bende sendenim canım bizimde öyle oldu valla çok kötü ama patates kızartması bile yiyiyorOğlum ek gıda almıyodu resmen bikaç kaşık en fazla yaptığımı döküyodum,artık yediklermzden ona uygun kısımlarını veriyorum ayrıca yapmıyorum daha iyi yiyo bana da rahat oldu çünkü dışarı çıktıgımzda zor oluyodu ek gıda şimdi söylemesi ayıp yediğim dönerden bile çok ufak bölüp veriyorum tabii yaptıgm yemeklrde az tuz az salça kullanıyorm çay bile içiyo bizle 2çay kaşığı ona ılık haxırlıyorum bayılıyo bardakta görünce tatlılardan da elimle tattırıyorum yapmam dediğim herseyi yaptım:) çay tatlı hayatta vermem diyodum ama özellkle yatmadan şekerli bişe tatması beyin gelişimi için de çok önemlymiş böyle yani bizde durum:)
slm canlarrr...günaydınnn..
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunn..
bizim tatilimiz çok güzel geçti çok şükür...hoş oğlum son gün nezle oldu şimdi burnu falan akıyor ama inş hemen atlatırız..
gisderken sabaha karşı yola çıkınca hep uyudu varmadan 40 dk önce falan uyudu şükür yolda sorun olmadı..gelirkende tam uyku vaktinde çıktık emzirdim emzirdim uyudu şükür..
denizi çok sevdi mustafa zaten banyoyay bayılan bir çocuktu..denizden çıktıkça ağladı benim şapşiğim..yüz üstü yatıp yüzmeye çalışıyordu çok komikti..birde üzerinde durduğu simitten tuzlu su içmeye çalıştı hep çok sevdi deniz suyunu benim miniğim
bunlarda bizden tatilden fotolar..
Eki Görüntüle 1585900 Eki Görüntüle 1585901 Eki Görüntüle 1585902 Eki Görüntüle 1585903
Kızzz onun ağzını yüzünü yerim ben haaaaaaa maşallah yavrum benim... Benim oğlum da banyoyu çok seviyor inşallah denizi de sever ben de ağustos da gidicem inşallah
sever canım hatta sabahları su buz gibiydi biz irkilerek giriyorduk mustafa şap şup vuruyordu...
su manyağı çıktı..
havuz başında bile atlıcam diye ağladı hep ama havuza hiç sokmadım cesaret edemedim..
çocuk havuzunada sadece 1 kez ayaklarını soktuk hep ağlayınca
seninkide banyoyu seviyorsa denizide sever
Ohhh tadını çıkarmışsın mustide annesini hiç üzmemiş Güneş kremi ne kullandın memnun kaldınmı bende tatil için krem arayışındayımslm canlarrr...günaydınnn..
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunn..
bizim tatilimiz çok güzel geçti çok şükür...hoş oğlum son gün nezle oldu şimdi burnu falan akıyor ama inş hemen atlatırız..
gisderken sabaha karşı yola çıkınca hep uyudu varmadan 40 dk önce falan uyudu şükür yolda sorun olmadı..gelirkende tam uyku vaktinde çıktık emzirdim emzirdim uyudu şükür..
denizi çok sevdi mustafa zaten banyoyay bayılan bir çocuktu..denizden çıktıkça ağladı benim şapşiğim..yüz üstü yatıp yüzmeye çalışıyordu çok komikti..birde üzerinde durduğu simitten tuzlu su içmeye çalıştı hep çok sevdi deniz suyunu benim miniğim
bunlarda bizden tatilden fotolar..
Eki Görüntüle 1585900 Eki Görüntüle 1585901 Eki Görüntüle 1585902 Eki Görüntüle 1585903
sagol cnmlilipit geçmiş olsun tatlım sünnet konusunda bilgim yok ama inş sorun yoktur hemen açılır..
yakısıklı yavrum benım cok tatlı ya masallah subhanallahhhMerhaba arkadaşlar.. Hayırlı bayramlar... 10 günlük maratonumuz bitti dün akşam eve döndük.. Oğlum son 3 güne kadar gayet iyiydi ama son 3 gün gece ancak 1 de felan yatırabildim onun dışında şükürler olsun çok iyi geçti.. Artık sadece çatalla bir iki ezdiğim herşeyi yedirdim tabi orda ona özel çok bişi yapamadım ama yemekerimi az tuzlu az salçalı yaptım hepsinden de yedirdim artık yeme sorunumuz şükür kalmadı itirazsız her şeyi yemeye bayılıyor... Bayramda köylerine de gittik salıncakları vardı bebk için orda uyudu uyandı oynadı baykuşla tanıştı oğlum 4-5 tane baykuş bile gördük : ) Güzeldi.. Şimdi sabırsızlıkla ağustosu ailemin yanına gideceğim günleri bekliyorum...
Eki Görüntüle 1585906 Eki Görüntüle 1585907 Eki Görüntüle 1585908 Eki Görüntüle 1585909 Eki Görüntüle 1585911
yakısıklı yavrum benım cok tatlı ya masallah subhanallahhh
bızım doktor da az tuz atın yedıklerının tadı olsun demıstı
ben atmıyorum
salca ev salcası ıse aslında guzel olur oyle
Merhaba arkadaşlar.. Hayırlı bayramlar... 10 günlük maratonumuz bitti dün akşam eve döndük.. Oğlum son 3 güne kadar gayet iyiydi ama son 3 gün gece ancak 1 de felan yatırabildim onun dışında şükürler olsun çok iyi geçti.. Artık sadece çatalla bir iki ezdiğim herşeyi yedirdim tabi orda ona özel çok bişi yapamadım ama yemekerimi az tuzlu az salçalı yaptım hepsinden de yedirdim artık yeme sorunumuz şükür kalmadı itirazsız her şeyi yemeye bayılıyor... Bayramda köylerine de gittik salıncakları vardı bebk için orda uyudu uyandı oynadı baykuşla tanıştı oğlum 4-5 tane baykuş bile gördük : ) Güzeldi.. Şimdi sabırsızlıkla ağustosu ailemin yanına gideceğim günleri bekliyorum...
Eki Görüntüle 1585906 Eki Görüntüle 1585907 Eki Görüntüle 1585908 Eki Görüntüle 1585909 Eki Görüntüle 1585911
sagol cnm
dıkkatlı olmak gerekıyor gercekten
sızınde tatılınız guzel gecmıs gorunuyor
mustafa ıyı eglenmıs
denızede gırmıs ohhh keyfe bak
kumlarlada oynamıs
kum yedı mı hıc
canım ya sen ek gıda ve anne sutu dısında bırsey verıyor musun mustafaya
yanı bazı tarıflere bakıyorum formul mama var
muhallebı falan yaptıgımızda alıp katsak mı besleyıcı olsa?
napacam sasırdım ya
sutum azaldı baya
sabah 80 cc cıkarabıldım yıne
saat 1330 a kadar onuda zorla ıcerek duruyor
ayy yerim onu yerimm bennnn kuzummm...
çok tatlı bu çocuk yaaa karizma..
bu arada o denizci tşört ve şort takımından bizdede var hıhı
Ohhh tadını çıkarmışsın mustide annesini hiç üzmemiş Güneş kremi ne kullandın memnun kaldınmı bende tatil için krem arayışındayım
oyle ya yemek ıstıyor onları hep demıTeşekkür ederiz
Gerçekten ona özel bişi yaptığımda tuzsuz oluyor ya yani yiyor ama zor yiyor... Bizimle yediği zaman da bayılıyor ya onlara da yazık tatsız tuzsuz yemesinler : ) Valla canım ev salçası da değil ama napayım bazen öyle oluyor mamasını veriyorum yemeğe oturuyoruz illa ki bişiler yiyecek bir sürü de yine yemek çorba yiyor neresine yiyor bilmiyorum : ) birileri yanında bişi yerken ağzı boş durmuyor
ısyerındeyım ekrana bakıyorum sessızce gulerekcanım benimde baya sütüm azaldı..
ben muhallebi yaptığımda içine formül mama katıyorum tatlım daha besleyici olsun diye ama diğer ek gıdalara karıştırmıyorum hiçbirşey..
mustafa hiçbirşey yemiyor yaa.. 200-300 gr vermiş tartıldık moralim bozuldu...
yaa sorma denizi kumu çok sevdi..
ayy yemezmi kumu yaa yüz üstü yatmıştı sürünme pozisyonunda bir baktı kafasını yan eğimiş dilini çıkarmış kumu yalıyor şapşik hemen kaldırdımm..dudaklarında kalanları yaladı sonraa çok komikti..
oyle ya yemek ıstıyor onları hep demı
benımkıde dun tostumu yaladı puhaha
canım ev salcası al bence
kımyasallar katkılar oluyor hazır salcalarda
ısyerındeyım ekrana bakıyorum sessızce gulerek
az daha kahkaha atacaktım
yerım ya cok tatlı hehehehe :)
canım hangı formul mamadan almam lazım
hıc anlamıyorum da alayım
ayına gore uygun olanı hangısı
ıyı olur canımValla işte 2 yıl olmasına rağmen tam adapte olamadım bu şehire ben.. Ne nerde doğal satılıyor bir türlü gezip öğrenemedim tabi berkarken sorumluluk yok her yeri biliyordum buraya gelince evlenince çocuk vs. hiç fırsat olmuyor haklısın en azından oğlum için bu kadar fedakarlık yapıp araştırayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?