Norlevo satılmıyo canım artık ella var sadeceTm canım marka olarak ne almıştınız esime aldırmayı düşünüyorm dışarı çıkamayacak olursam
Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versin
bende taşınacam yaa okula kadar ama ev bulamıyorum İnşallah cikar iyi birsey bu evim hiç ısınmadı buyıl zor oldu çocuklaOyy taşınmamı dedinn bizde taşıncaz gözümde çok büyüdü yaa yiğit le nasıl olcak bilmiyorum yalnızım birde okul açılmadan yerleşmem lazım ama nerdeee:-(
Kızımın emeklemeyr hiç niyetı yokya. Yere atıyorum halının üstune örtü seriyorum. Oyıncakları bırazuzagına koyuyorum. Benım akıllı kızım örtüyü çekıyo kendıne dogru oyuncakları oyle alıyo. Hiç totosunu kımıldatmıyo. Örtünun kenarlarını halının altına sıkıştırıyorum butun örtüyü etrafına topluyo cadı
Sen istanbul daydin demibende taşınacam yaa okula kadar ama ev bulamıyorum İnşallah cikar iyi birsey bu evim hiç ısınmadı buyıl zor oldu çocukla
Ayy kuzlar valla bugünlerin tadını çıkarın yani emeklesin diye çabalıyorsunuz ama emekleyincede oyy eski günler dersiniz benden söylemesiBenimkide cok hareketli bir cocuk ama emekleyip kendini yormak istemiyor :)elinde severek oynadigi bir oyuncagi uzaga koyuyorum bakiyor gozu kesmiyor almaya yakinindakilerle oynamaya devam ediyor
Aynen bende katılıyorum. Kızım yaklaşık bir aydır emekliyor ve artık tutunup kalkmaya başladı. O uslu kız gitti yerine heryere koşturan her yeri elleyen bir kiz geldi. Daha önce bir yerde yemek yerken kucağımda uslu uslu dururdu. Artık herşeye dalıyor ve ağlıyor. Yere inmek istiyor. Yuruduklerinde işimiz daha zor sanırım. O yüzden hiç acele etmeyin derim:)Ayy kuzlar valla bugünlerin tadını çıkarın yani emeklesin diye çabalıyorsunuz ama emekleyincede oyy eski günler dersiniz benden söylemesiben şuan yiğite yetişemiyorym her yeri dolaşıyor kurcalıyor kucagıma alıyorum bagırıyor bırak beni diye hiç zaptedemiyorum yanievi ona göre düzenledim şuan ama misafirlikte çooook zor oluyor bayramda burnumdan geldi her gittiğimiz yerde ayakta gezdik hiç oturmadım yani çok zır söyleyim şuan yarın dinlenin
Amin inşallah canım. Rabbım cümlemizi yuvasnda mutlu huzurlu saglıklı etsınyeni evin hayirli olsun.İnsallah esinle ve cocuklarinla mutlu yillariniz gecer bu evde.
Ben yere koyamıyorum ya benim ki sevmiyor yeri yumusak yer olacak illaki öyle emekliyor ama yürüttece koyduğum zaman durdurmak imkansız ben nerdeysem pesimden geliyor tangır tungur ...çarpacağı zarar göreceği seyleri yok ettik ortadan anne ördek yavru ördek formatındayız suan mutfak çekmeceleri ve bulasık makinasının kırmızı düğmelerine hasta tam afacan oldularAyy kuzlar valla bugünlerin tadını çıkarın yani emeklesin diye çabalıyorsunuz ama emekleyincede oyy eski günler dersiniz benden söylemesiben şuan yiğite yetişemiyorym her yeri dolaşıyor kurcalıyor kucagıma alıyorum bagırıyor bırak beni diye hiç zaptedemiyorum yanievi ona göre düzenledim şuan ama misafirlikte çooook zor oluyor bayramda burnumdan geldi her gittiğimiz yerde ayakta gezdik hiç oturmadım yani çok zır söyleyim şuan yarın dinlenin
Nasılsın canım biraz daha toparladın mı kendiniMaşallah sana Çok tatlısın, boncuk boncuk bakmışsın
Merhaba arkadaşlar... Günaydın..
Moralim bozuk yaaaa.. Bebeğim zaten yine uyutmadı acaip huzursuz geceleri...
Bir de iki gün önce ayaklarında minik minik kırmızı benekler vardı önceki akşam da poposuna acaip yayılmıştı dün işten geldim baktım bacakları da öyle...
O kadar korktum ki.. Kızamık herhalde dedim.. Hemen sağlık ocağına götürdük..
Ateşini sordu baktı.. Ağzına baktı..
Bu yara ne zamandan veri var dedi şok oldum ben hiç farketmemiştim..
Aft mış ama kızamık yarası değilmiş..
Bana göre bişi dokunmuş dedi ama yüksek ateş olursa bekletmeden doktora götürürsünüz dedi.. Direnci düşmüş ki ağzında yara çıkmış dedi..
O kadar üzüldüm ki yavrum öyle acır ki o yaralar da.. Ondan da huzursuz olabilir..
Vitamin ve alerji için şurup verdi vitamin ilacını kendi doktorumuzun verdiğini vermeye başladım diğerini vermedim henüz yarım kendi doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek.. Sabah kalkrığımda biraz sönmüştü kırmızılıklar..
Ne bilim canım ya doktor da afta benziyor direnci düşmüş ondan olmuş dedi zinco vermişti ama ben kendi doktorumuzun daha önceden verdiği ama benim bebeğime vermediğim vitaminini vermeye başladım yarın gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek.. Çok üzüldüm ya ne bileyim.. Şimdi aradım komşumu yavrum sürekli mız mı.. Sesi geliyordu gözlerim doldu bir an içim doldu keşke çalışmak zorunda olmasaydık da bebeklerimiz bizle büyüseydi
Sorunlu olmasalar da sık gelip gitmeleri beni de rahatsız ediyor bir de burası bu çevrenin büyük hastanelerine sahip olduğu için buraya geliyor herkes..
Günaydın kızlar.
moralim çok bozuk dünden beri uyku tutmadı, rüyalar ve zihnimde sürekli düşüncesi, olası durumların hayali..
özetle birlikte olduk dün gece eşimle ve korunmadan. kaçamak yaptı bi kaç damla,çok kızdım oda bi anda oldu tam çekilmek üzereydim dedi ama ben hala öfkeli vaziyette hemen koşturdum banyoya yıkamaya silmeye.
inşallah Rabbim isteyenlere nasip eder ama ben istemiyorum
hazır olmamakla beraber oğlum küçük ilgiyi bakımı 2.kardeş ile aksatıp ihmal etmek istemiyorum hemde bu kadar ani hiç istemiyorum m
Tunaydin kizlar biraz once az kalsin oglum dusuyordu koltuktan yatiyordu oyuncaklariyla oynuyrdu 2dk biraktim mutfaga gittim yerede yastik koymustum bi ses geldi anne anne ihh die geldm kafa assaga sarkmis koltugun uzerindeki carsafi tutmus siki siki bikac saniye gelmeseydim duserdi Allah korudu cok harrketli emekliyorda ama oynuyr die birakmistim.bidaha aslaa bu arada benimki cok guzel alkis yapiyo ve gel gel dio net anlasiliyor yani simdide baba geli ogretecem
Ayy kuzlar valla bugünlerin tadını çıkarın yani emeklesin diye çabalıyorsunuz ama emekleyincede oyy eski günler dersiniz benden söylemesiben şuan yiğite yetişemiyorym her yeri dolaşıyor kurcalıyor kucagıma alıyorum bagırıyor bırak beni diye hiç zaptedemiyorum yanievi ona göre düzenledim şuan ama misafirlikte çooook zor oluyor bayramda burnumdan geldi her gittiğimiz yerde ayakta gezdik hiç oturmadım yani çok zır söyleyim şuan yarın dinlenin
hayir canim tekirdag cerkezkoySen istanbul daydin demi
aynen katılıyorum yürümeye başlayınca daha feci olucaklar yandıkAyy kuzlar valla bugünlerin tadını çıkarın yani emeklesin diye çabalıyorsunuz ama emekleyincede oyy eski günler dersiniz benden söylemesiben şuan yiğite yetişemiyorym her yeri dolaşıyor kurcalıyor kucagıma alıyorum bagırıyor bırak beni diye hiç zaptedemiyorum yanievi ona göre düzenledim şuan ama misafirlikte çooook zor oluyor bayramda burnumdan geldi her gittiğimiz yerde ayakta gezdik hiç oturmadım yani çok zır söyleyim şuan yarın dinlenin
evet canım 1 adet ella 49tl eczaneye gittim bakalım ins korktuğum başıma gelmezNorlevo satılmıyo canım artık ella var sadece
geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhaba arkadaşlar... Günaydın..
Moralim bozuk yaaaa.. Bebeğim zaten yine uyutmadı acaip huzursuz geceleri...
Bir de iki gün önce ayaklarında minik minik kırmızı benekler vardı önceki akşam da poposuna acaip yayılmıştı dün işten geldim baktım bacakları da öyle...
O kadar korktum ki.. Kızamık herhalde dedim.. Hemen sağlık ocağına götürdük..
Ateşini sordu baktı.. Ağzına baktı..
Bu yara ne zamandan veri var dedi şok oldum ben hiç farketmemiştim..
Aft mış ama kızamık yarası değilmiş..
Bana göre bişi dokunmuş dedi ama yüksek ateş olursa bekletmeden doktora götürürsünüz dedi.. Direnci düşmüş ki ağzında yara çıkmış dedi..
O kadar üzüldüm ki yavrum öyle acır ki o yaralar da.. Ondan da huzursuz olabilir..
Vitamin ve alerji için şurup verdi vitamin ilacını kendi doktorumuzun verdiğini vermeye başladım diğerini vermedim henüz yarım kendi doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek.. Sabah kalkrığımda biraz sönmüştü kırmızılıklar..
spiral beni korkutuyor canım hap konusunu konuşacağım dr ile aylık kontrole gittiğmiz vakitGEÇMİŞ OLSUN TATLIM ÇOK DA ACIR YA YAVRUM KIYAMAM
İNŞ.BİRAN ÖNCE DÜZELİR.
İNŞ.OLMAZ CNM YA PREZ.YERİNE HAP KULLANSANIZ YADA SPİRAL FALAN
TAKTIRSAN ÇOK RAHAT OLURSUN.
KOLTUKTA DURAMIYOLAR ARTIK YA ALLAH KORUSUN CNM.
RABBİM KORUMUŞ VALLA ARTIK ÇOK DİKKAT İSTİYOLAR.
spiral beni korkutuyor canım hap konusunu konuşacağım dr ile aylık kontrole gittiğmiz vakit
Nasılsın canım biraz daha toparladın mı kendini
krem bu canm Eki Görüntüle 1588541
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?