- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Canm benimki park cok memnunum 2ksdemeli oldugu icin uzun dure kullanir yani zaten akillari erdikce kendi zevklerine gore alinacak ben 4 5 yasina kadar kullanilir die dusunuyorum yegenim 3 yasinda hala park besik kullaniyor yinede sen bilirsin ust komsum kiraci ve mobilya uzayan besik almis pismanm dedi kullanissiz ve yer cok isgal ediyor dedi. Biz istedigimiz yere tssiyabiliyoruz kucuk bise oluyr katlandigindaKızalr fıkrınıze ihtıyacm var. Kızımın beşiği kırılmıştı şimdilik idare edıyo. Mobilya büyüyen beşikler varya onlardan. Yenısını alıcam ama yıne bundanmı alsam en azndan ilerrdede genc odası alana kadar kullanabilir diye düşünüyorum. Yada parkmı alsam. Ama parkıda nekadr kullanrki buna alıştı. Karar veremedm nasıl bişey alsam.
düşüneceğim canım,korku dışında tiksinti olustu eli ile koyacak ya hani. doğum aklıma geliyor :\
Kızalr fıkrınıze ihtıyacm var. Kızımın beşiği kırılmıştı şimdilik idare edıyo. Mobilya büyüyen beşikler varya onlardan. Yenısını alıcam ama yıne bundanmı alsam en azndan ilerrdede genc odası alana kadar kullanabilir diye düşünüyorum. Yada parkmı alsam. Ama parkıda nekadr kullanrki buna alıştı. Karar veremedm nasıl bişey alsam.
Kızlarr acilll yardm
Kızıma ezogelın corbası yedrmiştm mercımek gaz yaptı galıba. 7 den uykudan aglayarak uyanıyo. Kucagımada alsam aglıyo. Masajda yaptm. Fikri olan varmı
Parkn kenarları komple kapalı dimi. . 4 5 yasına gelnce korumalıksz yatarlar sankı. Hala oyle beşigin içinde kenarları kapalı yatacaklarını pek zannetmıyorum canmya. Evet bu cok yer kaplıyo eskı evıme gore yatak odam da ufak. Onun içine bırde yatak falan alınıcak dimi. Bu aylarda oyle sıkıştkki en cokta onu düşünüyorum nasıl halledıcez dıyeCanm benimki park cok memnunum 2ksdemeli oldugu icin uzun dure kullanir yani zaten akillari erdikce kendi zevklerine gore alinacak ben 4 5 yasina kadar kullanilir die dusunuyorum yegenim 3 yasinda hala park besik kullaniyor yinede sen bilirsin ust komsum kiraci ve mobilya uzayan besik almis pismanm dedi kullanissiz ve yer cok isgal ediyor dedi. Biz istedigimiz yere tssiyabiliyoruz kucuk bise oluyr katlandiginda
Pekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))
canm benimkinin kenarlari file 2 tarafi yani diger tarafda fermuarli zaten. Benim tavsiyem onuda en buyuk boy almana gerk yok bebekler enlemesine buyumuyr zaten orta boydada rahat rahat harrket ediliyor yani korumalik derken yok yani biseParkn kenarları komple kapalı dimi. . 4 5 yasına gelnce korumalıksz yatarlar sankı. Hala oyle beşigin içinde kenarları kapalı yatacaklarını pek zannetmıyorum canmya. Evet bu cok yer kaplıyo eskı evıme gore yatak odam da ufak. Onun içine bırde yatak falan alınıcak dimi. Bu aylarda oyle sıkıştkki en cokta onu düşünüyorum nasıl halledıcez dıye
Pekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))
Canm benimki baby 2goo oyle pahalida degil ben 180 park besigi aldim icinede 80yatak ama yatagi kullanmiyorum mekan sicaklatiyor normal annemin yaptigi dosek var pamuktn onu kullaniyorum ben birde kenarlarina uyku seti aldim kisin soguk hava gelmesin die:))ama simdi onuda kullanmiyorum maddi sıkısıksan oyle pahali bise alma derim ben cok memnunum yaniPekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))
günaydınn şekerler...
herkese hayırlı haftalar olsun..iştahlı bebişler, uykulu geceler diliyorum hepimizeee...
perikanadi canım iyi yapmışsın kendi dr una götürmekle ama bebeğe sadece vitamin ve ağız spreyimi verdi..enfeksiyon böyle geçermiymiş..kilo hesabına gelince mustide bana zayıfladı gibi geliyor ayın 15 inde bizimde aşımız bakalım
Valla canım viral enfeksiyon olduğu için antibiyotik vermedi virüsler antibiyotikle geçmiyor ya... Ağzına karışım hazırlattık eczaneye damla onu veriyoruz.. Bu yaralardan dolayı da yemek yemesi zor olur dedi bundan da zayıflamış olabilir dedi ama şükür yemesi iyi yani biraz mızırdanıyor ama yemeten sonra aprı yapıyor sanırım
hımm anladım canım geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya
Isyan musti sanki sana benziyor gibi cok tatli sipa:))oda benimki gibi zayif sanki ama saglikli bin sukurhımm anladım canım geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?