- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Tsk canm. Dedıklernn hepsını yapıyrm canm. Yınede üç gunde bır yapıyo zeytn yagı içirmeyi bır kere yaptm amabir çay kaşığı zeytinyağı içir o gun içinde yumuşatır bağırsaklarını direk...çorbasını yemeğini püresini pişirdikten sonra ılıyınca zeytinyağını eklersen bağırsakları için daha iyi olur canım. doktor bu şekilde yapmamı söylemişti hep o şekilde yaptım sorun olmadı geçen iki gün anne sütünden muhallebi de tereyağı kullandım, balık , balık çorbası yaptım onlarda o yöntemle yapmadım direk yapmakta zorlanmaya başladı bende bir çay kaşığı zeytnyağı içirdim hemen yumuşadı kakası :) tavsiye ederim
Gecms olsun canim senin kiz akilliydi uykusu sorunlu degildi hatta beninki gibi diyordum ne oldu nazarmi degdi kuzuyaKızlarr acilll yardm
Kızıma ezogelın corbası yedrmiştm mercımek gaz yaptı galıba. 7 den uykudan aglayarak uyanıyo. Kucagımada alsam aglıyo. Masajda yaptm. Fikri olan varmı
Canim bi de beyaz sabunu fitil gibi yapıp zeytin yağ ile yağlayip poposuna atarsan o da yaptırıyor bi arkadas demişti banada bende en son çare olarak bir kere denemistim yapmıştı kakasini hemenTsk canm. Dedıklernn hepsını yapıyrm canm. Yınede üç gunde bır yapıyo zeytn yagı içirmeyi bır kere yaptm ama
Bir cay bardagi kaynamis suya 1 çay kasigi kimyon at iliyinca biraz kızına içir kalanını da kendin iç çok faydasını görürsün canım bebekken hep bunu kullandım gaz ilaçlarından bile daha etkiliydiKızlarr acilll yardm
Kızıma ezogelın corbası yedrmiştm mercımek gaz yaptı galıba. 7 den uykudan aglayarak uyanıyo. Kucagımada alsam aglıyo. Masajda yaptm. Fikri olan varmı
düşüneceğim canım,korku dışında tiksinti olustu eli ile koyacak ya hani. doğum aklıma geliyor :\KORKULCAK BİRŞEY YOKMUŞ YA BENCE DÜŞÜN O DAHA GRANTİLİ
HAP UNUTTUM YOK İÇEMEDİM DİE DÜŞÜNMEKTENSE.BEN TAKTIRAMIORUM
YOKSA HİÇ DÜŞÜNMEZDİM BEN PREZ.MECBURUM.
Ay canım durum o kadar vahim ki sadece emmek istiyo mesela yumurta veriyorum ağzına girmesiyle midesi bulanıyo kusuyo hemen çok zor işmiş bnde bıraktım hiçbişey vermiyorum meyve bile yemiyo arada arada deneyecem zorlamayım bi kere zorladım kustu nefes alamadı morardı aklım çıktıCanım zorlama ne yiyorsa ne kadar yiyorsa onu ver böyle zorlarsan ilerde çok daha kötü yeme sorunları yaşarsınız doktorum 1 kaşık bile yese onun için o katı gıdadır demişti zorlama hiç bir zaman dedi bende yediği kadar veriyrm yoğurdu bazende muhallebiyi bu arada benm kızımda yemiyordu ilk başlarda baktım kendisi daha hevesli bende eline veriyorum kahvaltısını meyvesini mesela kendisi yiyor sende öyle yap oyun yaparak döke saça daha iyi yiyorlar
Emziren anneye uygun değil diyor eşim alkol ve asit varmış bilesiminde yine de sor istersen canımçok iyiymiş ya bitkisel birşey sanırım araştırdm da doktorada bi soraym dediğin gibi onsan sonra alırım bende tşşkür edrm
Avatarına bayıldımEmziren anneye uygun değil diyor eşim alkol ve asit varmış bilesiminde yine de sor istersen canım
Uc gundur midem bulaniyor
Supheli durum yok ama ptesi test mi yapsam, hic adet olmadim
Oyle kolay hamil e kalinir mi ki ya
Benimde öyle ya ben hiç adet olmadım bulantı olunca korktum öyle kaçamakta yapmadık yinede korkuyorum hemşire adet olmasanda hamile kalabilirsin demiştiUc gundur midem bulaniyor
Supheli durum yok ama ptesi test mi yapsam, hic adet olmadim
Oyle kolay hamil e kalinir mi ki ya
Ah bi bilsem canmya.gecelerı acayıp huysuzlaştı.kucgıma aldgmda susardı en azndan dün oda olmadı. Ama alt dişler cok kabarmış agzı yanıyo resmen. Ondan galıba. Salı kontrole goturcem bakalmGecms olsun canim senin kiz akilliydi uykusu sorunlu degildi hatta beninki gibi diyordum ne oldu nazarmi degdi kuzuya
canımmm..inan yeni gördüm msj ınıbende diyorum niye yokk bu fistiklar isemi basladnn sen canimm alidabildinzmi
tmm canım çok sağolEmziren anneye uygun değil diyor eşim alkol ve asit varmış bilesiminde yine de sor istersen canım
ala ala işn çok zormuş o zama1n yaa allhm kolaylık versin..Ay canım durum o kadar vahim ki sadece emmek istiyo mesela yumurta veriyorum ağzına girmesiyle midesi bulanıyo kusuyo hemen çok zor işmiş bnde bıraktım hiçbişey vermiyorum meyve bile yemiyo arada arada deneyecem zorlamayım bi kere zorladım kustu nefes alamadı morardı aklım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?