- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versinGunaydn kızlar. Annm ablam gıttı yenı evımızde kızımla yanlz kaldık. Gece 4 ten berı ayakta hep mızmız. Gunduz emmelerı cıddı azaldı. Hatta bazen 7 de uyuyo 3 e 4 e kadar emmıyo. Napıcam bilmıyorum. Kızım gel gel yapıyodu şimdi hem gel dıyo hem yapıyo. Dün dışarı çıktk butun erkeklere gel gel yaptı. Benım bu cimcimeden cekecegım var:))
Yerlrştık cok şükür canm bız. Valla kızımda bana bişey yaptrmıyodu kolı yaparken bant sesınden korkuyodu. O uyuyunca topladm butün evi. Eşimde gec gelıyodu o zamanlar işten koskoca evı tek hallettım. Taşıncamız zaman yoktum ama ablamdaydm. Eşim taşıdı düzenledi ablamı annemı aldm geldm yerleştrdık dunde gıttıler. Cok şükür sorunsuz hallettık. Darısı sizin başınıza artık.Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versin
Merhaba arkadaşlar... Günaydın..
Moralim bozuk yaaaa.. Bebeğim zaten yine uyutmadı acaip huzursuz geceleri...
Bir de iki gün önce ayaklarında minik minik kırmızı benekler vardı önceki akşam da poposuna acaip yayılmıştı dün işten geldim baktım bacakları da öyle...
O kadar korktum ki.. Kızamık herhalde dedim.. Hemen sağlık ocağına götürdük..
Ateşini sordu baktı.. Ağzına baktı..
Bu yara ne zamandan veri var dedi şok oldum ben hiç farketmemiştim..
Aft mış ama kızamık yarası değilmiş..
Bana göre bişi dokunmuş dedi ama yüksek ateş olursa bekletmeden doktora götürürsünüz dedi.. Direnci düşmüş ki ağzında yara çıkmış dedi..
O kadar üzüldüm ki yavrum öyle acır ki o yaralar da.. Ondan da huzursuz olabilir..
Vitamin ve alerji için şurup verdi vitamin ilacını kendi doktorumuzun verdiğini vermeye başladım diğerini vermedim henüz yarım kendi doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek.. Sabah kalkrığımda biraz sönmüştü kırmızılıklar..
Valla benm şuan oturdugum yerde tanıdık bır allahın kulu yok. Herkez karşıda Ve kafam çok rahat. Bızım akrabalar baya sorunludur çunku. Sadece ailemın yakın olmasını isterdm. Esenyurttakı evın orda kv nin akrabası vardı hergun kadına gelıyolardı ıkı gunde bır gece vaktı çat kapı gelıyolardı bize sinir oluyodum. Burası onlarada uzak tanıdıklarıda cok en cok ondan içim rahat:))Bu arada kaynımın oğlu Erzuruma yerleşmiş... İnşaat mühendisliğine... Akrabalar çoğalıyor oyy : )
canım çok geçmiş olsun...
aft yarasıa kırmızı dut çok iyi gelir kırmızı dut reçeli yada kendini bulursan yedir tatlım..
alla alla bebişlerde aftın ne işi var yahu..
vitamin eksikliğinden olur genelde aft ama büyüklerde bebeği bilemedim..
Valla benm şuan oturdugum yerde tanıdık bır allahın kulu yok. Herkez karşıda Ve kafam çok rahat. Bızım akrabalar baya sorunludur çunku. Sadece ailemın yakın olmasını isterdm. Esenyurttakı evın orda kv nin akrabası vardı hergun kadına gelıyolardı ıkı gunde bır gece vaktı çat kapı gelıyolardı bize sinir oluyodum. Burası onlarada uzak tanıdıklarıda cok en cok ondan içim rahat:))
Kızımın emeklemeyr hiç niyetı yokya. Yere atıyorum halının üstune örtü seriyorum. Oyıncakları bırazuzagına koyuyorum. Benım akıllı kızım örtüyü çekıyo kendıne dogru oyuncakları oyle alıyo. Hiç totosunu kımıldatmıyo. Örtünun kenarlarını halının altına sıkıştırıyorum butun örtüyü etrafına topluyo cadı
Günaydın kızlar.
moralim çok bozuk dünden beri uyku tutmadı, rüyalar ve zihnimde sürekli düşüncesi, olası durumların hayali..
özetle birlikte olduk dün gece eşimle ve korunmadan. kaçamak yaptı bi kaç damla,çok kızdım oda bi anda oldu tam çekilmek üzereydim dedi ama ben hala öfkeli vaziyette hemen koşturdum banyoya yıkamaya silmeye.
inşallah Rabbim isteyenlere nasip eder ama ben istemiyorum
hazır olmamakla beraber oğlum küçük ilgiyi bakımı 2.kardeş ile aksatıp ihmal etmek istemiyorum hemde bu kadar ani hiç istemiyorum m
evet kötü oldu evde bitmisti pre.canım sakin ol kötü olmuş ama yapacak birşey yok..
inş olmamıştır cidden şimdi hiç hazır değiliz piskolojik olarak..
emzirmiyor olsan ertesi gün hapı alır içerdin tatlım
yok canım sayılmaz 24 saat içinde içmen gerekiyor..evet kötü oldu evde bitmisti pre.
eşim ile tartıştım bi daha o evde olmadığı sürece yanima bile bu niyet ile yaklaşma dedim sinirden. hap hiç almadım kullanmadim da zaten.
oğlum emmiyo canım artık içsem eczaneden alıp her şey için geç sayılmaz mı yoksa hemen gidip alirim
Oyy taşınmamı dedinn bizde taşıncaz gözümde çok büyüdü yaa yiğit le nasıl olcak bilmiyorum yalnızım birde okul açılmadan yerleşmem lazım ama nerdeee:-(Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versin
Tm canım marka olarak ne almıştınız esime aldırmayı düşünüyorm dışarı çıkamayacak olursamyok canım sayılmaz 24 saat içinde içmen gerekiyor..
bir arkadaşımın başına gelmişti..sabah bu saatlerde almıştık onada
Geç sayılmaz ama 12 saat içinde içmek daha etkili sonuç aldırıyor ama 72 saat içindede kullanılabiliyor aynı olay başıma geldi ben sabah erkenden alıp içtim çok şükür sıkıntı olmadı sende biran önce al canım tek bir hap var zaten ella oda 50 tl malesefevet kötü oldu evde bitmisti pre.
eşim ile tartıştım bi daha o evde olmadığı sürece yanima bile bu niyet ile yaklaşma dedim sinirden. hap hiç almadım kullanmadim da zaten.
oğlum emmiyo canım artık içsem eczaneden alıp her şey için geç sayılmaz mı yoksa hemen gidip alirim
norlevo diye de varmış galiba şimdi baktım netten canım giyinip çıkacağım biraz sonra.Geç sayılmaz ama 12 saat içinde içmek daha etkili sonuç aldırıyor ama 72 saat içindede kullanılabiliyor aynı olay başıma geldi ben sabah erkenden alıp içtim çok şükür sıkıntı olmadı sende biran önce al canım tek bir hap var zaten ella oda 50 tl malesef
yeni evin hayirli olsun.İnsallah esinle ve cocuklarinla mutlu yillariniz gecer bu evde.Yerlrştık cok şükür canm bız. Valla kızımda bana bişey yaptrmıyodu kolı yaparken bant sesınden korkuyodu. O uyuyunca topladm butün evi. Eşimde gec gelıyodu o zamanlar işten koskoca evı tek hallettım. Taşıncamız zaman yoktum ama ablamdaydm. Eşim taşıdı düzenledi ablamı annemı aldm geldm yerleştrdık dunde gıttıler. Cok şükür sorunsuz hallettık. Darısı sizin başınıza artık.
beyazinci arkadsim basiniz sagolsun.Allah annenin mekanini cennet eylesin.cogu kv kendisine anne denilmesini ister.ama cogu hak etmez.oyle icten yazmissnki.iyiler neden erken giderki.bizler ona doymadan...
gtuncer yazdiklarin tuylerimi diken diken etdi.hamileliklerim cok zor gecti.hep onlari kaybetme korkusuyla yasadim.bi yavrumda melek oldu. iki cocugum.cocukdan beter kv evin tum yuku uzerimde.baba ocagi herkes bura toplanir.hangisine kosacagimi bilmiyoruum cogu zaman.bi bakiyorum bugun hic sacimi taramaya vaktim olmamis. bunlar hicbir zaman beni cocuklarimxan sogutmadi.onlari kokladogimda tum yorqulungum kirginligim kaybolur gider.
her vun Allaha dua ediyorum:Allahim beni yavrularimdan ayirma.onlari anasiz babasiz birakma.onlar daha cok kucuk.onlarin dertlerini bize gosterme!
hicbir anneye yakismaz boyle isyan etmek.
Maşallah sana Çok tatlısın, boncuk boncuk bakmışsınEki Görüntüle 1589018 banyomuzu da yaptik insallah uyuruz teyzeleri cunku annenin cani kahve cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?