2014 Kasım Anneleri

canım bizde 1 hafta sürdü sonra cam bardakta çıt çıt seslerini duyduk

O zaman sağlık ocağındaki lerin bunu haber vermesi gerekmez mi. Yoksa biz kendimiz mi gidip aşı yatırmak istiyoruz demeliyiz
bizde sağlık ocağı 9. ayda gelin diye kendisi söyledi. sağlık ocağının söylemesi gerekiyor, çünkü aşıyı sağlık bakanlığı takvime almış.

canım 2 araba gideceğiz..bizim arabada kimse olmayacak..biz arkada musti ile oluruz tek başımıza
aynen yemek meselesi var mustinin..
pazar döneceğiz tatlım..
31 temmuzdada dayımın yazlığına gideceğiz

canım 2 araba gideceğiz..bizim arabada kimse olmayacak..biz arkada musti ile oluruz tek başımıza
aynen yemek meselesi var mustinin..
pazar döneceğiz tatlım..
31 temmuzdada dayımın yazlığına gideceğiz

HMM İYİYMİŞ SİZİN OZAMAN MI İZNİNİZ.

evet canım o zaman iznimiz..
bakalım mustafa bu sefer durur güzel geçerse giderim geçmezse evde geçirmeyi tercih ederim tatili

YOLCULUK İYİ OLDUKTAN SONRA ORDA DA DURUR YA
İNŞALLAH BURNUMUZDAN GELMEZ VALLA.BİZ MESELA
GECE 1 DE ÇIKCAZ UYUYO OLICAK NASIL OLICAK BİLMİORUM UYANIRSA
UYKUSU BÖLÜNÜR SONRA HUYSUZ OLURSA BİDE OTOBÜS GECE HERKES RAHATSIZ OLUR
FALAN AYY İNŞ.Bİ SIKINTI YAPMAZ OĞLUŞUM YA.

Gece 1 gibi uyanmaz kuzum yaa..
hemen uyanır gibi olursa emzir piş piş falan de..
birde altına minder gibi birşey koy..bacağınıza koyun ince minderi yada şu aldığımız alt açmaları rahatça yatsın..bacak ve kucakta rahatsız olabilir

EMER UYURDA EVDEN ÇIKIP OTOBÜSE GİDENE KADAR
UYKUSU AÇILIRMI DİYORUM ZATEN UYKU SIRASINDA YASTIĞINI FALAN ALICAM DA
NASIL YATICAK ONUDA BİLMİORUM KUCAĞIMIZA DOĞRU RAHAT OLURMU ACABA.

Günaydın kızlarr.bugünkü menüler nelerr bakalım.bana fikir verinnn.dün tavuk suyu çorbamız vardı.

Tunaydin kizlar herkeste tatil telasi bizde yarin sabh 6da cikacaz insallah ama oglumun uyanik oldugu saatler oldugu icin giderkn sorun olmaz die dusunuyorum birde disari cikmaya bayiliyor artik kapinin oraya gelince bagiriyo ih ih diye kollariyla atiliyo kapiya :))evden cikmadan kahvaltsini yaptiririm yoldada princ unu yedirim die dusunuyorum 3saat suruyo rotar yapmazsa tren. Kizlar burun spreyi alin derim hava degisikligi ile tikanabiliyor arkadasim izmire gitti tikandi dedi ben x clear vardi onu koydum fikir olsun die yazim dedim

Sağol un kızlar cevap vermişsiniz ama biz aşıyı vurduramadik. Bir hafta sonraya tarih verdi. Birde kan sayımı yaptı hemşire ve kan değeri 12 çıktı. Kan ilacı vermeye gerek yok dedi bana.
ya bizim saglik ocagi burda bebeklere kan tahlili yapamıyoruz sen hastanede fln yaptir dedi ya bir bizimkinde mi yapilmiyor anlamadim ki..

ya bizim saglik ocagi burda bebeklere kan tahlili yapamıyoruz sen hastanede fln yaptir dedi ya bir bizimkinde mi yapilmiyor anlamadim ki..

YOK CNM KİMSE YAPMIO BİZEDE HASTANEDE YAPTIRIN DEDİLER
ÇÜNKÜ BEBEKLERİN ŞIRINGASI FARKLI OLUOMUŞ ONLARIN Kİ CAN YAKABİLİOMUŞ BUNUN
İÇİN.BEN Bİ KERE KAN VERMEYE GİTTİĞİMDE BİR BEBEKTEN ALIOLARDI OKADAR UĞRAŞTILAR Kİ
ALABİLMEK İÇİN EN SON HEMŞİRE KIZDI SİZE DİORUM Kİ BURDA YAPILMIO BEBEK ŞIRINGAMIZ YOK
VS DİE.

Merabalar herkese bebisleriyle sevdikleriyle güzel bayramlar olur inş uzun yol yapacaklar rahat sorunsuz bir yolculuk yaparlar umarım uzun yol bebisle biraz zor tabi Rabbim sağ salim bir ulaşım nasip etsin biz bayramda erzincan dayız bir yere gidemiycez evde biz bize sakin bi bayram yasiycaz yanı

Sagol canım sennde guzel bayramlarn olun inş. Bizde bayramn ilk gunu annmlere gıdıcez. Akşama gelıcez son toplanmaları yapıcaz. Sonra taşınma telaşı. Bayramdan sonra inş tatıle gıdıcez.

Buarada bebişiyle taşınan varmı. Evı yabancılama durumu falan oluyomu. Eşyalar aynı olcak gercı ama yabancılarmı dıye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…