2014 Kasım Anneleri

Tsk canm. Dedıklernn hepsını yapıyrm canm. Yınede üç gunde bır yapıyo zeytn yagı içirmeyi bır kere yaptm ama

Kızlarr acilll yardm
Kızıma ezogelın corbası yedrmiştm mercımek gaz yaptı galıba. 7 den uykudan aglayarak uyanıyo. Kucagımada alsam aglıyo. Masajda yaptm. Fikri olan varmı

Kızlarr acilll yardm
Kızıma ezogelın corbası yedrmiştm mercımek gaz yaptı galıba. 7 den uykudan aglayarak uyanıyo. Kucagımada alsam aglıyo. Masajda yaptm. Fikri olan varmı
Gecms olsun canim senin kiz akilliydi uykusu sorunlu degildi hatta beninki gibi diyordum ne oldu nazarmi degdi kuzuya

Tsk canm. Dedıklernn hepsını yapıyrm canm. Yınede üç gunde bır yapıyo zeytn yagı içirmeyi bır kere yaptm ama
Canim bi de beyaz sabunu fitil gibi yapıp zeytin yağ ile yağlayip poposuna atarsan o da yaptırıyor bi arkadas demişti banada bende en son çare olarak bir kere denemistim yapmıştı kakasini hemen

Kızlarr acilll yardm
Bir cay bardagi kaynamis suya 1 çay kasigi kimyon at iliyinca biraz kızına içir kalanını da kendin iç çok faydasını görürsün canım bebekken hep bunu kullandım gaz ilaçlarından bile daha etkiliydi

KORKULCAK BİRŞEY YOKMUŞ YA BENCE DÜŞÜN O DAHA GRANTİLİ
HAP UNUTTUM YOK İÇEMEDİM DİE DÜŞÜNMEKTENSE.BEN TAKTIRAMIORUM
YOKSA HİÇ DÜŞÜNMEZDİM BEN PREZ.MECBURUM.
düşüneceğim canım,korku dışında tiksinti olustu eli ile koyacak ya hani. doğum aklıma geliyor :\

Ay canım durum o kadar vahim ki sadece emmek istiyo mesela yumurta veriyorum ağzına girmesiyle midesi bulanıyo kusuyo hemen çok zor işmiş bnde bıraktım hiçbişey vermiyorum meyve bile yemiyo arada arada deneyecem zorlamayım bi kere zorladım kustu nefes alamadı morardı aklım çıktı

Uc gundur midem bulaniyor

Supheli durum yok ama ptesi test mi yapsam, hic adet olmadim
Oyle kolay hamil e kalinir mi ki ya
Benimde öyle ya ben hiç adet olmadım bulantı olunca korktum öyle kaçamakta yapmadık yinede korkuyorum hemşire adet olmasanda hamile kalabilirsin demişti

Gecms olsun canim senin kiz akilliydi uykusu sorunlu degildi hatta beninki gibi diyordum ne oldu nazarmi degdi kuzuya
Ah bi bilsem canmya.gecelerı acayıp huysuzlaştı.kucgıma aldgmda susardı en azndan dün oda olmadı. Ama alt dişler cok kabarmış agzı yanıyo resmen. Ondan galıba. Salı kontrole goturcem bakalm

Gunaydn arkadaşlar. En azından bu gece cok şükür üç saat aralıksız uyuyabilm sonra yıne uyandı tabı kızım. Ama öncekiler gıbı aglamadı. Babasıyla oynadı. Sonra emdı uyudu. Sabahta 7 de kalktı.inş gecer şu gece aglamaları gunduz zaten cok dınlenemıyorum. Gece dahada pert oluyorum.

Herkese ii pazarlar havuz keyfimizi yaptik ogle uyku vakti geldi. Banyodn havuzdan cikarinca nasil agliyo dun parkta besiklern onunden bebk arabasiyla gectik nasil agladi gozunden yas akitti resmn bindirdm besige nasil heyecanlaniyor simdiden dedigini yaptiriyr sipa:))

ala ala işn çok zormuş o zama1n yaa allhm kolaylık versin..

Güneş kremi konusunda hala düşünen arkadaş varsa yaklaşık 3haftadır önce deniz ve şimdi de eşimin güneşi bol memleketinde güneşe maruz kaldikca kullandık. Cildi hassas oğluma faydalı oldu. Bella B 40faktör. Paraben vs yok doktorumuz önermişti deneme ile de tecrübe ettik

Kızalr fıkrınıze ihtıyacm var. Kızımın beşiği kırılmıştı şimdilik idare edıyo. Mobilya büyüyen beşikler varya onlardan. Yenısını alıcam ama yıne bundanmı alsam en azndan ilerrdede genc odası alana kadar kullanabilir diye düşünüyorum. Yada parkmı alsam. Ama parkıda nekadr kullanrki buna alıştı. Karar veremedm nasıl bişey alsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…