2014 Kasım Anneleri

yerim ben onu ya yaptığı harekete bak oyuncakları kendisine çekiyormuş çok tatlı ya :). kafayı kullanıyor en güzeli

Maşallah sana Çok tatlısın, boncuk boncuk bakmışsın
teşekkür ederiz teyzesi 4 saat daha öyle boncuk boncuk cin cin bakmaya devam etti. banyo bizde ters etki yaratıyor.

ne güzel su içiyormuş maşallah.benim oğluşa suyu içiremiyorum kesinlikle ne biberonla, ne alıştırma bardağı ne bardak ne kaşık...

Kızımı gunduzlerı ayagmda sallar salonda yatrrdm.ve enn fazla 45 dk uyurdu. Ablamda kaldıgımzda hiç ygmda sallamadm. Emzırdm uykuya dalar gıbı oluyodu hemen beşiğine yatrdm cok az salladm uyuyodu. Üç dört gun hep öyle yaptm. Ikı gundur evdede aynısını yapıyorum. Odada emzııp beşigine yatırıyorum ve ıkı saat bazen üç saat uyuyo. Nıye daha önce yapmadm bunu acaba. Cok şükür ayak uyurdu kızım ve sallanmadan uyuyo. Gunduz uyuyoda gecr nerdeyae cok az uyuyo. Sabah 4 te ayaktaya. Onada bır cozum bulsam süper olucak

Bende denemek istiyorumda bunu acaba emziriken kullanabilirmiyiz bunu süte geçiyormudur bide tüyleri kökünden mi döküyor ?
üstünde paraben ve fenoksietanol içermediği yazıyor ama emziren anne kullanabilir mi bilemiyorum onu doktorunuza sorun bence sonra sıkıntı olmasın.Ben 20 gün kadar oluyor canım kullanalı daha yeni yeni çıkmaya baslıyor.

Kızlar yenı apartmanımı cok sevdm daha ıkı gundur burdaym üç komşum geldı kek mek bişeyler getrdıler.hepsıde yenı gelın gelmiş. Komple nerdeyse yaşıtlarm var burda. En azndan ıkı kelıme edıcegm birilerı çıktı. Gerı vermem gereken üç tabak var. Sorun onları nasıl doldurucagm. Kızım gunduzde cok huysuz yemk bile zor yapıyorum. napsamda versem ya. Hazr ev yapımına benzer bişeylermı aldrsam eşime acaba. :))

Benimki emzirirken çok uyanık ya ne şanslısın ben yine ayağımda sallıyorum ve 45 dk uyuyo dediğin gibi oda en fazla

Valla benim oglumda cook su iciyor 140 cc biberona gunde 3 4 defa su dolduruyorum kana kana iciyor biberonda sadece su iciyor sutumu bile koydum yok malasef sadece su:)biberonu gorunce direk emzigi atiyor agzi acik bekliyor verene kadar

Oğlum son 2 3 haftadr sürekli başımı biyerlere gömer gbi hareketler yapıyo,yastığa fln bastırıyo yüzünü kafasını sert yerlere ahşaba kalorifer peteklerine vurmaya çalışıyo bu neyin nesi anlamadım pzt doktora ilk bunu sorucam bıngıldak kapanmasıyla ilgli olablr mi diyorum yaşayan var mı bunu?

Kizlar benim oglum cok fena parka fena alisti besiklerin oldugu yere geliyoruz doluysa eger bagira bagira kaldiriyo milleti kendini atiyor resmen cikarttigim zamanda agliyor mecbur tekrar koyuyorum bi guluyor gormeniz lazim her aksam mutlaka gidiyoruz 7de gidip 830 geliyz yikanip direk uyuyor zaten bin sukur gunduzde gecede uykusu cok iyi

Benimkide yapiyo ole kafasini koltuga vuruyo besiginde yastigi kaldirdim artik kafasini sona kadar ittiriyo birde yumruk atiyo kafasina eline aldigi oyuncagi emzigine vurduruyo yada kafasina vuruyo aglamiyorda:))

Cnm burada bişeyleri paylaşarsk rahatlıyosun belki ama bazı paylaşımların da fazla şahsi geliyo,bazı sorduklarını yine en iyi sen bilirsin aslında.

GÜNAYDIN KIZLAR.
DÜN BİRAZ KV YE SİNİRLENDİM SÜT BIRAKIORUM YA BEN İÇİRMİO YA OKADAR EK GIDAYA BAĞLANMIŞKİ
SÜTE FIRSAT KALMIO DİODU BENDE VERİCEKSİN DEDİM DÜN YİNE ZATEN 150 CC SÜT VARDI SADECE 50 İÇMİŞ BİDE KALANI BOŞA GİDİO BEN BURDA NASIL UĞRAŞIORUM ONU ÇIKARMAK İÇİN MAKİNAYA PARA VERİORUM FALAN.DİOKİ ARTIK AKŞAMDAN AKŞAMA İÇSE YETER ONA GÜZEL BESLENİO BİLMM NE BENİMKİLER 7 8 AYLIKKN BIRAKTI DİO.BUDA ZATEN İÇMİO OYUN YAPIO DİO DİORUM ANNE ÇOK DOYURUOSUN ONDAN ÇOCUK İÇMİO BENİ NASIL EMİO DİORUM SENİ EMRDE BİBERONDAN İÇMİO DİO BENDE DEDİM OZAMAN SABAH ÖĞLENE KADAR SADECE SÜT VER AZ BİŞEY KAHVALTI YAPTIR BAKALIM NOLCAK SÜT VARKEN KADIN SÜT VERMEK İSTEMİO YA DAHA YARAMAZMIŞ BÜYÜMÜŞ ARTIK NAPIM BEN BUNLA YA.SABAH EMZRİDİM ÇIKTIM 7,30 DA 8 DE ARIO ÇOCUK BAK İÇMİO DİORUM SANADEDİM DAHA YENİ EMDİ YA NASIL İÇSİN 9 DA FALAN VER BAKALIM NAPICAK.

Allah kolaylik versin.İsin cok zor.

Maalesef çalışan anne olmanın kötü yanı bu. Kim bakiyorsa o kendi yetiştirdiği gibi yetiştirmek istiyor çocuğu. Bunca uzman sut önemli derken onlara gore verdikleri çorba daha doyurucu daha yararlı. Halbuki çocuk zaten ufacık mideye sahip. İllaki doyar ama önemli olan anne sütünden mahrum kalmaması. Tabiki sinirlenmekte haklisin ama ne yapalım. Canları kadar seven insanlar bakıyor en azından yavrularimiza. Sevgiyle buyuyorlar en önemlisi bu.

Allah kolaylik versin.İsin cok zor.

VALLA NAPICM BİLMİORUM EK GIDADAN BİRİNİ EKSİLT DEYİNCE DE
OLURMU ÖLE DİO SANKİ BEN ÇOCUĞUMUN AÇ KALMASINI İSTİOMUŞUM GİBİ.
ZATEN ÖĞLEN VERİO GENELDE SABAH TEK KAHVALTI AMA SÜTÜ NASIL VERMİOANLAMIORUM SANIRIM
MUHALLEBİ YAPIO YAPMA DİORUM BAŞKA ÇOCUKLARLA ÇOK KIYASLAMA YAPIO ASLINDA
DAHA FAZLA KİLO ALSIN DİE UĞRAŞIO MUHTEMELEN OYÜZDEN BÖLE.

YA EVET ONA LAFIM YOK GERÇEKTEN GÜZEL BAKIO
DÜŞÜCEK BİŞEY OLICAK DİE ÖDÜ KOPUO AMA TAKMIŞ KİLOYA
SÜTÜN ONU DOYURMADIĞINI DÜŞÜNÜO ÇORBAYDI SEBZEYDİ DAHA FAYDALI OLICAĞINI DÜŞÜNÜO
DİORUM Kİ ÖĞLEN 1 DE ÇORBA VERDİN Mİ YARIM SAAT 1 SAAT SONRA SÜT VER İÇER O YOK İLLA BAŞKA BİŞEY VERİCEK BİŞEY DEYİNCE DE O DAHA ONLA ZATEN DOYMAZ BUNUN ARTIK NORMAL YEMEK YEMESİ LAZIM DİO NAPICM HİÇ BİLMİORUM.

Gunaydn kızlarrr. bız yine 4 te ayaktydık. Hem kala yapamıyo hem diş. Cocugum helak oldu.fitil atıncada yapmıyo kakasını. Az pamukla zeytınyagı sürdüm gece yıne yok. Tasıyelerınız varmı. Kakayı kesın yaptıran.

muhallebinin yerine sut versin.muhallebi sadece doyurur kilo aldirir.biz muhallebi hic vermedik.kv degisdirkmek bu saatden sonra mumkun degil.yaninda olmadigin icin yapdim dersede yapmaz.kendi yaptigi onun icin en dogrusu

muhallebinin yerine sut versin.muhallebi sadece doyurur kilo aldirir.biz muhallebi hic vermedik.kv degisdirkmek bu saatden sonra mumkun degil.yaninda olmadigin icin yapdim dersede yapmaz.kendi yaptigi onun icin en dogrusu

EVET İŞTE BENDE VERMEDİM MUHALLEBİ GÜNDE 1 DEFA DİE TAHILLI HERO BABY
ALMIŞTIK SÜTÜN OLMADI DURUMLARINDA BAZEN AZ ÇIKIO ÇÜNKÜ SÜTÜM.BEN ONA SÜT
VERMEN LAZIM VER DEDİKÇE O BANA O ARTIK ZATEN DOYURMAZ DİO GEREK YOK DİO AKŞAMLARI VERİRSİN
DİO SANKİ BEN ÇOCUĞUMU AÇ BIRAKMAK İSTİYORUM.

Of ya sinir bozucu benimkide ben bazen bırakıyorm işim çıkınca biberonu sanki hiç içmemiş gibi davranıyomuş midesi falan bulanıyo ama kv saolsun dayıyo biberonu zorlada olsa içecek bi içmedimi illa acıkınca içecek diye pes etmiyo bide eşin destek çıksa annesine söylesin süt önemli ya nası kıyıyolar insan sinir oluyo

Kredi durumunuz vardı değil mi keşke olmasada bebeğine kendin bakabilsen nasılda gözün arkada kalıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…