cnm fıyat konusunda sıkıntı yokhahahah valla bizde o anda çok güldük yaa yan yatmış yalıyor gitsin kumu :)
canım ben formül mama aptamil alıyorum 2 numara..
1 kutu hipp almıştım ama bana pahalı geldi eğer maddi durumdan sıkıntı olmaz diyorsan hipp 2 numara al sadece muhallebilerine katarsın
canım birçok markete gelmiş artık..cnm fıyat konusunda sıkıntı yok
hıpp alayım
marketlerde gormedım
eczanelerde satılıyor galıba
cok tesekkur ederım
evet canım devam sütü yazıyor üzerinde...
ay cok sagol cnm supersınevet canım devam sütü yazıyor üzerinde...
2 numara alacaksın..
9. aydan sonra 3 numaraymış sanırım ama gerek yok zaten 9. aydan sonrada pek muhallebi yemezler artık
ay cok sagol cnm supersın
bıda bana olcek verırsen super olur
muhallebı tarıfını verır mısın?
cnm yanlıs anlaasılmasından korkuyorum ama endıselendıgım ıcın sormak da ıstıyorumevet canım devam sütü yazıyor üzerinde...
2 numara alacaksın..
9. aydan sonra 3 numaraymış sanırım ama gerek yok zaten 9. aydan sonrada pek muhallebi yemezler artık
sanmam canım yaa.. şeker hastalığı olan çocuk baya kilolu olur bunu doktorun bilr fark ederdi..cnm yanlıs anlaasılmasından korkuyorum ama endıselendıgım ıcın sormak da ıstıyorum
oglum kılo alımı ıyı gıbı
ama pek yedıgı soylenemez
sutumde azaldı
buda aklıma seker durumunu getırıyor
gebelıkte sekerım vardı
acaba baglantılı bısey olabılır mı
korktum aslına bakılırsa
bılemedım
bızde hem sunnet hem ıkı dıs, cok mızmız ve yemıyorsanmam canım yaa.. şeker hastalığı olan çocuk baya kilolu olur bunu doktorun bilr fark ederdi..
birde kaç kiloki..
yani kilo sınırını aşması lazım..
bebekler çok yemesede kilolu olaibliyor tatlım ama emekleme yürüme başladığı an hepsi gidiyor..
bence korkulacak birşey yok
mustafada bana zayıfladı gibi geliyor hiçbirşey yemiyor doğru düzgün emmiyor iştahı kapandı uavrucağımın
cnm yanlıs anlaasılmasından korkuyorum ama endıselendıgım ıcın sormak da ıstıyorum
oglum kılo alımı ıyı gıbı
ama pek yedıgı soylenemez
sutumde azaldı
buda aklıma seker durumunu getırıyor
gebelıkte sekerım vardı
acaba baglantılı bısey olabılır mı
korktum aslına bakılırsa
bılemedım
ben artık koftelere baslamak ıstıyorumkızlar ya katı gıda oalrak neler veriyorsunuz..
köfte pirinç pilavı falan veriyormusunuz..
tatilde iken turistleri izledim çok rahatlardı yaa herşeyi veriyorlardı bebeklere.
http://www.nefisyemektarifleri.com/bebeklerimin-sebzeli-kuzu-eti-8/Tatilciler hoş geldinizzz.
Ohhhh mis gezip geldiniz.biz bu sene hiç biryere gidemiyoruz.malum hemen hasta oluyoruz.seneye kısmetse.
Bugünkü menüler nelerr kızlarr.
Bizimki sabah kahvaltısını yemedi malesef bulamaç yapmıştımm.
Tarhana çorbası yaptım etli.
Bide formül mama koydurmadı muhallebilere kabız yapıyor diye doktorumuzz
Ya kızlar kızım üç gündür kaka yapmıyo. Cok zorlanıyo. Fitilde attım yıne yapmadı. Napıcam bilmıyorumya.
canım benimde baya sütüm azaldı..
ben muhallebi yaptığımda içine formül mama katıyorum tatlım daha besleyici olsun diye ama diğer ek gıdalara karıştırmıyorum hiçbirşey..
mustafa hiçbirşey yemiyor yaa.. 200-300 gr vermiş tartıldık moralim bozuldu...
yaa sorma denizi kumu çok sevdi..
ayy yemezmi kumu yaa yüz üstü yatmıştı sürünme pozisyonunda bir baktı kafasını yan eğimiş dilini çıkarmış kumu yalıyor şapşik hemen kaldırdımm..dudaklarında kalanları yaladı sonraa çok komikti..
kızlar ya katı gıda oalrak neler veriyorsunuz..
köfte pirinç pilavı falan veriyormusunuz..
tatilde iken turistleri izledim çok rahatlardı yaa herşeyi veriyorlardı bebeklere.
evet bi kizim daha var.onada bu sekilde vermistim.kilosu normal zayifda diyebilirim.boyu uzun.kizima hic yasak koymadim.ama cikolata seker yemez.kendisi sevmiyor.sebzeleri cok sever.ama cig yer.Senin bi çocuğun daha vardı sanırım sabinnaz? Onda da mı bu şekilde verdim herseyden yemesi kilosu gelişimi nasıl şuanda? Tuvalet eğitimi konusundan hatırladım da şok olmuştum şimdi başlıcam diyince:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?