2014 Kasım Anneleri

Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versin

Oyy taşınmamı dedinn bizde taşıncaz gözümde çok büyüdü yaa yiğit le nasıl olcak bilmiyorum yalnızım birde okul açılmadan yerleşmem lazım ama nerdeee:-(
bende taşınacam yaa okula kadar ama ev bulamıyorum İnşallah cikar iyi birsey bu evim hiç ısınmadı buyıl zor oldu çocukla

Benimkide cok hareketli bir cocuk ama emekleyip kendini yormak istemiyor :)elinde severek oynadigi bir oyuncagi uzaga koyuyorum bakiyor gozu kesmiyor almaya yakinindakilerle oynamaya devam ediyor

Benimkide cok hareketli bir cocuk ama emekleyip kendini yormak istemiyor :)elinde severek oynadigi bir oyuncagi uzaga koyuyorum bakiyor gozu kesmiyor almaya yakinindakilerle oynamaya devam ediyor
Ayy kuzlar valla bugünlerin tadını çıkarın yani emeklesin diye çabalıyorsunuz ama emekleyincede oyy eski günler dersiniz benden söylemesi ben şuan yiğite yetişemiyorym her yeri dolaşıyor kurcalıyor kucagıma alıyorum bagırıyor bırak beni diye hiç zaptedemiyorum yanievi ona göre düzenledim şuan ama misafirlikte çooook zor oluyor bayramda burnumdan geldi her gittiğimiz yerde ayakta gezdik hiç oturmadım yani çok zır söyleyim şuan yarın dinlenin

Aynen bende katılıyorum. Kızım yaklaşık bir aydır emekliyor ve artık tutunup kalkmaya başladı. O uslu kız gitti yerine heryere koşturan her yeri elleyen bir kiz geldi. Daha önce bir yerde yemek yerken kucağımda uslu uslu dururdu. Artık herşeye dalıyor ve ağlıyor. Yere inmek istiyor. Yuruduklerinde işimiz daha zor sanırım. O yüzden hiç acele etmeyin derim:)

Ben yere koyamıyorum ya benim ki sevmiyor yeri yumusak yer olacak illaki öyle emekliyor ama yürüttece koyduğum zaman durdurmak imkansız ben nerdeysem pesimden geliyor tangır tungur ...çarpacağı zarar göreceği seyleri yok ettik ortadan anne ördek yavru ördek formatındayız suan mutfak çekmeceleri ve bulasık makinasının kırmızı düğmelerine hasta tam afacan oldular

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM ÇOK DA ACIR YA YAVRUM KIYAMAM
İNŞ.BİRAN ÖNCE DÜZELİR.

İNŞ.OLMAZ CNM YA PREZ.YERİNE HAP KULLANSANIZ YADA SPİRAL FALAN
TAKTIRSAN ÇOK RAHAT OLURSUN.

KOLTUKTA DURAMIYOLAR ARTIK YA ALLAH KORUSUN CNM.
RABBİM KORUMUŞ VALLA ARTIK ÇOK DİKKAT İSTİYOLAR.

BENİM OĞLUŞUM DA FENA HERYERİ GEZİO EVDE KUCAKTA DA DURMUO BIRAK BENİ YERE DİYE.
DOLAP KAPAKLARINI AÇMAYA ÇALIŞIO ÇEKMECELERİ FALAN OLSUN ÖLE DE GÜZELLER :=)

aynen katılıyorum yürümeye başlayınca daha feci olucaklar yandık

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

spiral beni korkutuyor canım hap konusunu konuşacağım dr ile aylık kontrole gittiğmiz vakit

spiral beni korkutuyor canım hap konusunu konuşacağım dr ile aylık kontrole gittiğmiz vakit

KORKULCAK BİRŞEY YOKMUŞ YA BENCE DÜŞÜN O DAHA GRANTİLİ
HAP UNUTTUM YOK İÇEMEDİM DİE DÜŞÜNMEKTENSE.BEN TAKTIRAMIORUM
YOKSA HİÇ DÜŞÜNMEZDİM BEN PREZ.MECBURUM.

Nasılsın canım biraz daha toparladın mı kendini

Sağol arkadaşım, Iyi olmaya çalışıyorum. Erenim iyiki var, onun Varlığı beni, eşimi ve babamı biraz olsun gülümsetebiliyor. Sadece zaman geçtikçe alışması Daha da zorlaşıyor sanki. Şimdi gelen gidende azaldı, başbaşa kalınca yeri daha çok belli oluyor

Dün annem bıze tavuklu sehrıye corbası yapmıştı. Az salca ve nane vardı yedrdm kızıma. Öylr yorgunumkı yapamadm ayrı bişey severek yedı yavrum. Inş dokunmaz ilk defa kendı yaptıgımzdan verdm. Tuz zaten kullanmıyorum ben. Bızde tek sıkıntı kızım yemkle beraber su içmek istıyo Üç kaşık corba bır kaşık su dıye gıdıyo yemek faslımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…