2014 Kasım Anneleri

VALLA CANIM JEL İYİ GELİO SANKİ YA BAŞKA BİŞEY İYİ GELMİO.
BEN SUYUNDAN EKMEK BANDIRIP VERDİM SENDE ÖLE YAPABİLİRSİN AMA BENM VERDİĞİM TUZSUZ
DOMATESLİYDİ.

Bugün kızıma ıspanak Yaptım uyansın onu yiyecek bu arada geçen gün yeşil mercimek Yaptım kızım beğendi yedi biliyorsunuz çok faydalı Görüntüsü biraz acayip oluyor ama çok şükür kızım sevdi

VALLA CANIM JEL İYİ GELİO SANKİ YA BAŞKA BİŞEY İYİ GELMİO.
BEN SUYUNDAN EKMEK BANDIRIP VERDİM SENDE ÖLE YAPABİLİRSİN AMA BENM VERDİĞİM TUZSUZ
DOMATESLİYDİ.
Cok az tuz var. Fasulyesınden versemmı. Kak problemı varya ondan kokarak verıyorum zaten yemıyo bınbır taklayla yedırıyorum. Ablamdyz bırkaçgündür evde yıne bıkaç kaşık yıyodu

Nasıl yaptım canm yeşil mercımegı

Cok az tuz var. Fasulyesınden versemmı. Kak problemı varya ondan kokarak verıyorum zaten yemıyo bınbır taklayla yedırıyorum. Ablamdyz bırkaçgündür evde yıne bıkaç kaşık yıyodu

TANESİNDEN VEREBİLİRİSN KÜÇÜKLERİNDEN CANIM AZ YERSE BİŞEY YAPMAZ.

Ya evet geçen hafta bende yapmıştım iki üç kaşık tattırdım versem daha yiyecektii.
Salçalı tuzlu yapmıştım kendimize o yüzden fazla vermemiştim

Ben baştan beri blendir i çok az kullanıyorum puturluye alişsın diye ama oğlum inatla ağzına putur gelince bırak ogurmeyi kusuyor çorbalarında kıyma katiyorum e ne yaparsam yapyim ezillmiyor kıyma bizimki de her kiyma li çorbada kusuyor ne yapsam bilmiyorum

Nasıl yaptım canm yeşil mercımegı
Mercimeği yıkayıp tencereyi koydum yumuşayana kadar kaynattım hemde kara suyu çıkmış oluyor süzüp mercimeği tekrar tencereye koydum su kaynayınca erişte ekledim eriştiler şişince pişmiş oluyor önceleri blenderdan geçiriyordum şimdi ise iyice kaynatıyorum çatalla eziyorum

Kızlar ben yoğurdu bimin günlük sütüyle yapıyorum gayet güzel oluyor geçen sütü ocağa koydum annemle muhabbete dalınca kaynadı mayalasammı diye düşündüm Yaptım çok güzel oldu hazır yoğurt gibi taş gibi oldu pastörize sütü kaynatmam bi zarar-ı olurmiki

Doktor bana kıymayı çocuklar kabul etmeyebiliyor o yüzden eti haşla robottan geçir ve buz kalıplarında dondur demişti.
Ben öyle yaptım kıyma kullanmıyorum.haftada üç gün böyle et yiyor Sebze pürelerine koyuyorum.
Tavuğuda aynı şekilde yaptım ben.

Oooo bende kaynatıyorum sonra soğusun diye bekliyorum cnm.
Bi zararı olurmy hiç düşünmedim bennn

Bende öyle yapyım canım artık böyle çok zor olacak

alinti yanlis oldu ama ben veriyormm kofte pilav bulgur pilavi sevdide az yiyo ama yedi şükür ona az tuzlu bahartsz aliyorumm bi tanecik yaninda pilaav cacik:)yogurdu asla bos ve tatli yemiuo sarımsaklı yiyo sdece agzi sarimsak kokan cocukmu olur oldu:) yedrmek icin 80 hale sokuyorumm acayip seciyoo hala sevdigi meyve yokmesela meyve yemedigi iicnde hep kabiz .s

Slm kizlr cok guzel hepimizin tatili guzel gecmis ben kiyma kofte 1 aydr veriyorum agznda eme eme yiyo pilav daha vermedim bende hala ayri yapiyorum tuz yok. Bi arkadas 7 aylik cocuguna ayri yapmiyo herseyi veriyo tuz salca hicc ayirmiyor masallh kg cook iyi bende yavas yavas baslim diyorum yediklerimizden vermeye

Kızlar muhallebiyi akşamlarımı veriyorsunuz yoksa gündüz veriyormusunuz.benim bugün yoğurdum yok onun yerine muhallebi vereyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…