Ohh tatılciler cok srvındm hepımızın guzel günler gecirmesine. Darısı bize artık. Kızım gecelerı cok frna diş sıkıntısı yaşıyo. Kakasınıda ıkı üç gunde bır kere yapıyo. Kuru kayısı yedrmeye başladm bıgun akşamdan kaynattım az püre yaptm verdm inş düzelir. Ek hiçbişey yemıyo meyve kahvaltı dışında napıcamı şaşırdmya. Gece yarım saatte üç dört kere emmek istıyo. Galıba dişi kaşınıyo emmıyo mememı ısırıyo sadece. Diş konusunda önerısı olan varmı. Bırde taze fasulye yapmıştı ablam sizce onu yedırebılırmıyım azda olsa
Bugün kızıma ıspanak Yaptım uyansın onu yiyecek bu arada geçen gün yeşil mercimek Yaptım kızım beğendi yedi biliyorsunuz çok faydalı Görüntüsü biraz acayip oluyor ama çok şükür kızım sevdiTatilciler hoş geldinizzz.
Ohhhh mis gezip geldiniz.biz bu sene hiç biryere gidemiyoruz.malum hemen hasta oluyoruz.seneye kısmetse.
Bugünkü menüler nelerr kızlarr.
Bizimki sabah kahvaltısını yemedi malesef bulamaç yapmıştımm.
Tarhana çorbası yaptım etli.
Bide formül mama koydurmadı muhallebilere kabız yapıyor diye doktorumuzz
Cok az tuz var. Fasulyesınden versemmı. Kak problemı varya ondan kokarak verıyorum zaten yemıyo bınbır taklayla yedırıyorum. Ablamdyz bırkaçgündür evde yıne bıkaç kaşık yıyoduVALLA CANIM JEL İYİ GELİO SANKİ YA BAŞKA BİŞEY İYİ GELMİO.
BEN SUYUNDAN EKMEK BANDIRIP VERDİM SENDE ÖLE YAPABİLİRSİN AMA BENM VERDİĞİM TUZSUZ
DOMATESLİYDİ.
Nasıl yaptım canm yeşil mercımegıBugün kızıma ıspanak Yaptım uyansın onu yiyecek bu arada geçen gün yeşil mercimek Yaptım kızım beğendi yedi biliyorsunuz çok faydalı Görüntüsü biraz acayip oluyor ama çok şükür kızım sevdi
Cok az tuz var. Fasulyesınden versemmı. Kak problemı varya ondan kokarak verıyorum zaten yemıyo bınbır taklayla yedırıyorum. Ablamdyz bırkaçgündür evde yıne bıkaç kaşık yıyodu
Ya evet geçen hafta bende yapmıştım iki üç kaşık tattırdım versem daha yiyecektii.Bugün kızıma ıspanak Yaptım uyansın onu yiyecek bu arada geçen gün yeşil mercimek Yaptım kızım beğendi yedi biliyorsunuz çok faydalı Görüntüsü biraz acayip oluyor ama çok şükür kızım sevdi
Mercimeği yıkayıp tencereyi koydum yumuşayana kadar kaynattım hemde kara suyu çıkmış oluyor süzüp mercimeği tekrar tencereye koydum su kaynayınca erişte ekledim eriştiler şişince pişmiş oluyor önceleri blenderdan geçiriyordum şimdi ise iyice kaynatıyorum çatalla eziyorumNasıl yaptım canm yeşil mercımegı
Ben özel kızıma yapıyorumYa evet geçen hafta bende yapmıştım iki üç kaşık tattırdım versem daha yiyecektii.
Salçalı tuzlu yapmıştım kendimize o yüzden fazla vermemiştim
Doktor bana kıymayı çocuklar kabul etmeyebiliyor o yüzden eti haşla robottan geçir ve buz kalıplarında dondur demişti.Ben baştan beri blendir i çok az kullanıyorum puturluye alişsın diye ama oğlum inatla ağzına putur gelince bırak ogurmeyi kusuyor çorbalarında kıyma katiyorum e ne yaparsam yapyim ezillmiyor kıyma bizimki de her kiyma li çorbada kusuyor ne yapsam bilmiyorum
Oooo bende kaynatıyorum sonra soğusun diye bekliyorum cnm.Kızlar ben yoğurdu bimin günlük sütüyle yapıyorum gayet güzel oluyor geçen sütü ocağa koydum annemle muhabbete dalınca kaynadı mayalasammı diye düşündüm Yaptım çok güzel oldu hazır yoğurt gibi taş gibi oldu pastörize sütü kaynatmam bi zarar-ı olurmiki
Bende öyle yapyım canım artık böyle çok zor olacakDoktor bana kıymayı çocuklar kabul etmeyebiliyor o yüzden eti haşla robottan geçir ve buz kalıplarında dondur demişti.
Ben öyle yaptım kıyma kullanmıyorum.haftada üç gün böyle et yiyor Sebze pürelerine koyuyorum.
Tavuğuda aynı şekilde yaptım ben.
alinti yanlis oldu ama ben veriyormm kofte pilav bulgur pilavi sevdide az yiyo ama yedi şükür ona az tuzlu bahartsz aliyorumm bi tanecik yaninda pilaav cacik:)yogurdu asla bos ve tatli yemiuo sarımsaklı yiyo sdece agzi sarimsak kokan cocukmu olur oldu:) yedrmek icin 80 hale sokuyorumm acayip seciyoo hala sevdigi meyve yokmesela meyve yemedigi iicnde hep kabiz .scanım ben her kaşık mamasına katıyorum...
arı mama, hipp kaşık mamalarına katıyorum..
genelde 1 çay bardağı yapıyorum o da 100 cc falan oluyor biberonla ölçtüm..
onada 3 ölçek (yani 90 cc) formül mama katıyorum tatlım
Bende bilemedim işteOooo bende kaynatıyorum sonra soğusun diye bekliyorum cnm.
Bi zararı olurmy hiç düşünmedim bennn
Bizim.drkusbasi ver demisti vende cekip koydmink poşetlereBende öyle yapyım canım artık böyle çok zor olacak
bi dr dinlemstm.tvde bir tik kaynatilmali demisti gunluk sut bile olsaBende bilemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?