2014 Kasım Anneleri

aynenyaa nasil duEleck bunlarr cok canlari yaniyo yaparken
Sabah aç karına su içir canım sonra kayısı ve erik püresi yedir biraz patates muz ve pirinç türü şeyler verme sık sık su içsin ilk katı kısmı yaparken yine zorlanabilir ama bağırsaktaki kısım yumuşar rahat yapar sonra. Son kısım biraz iğrenç oldu galiba :-( ek gıda benim oğlumu da bazen zorluyor bu konuda bi kere 6gün yapamayınca doktor fitil tavsiye etmişti öyle yaptı

iyi geceler kızlarr :)
saat 6da muğla yolcusuyuz oğluşu marmaris e denize götüreceğiz eşim 3.bayram günü bizim olsun dedi böyle bi plan yapmış çok da sevindirik oldum

Slm kizlar hepinize ii bayramlar biz donduk sukurler olsun oglum hicccc sorun cikarmadi tam tersi daha fazla uyudu serin olunca rahat etti besiginide hic aramadi ayagimda salladim uyudu. Uyku saatleri duzeni hic sasmadi trende bile uyudu gidip gelirken:))ek gidayida guzel aldi hersey bahceden dogal yedi oglusum

İyi bayramlar arkadaslar
Oglum sunnet olali on gun oldu
Pansumanini yanlis yaptik sanirim
Cok agliuordu bende cani aciyor diye cok Zorlamiodum
Derisini geri ittirmek gerekiyormus iyice
Esim dun fark etti derisi basina yapismis sagdan ve soldan, yani kafasi tam cikmiyor
Yarin doktora goturcez
Bu durumu yasayan var mi

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun cnm daha öncede yazmıştım ben oğlumu 7 günlükken sünnet ettrmiştim 5.ayda tekrar götrdük doktor yapışmış ucu açtı sünnetçi çok kızardı bepanthene sürdük 10 gün fln kızarıklık hala var ama normalmş merak etme sen bile ittirsen dikkatlice açarsın bzm elimiz gitmiyo kıyamadığımızdan:)

Telefon harfleri geç algılıyo kelimeler eksik kalmş hep cümle düşüklü ğü olmş Kusura bakma

Benim oglumda bazen fotolarda sas baktgini hissediyor gibiyim ama babasi yok bise diyo bazen oluyor sanki normalde bise yok ama

Slm kızlar ıyısınız inş. Kızım gecelerı artık 4 ten sonra uyumuyoya. Sabah 8 de 9 da uyuyo sonra. Pztesı ev taşınıcak bız kızımla ablama geldık gece. Cok şükür yabancılamadı duruyo. Ateşı çıkıyo sureklı damakları avuc içlerı yanıyo resmen. Şu dişler cıksada rahatlasakya

Cnm
Gün kurusu kaynatıp versen üstünede suuu işe yararmıkii

Canm 1 2defa zeytinyagini kulak cubugu yardimiyla yaptr kabizligi hafifler ben oyle yapmistim gecti sukur birde cicibebe veriyorsan biraz azalt faydasini gorursun insallah cok zor kabizlik 1 hafta ugrastm ben yaptiriyordum yoksa yapamiyordu duzeldi artik

Oğlum ek gıda almıyodu resmen bikaç kaşık en fazla yaptığımı döküyodum,artık yediklermzden ona uygun kısımlarını veriyorum ayrıca yapmıyorum daha iyi yiyo bana da rahat oldu çünkü dışarı çıktıgımzda zor oluyodu ek gıda şimdi söylemesi ayıp yediğim dönerden bile çok ufak bölüp veriyorum tabii yaptıgm yemeklrde az tuz az salça kullanıyorm çay bile içiyo bizle 2çay kaşığı ona ılık haxırlıyorum bayılıyo bardakta görünce tatlılardan da elimle tattırıyorum yapmam dediğim herseyi yaptım:) çay tatlı hayatta vermem diyodum ama özellkle yatmadan şekerli bişe tatması beyin gelişimi için de çok önemlymiş böyle yani bizde durum:)

bende yediyimiz herseyden tatdiriyorum.kizim cok seviyo.bi tek cayi begenmdi.pastada verdim.cok sevdi:)

bende yediyimiz herseyden tatdiriyorum.kizim cok seviyo.bi tek cayi begenmdi.pastada verdim.cok sevdi:)
Senin bi çocuğun daha vardı sanırım sabinnaz? Onda da mı bu şekilde verdim herseyden yemesi kilosu gelişimi nasıl şuanda? Tuvalet eğitimi konusundan hatırladım da şok olmuştum şimdi başlıcam diyince:))

gerçekten bende ne yapmam dediysem yaptim cocuguyla yatanlara falan asla derdisi smdi esimm bile.baska odada yatag koy al saat basi perisan perisanoluyorum yanimda emerkne ikimkzde uyukluyoruz en azindan.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…