2014 Kasım Anneleri

Canm benimki park cok memnunum 2ksdemeli oldugu icin uzun dure kullanir yani zaten akillari erdikce kendi zevklerine gore alinacak ben 4 5 yasina kadar kullanilir die dusunuyorum yegenim 3 yasinda hala park besik kullaniyor yinede sen bilirsin ust komsum kiraci ve mobilya uzayan besik almis pismanm dedi kullanissiz ve yer cok isgal ediyor dedi. Biz istedigimiz yere tssiyabiliyoruz kucuk bise oluyr katlandiginda

Kizlar bugun piknige gittik ailecek bebek arabami goturmustum oglum ilk defa bebk arabasinda uyudu ve beni hic yormadi gelene kadar uyudu 10.30 eve geldk eve getirir getirmez muhallebisini verdim yine uyudu normalde cok miz miz huysuz oluyo disarda yavas yavas alisiyor sanki heryere. Ama babasi sesini kaydetmis m3 onunla uyuyor disarda

düşüneceğim canım,korku dışında tiksinti olustu eli ile koyacak ya hani. doğum aklıma geliyor :\

normal mi yapmıştın canm ozaman daha rahat taktırırsın tatlım bence hiç düşünme saniyelik sonuçta sonra
rahat edersin bence keşek bana olsa hiç düşünmezdim tanıdığım bütün herkes de spiral var öle rahatlarki.

valla ccnm bende daha oda yapmadım seper beşik vardı hala onda yatıo gerçi artık çok
zorlandı kalkıo çünkü uyanık bırakamıom içinde yani.bende büyüyyen karyola istiyorum
ilerde yatak olur die ama park yatağı da öneren var 3 4 yaşına kadar kullanılabilio diolar bilemedim yani.

günaydın kızlar.
iyi haftalar olsun inş.nasıl geçti hafta sonu naptı bebişler biz dışarı çıktık hem cumartesi
hem pazar heleki dün hava çok sıkcatı bide erken çıktık oğlum baya güneş aldı yani açık havada uyudu
arabasında güzeldi yani.Bebişlerin sıkıntısı hala devam edio galiba bizde çok iyi sayılmayız gece dün sabah 6 da kalktı bi pazarım var uyuyım dedim biraz ama nafile gece de çok kalktı öle gidioz bakalım :=)

Kızlarr acilll yardm
Kızıma ezogelın corbası yedrmiştm mercımek gaz yaptı galıba. 7 den uykudan aglayarak uyanıyo. Kucagımada alsam aglıyo. Masajda yaptm. Fikri olan varmı

Canım böyle gaz olduğuna emin olduğun durumlarda kimyonlu su içir biraz harika etki gösteriyor tavsiye ederim..

Günaydın arkadaşlar...
Bebeğimi aile hekimine götürmüştük ya kızarıklıklar için... Cumartesi kendi doktorumuza götürdük ne kadar farkediyor aile hekimlerine güvenim azaldı iyi ki verdiği ilaçları kullanmamışım..

Gittik doktorumuz bacaklarına bakar bakmaz daha hiçbi yerine bakmadan viral enfeksiyon geçiriyor dedi.. Ağzına baktı.. Aftlar var bi kaç yerde.. Üst damağındaki öyle büyüktü ki yavrum ne acı çekiyor.. Ağızda böyle yaralar çıkınca vücut döküntü döker böyle dedi şaşırdım bunu bilmezdim.. Herpes virüsü birinden geçmiş dedi.. Uzak durun biraz çocuktan öpmeyle bile geçer dedi.. Komşumun çocukları zaten çok sarılıp öpüyorlardı abarttım ben de dedim uzun bir süre öpmek yasak uzak durun dedim.. Ağız damlası verdi rahatlatır dedi bir de vitamin verdi d vitaminini de günde iki damla dedi nedense... Doktorumuzu seviyorum tek sıkıntım tartıları hakikaten bozuk ya da oğlumun ayakları havadayken hep eksik tartıyor onun tartısına göre oğlum 1,5 ayda sadece 100 gram almış ki ben aağırlaştığını hissediyorum... ayakları havada tarttık yine indirmedi.. Geçen sefer de öyle 500 gram farketmişti bu yüzden ben 9200 civarı olduğunu tahmin ediyorum ayın 3 ünde aşımız var o zaman bakıcam sağlık ocağında.. Bizden haberler böyle..

Parkn kenarları komple kapalı dimi. . 4 5 yasına gelnce korumalıksz yatarlar sankı. Hala oyle beşigin içinde kenarları kapalı yatacaklarını pek zannetmıyorum canmya. Evet bu cok yer kaplıyo eskı evıme gore yatak odam da ufak. Onun içine bırde yatak falan alınıcak dimi. Bu aylarda oyle sıkıştkki en cokta onu düşünüyorum nasıl halledıcez dıye

Pekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))

Son düzenleme:
Pekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))

Chicco Lullaby LX Park Yatak

Ben park yatak alsaydım bunu düşünüyordum canım bordo renk olanını ama hiç kullanmadım... O yüzden bişi diyemicem.. Ben babytech ten bu beişği aldım bu da iki kademeli sallanabiliyor sabitlenebiliyor... Ceviz rengini aldım ben çok da memnunum..

günaydınn şekerler...
herkese hayırlı haftalar olsun..iştahlı bebişler, uykulu geceler diliyorum hepimizeee...

perikanadi canım iyi yapmışsın kendi dr una götürmekle ama bebeğe sadece vitamin ve ağız spreyimi verdi..enfeksiyon böyle geçermiymiş..kilo hesabına gelince mustide bana zayıfladı gibi geliyor ayın 15 inde bizimde aşımız bakalım

canm benimkinin kenarlari file 2 tarafi yani diger tarafda fermuarli zaten. Benim tavsiyem onuda en buyuk boy almana gerk yok bebekler enlemesine buyumuyr zaten orta boydada rahat rahat harrket ediliyor yani korumalik derken yok yani bise

benimki chicco lulabavy hiç memnun değilim tatlım..içi çıok dar...bize kv almıştı hediye ben hiç sevmedim..

Canm benimki baby 2goo oyle pahalida degil ben 180 park besigi aldim icinede 80yatak ama yatagi kullanmiyorum mekan sicaklatiyor normal annemin yaptigi dosek var pamuktn onu kullaniyorum ben birde kenarlarina uyku seti aldim kisin soguk hava gelmesin die:))ama simdi onuda kullanmiyorum maddi sıkısıksan oyle pahali bise alma derim ben cok memnunum yani

Valla canım viral enfeksiyon olduğu için antibiyotik vermedi virüsler antibiyotikle geçmiyor ya... Ağzına karışım hazırlattık eczaneye damla onu veriyoruz.. Bu yaralardan dolayı da yemek yemesi zor olur dedi bundan da zayıflamış olabilir dedi ama şükür yemesi iyi yani biraz mızırdanıyor ama yemeten sonra aprı yapıyor sanırım

hımm anladım canım geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya

Kizlar biz yarin denize gidiyoz bakim oglum denizi sevecekmi normalde coook seviyor suyu gunu birlik gidecez ablamlarla beraber ogluma gs ustu gunes korumalikli simit aldim acaba dururmuki yelektemi alsam

hımm anladım canım geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya

Sağol ablası.. İnşallah çabucak geçer.. Ben de gün sayıyorum 7 sinde babamla kardeşim bizi almaya gelecekler 8 inde memleketime gidicem Allah izin verirse... Çok özledim evimi, balkonumu, denizimi, yeşilimi annemi herkesi..

Cnm ben üç aydır park yatak kullanıyorum.çokkk çokk memnunum.benim oğlum hayatta tahta beşikte yatamaz o derecee.dört dönüyo yatakta içide çokk geniş.kardeşimden vardı o yüzden yeni almadım ama çok rahat.yatağımın karşısında gecede rahatlıkla görüyorum hareketlerini yanlar file.içine sünger yatak almış kardeşimmpahalı bişeyde değil markası bebboo yazıyorr

Eklentiler

• 20150727_093757.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…