2014 Kasım Anneleri

Günaydınlar...
Ben de bu geceyi uykusuz geçiren annelerdenim.. Bişiler oldu oğluma yaaaaaa... Çok aşırı sık sık uyanıyor ağlıyor... Ölüyorum uykudan..

cnm nasıl ogretıcez kendı kendıne uyumayı
bende beskte sallayarak uyutuyorum
uykusu gelmesını beklesem cok gec olur
duzenını oturtcam dıye aynı saatlerde sallayarak uyutuyrm

sen ogrettın mı kendı kendıne uyumayı?

ben denedim ama olmadı yaaa...mümkün değil uyumadı..
uykusu geldiği halde ağla ağla uykuyu açtı sonra mızır mızır mızırdandı..
her bebeğe uymuyor bu durum her bebek aynı zamanda kabul etmiyor..
15-20 gün sonra tekrar deneyeceğim bakalım hazırmı zorlamak saatlerce ağlatmakta istemiyorum yavrumu

Günaydınlar...
Ben de bu geceyi uykusuz geçiren annelerdenim.. Bişiler oldu oğluma yaaaaaa... Çok aşırı sık sık uyanıyor ağlıyor... Ölüyorum uykudan..

diş ccıkarıyor olabılır mı?

benımkı de gece cok kalkıyor

ayaga kalktıgı ıcın, parmaklıklarını yukarı kaldırdık, benımkı pıknık tupu kadar oldugu ıcın kucagına al emzır yatır canımı okuyor hayır yanı bıde boyumda uzun, yoksa n asıl alacam onu besıkten bılmıyorum

nasıl deneyecegız pekı?
ben onu koysam besıgıne
yuzustu donup, yaylanır durur ılerı gerı, hep oyle yapıyor
bıde besıgın kenarını tutup ayaga kalkıyor
artık oturmuyor bıle
otururken aglıyor
ayaga kalkıyor hep
kac kez dustu
ıkı dk durmuyoır
cok yaramaz

İlahi lilipit güldürdün beni :) Piknik tüpü kadar

canım benim oğlumun uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor ve bana saldırıyor..
o zaman emziriyorum zaten biraz mayışıyor..
sonra yatağına koyuyorum.. poposuna pış pış yapıyorum yada yüzünü okşuyorum ninni söylüyorum..
ağlarsa kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatırıp aynı seyleri tekrarlıyorum..
böyle 45 dk uğraştım ama en sonunda çok kötü ağladı bırakıverdim uykuda kalmadı tabiki..
alıştırma yöntemi bu ama her bebek kabul edermi bilmiyorum

Günaydınlar...
öff bizimde öyleydi 2-3 gündür düzeldi..ara ara öyle oluyor sanırım diş ağrıları oluyor o gecelerdw

İNŞ.SEVER DE UYUR ÖLE SALLAMAK DA ZOR VALLA.

Gunaydn bır uykusuz gece sonunda zombi gıbıyım. Kaka yapmadı. Gece sureklı aglıyo saydm tam 35 kere kalktm gece. Napıcam böyle bilmıyorumya. Evımıze gıdıcez bugun dünya kadar iş var oy oy

EVDEN Mİ ACABA CNM EVE GİTDE BAK BAKALIM GENE AYNI MI.
GERÇİ Bİ ÇOK BEBEKLER BÖLE BAK HERKES UYKUSUZ VALLA.NAPSIN YAVRUCUKLAR
Bİ SIKINTILARI OLMASA ÖLE OLURLARMI.

Valla ne bileyim canım artık çıkarsın yani dişini de... Tembel ne emekliyor ne diş çıkarıyor : )))

öff bizimde öyleydi 2-3 gündür düzeldi..ara ara öyle oluyor sanırım diş ağrıları oluyor o gecelerdw

Çok gecikmedi mi bu dişler ya gelmedi hala oyyy yazık böyle bölük pörçük uyuyoruz bebeişler ve biz..

ay yerım saldırıyor mu sana hehehe cok tatlı
benımde kulagını ve sacını cekıp gozlerını ovusturuyor
bende deneyım o zaman

ya sızınde bebıslerınız oyle mı
ne gıydırebılıyrm ne altını acabılıyorum
yatmıyor hıc

dun annem sortlu tulumunu cıtcıtlayamamıs
alt tarafı acık gezıyordu evde

durmuyor hıc

cok fena yaramaz

aynen canımmm alt değştrmek işkence bazen oturarak bezliyorum yamuk yumuk:)

Bizimkide afedersinizz keçi boku gibi yapıyor genelde yada sert kakaa.napsakki yaa.gün kurusu zeytin yağına devamm
Sabah yaptı cok şukur ama kabız degıl. Normal taptı. Üçgünlük çıkarı maşallah. Kuru kayısı hoşafı yapmıştım az suyuyla kayısıları blendr yaptım sbah kahvaltıda ılık uhlamurla yedrdım. Ertesı sabah yaptı şükür tabi sonumuz banyoda bıttı

mrymerhn canım ah ahhhhh karizma kurtarsaydı bizleriiiiii... Yerim ha iyi ki varlar... Allah bizlerle beraber uzun sağlık ömür versin hepsine
amin canım ama 3 4 yaşa kadar rahat olmayı unutacagız dişler 2 gibi biter sonra tuvaletti meme bırakmaydı derken sonra 2 3 yaş sendromu ergenlik provası:)sonra rahat olcazz İnşallah :)Allah ömür verirse

benimkide yapsa keşke ya bende kuru kayısı erik kaynatıp veriyorum ağrı çekmese istediği zaman yapsında zorlanıyor:"
(

AY DÜN BENDE ÇITÇITLAYAMADIM ALTINI BANYODAN ÇIKTIK GİYDİRENE KADAR
ATLA KARAYI SEÇTİM DEDİM ALTIN KALSIN ÖLE SONUNDA :=)

valla bilmiyorum canım amna huzursuzluk var ama ortada diş falan yok yanii.. ne zamanda çıkar belirsiz..

ya sorma hemde ne saldırma tırnakları az uzunsa yandıö her yerim çizik olur yanii..ağzı ile ısırmaya çalışıyor beni sinirlendiğinde..
mesele şimdi eve gittiğimde sen neredesin der gibi saldırıp dövüyor sonrada ağlayıp emiyor miniğimm benim kıyamıyorum..
yaaa aynen bende bezini değiştirirken artık çok zorlanıyorum emeklemediği halde böyle emekleyince hoopp gidecek yanii..

SENİNKİDE BAŞLADIMI EMEKLEMEYE
DİŞLER Ç.OK SIKINTI YAVRULARIM KIYAMAM YA ÇIKSADA RAHATLASALAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…