidiceksiniz rahat olur
arkada tek sen mi olucan araba nasıl bilmiorum ama inş.iyi geçer yolculuk.
yazlık senn için daha iyi olmuş otel zor olurdu nerde hazırlıcan yemeklerini paşanın.
pazar döncekmisiniz peki yoksa izin mi kullanıonuz.
canım 2 araba gideceğiz..bizim arabada kimse olmayacak..biz arkada musti ile oluruz tek başımıza
aynen yemek meselesi var mustinin..
pazar döneceğiz tatlım..
31 temmuzdada dayımın yazlığına gideceğiz
HMM İYİYMİŞ SİZİN OZAMAN MI İZNİNİZ.
evet canım o zaman iznimiz..
bakalım mustafa bu sefer durur güzel geçerse giderim geçmezse evde geçirmeyi tercih ederim tatili
Gece 1 gibi uyanmaz kuzum yaa..YOLCULUK İYİ OLDUKTAN SONRA ORDA DA DURUR YA
İNŞALLAH BURNUMUZDAN GELMEZ VALLA.BİZ MESELA
GECE 1 DE ÇIKCAZ UYUYO OLICAK NASIL OLICAK BİLMİORUM UYANIRSA
UYKUSU BÖLÜNÜR SONRA HUYSUZ OLURSA BİDE OTOBÜS GECE HERKES RAHATSIZ OLUR
FALAN AYY İNŞ.Bİ SIKINTI YAPMAZ OĞLUŞUM YA.
Gece 1 gibi uyanmaz kuzum yaa..
hemen uyanır gibi olursa emzir piş piş falan de..
birde altına minder gibi birşey koy..bacağınıza koyun ince minderi yada şu aldığımız alt açmaları rahatça yatsın..bacak ve kucakta rahatsız olabilir
Günaydın kızlarr.bugünkü menüler nelerr bakalım.bana fikir verinnn.dün tavuk suyu çorbamız vardı.
bugün un kavurmalı domatesli şehriye çorba ve yogurt menümüz
En kisa surede atlatiriz insaallah, yavrum mahvoluyocanım bizde 1 hafta sürdü sonra cam bardakta çıt çıt seslerini duyduk
Kiymali sebze corbasi(taze fasulye kabak semiz otu princli)Günaydın kızlarr.bugünkü menüler nelerr bakalım.bana fikir verinnn.dün tavuk suyu çorbamız vardı.
ya bizim saglik ocagi burda bebeklere kan tahlili yapamıyoruz sen hastanede fln yaptir dedi ya bir bizimkinde mi yapilmiyor anlamadim ki..Sağol un kızlar cevap vermişsiniz ama biz aşıyı vurduramadik. Bir hafta sonraya tarih verdi. Birde kan sayımı yaptı hemşire ve kan değeri 12 çıktı. Kan ilacı vermeye gerek yok dedi bana.
ya bizim saglik ocagi burda bebeklere kan tahlili yapamıyoruz sen hastanede fln yaptir dedi ya bir bizimkinde mi yapilmiyor anlamadim ki..
Sagol canım sennde guzel bayramlarn olun inş. Bizde bayramn ilk gunu annmlere gıdıcez. Akşama gelıcez son toplanmaları yapıcaz. Sonra taşınma telaşı. Bayramdan sonra inş tatıle gıdıcez.Merabalar herkese bebisleriyle sevdikleriyle güzel bayramlar olur inş uzun yol yapacaklar rahat sorunsuz bir yolculuk yaparlar umarım uzun yol bebisle biraz zor tabi Rabbim sağ salim bir ulaşım nasip etsin biz bayramda erzincan dayız bir yere gidemiycez evde biz bize sakin bi bayram yasiycaz yanı
Ben ayista tasindim bisi anlamadi :)Buarada bebişiyle taşınan varmı. Evı yabancılama durumu falan oluyomu. Eşyalar aynı olcak gercı ama yabancılarmı dıye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?