2014 Kasım Anneleri

bende sendenim canım bizimde öyle oldu valla çok kötü ama patates kızartması bile yiyiyor

slm canlarrr...günaydınnn..
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunn..
bizim tatilimiz çok güzel geçti çok şükür...hoş oğlum son gün nezle oldu şimdi burnu falan akıyor ama inş hemen atlatırız..
gisderken sabaha karşı yola çıkınca hep uyudu varmadan 40 dk önce falan uyudu şükür yolda sorun olmadı..gelirkende tam uyku vaktinde çıktık emzirdim emzirdim uyudu şükür..
denizi çok sevdi mustafa zaten banyoyay bayılan bir çocuktu..denizden çıktıkça ağladı benim şapşiğim..yüz üstü yatıp yüzmeye çalışıyordu çok komikti..birde üzerinde durduğu simitten tuzlu su içmeye çalıştı hep çok sevdi deniz suyunu benim miniğim

bunlarda bizden tatilden fotolar..

Kızzz onun ağzını yüzünü yerim ben haaaaaaa maşallah yavrum benim... Benim oğlum da banyoyu çok seviyor inşallah denizi de sever ben de ağustos da gidicem inşallah

Kızzz onun ağzını yüzünü yerim ben haaaaaaa maşallah yavrum benim... Benim oğlum da banyoyu çok seviyor inşallah denizi de sever ben de ağustos da gidicem inşallah

sever canım hatta sabahları su buz gibiydi biz irkilerek giriyorduk mustafa şap şup vuruyordu...
su manyağı çıktı..
havuz başında bile atlıcam diye ağladı hep ama havuza hiç sokmadım cesaret edemedim..
çocuk havuzunada sadece 1 kez ayaklarını soktuk hep ağlayınca
seninkide banyoyu seviyorsa denizide sever

Merhaba arkadaşlar.. Hayırlı bayramlar... 10 günlük maratonumuz bitti dün akşam eve döndük.. Oğlum son 3 güne kadar gayet iyiydi ama son 3 gün gece ancak 1 de felan yatırabildim onun dışında şükürler olsun çok iyi geçti.. Artık sadece çatalla bir iki ezdiğim herşeyi yedirdim tabi orda ona özel çok bişi yapamadım ama yemekerimi az tuzlu az salçalı yaptım hepsinden de yedirdim artık yeme sorunumuz şükür kalmadı itirazsız her şeyi yemeye bayılıyor... Bayramda köylerine de gittik salıncakları vardı bebk için orda uyudu uyandı oynadı baykuşla tanıştı oğlum 4-5 tane baykuş bile gördük : ) Güzeldi.. Şimdi sabırsızlıkla ağustosu ailemin yanına gideceğim günleri bekliyorum...

İnşallah canım... Hele bir gelsin ağustos Allah'ın izniyle denizle de tanışsın oğlum artık..

Ohhh tadını çıkarmışsın mustide annesini hiç üzmemiş Güneş kremi ne kullandın memnun kaldınmı bende tatil için krem arayışındayım

lilipit geçmiş olsun tatlım sünnet konusunda bilgim yok ama inş sorun yoktur hemen açılır..
sagol cnm
dıkkatlı olmak gerekıyor gercekten
sızınde tatılınız guzel gecmıs gorunuyor
mustafa ıyı eglenmıs
denızede gırmıs ohhh keyfe bak
kumlarlada oynamıs
kum yedı mı hıc

canım ya sen ek gıda ve anne sutu dısında bırsey verıyor musun mustafaya
yanı bazı tarıflere bakıyorum formul mama var

muhallebı falan yaptıgımızda alıp katsak mı besleyıcı olsa?

napacam sasırdım ya
sutum azaldı baya
sabah 80 cc cıkarabıldım yıne

saat 1330 a kadar onuda zorla ıcerek duruyor

yakısıklı yavrum benım cok tatlı ya masallah subhanallahhh

bızım doktor da az tuz atın yedıklerının tadı olsun demıstı
ben atmıyorum

salca ev salcası ıse aslında guzel olur oyle

yakısıklı yavrum benım cok tatlı ya masallah subhanallahhh

bızım doktor da az tuz atın yedıklerının tadı olsun demıstı
ben atmıyorum

salca ev salcası ıse aslında guzel olur oyle

Teşekkür ederiz
Gerçekten ona özel bişi yaptığımda tuzsuz oluyor ya yani yiyor ama zor yiyor... Bizimle yediği zaman da bayılıyor ya onlara da yazık tatsız tuzsuz yemesinler : ) Valla canım ev salçası da değil ama napayım bazen öyle oluyor mamasını veriyorum yemeğe oturuyoruz illa ki bişiler yiyecek bir sürü de yine yemek çorba yiyor neresine yiyor bilmiyorum : ) birileri yanında bişi yerken ağzı boş durmuyor

ayy yerim onu yerimm bennnn kuzummm...
çok tatlı bu çocuk yaaa karizma..
bu arada o denizci tşört ve şort takımından bizdede var hıhı

canım benimde baya sütüm azaldı..
ben muhallebi yaptığımda içine formül mama katıyorum tatlım daha besleyici olsun diye ama diğer ek gıdalara karıştırmıyorum hiçbirşey..
mustafa hiçbirşey yemiyor yaa.. 200-300 gr vermiş tartıldık moralim bozuldu...

yaa sorma denizi kumu çok sevdi..
ayy yemezmi kumu yaa yüz üstü yatmıştı sürünme pozisyonunda bir baktı kafasını yan eğimiş dilini çıkarmış kumu yalıyor şapşik hemen kaldırdımm..dudaklarında kalanları yaladı sonraa çok komikti..

Ohhh tadını çıkarmışsın mustide annesini hiç üzmemiş Güneş kremi ne kullandın memnun kaldınmı bende tatil için krem arayışındayım

garnierın çocuk kremini kullandım tatlım sprey şeklinde olanı..
çok faydasını gördüm o sıcakta güneşte hiç yanık olmadı kuzucumm..
çok güzel korudu

oyle ya yemek ıstıyor onları hep demı
benımkıde dun tostumu yaladı puhaha

canım ev salcası al bence
kımyasallar katkılar oluyor hazır salcalarda

ısyerındeyım ekrana bakıyorum sessızce gulerek
az daha kahkaha atacaktım
yerım ya cok tatlı hehehehe :)

canım hangı formul mamadan almam lazım
hıc anlamıyorum da alayım

ayına gore uygun olanı hangısı

oyle ya yemek ıstıyor onları hep demı
benımkıde dun tostumu yaladı puhaha

canım ev salcası al bence
kımyasallar katkılar oluyor hazır salcalarda

Valla işte 2 yıl olmasına rağmen tam adapte olamadım bu şehire ben.. Ne nerde doğal satılıyor bir türlü gezip öğrenemedim tabi berkarken sorumluluk yok her yeri biliyordum buraya gelince evlenince çocuk vs. hiç fırsat olmuyor haklısın en azından oğlum için bu kadar fedakarlık yapıp araştırayım....

hahahah valla bizde o anda çok güldük yaa yan yatmış yalıyor gitsin kumu :)

canım ben formül mama aptamil alıyorum 2 numara..
1 kutu hipp almıştım ama bana pahalı geldi eğer maddi durumdan sıkıntı olmaz diyorsan hipp 2 numara al sadece muhallebilerine katarsın

ıyı olur canım
sana akıl verıyorumda sankı ben arastırdım

benımde almam lazım

sımdılık ayrı yapıyoruz yemeklerını

bugun nefıs ev yemeklerınde kuzu ıncık tarıfı gordum
cıktısını alıcam
anneme yaptırcam

annem sagolsun guzel guzel yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…