2014 Kasım Anneleri

Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versin

Ben de pazar taşınıyorum daha salonu toparladık bebekle zor Allah kolaylik versin
Yerlrştık cok şükür canm bız. Valla kızımda bana bişey yaptrmıyodu kolı yaparken bant sesınden korkuyodu. O uyuyunca topladm butün evi. Eşimde gec gelıyodu o zamanlar işten koskoca evı tek hallettım. Taşıncamız zaman yoktum ama ablamdaydm. Eşim taşıdı düzenledi ablamı annemı aldm geldm yerleştrdık dunde gıttıler. Cok şükür sorunsuz hallettık. Darısı sizin başınıza artık.

canım çok geçmiş olsun...
aft yarasıa kırmızı dut çok iyi gelir kırmızı dut reçeli yada kendini bulursan yedir tatlım..
alla alla bebişlerde aftın ne işi var yahu..
vitamin eksikliğinden olur genelde aft ama büyüklerde bebeği bilemedim..

Bu arada kaynımın oğlu Erzuruma yerleşmiş... İnşaat mühendisliğine... Akrabalar çoğalıyor oyy : )
Valla benm şuan oturdugum yerde tanıdık bır allahın kulu yok. Herkez karşıda Ve kafam çok rahat. Bızım akrabalar baya sorunludur çunku. Sadece ailemın yakın olmasını isterdm. Esenyurttakı evın orda kv nin akrabası vardı hergun kadına gelıyolardı ıkı gunde bır gece vaktı çat kapı gelıyolardı bize sinir oluyodum. Burası onlarada uzak tanıdıklarıda cok en cok ondan içim rahat:))

Ne bilim canım ya doktor da afta benziyor direnci düşmüş ondan olmuş dedi zinco vermişti ama ben kendi doktorumuzun daha önceden verdiği ama benim bebeğime vermediğim vitaminini vermeye başladım yarın gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek.. Çok üzüldüm ya ne bileyim.. Şimdi aradım komşumu yavrum sürekli mız mı.. Sesi geliyordu gözlerim doldu bir an içim doldu keşke çalışmak zorunda olmasaydık da bebeklerimiz bizle büyüseydi

Sorunlu olmasalar da sık gelip gitmeleri beni de rahatsız ediyor bir de burası bu çevrenin büyük hastanelerine sahip olduğu için buraya geliyor herkes..

Kızımın emeklemeyr hiç niyetı yokya. Yere atıyorum halının üstune örtü seriyorum. Oyıncakları bırazuzagına koyuyorum. Benım akıllı kızım örtüyü çekıyo kendıne dogru oyuncakları oyle alıyo. Hiç totosunu kımıldatmıyo. Örtünun kenarlarını halının altına sıkıştırıyorum butun örtüyü etrafına topluyo cadı

ayn benim oğlummm

Günaydın kızlar.
moralim çok bozuk dünden beri uyku tutmadı, rüyalar ve zihnimde sürekli düşüncesi, olası durumların hayali..
özetle birlikte olduk dün gece eşimle ve korunmadan. kaçamak yaptı bi kaç damla,çok kızdım oda bi anda oldu tam çekilmek üzereydim dedi ama ben hala öfkeli vaziyette hemen koşturdum banyoya yıkamaya silmeye.
inşallah Rabbim isteyenlere nasip eder ama ben istemiyorum
hazır olmamakla beraber oğlum küçük ilgiyi bakımı 2.kardeş ile aksatıp ihmal etmek istemiyorum hemde bu kadar ani hiç istemiyorum m

canım sakin ol kötü olmuş ama yapacak birşey yok..
inş olmamıştır cidden şimdi hiç hazır değiliz piskolojik olarak..
emzirmiyor olsan ertesi gün hapı alır içerdin tatlım

canım sakin ol kötü olmuş ama yapacak birşey yok..
inş olmamıştır cidden şimdi hiç hazır değiliz piskolojik olarak..
emzirmiyor olsan ertesi gün hapı alır içerdin tatlım
evet kötü oldu evde bitmisti pre.
eşim ile tartıştım bi daha o evde olmadığı sürece yanima bile bu niyet ile yaklaşma dedim sinirden. hap hiç almadım kullanmadim da zaten.
oğlum emmiyo canım artık içsem eczaneden alıp her şey için geç sayılmaz mı yoksa hemen gidip alirim

yok canım sayılmaz 24 saat içinde içmen gerekiyor..
bir arkadaşımın başına gelmişti..sabah bu saatlerde almıştık onada

Oyy taşınmamı dedinn bizde taşıncaz gözümde çok büyüdü yaa yiğit le nasıl olcak bilmiyorum yalnızım birde okul açılmadan yerleşmem lazım ama nerdeee:-(

Geç sayılmaz ama 12 saat içinde içmek daha etkili sonuç aldırıyor ama 72 saat içindede kullanılabiliyor aynı olay başıma geldi ben sabah erkenden alıp içtim çok şükür sıkıntı olmadı sende biran önce al canım tek bir hap var zaten ella oda 50 tl malesef

norlevo diye de varmış galiba şimdi baktım netten canım giyinip çıkacağım biraz sonra.
almam lazım hemen pahalı da ama yaptık bi halt mecbur sağol canım

yeni evin hayirli olsun.İnsallah esinle ve cocuklarinla mutlu yillariniz gecer bu evde.

Allah razı olsun, sizler de Sağolun. Duana çok içten aminnn diyorum, Rabbim kimseyi evlâdıyla sınamasın, acılarını göstermesin.

Tunaydin kizlar biraz once az kalsin oglum dusuyordu koltuktan yatiyordu oyuncaklariyla oynuyrdu 2dk biraktim mutfaga gittim yerede yastik koymustum bi ses geldi anne anne ihh die geldm kafa assaga sarkmis koltugun uzerindeki carsafi tutmus siki siki bikac saniye gelmeseydim duserdi Allah korudu cok harrketli emekliyorda ama oynuyr die birakmistim.bidaha aslaa bu arada benimki cok guzel alkis yapiyo ve gel gel dio net anlasiliyor yani simdide baba geli ogretecem

Okadar hosuma gidiyorki konusmasi aklimi yiyecem resmen cok guzel gel diyo babasi giderken kapida ugurluyoruz hergun mutlaka arkasina agliyo ve gel gel diyo babasida hergun ise gec kaliyo :))susturuyo oyaliyo oyle gidiyo birde bu aralar guldugu zaman utanir gibi boynunu bukuyor omzuna niyeki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…