2014 Kasım Anneleri

Cnm bilemem ama tabikide kendin bilirsin kilolu olması iyi olduğuna anlamına gelmio sağlıklı olsun kilo almasın.
ben yapabildiğim kadar ayrı yapıcm sonra zaten bizle yicek 1 yaşından sonra falan yediklerinin suyundan verebilirsin az mesela genelde domatesli yapıp mesela salça yerine yada tuz atmadan sonra kendi yediğine atarsın falan bu şekilde.

kızlar ya katı gıda oalrak neler veriyorsunuz..
köfte pirinç pilavı falan veriyormusunuz..
tatilde iken turistleri izledim çok rahatlardı yaa herşeyi veriyorlardı bebeklere.
Ben iki kere çekilmiş kıyma alıyorum içine soğan rendeleyip biraz ekmek yağsız tava da pişirip veriyorum haftada üç gün yapan

Ben iki kere çekilmiş kıyma alıyorum içine soğan rendeleyip biraz ekmek yağsız tava da pişirip veriyorum haftada üç gün yapan
Bende aynen bu sekilde veriyorum cift cekilmis kiyma sogan rendesi birazda ekmek tam bugday ekmgi guzelce yiyor 1.5 kiyma yiyo ceviz buyuklugunde

Bir arkadas yesilmercimekli tarif vermisti aklıma geldi bende paylasaayim belki sizin yavrularda sever bende yesil mercimegi suda hasliyorum sonra da kucuk hamurlar kesiyoruz onuda atip ikisini iiyce hasliyorum(bu hamur yoksa eristede olur ezersiniz catalla yada cekilmis bugdayda kullanabilirsiniz)sonra ılıyınca yogurtla karistiriyorum uzerine tereyagda naneli sos afiyet olsun:)

Canım çorbada benim oğlum da yemiyor kıymayi ayırıyorum pişerken vitamini çıkar ben kıymayı köfte yapıp veriyorum bi de çorbaya yumuşak yerinden eti haşlayıp rondoda çekiyorum öyle çorba içinde yiyor

Kızlar oğlum 2haftadr doğru düzgün uyumuyo ayağımda sallıyodum nefret ediyo artık eşimle örtüde sallamaya başladık onda da çok geç dalıyo kollarmz koptu bgn hamak baktım netten sevip sevmiceğini bilmediğim için çok uygun fiyatlı bişe buldum paylaşmak istedm sabırszlıkla gelmesini bekliyorum bakalım napıcak

İnşallah işine yarar çevremde kullananlar çok memnunlardı inşallah bebiş sever

Offf o çok kötü ya örtü de sallama hemen bırakın onu alışırsa hamam falan fayda etmez yemiyorlar yine örtü de sallanmaya istiyorlar amcamın oğlunu öyle uyuturduk hamam yoktu tavana halkalar Salıncak kurmustuk ama fayda etmemiştir o günleri harirladim bırrrr kolumuzu kopardı büyüdü polis olacak simdi koca kafa

Cok kaynatirsaniz besin değeri düşer pastorize ve uht sütler yüksek derecede kaynatılıp paketleniyor ısıtmak yeterli.

Gunaydn bır uykusuz gece sonunda zombi gıbıyım. Kaka yapmadı. Gece sureklı aglıyo saydm tam 35 kere kalktm gece. Napıcam böyle bilmıyorumya. Evımıze gıdıcez bugun dünya kadar iş var oy oy

Günaydın kızlarrr..
ÇOk öksürüyorumm.hemde deli gibi gecce salonsa yattım uyanmasın diye
Biraz burnumuda çekiyorum.inşalah bu seferde benden geçmez hastalıkk.
Offf off

Gunaydn bır uykusuz gece sonunda zombi gıbıyım. Kaka yapmadı. Gece sureklı aglıyo saydm tam 35 kere kalktm gece. Napıcam böyle bilmıyorumya. Evımıze gıdıcez bugun dünya kadar iş var oy oy
Bizimkide afedersinizz keçi boku gibi yapıyor genelde yada sert kakaa.napsakki yaa.gün kurusu zeytin yağına devamm

Benimki uyudu mamacıklarını hazırlıyımm sağlık ocağına ordanda büyük ananeye gidelim biraazz.

canım neden sallıyorsun ki ne güzel sevmiyormuş ayakta sallanmayı kendi kendine uyuması için fırsat ver çocuğuna, emmiyorsa koy yatağına dönsün dursun uyuyor sonra, ilk bi kaç gün çok uzun sürer uyuması ama sonra uyumayı öğreniyor hem zaten tam uyku bastırdığı sırada koyarsan yatağına uyumadan önce devam sütünü ver içsin uyur kendi kendine uyumayı öğrensin arkadaşım böyle alışır 3-4 yaşına kadar devam eder vazgeçirmen zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…