- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
cnm nasıl ogretıcez kendı kendıne uyumayıcanım neden sallıyorsun ki ne güzel sevmiyormuş ayakta sallanmayı kendi kendine uyuması için fırsat ver çocuğuna, emmiyorsa koy yatağına dönsün dursun uyuyor sonra, ilk bi kaç gün çok uzun sürer uyuması ama sonra uyumayı öğreniyor hem zaten tam uyku bastırdığı sırada koyarsan yatağına uyumadan önce devam sütünü ver içsin uyur kendi kendine uyumayı öğrensin arkadaşım böyle alışır 3-4 yaşına kadar devam eder vazgeçirmen zor olur
ben denedim ama olmadı yaaa...mümkün değil uyumadı..cnm nasıl ogretıcez kendı kendıne uyumayı
bende beskte sallayarak uyutuyorum
uykusu gelmesını beklesem cok gec olur
duzenını oturtcam dıye aynı saatlerde sallayarak uyutuyrm
sen ogrettın mı kendı kendıne uyumayı?
Günaydınlar...
Ben de bu geceyi uykusuz geçiren annelerdenim.. Bişiler oldu oğluma yaaaaaa... Çok aşırı sık sık uyanıyor ağlıyor... Ölüyorum uykudan..
nasıl deneyecegız pekı?ben denedim ama olmadı yaaa...mümkün değil uyumadı..
uykusu geldiği halde ağla ağla uykuyu açtı sonra mızır mızır mızırdandı..
her bebeğe uymuyor bu durum her bebek aynı zamanda kabul etmiyor..
15-20 gün sonra tekrar deneyeceğim bakalım hazırmı zorlamak saatlerce ağlatmakta istemiyorum yavrumu
diş ccıkarıyor olabılır mı?
benımkı de gece cok kalkıyor
ayaga kalktıgı ıcın, parmaklıklarını yukarı kaldırdık, benımkı pıknık tupu kadar oldugu ıcın kucagına al emzır yatır canımı okuyorhayır yanı bıde boyumda uzun, yoksa n asıl alacam onu besıkten bılmıyorum
nasıl deneyecegız pekı?
ben onu koysam besıgıne
yuzustu donup, yaylanır durur ılerı gerı, hep oyle yapıyor
bıde besıgın kenarını tutup ayaga kalkıyor
artık oturmuyor bıle
otururken aglıyor
ayaga kalkıyor hep
kac kez dustu
ıkı dk durmuyoır
cok yaramaz
öff bizimde öyleydi 2-3 gündür düzeldi..ara ara öyle oluyor sanırım diş ağrıları oluyor o gecelerdwGünaydınlar...
Ben de bu geceyi uykusuz geçiren annelerdenim.. Bişiler oldu oğluma yaaaaaa... Çok aşırı sık sık uyanıyor ağlıyor... Ölüyorum uykudan..
Eki Görüntüle 1586490 Kızlar oğlum 2haftadr doğru düzgün uyumuyo ayağımda sallıyodum nefret ediyo artık eşimle örtüde sallamaya başladık onda da çok geç dalıyo kollarmz koptu bgn hamak baktım netten sevip sevmiceğini bilmediğim için çok uygun fiyatlı bişe buldum paylaşmak istedm sabırszlıkla gelmesini bekliyorum bakalım napıcak
Gunaydn bır uykusuz gece sonunda zombi gıbıyım. Kaka yapmadı. Gece sureklı aglıyo saydm tam 35 kere kalktm gece. Napıcam böyle bilmıyorumya. Evımıze gıdıcez bugun dünya kadar iş var oy oy
diş ccıkarıyor olabılır mı?
benımkı de gece cok kalkıyor
ayaga kalktıgı ıcın, parmaklıklarını yukarı kaldırdık, benımkı pıknık tupu kadar oldugu ıcın kucagına al emzır yatır canımı okuyorhayır yanı bıde boyumda uzun, yoksa n asıl alacam onu besıkten bılmıyorum
öff bizimde öyleydi 2-3 gündür düzeldi..ara ara öyle oluyor sanırım diş ağrıları oluyor o gecelerdw
ay yerım saldırıyor mu sana hehehe cok tatlıcanım benim oğlumun uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor ve bana saldırıyor..
o zaman emziriyorum zaten biraz mayışıyor..
sonra yatağına koyuyorum.. poposuna pış pış yapıyorum yada yüzünü okşuyorum ninni söylüyorum..
ağlarsa kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatırıp aynı seyleri tekrarlıyorum..
böyle 45 dk uğraştım ama en sonunda çok kötü ağladı bırakıverdim uykuda kalmadı tabiki..
alıştırma yöntemi bu ama her bebek kabul edermi bilmiyorum
Valla ne bileyim canım artık çıkarsın yani dişini de... Tembel ne emekliyor ne diş çıkarıyor : )))
Olsun karizmasi yetr annesi masallah:)bizdede yok ikiside:)
Çok gecikmedi mi bu dişler ya gelmedi hala oyyy yazık böyle bölük pörçük uyuyoruz bebeişler ve biz..
aynen canımmm alt değştrmek işkence bazen oturarak bezliyorum yamuk yumuk:)ay yerım saldırıyor mu sana hehehe cok tatlı
benımde kulagını ve sacını cekıp gozlerını ovusturuyor
bende deneyım o zaman
ya sızınde bebıslerınız oyle mı
ne gıydırebılıyrm ne altını acabılıyorum
yatmıyor hıc
dun annem sortlu tulumunu cıtcıtlayamamıs
alt tarafı acık gezıyordu evde
durmuyor hıc
cok fena yaramaz
Sabah yaptı cok şukur ama kabız degıl. Normal taptı. Üçgünlük çıkarı maşallah. Kuru kayısı hoşafı yapmıştım az suyuyla kayısıları blendr yaptım sbah kahvaltıda ılık uhlamurla yedrdım. Ertesı sabah yaptı şükür tabi sonumuz banyoda bıttıBizimkide afedersinizz keçi boku gibi yapıyor genelde yada sert kakaa.napsakki yaa.gün kurusu zeytin yağına devamm
amin canım ama 3 4 yaşa kadar rahat olmayı unutacagız dişler 2 gibi biter sonra tuvaletti meme bırakmaydı derken sonra 2 3 yaş sendromu ergenlik provası:)sonra rahat olcazz İnşallah :)Allah ömür verirsemrymerhn canım ah ahhhhh karizma kurtarsaydı bizleriiiiii... Yerim ha iyi ki varlar... Allah bizlerle beraber uzun sağlık ömür versin hepsine
benimkide yapsa keşke ya bende kuru kayısı erik kaynatıp veriyorum ağrı çekmese istediği zaman yapsında zorlanıyor:"Sabah yaptı cok şukur ama kabız degıl. Normal taptı. Üçgünlük çıkarı maşallah. Kuru kayısı hoşafı yapmıştım az suyuyla kayısıları blendr yaptım sbah kahvaltıda ılık uhlamurla yedrdım. Ertesı sabah yaptı şükür tabi sonumuz banyoda bıttı
ay yerım saldırıyor mu sana hehehe cok tatlı
bende deneyım o zaman
yatmıyor hıc
durmuyor hıc
cok fena yaramaz
Valla ne bileyim canım artık çıkarsın yani dişini de... Tembel ne emekliyor ne diş çıkarıyor : )))
Çok gecikmedi mi bu dişler ya gelmedi hala oyyy yazık böyle bölük pörçük uyuyoruz bebeişler ve biz..
ay yerım saldırıyor mu sana hehehe cok tatlı
bende deneyım o zaman
yatmıyor hıc
durmuyor hıc
cok fena yaramaz
valla bilmiyorum canım amna huzursuzluk var ama ortada diş falan yok yanii.. ne zamanda çıkar belirsiz..
ya sorma hemde ne saldırma tırnakları az uzunsa yandıö her yerim çizik olur yanii..ağzı ile ısırmaya çalışıyor beni sinirlendiğinde..
mesele şimdi eve gittiğimde sen neredesin der gibi saldırıp dövüyor sonrada ağlayıp emiyor miniğimm benim kıyamıyorum..
yaaa aynen bende bezini değiştirirken artık çok zorlanıyorum emeklemediği halde böyle emekleyince hoopp gidecek yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?