2014 Kasım Anneleri

cnm fıyat konusunda sıkıntı yok
hıpp alayım
marketlerde gormedım
eczanelerde satılıyor galıba
cok tesekkur ederım

cnm fıyat konusunda sıkıntı yok
hıpp alayım
marketlerde gormedım
eczanelerde satılıyor galıba
cok tesekkur ederım
canım birçok markete gelmiş artık..
tatilde iken migrostan gece mamasını aldım hipp in migrosta, e bebekte falan var.

bundan alıcam degıl mı?

evet canım devam sütü yazıyor üzerinde...
2 numara alacaksın..
9. aydan sonra 3 numaraymış sanırım ama gerek yok zaten 9. aydan sonrada pek muhallebi yemezler artık
ay cok sagol cnm supersın
bıda bana olcek verırsen super olur
muhallebı tarıfını verır mısın?

ay cok sagol cnm supersın
bıda bana olcek verırsen super olur
muhallebı tarıfını verır mısın?

canım ben her kaşık mamasına katıyorum...
arı mama, hipp kaşık mamalarına katıyorum..
genelde 1 çay bardağı yapıyorum o da 100 cc falan oluyor biberonla ölçtüm..
onada 3 ölçek (yani 90 cc) formül mama katıyorum tatlım

evet canım devam sütü yazıyor üzerinde...
2 numara alacaksın..
9. aydan sonra 3 numaraymış sanırım ama gerek yok zaten 9. aydan sonrada pek muhallebi yemezler artık
cnm yanlıs anlaasılmasından korkuyorum ama endıselendıgım ıcın sormak da ıstıyorum
oglum kılo alımı ıyı gıbı

ama pek yedıgı soylenemez
sutumde azaldı

buda aklıma seker durumunu getırıyor
gebelıkte sekerım vardı

acaba baglantılı bısey olabılır mı

korktum aslına bakılırsa

bılemedım

sanmam canım yaa.. şeker hastalığı olan çocuk baya kilolu olur bunu doktorun bilr fark ederdi..
birde kaç kiloki..
yani kilo sınırını aşması lazım..
bebekler çok yemesede kilolu olaibliyor tatlım ama emekleme yürüme başladığı an hepsi gidiyor..
bence korkulacak birşey yok
mustafada bana zayıfladı gibi geliyor hiçbirşey yemiyor doğru düzgün emmiyor iştahı kapandı uavrucağımın

bızde hem sunnet hem ıkı dıs, cok mızmız ve yemıyor
mesela bu sabah hıc bırsey yemedı
kahvaltısı yok

ama zayıflamadı, benıde bu durum korkuttu

gecen ay 9,5 kg ıdı, kendımızle kucagımızda tarttık 8. aylık oldu, 10,400 gıbı tarttık

bu seferde benım aklıma seker falan geldı

ay ne bılım ınsan herseyden huylanıyor ya

ogluma o kadar oyuncak aldım

gıdıp yerdekı terlıklerle oynamak ıstıyor

ya da buldugun herseyın etıketıyle

alem ya

kızlar ya katı gıda oalrak neler veriyorsunuz..
köfte pirinç pilavı falan veriyormusunuz..
tatilde iken turistleri izledim çok rahatlardı yaa herşeyi veriyorlardı bebeklere.

canım emdikçe alıyordur o.üstelik bebeğin yediği 1 lokma bile değerli aslında..
çok aklına takılırsa doktoruna danışırsın ama bence öyle birşey yok

tatilde iken turistleri izledim çok rahatlardı yaa herşeyi veriyorlardı bebeklere.
ben artık koftelere baslamak ıstıyorum
bızım yedıgımız kofte gıbı yapmayı planlıyorum
sarımsalık soganlı yumurtalı ohh

gecen bı arkadaslar kabaklı kofte yapmıs
bebısı sevmıs oyle dedı

GÜNAYDIN KIZLAR GEÇ KALDIM AMA :)
HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN RABBİM NİCE GÜZEL BAYRAMLAR NASİP ETSİN İNŞ.
NAPTINIZ BAKALIM BİZ GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRDİK MEMLEKETİMDE HAVA GÜZELDİ OĞLUM BOL BOL
GÜNEŞ GÖRDÜ HERŞEYİN ORGANİĞİNİ YEDİ.BİRAZ HUYSUZ DU AMA SANIRIM ÜST DİŞLERİNDEN BENDEN AYRILMADI.HERŞEYE RAĞMEN ÇOK GÜZELDİ ANNEMLERLE OLMAK.GİDİŞ KÖTÜYDÜ AMA TRAFİKDEN GELİŞ GÜZEL GELDİK OĞLUŞUMDA ÇOK SIKINTI YAPMADI YAPTIKLARIDA OLUR OKADAR BEBEK DAHA DİMİ :=)

Tatilciler hoş geldinizzz.
Ohhhh mis gezip geldiniz.biz bu sene hiç biryere gidemiyoruz.malum hemen hasta oluyoruz.seneye kısmetse.
Bugünkü menüler nelerr kızlarr.
Bizimki sabah kahvaltısını yemedi malesef bulamaç yapmıştımm.
Tarhana çorbası yaptım etli.

Bide formül mama koydurmadı muhallebilere kabız yapıyor diye doktorumuzz

http://www.nefisyemektarifleri.com/bebeklerimin-sebzeli-kuzu-eti-8/
eger annem pısırebılırse bundan yıyecek

Ohh tatılciler cok srvındm hepımızın guzel günler gecirmesine. Darısı bize artık. Kızım gecelerı cok frna diş sıkıntısı yaşıyo. Kakasınıda ıkı üç gunde bır kere yapıyo. Kuru kayısı yedrmeye başladm bıgun akşamdan kaynattım az püre yaptm verdm inş düzelir. Ek hiçbişey yemıyo meyve kahvaltı dışında napıcamı şaşırdmya. Gece yarım saatte üç dört kere emmek istıyo. Galıba dişi kaşınıyo emmıyo mememı ısırıyo sadece. Diş konusunda önerısı olan varmı. Bırde taze fasulye yapmıştı ablam sizce onu yedırebılırmıyım azda olsa

Ya kızlar kızım üç gündür kaka yapmıyo. Cok zorlanıyo. Fitilde attım yıne yapmadı. Napıcam bilmıyorumya.

CNM BENİMKİDE ÖYLEYDİ HAKİKİ ZEYTİNAYĞAI VERDİM BİR ÇAY KAŞIĞI AZ TABİ.BİDE TOTOSUNA SÜRDÜM YAPTI ŞÜKÜR KABUIZ GİBİ YAPTI AMA RAHATLATTI EN AZINDAN.BİRDE TOTOSUNA MASAJ ÇOK İYİ GELİO MAKATINA ONUDA DENE.

DİŞ ÇIKIO CNM AZ ÇOK HAREKETLNEMİŞTİR OLABİLİR KİLO KAYBI SIKMA CANINI SEN.
YERİM BEN ONUN O HALLERİNİ YA ÇOK TATLILAR YA HER HAREKTLERİNİ BAL BUNLARIN SEVİNDİM GÜZEL GEÇTİĞİNE.

KÖFTE PİLAV FALAN VERMEDİM BEN DAHA
KATI GIDA VERMEDİM DAHA DOĞRUSU AMAN ZOR BU İŞLERYA
BENİM KUZENİMDE AYNI DOĞUMUMUZ ŞAŞIRDIM NELER VERİYOLAR ÇOCUĞA
YA BANADA KIZIOLAR VERMİORUM DİE BEN HALA ÖZEL YAPIORUM TATDIRMALIK VERİORUM
YEMEKLERDEN NORMAL BİZİM YEDİĞİMİZ HERŞEYİ YİYO ÇOCUK:) AMA GÖRSEN TOSUN GİBİ MAŞALLAH DİŞTE ÇIKMIŞ TAM 6 TANE..

evet bi kizim daha var.onada bu sekilde vermistim.kilosu normal zayifda diyebilirim.boyu uzun.kizima hic yasak koymadim.ama cikolata seker yemez.kendisi sevmiyor.sebzeleri cok sever.ama cig yer.
yok ya tuvalet egtimine baslamadim.sadece kaka yapmak istediyinde tuvalete tutuyorum rahat yapiyor.arada bezini actigimda cis yaptirip yarim saat bis saat kilotla kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…