çok geçmiş olsun canım..
ıhlamur ver bol bol..pekmez ver kuzum göğsünü sıcak tut..
kıyamam ya
Umarım unutmamıştr canm. Bnmkındede akşama. Kadar tık yoktu akşam şahane süprizle gelmişti. Unuttu dıye baya üzülmüştüm ama. Mutlu yıllar yavrunla sevdiklernde mutlu saglıklı hızurlu yıllarn gecsin inşbugün benim doğum günümmm..
arkadaşlarım, kv, annemler, eşimin teyzesi bile kutladı ama eşimden tık yok sanırım unuttu..
unutursa valla ciddden çok kırılır üzülürüm hediye falanda beklemiyorum sözle kutlaması bile yeter ama unuttu gibi..
Aynen ben de chicco kullanıyorm memnun diilim boyu kısa,uyku setleri küçük geliyo,daha uyguna cibinlikli daha kullanışlı yataklar varbenimki chicco lulabavy hiç memnun değilim tatlım..içi çıok dar...bize kv almıştı hediye ben hiç sevmedim..
ben sunny babyinin almıştım ikiiMiz sigiyoruz iicne memnunum.cok şükür gerci cogunlukla biizm.yataktayiz ama:)Aynen ben de chicco kullanıyorm memnun diilim boyu kısa,uyku setleri küçük geliyo,daha uyguna cibinlikli daha kullanışlı yataklar var
Nice mutlu yillara olsun insallhh unutmamistr yaa aksama hic olmazsa sozlu olarak der benimkide aksama kadar bise belli etmez ama mutlakaaa yapar biseler yada gelecegi vakit hangi renk alim der:))))kiyafette gecen sene mont almisti oldugu gibi tlfda tarif etti onu my bunumu akim diee:)))alemler bu erkekler yaabugün benim doğum günümmm..
arkadaşlarım, kv, annemler, eşimin teyzesi bile kutladı ama eşimden tık yok sanırım unuttu..
unutursa valla ciddden çok kırılır üzülürüm hediye falanda beklemiyorum sözle kutlaması bile yeter ama unuttu gibi..
Ben kraft calipso 70-120 kullanıyorum cok hareketli oğlum istediği kadar dönüyor diğer markalı park yataklara göre daha uygundu aldığımızdaPekı park beşikte hangı modelı tavsıye edıyosunuz arkadaşlar.boyutu ne olmalı sizce. Cok sordum kusura bakmayn. Parkla ilgılı hiç bilgm yok çünkü. Yardmcı olursanz coook sevınırım:))
Oo Baya genişmiş:) ben de şimdye kdr yanıma alıyodum sbha karşı,geçen gün bzm uyku sersemi oldgumz bianda eşimle 2mizin arasından ilerleyip yatağın ayak ucu kısmından düştü kuzum patt diye bi sesle fırladık yanıma almamya çalışıyorum çok uykulutken içi geçiyo insanınben sunny babyinin almıştım ikiiMiz sigiyoruz iicne memnunum.cok şükür gerci cogunlukla biizm.yataktayiz ama:)
Ovvv geçmiş olsun paşama burda kızların ballı bir tarifleri vardı sirtina falan sürüyorlardi birsey karıştırıp tam hatırlamıyorum şuan bilenler yapanlar yazarsa dene istersen faydası olabilirOğlum fena soğuk aldı malesef. Burun hırıltısı ve öksürük var. O öksürdükçe içim gidiyorBalkonda havuza girdi. Sanırım o zaman üşüttü. Az önce dr dan geldik, öksürük ciğerlere inmemiş dedi ama 3 tane ilaç verdi. Ilaçlar: iburamin cold, ceftinex, rhinfant birde travazol, fito( bunlar pişik için). Antibiyotiği ateş olursa kullanın dedi. Yavrum 2 gecedir hırıltıdan uyuyamıyor, ağzından nefes alıyor. İlaç kullanmadan neler yapabilirim kızlar var mı Önerileriniz? Şuan sadece burnunu sf ile temizliyorum. Ilaçları hemen kullanmak istemiyorum. Inşallah ilerlemeden iyileşir biran önce.
Nice senelere isyancım dilerim torunlarinla da Kutlarsin doğum günlerini:)bugün benim doğum günümmm..
Canım rhinfat i 1ay önce benzer sikayetlerle gittiğimizde bize de verdi doktor ben iyileşir diye öncesinde 1hafta bekledim ihlamur falan içirdim ama olmadı cok iyi gelmişti sf ile açamamıştim en fazla 3gün kullan demişti doktor onu. Geçmiş olsunOğlum fena soğuk aldı malesef. Burun hırıltısı ve öksürük var. O öksürdükçe içim gidiyorBalkonda havuza girdi. Sanırım o zaman üşüttü. Az önce dr dan geldik, öksürük ciğerlere inmemiş dedi ama 3 tane ilaç verdi. Ilaçlar: iburamin cold, ceftinex, rhinfant birde travazol, fito( bunlar pişik için). Antibiyotiği ateş olursa kullanın dedi. Yavrum 2 gecedir hırıltıdan uyuyamıyor, ağzından nefes alıyor. İlaç kullanmadan neler yapabilirim kızlar var mı Önerileriniz? Şuan sadece burnunu sf ile temizliyorum. Ilaçları hemen kullanmak istemiyorum. Inşallah ilerlemeden iyileşir biran önce.
Nice mutlu senelere.bugün benim doğum günümmm..
Allah korusun yaa bende yanima.yuksek.bi yastık aliyorum koyuyorum kenara ama insan unutabilir ortamizda yatiyo genelde bizimdeOo Baya genişmiş:) ben de şimdye kdr yanıma alıyodum sbha karşı,geçen gün bzm uyku sersemi oldgumz bianda eşimle 2mizin arasından ilerleyip yatağın ayak ucu kısmından düştü kuzum patt diye bi sesle fırladık yanıma almamya çalışıyorum çok uykulutken içi geçiyo insanın
Canım yiğitte bayramda hasta olmuştu klimalardan çok fenaydu ateşi 39,5 u gördük yani acile götrdk peditus ve calpol vermişti birde antibiyotik verdi ismini hatırlamıyorum antibiyotiği verdiğim gün çocugum başını kaldıramadı yastıktan uykudan yani sonra kendi dr muza götrdk bu aylardaki bebege antibiyotik en son verilir dedi şuan sadece grip ve grip bir virüs virüslere karşı bulunmuş bi ilaç yok oyuzden biz sadece üst solunum yolunu rahatlatck bir ilaç kullancaz oda peditus dedi ve antibiyotiği berdiğime çok kızdı dediğin gibi öksürük burun akıntısı ateş halsizlik hepsi vardı ciğerler temiz oldugu sürece sıkıntı yapma bence antibiyotiği verme ama üst solunum yolu için bir ilaç yazmışsa onu kullan bence birde sürekli burnunu aç ve öksürüğe engel olma çünkü genzine dolan balgamı öksürükle atıyorlar dışarı yiğit çok şükür daha iyi inş eren de iyileşir biran önce Allah şifa versin kuzucugaOğlum fena soğuk aldı malesef. Burun hırıltısı ve öksürük var. O öksürdükçe içim gidiyorBalkonda havuza girdi. Sanırım o zaman üşüttü. Az önce dr dan geldik, öksürük ciğerlere inmemiş dedi ama 3 tane ilaç verdi. Ilaçlar: iburamin cold, ceftinex, rhinfant birde travazol, fito( bunlar pişik için). Antibiyotiği ateş olursa kullanın dedi. Yavrum 2 gecedir hırıltıdan uyuyamıyor, ağzından nefes alıyor. İlaç kullanmadan neler yapabilirim kızlar var mı Önerileriniz? Şuan sadece burnunu sf ile temizliyorum. Ilaçları hemen kullanmak istemiyorum. Inşallah ilerlemeden iyileşir biran önce.
Ovvv geçmiş olsun paşama burda kızların ballı bir tarifleri vardı sirtina falan sürüyorlardi birsey karıştırıp tam hatırlamıyorum şuan bilenler yapanlar yazarsa dene istersen faydası olabilir
Spreyi kullanayım bende sağol canım. Sf ile temizliyoruz ama binbir güçlükle, burnuna dokundurmuyor daha doğrusu sıkıntıya gelemiyor Erenim. Bu arada Dr bana hiç 3 gün kullan demedi ben reçetesini okudum da orda yazıyor.Canım rhinfat i 1ay önce benzer sikayetlerle gittiğimizde bize de verdi doktor ben iyileşir diye öncesinde 1hafta bekledim ihlamur falan içirdim ama olmadı cok iyi gelmişti sf ile açamamıştim en fazla 3gün kullan demişti doktor onu. Geçmiş olsun
Canım yiğitte bayramda hasta olmuştu klimalardan çok fenaydu ateşi 39,5 u gördük yani acile götrdk peditus ve calpol vermişti birde antibiyotik verdi ismini hatırlamıyorum antibiyotiği verdiğim gün çocugum başını kaldıramadı yastıktan uykudan yani sonra kendi dr muza götrdk bu aylardaki bebege antibiyotik en son verilir dedi şuan sadece grip ve grip bir virüs virüslere karşı bulunmuş bi ilaç yok oyuzden biz sadece üst solunum yolunu rahatlatck bir ilaç kullancaz oda peditus dedi ve antibiyotiği berdiğime çok kızdı dediğin gibi öksürük burun akıntısı ateş halsizlik hepsi vardı ciğerler temiz oldugu sürece sıkıntı yapma bence antibiyotiği verme ama üst solunum yolu için bir ilaç yazmışsa onu kullan bence birde sürekli burnunu aç ve öksürüğe engel olma çünkü genzine dolan balgamı öksürükle atıyorlar dışarı yiğit çok şükür daha iyi inş eren de iyileşir biran önce Allah şifa versin kuzucuga
doğum günün kutlu olsun güzel anne.. oğlunla ve eşinle mutluluktan bayıldığın, eşinin artık devamlı süpriz yapmasından bıktığın bir ömür dilerimbugün benim doğum günümmm..
Canm yagli cubugu poposunun icine biraz sok ayaklarini karnina dogru ittir yapar benimki oyle yapiyordu cok sukur olmuyor artik ben oyle cozum bulmustum sabun deneme yakiyor popoyu birdefa denedim cunku yaparkn yaktiki agladi kuzumKızım kabız olduyaa. Üç gunde bir yapıyodu kakasını ama normal yapıyodu. Bugun yıne üçüncü gun cok az afedersnz katı yaptı baya. Zeytnyagı içirdm. Yaglı cubukla poposunu yyardm ama yok yapamadı yavrum. 7 de uyuyan cocugum ıkınmaktan hala uyumadı şalırdm napıcamı. İçim gıdıyo o acı cektıkce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?