2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba. 1 bucuk ay once yazmıştım bebegimin. Ayagına kalcadan sebep aparat takıldı diye cıkık yok ama zayıflık var denmisti. Bu ay ki kontrolü muayene oldugumuz doktora degilde devletin doktoruna getirelim dedik. Dpktor onceki filmlere bakti birsey yok dedi. Emin olmak icin tekrar film istedi ona da baktı ne cıkık var ne de zayıflık aparatı cıkart tık ustelik iki doktor baktı ikiside aynısı dedi. Siimdi ben ne yapayım yavrum simdiye kadar eziyet cekti siz benim yerimde olsanız ne yapardınız

Kızlar ben bu ek gıda işini yapamıyorum çıldıracam 7 aylık oldu ilk başlarda yumurta falan yiyodu en azından meyve püresi falan alışacak derken daha kötüye gidiyo asla bişey yemiyo dün kaysı püresi veriyim dedim bi iki kaşık zorla yedim diye iki saat kusma hareketi yaptı ve en sonunda da kustu ne yapacam ben ağlamak istyorum yoğurt falan yiyince de kusuyo

Kıyamam canım ya geçmiş olsun tek biley çıkmasında önemli olan bu ben özele hiç güvenmiyorm kontrolleri hep devlette yaptırıyorm

Cnm sakin ol haklilik payi var
Kendimden biliyrm
Hani diyordum ya sabah 80 cc birakiyrm diye
Sabah en son sekiz civari emio beni
Sonra on gibi uyuyor
Onbirde uyaninca annem bi turlu iciremiyor
Annem icmesi icin cok ugrasio
Bu hafta nektarin rendelemis icine biraz oyle icmis
Bugafta sutunu hic bitirmedi
Annem iciremiyorum biturlu dio
Oglen geliyrm beni emiyor ama cok az emiyor iki uc dk cekip birakiyor
Sanirim 8 aylik olunca sut onlar icin gece gidasi olmaya basliyor
Bunu senin yazinida okuyunca anladim

Ben de ek gıda da zorlandım ilk başlarda hiç bişe yemiyodu 2aydır daha yeni yeni alıyo biraz o da artık kendi yaptıklarmzdan verdiğim için ona özel bişe yapıldgını anlayınca yemiyo resmen bizle beraber yerse yiyo o yüzden canını sıkma 1aya kdr daha iyi olur inşallah

Çok geçmiş olsun bizim içimiz gidiyo onlar rahat etsin diye,doktorların umrunda değil sinirlenmemek üzülmemek elde değil neyseki bu kdrla kalmış artık rahat etsin kuzucuk

Slm kizlar bende ek gidayi cok vetiyorum die gunduzleri oek emmez oldu geceleride artik uyanmiyor sabaha kadar sutumu once elle sagiyordum guzel cikiyordu simdi okadarki az cikiyo uzuldum valla sutum okadar coktuki hep benim yuzumden azaldi biliyorum ek gidaya heves ettim cocuk doyunca emmez tabi 2 gundr tekrar memeye ozen gisteriyorum aliyorda acaba sutum artarmi yine

Artar bence canım inş o emdikce artar

Aynen ya nası üzülüyorum hiçbişey yemeyecek gibi geliyo inş düzelir ve alışır

çok iyiymiş ya bitkisel birşey sanırım araştırdm da doktorada bi soraym dediğin gibi onsan sonra alırım bende tşşkür edrm

Kredi durumunuz vardı değil mi keşke olmasada bebeğine kendin bakabilsen nasılda gözün arkada kalıyodur

DAHA DOYURMAZ ZATEN DİO AKŞAMLARIDA EMSE YETER DİO
OBAYA ŞEYLER YİYO DİO BENDE ZATEN KİRASI BİTİCEK DAHA BIRAKMICAM
1 AY DAHA VAR BOL BOL İÇSİN DİORUM.AYNEN KREDİ VAR CNM YOKSA BIRAKIRMIYIM YA
ASLINDA GÖZÜM ARKADA DEĞİL ALLAH İÇİN GÜZEL BAKIO AMA BENM DEDİKLERİMİDE
YAPSA ÇOK DAHA İİ OLICAK ARADA YAPIO ÇOK ISRAR ETTİĞİM ŞEYLERDE VEREMEZ MESELA
AMA SÜTE GELİNCE İÇMESEDE OLUR O ZATEN YETERİ KADAR BESLENİO YOK GÜZEL ŞEYLER YİYO

EMİNCE GÜSEL EMİO AMA OKADAR DOYURUOKİ DEMEK Kİ
SÜT İÇMİO OYUN YAPIO DİO VALLA CNM NE BİLİMM YA
ZATEN DOYMALIK DEĞİL SAĞLIK İÇİN DOYURMAZ ONU BİLİORUZ.
EK GIDADAN BİRİNİ EKSİLT OZAMAN DEDİM EĞER ÖĞLENE KADAR
BİŞEY VERMEZSE ÇOCUK SÜTÜ İÇER BENCE.SANKİ BEN SÜTÜMÜ İÇİNCE
DAHA SAĞLIKLI OLICAKMIŞ GİBİ SEVİNİORUM İÇMEDİĞİNİ GÖRÜNCE ÜZÜLÜORUM
BİDE BURDA OAKDAR UĞRAŞIORUM ONU YAPABİLMEK İÇİN.

Allahm böyle şeyler duyunca şu özel hastaneelere olan öfkem nefretim bir kez daha artıyor bunlar iflak olmaz hastaya sadece para makinası gözüyle bakan insanlar gerçekten ağır konuşuyorym ama çoğu hak ediyor, şikayet et diyeceğim ama kimi kime şikayet edeceksin "it iti ısırmaz" lafı boşuna çıkmamış...benimde böyle birşeyler başıma geldi mahkemeye kadar gitti olay ama sağolsun savcı çocuğa birşey olup olmadığına bakıyor doktorun ihmali yanlış teşhisi yanına kar alıyor sende bi an önce farkına varıp kurtulduğuna şükür etmekten başka yapcağın birşey kalmıyor ne yazık ki
yavrum minicik beden neler çekti kimbilir allah o doktoru bildiği gibi yapsın ne diyim devlet hast.şaşmamak gerek

Canım zorlama ne yiyorsa ne kadar yiyorsa onu ver böyle zorlarsan ilerde çok daha kötü yeme sorunları yaşarsınız doktorum 1 kaşık bile yese onun için o katı gıdadır demişti zorlama hiç bir zaman dedi bende yediği kadar veriyrm yoğurdu bazende muhallebiyi bu arada benm kızımda yemiyordu ilk başlarda baktım kendisi daha hevesli bende eline veriyorum kahvaltısını meyvesini mesela kendisi yiyor sende öyle yap oyun yaparak döke saça daha iyi yiyorlar

sen de benm kv gibi ek gıda meraklısısın demek ki cnm :)
zaten belli bi yerden sonra herşeyi yicek nie bu kadar heves edilio ki
ya şu ek gıdaya süt gibi güzel bişey varmı keşke yanında olsaydım da ben arada ek gıda verseydim
inş.artar cnm gerçi ona yeteri kadar çıkıodur.merak etme

Bu saate kadar her verdigimde emdi normalde uyaninca emerdi son zamanlarda emmez olmustu sadece gece emiyordu bu hafta hep sabaha kadar uyuyor onun icin emmiyorda onun icin azaldi biraz emiyor ardina sagip bosaltiyorum sagmaya ozen gosterecem birde ablalarim hep 2yasina kadar emzirdi ustelik hepsi diyor senin sutunun masallahi var die bende arkadasin k.v gibi zannediyorum doymuyor emmek istemiyince birakip ek gida veriyordum aksam esime dedim yarin ac birakacam biraz emzirecem die cok sukur zorlamadan aliyor mememi

Valla ayni seyi dusunmusuz bian kendimi senin k.v gibi gordum ama ben sutun cook onemli oldugun farkindayim o almayinca zorlamiyordum baktim hepten birakacak tekrar donduk memeye. Cok uzuluyordum emmeyince istiyorumki 2 yasina kadar emsin. Zaten antika bi cocuk sesde emmiyo onun icin ek gidaya yoneldim 6ay cok guzel emdi sutum o zamnlar 300 400 cc cikiyordu simdi 75 80 dustu((( insallh artar

Kızlar suyu ben biberonla veriyorum.şimdi ayran ıhlamurda veriyorum.bitane daha alıcam biberon acabo onun yerine sulukmu alsam bilemedim.

Üsttekinden kullanıyorum kızlar
Alttaki gibi almak istiyorum.agzı farklı

Eklentiler

• images.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 96
  • images-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 120
ayni cnm benimkide bende fitil attıktan bir gün sonra yaptı suan dadece bos corba veriyorum sulu yogurt galanda birakti meyve zaten yemiyo biraz duzene girsin emiyor sadece doymuyo gece boyu kalkiyor ama napim aci cekiyo yaparkende

bir çay kaşığı zeytinyağı içir o gun içinde yumuşatır bağırsaklarını direk...çorbasını yemeğini püresini pişirdikten sonra ılıyınca zeytinyağını eklersen bağırsakları için daha iyi olur canım. doktor bu şekilde yapmamı söylemişti hep o şekilde yaptım sorun olmadı geçen iki gün anne sütünden muhallebi de tereyağı kullandım, balık , balık çorbası yaptım onlarda o yöntemle yapmadım direk yapmakta zorlanmaya başladı bende bir çay kaşığı zeytnyağı içirdim hemen yumuşadı kakası :) tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…