- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Oglumun bayramligi dedesi almis aynisiEki Görüntüle 1586239 BUDA BENİM OĞLUŞUMDAN UFAK BİR KARE :)
Verebilirsin tabi benimde bugun yogurdum yok:))ben genelde aksambveriyorumKızlar muhallebiyi akşamlarımı veriyorsunuz yoksa gündüz veriyormusunuz.benim bugün yoğurdum yok onun yerine muhallebi vereyim diyorum
Slm kizlr cok guzel hepimizin tatili guzel gecmis ben kiyma kofte 1 aydr veriyorum agznda eme eme yiyo pilav daha vermedim bende hala ayri yapiyorum tuz yok. Bi arkadas 7 aylik cocuguna ayri yapmiyo herseyi veriyo tuz salca hicc ayirmiyor masallh kg cook iyi bende yavas yavas baslim diyorum yediklerimizden vermeye
Oglumun bayramligi dedesi almis aynisi
Ben iki kere çekilmiş kıyma alıyorum içine soğan rendeleyip biraz ekmek yağsız tava da pişirip veriyorum haftada üç gün yapankızlar ya katı gıda oalrak neler veriyorsunuz..
köfte pirinç pilavı falan veriyormusunuz..
tatilde iken turistleri izledim çok rahatlardı yaa herşeyi veriyorlardı bebeklere.
Bende aynen bu sekilde veriyorum cift cekilmis kiyma sogan rendesi birazda ekmek tam bugday ekmgi guzelce yiyor 1.5 kiyma yiyo ceviz buyuklugundeBen iki kere çekilmiş kıyma alıyorum içine soğan rendeleyip biraz ekmek yağsız tava da pişirip veriyorum haftada üç gün yapan
Canım çorbada benim oğlum da yemiyor kıymayi ayırıyorum pişerken vitamini çıkar ben kıymayı köfte yapıp veriyorum bi de çorbaya yumuşak yerinden eti haşlayıp rondoda çekiyorum öyle çorba içinde yiyorBen baştan beri blendir i çok az kullanıyorum puturluye alişsın diye ama oğlum inatla ağzına putur gelince bırak ogurmeyi kusuyor çorbalarında kıyma katiyorum e ne yaparsam yapyim ezillmiyor kıyma bizimki de her kiyma li çorbada kusuyor ne yapsam bilmiyorum
İnşallah işine yarar çevremde kullananlar çok memnunlardı inşallah bebiş severEki Görüntüle 1586490 Kızlar oğlum 2haftadr doğru düzgün uyumuyo ayağımda sallıyodum nefret ediyo artık eşimle örtüde sallamaya başladık onda da çok geç dalıyo kollarmz koptu bgn hamak baktım netten sevip sevmiceğini bilmediğim için çok uygun fiyatlı bişe buldum paylaşmak istedm sabırszlıkla gelmesini bekliyorum bakalım napıcak
Hadi ya ay inş.bide portatifmiş gttiğim yere de götürürüm uyusun yeterkiİnşallah işine yarar çevremde kullananlar çok memnunlardı inşallah bebiş sever
Offf o çok kötü ya örtü de sallama hemen bırakın onu alışırsa hamam falan fayda etmez yemiyorlar yine örtü de sallanmaya istiyorlar amcamın oğlunu öyle uyuturduk hamam yoktu tavana halkalar Salıncak kurmustuk ama fayda etmemiştir o günleri harirladim bırrrrEki Görüntüle 1586490 Kızlar oğlum 2haftadr doğru düzgün uyumuyo ayağımda sallıyodum nefret ediyo artık eşimle örtüde sallamaya başladık onda da çok geç dalıyo kollarmz koptu bgn hamak baktım netten sevip sevmiceğini bilmediğim için çok uygun fiyatlı bişe buldum paylaşmak istedm sabırszlıkla gelmesini bekliyorum bakalım napıcak
Cok kaynatirsaniz besin değeri düşer pastorize ve uht sütler yüksek derecede kaynatılıp paketleniyor ısıtmak yeterli.Kızlar ben yoğurdu bimin günlük sütüyle yapıyorum gayet güzel oluyor geçen sütü ocağa koydum annemle muhabbete dalınca kaynadı mayalasammı diye düşündüm Yaptım çok güzel oldu hazır yoğurt gibi taş gibi oldu pastörize sütü kaynatmam bi zarar-ı olurmiki
Bizimkide afedersinizz keçi boku gibi yapıyor genelde yada sert kakaa.napsakki yaa.gün kurusu zeytin yağına devammGunaydn bır uykusuz gece sonunda zombi gıbıyım. Kaka yapmadı. Gece sureklı aglıyo saydm tam 35 kere kalktm gece. Napıcam böyle bilmıyorumya. Evımıze gıdıcez bugun dünya kadar iş var oy oy
canım neden sallıyorsun ki ne güzel sevmiyormuş ayakta sallanmayı kendi kendine uyuması için fırsat ver çocuğuna, emmiyorsa koy yatağına dönsün dursun uyuyor sonra, ilk bi kaç gün çok uzun sürer uyuması ama sonra uyumayı öğreniyor hem zaten tam uyku bastırdığı sırada koyarsan yatağına uyumadan önce devam sütünü ver içsin uyur kendi kendine uyumayı öğrensin arkadaşım böyle alışır 3-4 yaşına kadar devam eder vazgeçirmen zor olurEki Görüntüle 1586490 Kızlar oğlum 2haftadr doğru düzgün uyumuyo ayağımda sallıyodum nefret ediyo artık eşimle örtüde sallamaya başladık onda da çok geç dalıyo kollarmz koptu bgn hamak baktım netten sevip sevmiceğini bilmediğim için çok uygun fiyatlı bişe buldum paylaşmak istedm sabırszlıkla gelmesini bekliyorum bakalım napıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?