2014 Kasım Anneleri

Pekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))
Canm benimki baby 2goo oyle pahalida degil ben 180 park besigi aldim icinede 80yatak ama yatagi kullanmiyorum mekan sicaklatiyor normal annemin yaptigi dosek var pamuktn onu kullaniyorum ben birde kenarlarina uyku seti aldim kisin soguk hava gelmesin die:))ama simdi onuda kullanmiyorum maddi sıkısıksan oyle pahali bise alma derim ben cok memnunum yani

Isyan musti sanki sana benziyor gibi cok tatli sipa:))oda benimki gibi zayif sanki ama saglikli bin sukur
zayıfladı yavrum ya boya veriyor sadece... ama dedğin gibi sağlıklı olsunda gerisi boş..
hiç bana benzeten olmamıştı kim görse aynı baba amca diyordu :)

Canim bizede esimin patronu aynisindn vermisti ust kademesi ve sallanan aparati yok die gittik deli gibi yeni aldik onuda eltime verdik o kullaniyor oda mobilyayi kullanamadi kafasini vuruyor diyordu kaldirdi birine verdi

fark varmı peki canım huzursuzlukta falan..
kuro olmuş yavrumm benim hahahaah

Valla canım tesadüf mü bilmiyorum ama artık uyuturken çok zorlanmıyorum ve gündüzleri eskisinden çok daha uzun uyuyor rahatlattı sanki.. Geceleri de sebepsiz uyanmıyor artık sadece acıktığı için uyanıyor.. Mızmızlığı azaldı şükür..

Yerım o bal suratı maşallah paşaya. Eline birde tesbih ver tamam olsunn:))gercekten zaman cabuk geçiyo. Kızım bendeyken farketmıyorumda başkası kucagına falan aldıgı zaman koca kız oldu prensesim diyorum.

zayıfladı yavrum ya boya veriyor sadece... ama dedğin gibi sağlıklı olsunda gerisi boş..
hiç bana benzeten olmamıştı kim görse aynı baba amca diyordu :)
Yok kiz sana benziyor goz yapisi sanki sen benimkide boya veriyor en son 73cmdi ama benimki 2400 dogdu 2300 dustu kucuk dogdu ondan zayif birde babaya cekmis babasi cok zayif

ayy inş tesadüf değildir canım faydası olur..

Yok kiz sana benziyor goz yapisi sanki sen benimkide boya veriyor en son 73cmdi ama benimki 2400 dogdu 2300 dustu kucuk dogdu ondan zayif birde babaya cekmis babasi cok zayif
bizimki iyi doğdu 3500 kg dı en son 8800 gr dı ama şimdi 8500 falan gösteriyor tartıda.. boyunu bilmiyorum şu anda..

Yerım o bal suratı maşallah paşaya. Eline birde tesbih ver tamam olsunn:))gercekten zaman cabuk geçiyo. Kızım bendeyken farketmıyorumda başkası kucagına falan aldıgı zaman koca kız oldu prensesim diyorum.

Allah sağlıklı güzel ömür versin hepsine...

ayy inş tesadüf değildir canım faydası olur..

Kuzenimde de aynısı olmuştu dedim herhalde tesadüftür ama hala aynen devam inşallah böyle gider..

bugün benim doğum günümmm..
arkadaşlarım, kv, annemler, eşimin teyzesi bile kutladı ama eşimden tık yok sanırım unuttu..
unutursa valla ciddden çok kırılır üzülürüm hediye falanda beklemiyorum sözle kutlaması bile yeter ama unuttu gibi..

Canım unutmamış olma ihtimali yüksek daha çok var... Benim eşim sağolsun iki senedir bir bahane buluyor hep kavga etmiş oluyoruz o dönemlerde.. Kavgalı bile olsak sıradan doğumgünün kutlu olsun yazsa razı olurdum onu bile yapmamıştı.. Gerçekten bu sefer çok kırıldım onun doğumgününde de bişiler yaparım ama eskisi gibi özenmicem anlasın...

Allah güzel ömür versin sana canım ailenle eşinle bebeğinle inşallah... Allah huzursuz sağlıksız bırakmasın... Güzel musmutlu günler senin olsun sen de ailenle paylaş

yok canım yaa unuttuğunu anlayabiliyorum bakalım dediğin gibi daha çok var...
akşama annemi yemeğe çağıralımmı demesinden anladım zaten bende bozuk bir şekilde tmm çağır dedim ne diyeyim..
senin eşinde gıcıkmış hepsi gıcıkk..

aminn canım güzel dileklerin için tşk ederim

MUTLU YILLAR CNM NİCE SENELER İNŞ.ÇOCUĞUNLA SEVDİĞİNLE.
BELKİ SÜRPRİZ YAPAR CNM BEKLE BAKALIM.

Oğlum fena soğuk aldı malesef. Burun hırıltısı ve öksürük var. O öksürdükçe içim gidiyor Balkonda havuza girdi. Sanırım o zaman üşüttü. Az önce dr dan geldik, öksürük ciğerlere inmemiş dedi ama 3 tane ilaç verdi. Ilaçlar: iburamin cold, ceftinex, rhinfant birde travazol, fito( bunlar pişik için). Antibiyotiği ateş olursa kullanın dedi. Yavrum 2 gecedir hırıltıdan uyuyamıyor, ağzından nefes alıyor. İlaç kullanmadan neler yapabilirim kızlar var mı Önerileriniz? Şuan sadece burnunu sf ile temizliyorum. Ilaçları hemen kullanmak istemiyorum. Inşallah ilerlemeden iyileşir biran önce.

Rabbim eşinle, evladınla ve tüm sevdiklerinle hayırlı nice mutlu seneler nasip etsin. Bence eşin unutmadı, daha gün bitmedi dur bakalım gece 12 ye kadar mühlet var:]

çok geçmiş olsun canım..
ıhlamur ver bol bol..pekmez ver kuzum göğsünü sıcak tut..
kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…