Sabah aç karına su içir canım sonra kayısı ve erik püresi yedir biraz patates muz ve pirinç türü şeyler verme sık sık su içsin ilk katı kısmı yaparken yine zorlanabilir ama bağırsaktaki kısım yumuşar rahat yapar sonra. Son kısım biraz iğrenç oldu galiba :-( ek gıda benim oğlumu da bazen zorluyor bu konuda bi kere 6gün yapamayınca doktor fitil tavsiye etmişti öyle yaptıaynenyaa nasil duEleck bunlarr cok canlari yaniyo yaparken
Ya kızlar sormak istediğim bşy var. Oğlum bazen şaş bakıyor gibi
Hiç göz muayenesi olmadı. Szler göturdünz mü bebekleri??[/QUOTE
bizimki erken doğumdu o yüzden 1ve 6.aylarda yapıldı bi de 10.ay olacak zaman zaman oluyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama kayma ya da görme sorunu için bi göster istersen bebek konusunda uzman bi göz doktoruna için de rahat eder
Çok tatlısiniz İkiniz de ya Maşallah İkinize de nice mutlu bayramlariniz olsun...işte benim bayram şekerim
Teşekkür ederim canım hepimizin olsun inşallah ♡Çok tatlısiniz İkiniz de ya Maşallah İkinize de nice mutlu bayramlariniz olsun...
Drgozu kayarsa goturun dediYa kızlar sormak istediğim bşy var. Oğlum bazen şaş bakıyor gibi
Hiç göz muayenesi olmadı. Szler göturdünz mü bebekleri??
Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun cnm daha öncede yazmıştım ben oğlumu 7 günlükken sünnet ettrmiştim 5.ayda tekrar götrdük doktor yapışmış ucu açtı sünnetçi çok kızardı bepanthene sürdük 10 gün fln kızarıklık hala var ama normalmş merak etme sen bile ittirsen dikkatlice açarsın bzm elimiz gitmiyo kıyamadığımızdan:)İyi bayramlar arkadaslar
Oglum sunnet olali on gun oldu
Pansumanini yanlis yaptik sanirim
Cok agliuordu bende cani aciyor diye cok Zorlamiodum
Derisini geri ittirmek gerekiyormus iyice
Esim dun fark etti derisi basina yapismis sagdan ve soldan, yani kafasi tam cikmiyor
Yarin doktora goturcez
Bu durumu yasayan var mi
Gün kurusu kaynatıp versen üstünede suuu işe yararmıkiiHergun yedırıyorum canmya yok fayda etmıyo. Bugun bıkere yaptı geceaglayarak uyanıyo onun yuzunden. Uykuya hasret kaldmya. Nerdeyse hiç uyumuyo gece hep mızmız dönüp duruyı. Artık anlamsızca günduzde aglıyo. Bıyandan taşınma toplanma telaşı. Bu hafta bittim resmen. Ayakta uyuyorum.
Canm 1 2defa zeytinyagini kulak cubugu yardimiyla yaptr kabizligi hafifler ben oyle yapmistim gecti sukur birde cicibebe veriyorsan biraz azalt faydasini gorursun insallah cok zor kabizlik 1 hafta ugrastm ben yaptiriyordum yoksa yapamiyordu duzeldi artikSlm kızlar ıyısınız inş. Kızım gecelerı artık 4 ten sonra uyumuyoya. Sabah 8 de 9 da uyuyo sonra. Pztesı ev taşınıcak bız kızımla ablama geldık gece. Cok şükür yabancılamadı duruyo. Ateşı çıkıyo sureklı damakları avuc içlerı yanıyo resmen. Şu dişler cıksada rahatlasakya
Benim oğlumda suyu görünce girmek istedi çırpındı sokunca dediğin gibi çığlık çığlık ağlama ama bizimki dalgadan korktu galiba. Artık havuzu dolduruyoruz kumda deniz keyfi yapıyormarmaris paşamı tatmin etmedi ya denize soktuk saniyede çığlık aglama :
Senin bi çocuğun daha vardı sanırım sabinnaz? Onda da mı bu şekilde verdim herseyden yemesi kilosu gelişimi nasıl şuanda? Tuvalet eğitimi konusundan hatırladım da şok olmuştum şimdi başlıcam diyince:))bende yediyimiz herseyden tatdiriyorum.kizim cok seviyo.bi tek cayi begenmdi.pastada verdim.cok sevdi:)
gerçekten bende ne yapmam dediysem yaptim cocuguyla yatanlara falan asla derdisi smdi esimm bile.baska odada yatag koy al saat basi perisan perisanoluyorum yanimda emerkne ikimkzde uyukluyoruz en azindan.sOğlum ek gıda almıyodu resmen bikaç kaşık en fazla yaptığımı döküyodum,artık yediklermzden ona uygun kısımlarını veriyorum ayrıca yapmıyorum daha iyi yiyo bana da rahat oldu çünkü dışarı çıktıgımzda zor oluyodu ek gıda şimdi söylemesi ayıp yediğim dönerden bile çok ufak bölüp veriyorum tabii yaptıgm yemeklrde az tuz az salça kullanıyorm çay bile içiyo bizle 2çay kaşığı ona ılık haxırlıyorum bayılıyo bardakta görünce tatlılardan da elimle tattırıyorum yapmam dediğim herseyi yaptım:) çay tatlı hayatta vermem diyodum ama özellkle yatmadan şekerli bişe tatması beyin gelişimi için de çok önemlymiş böyle yani bizde durum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?