2014 Kasım Anneleri

KINADA MI AMANNN YAZIK SİZE BEKLEDİNİZ :=):=)
DEMEK Kİ Bİ ZAMANI MI VAR ACABA GİTMEDEN ÖNCE NE ZAMAN
İÇİLİR ACABA YADA KAÇ GÜN ETKİSİ SÜRÜO ONA GÖRE İÇİLMESİ FALAN.
Aynen istediğin tarihten üç gün önce içmeye baslayacakmisim ben yanlış hatırlamıyorsam on gün önce başladım etki etmedi

Hadi hayırlısı arkadaşım. Paşamla nasıl toparlanabildin? Yardım eden birileri varmıydı
Saol kadim dostum yardım eden yok eşimle topladık eren gece uyuyunca halılar yok ya yürüteçle fırıl fırıl görmen lazım :) çok sıcak yahu Antalya yi düşünemiyorum klima da açmazsınız paşam var Allah sabır versin

selam hanımlar
aralık sayfası pek aktif değil, yine size danışayım :)
7 aylık olduk, 8. ayın içindeyiz
hala sabahları labne ve yumurta, öğleden sonra 1 çay tabağı yoğurt veriyorum
meyve, çorba falan vermiyorum, meyve yemek istemiyor
çok mu eksik kalmışım
artık mutlaka şunu ver, şöyle yap dediğiniz ne var
herkesin cevabına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler

Kızlar gecenki yorumuma mesaj yazan, yorum yazan herkese çok teşekkür ederşm. Bakın ben isyan etmiyorum. Belki yanlış ifade ettim kendimi. Annelik çok güzel kızımı da çok seviyorum onun için herseyi yaparım yapıyorum da. Sadece annelik 7/24 süren bi iş hiç molası yok ve ben bu histen hoşlanmıyorum demek istedim. Kendime zmn ayıramıyorum hanginiz ayırabiliyor? Zamandan kastım duş alabilmek, bir fincan çay içebilmek değil. Kitap okuyamoyırum, hobilerimi gerçekleştiremiyorun, eşimle birbirimize bile zaman ayıramıyoruz. Çocuklu olunca sen diye bişi kalmıyor. Annem burda yasıyor. O geliyor sağolsun rahatlatıyor beni ama olmuyor dısarı da gitsen aklımda kalıyor. Kastettiğim buydu. Ne yaparsan yap annelik mola verilmeyen bir işmiş. Ben bir de sağlık problemi olan biriyim. Hipoglisemi hastasıyım yemek öğünlerimi kaçırdıgımda bayılmaya kadar gidyorum. Gün oluyor ki yemeğimi yiyemiyorum. Hazırlayamıyırum. Yanından kalktıgım an ağlıyor ya da gözümün önünden ayııramıyorum. Benim bu kdr bunalmamın diğer bi sebebi de uzun süre izinli olmam. Doğum spnraso izne ayrıldım. Hiç iyi etmedim. Keşke sizler gibi ben de baslasaydım. Bu kdr bıkkınlık olmazdo düşünün 8 aydur her an onunlaydım. Hiç nefes alamadım. Bazen iş insans iyi geliyor. Annelikle çok güzel ama benim enerjim yetmiyor. Bu yetersizlik duygusu beni daha da kötü hissetiriyor. Tabi ki onu görünx böle davranöıyorum. Hatts tüm gücümü ons harcıyorum. Sandıgınız gibi zarar vericem bi tavırda değilşm zaten eğitimciyim. Buraya yazıyorım çok bunslınca bagırasım geliyor bazen. Eylül de inşallah daha iyi olacak hersey. Evde sürekli kalmak sıkıyo beni. Eşim çok çalışıyor ınun hiç desteği yok zaten. İşte böyle umarım hersey daha iyi olur bundan sonra. Çocuguma yansıtmsmak için kendimi zorluyorum o kadar yorulmuşm ki halbuki. Neyse herkese çok teşekkür ederim.

Canım ben pişirdiğim herseyden veriyorjm artık. Tuz koymadan yapıyorum. Venusella diye bir hesap var instagramda o bayan çok harika şeylrçer paylaşıyor bir bak

canım ben bal ve dometesin dışında herşeyi püre yapıp yediği kadar yediriyordum baharatlardan da sakınmak lazım tabi.

aynı durum bizdede oldu film çektirdik ciğerlere inmemiş dedi.yazdığı ilaçları kullanıyoruz tam geçmedi ama faydada etti.

bizimki iyi doğdu 3500 kg dı en son 8800 gr dı ama şimdi 8500 falan gösteriyor tartıda.. boyunu bilmiyorum şu anda..
öncelikle doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah Mustafa nla.benim oğlanda 300 gr yakın verdi.dişden sebep diye düşünüyorum.ne versen bir kaşıktan sonra kafa sallıyor.

HERŞEYDEN VEREBİLİRSİN TATLIM.
TUZSUZ SALÇASIZ YAPARSAN HERŞEYDEN YER BEN GERÇİ HALA ÖZEL YAPIORUM
YANİ ŞÖLE KV BAKIO BENM BİRAZ PİMPİRİKLİ O ÖLE YAPIO SEBZE BAZEN ÇORBA
MEYVE VE YOĞURT FİX DEĞİŞMEZ SABAH KAHVALTI İŞTE ARADA ÇOK NADİR MUHALLEBİ
ODA TATLI NİYETİNE YANİ.GÜRME BEBEKDE AY AY TARFLER VAR ORDAN BAK İSTERSEN
BEN ORDAN GÜZEL ÇORBA TARİFLERİ ALMIŞTIM ARADA YAPIORUM GÜZEL YİYO OĞLUŞUM.

çok şükür iyiyiz ama malum diş ve sıcak çocuğumu darlandırıyor

SICAK SORMA CNM YA GECELERİ OKADAR SIK KALKIO Kİ
UYUYAMIO ÇOCUK HERGÜN YIKIORUM RAHAT UYUSUN DİE BANYODAN
ÇIKAR ÇIKMAZ NASIL TERLİO ANLATAMAM.DİŞLER ZATEN MALUM ALTLAR ÇIKTI ÜSTLER
BAYA SIKINTILI.

çok teşekkür ederim
oğluşun çok tatlı maşallah :)

Slm kizlar az once ablamdan geldim oyuzden giremedim
biz yarin denize gidiyoz daha hicbir hazirlik yapmadim

Masallah prensese keyfi yerinde yerim o dilini nasilda poz veriyo. Annesi bol bol oku nazar degmesin kuzuya
Teşekkur ederım canm rabbım tüm meleklerımızı nazarlardan kem gözlerden korusun inşallahh. Buarada gercekten her resmini cekmek istedıgımde poz verıyo gülüyo hemen. okadar farklı mimikler yapıyoki ben bile şaşırıyorum.

Merhabalar kızlar. Her adet öncesi strese giriyorum sizlerde benim gibi misiniz bilmem. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım.kesinlikle günü şaşmaz. Bugün gorumcemde rüyasında eşimi gordugunu ve esimin ona ikinci geliyor dediğini gormus. Aha dedim kesin hamileyim.kendimi alistirmaya calistim resmen bu dusunceye:) Aksama kadar stresle geçti resmen :) şimdi adet oldum hamd olsun. Bir iki sene için spiral taktirmak mantıklı mi sizce? Çünkü sonrasında ikinciyi dusunebilirim

Haklısın çok zor tabiki bende sen gibi bunalımdan çıkamayanlardanım ama o bi gülse içim eriyo özgürlüğüm gitti hiç rahat edemiyorm artık diye eşime sarıyorum bu ara bide ikinciyide düşün diyenler çıkınca iyce çıldırıyorum ek gıdaya geçtik beceremiyorm beni bırakmıyo eve yetemiyorum ve sürekli mız mız bazen sinirleniyorm yeter diye ama farkeden bişey yok:)bide benimki arabayı sevmiyo annem 5 dk ama pusetinde gidene kadar ağlıyo o ağladıkca ben geriliyorm hiç mi bi yere çıkmayacam diye falan öyle ama iyiki varlar çok şükür Allah herkese yaşatsın tüm bekleyenlere

Canım beni yanlış anlama da başka bi dr mı göstersen acaba çünkü benim oğlum sünnet olduğunda baktılar anestezi dr kanszlık var gibi dedi tabi ben hemen bunalıma girdim sonra çocuk hematoloji doktoruna gösterdim ki o dediğin referans aralığından düşüktü kanszlık var mı diye oda bu genel referans bebeklerde aynı olmaz büyük insana göre baz alamayız kansızlığı yok dedi bidaha araştır istersen

Arkadaşlar günaydınnnn... Nasılsınız???
Bizim ağzımızdaki yaralar azalmıyor sanırım ya.. Dün de üst damağında çıkmış diş sandım beyaz beyaz dedim üstten mi çıkarıyor baktım aft gibi bembeyaz bir yara.. Neden böyle oluyor çok üzülüyorum.. Şükür iştahında azalma yok her şeyi istiyor ama yerken mızmızlanıyor yavrum yaraları acıyor ne zaman geçecek acaba..

Bir de bebeğiyle denize giden anneler tecrübelerinizi paylaşır mısınız size ne çok lazım oldu neler yaptınız bebeğinizle şemsiyenin altında mı durdunuz yani bebiş denizdeyken tamam da sonrasında güneşte kalması doğru mu flotor çok lazım oluyor mu mayo olarak hangisi rahat şapka vs.. boneye ihtiyaç oluyor mu gözlüğe felan Çok soru sordum ama memleketime gidince götürcem oğlumu panik olmayayım

çok teşekkür ederim
oğluşun çok tatlı maşallah :)

SAĞOL ABLASI BİDE BU ARALAR HUYSUZ OLMASA:)

Eki Görüntüle 1593111 Bis bugun cok gezdik kızımla. Yavrumun kaka yaptıktan sonra keyfı yerıne geldi çok şükür.

OHH MAŞALLAH İŞLERİ BİTİRMİŞLERDE ANA KIZ GEZMEYE BİLE GŞTMİŞ.
YERİM BEN SENİ NASIL TATLISINNN MAŞALLAH...YA BİRAZ VERSENE ISIRIYIM BEN ONU ŞU KIZLAR NE TATLI OLUOLAR YAAA....

AYNEN CNM ONUN GÜLÜŞÜ DÜNYALARA BEDEL BİZDE İNSANIZ BAZEN KIZIYORUZ TABİ DÜN MESELA ÇOK AĞLADI BİLİYORUM CANI YANIO DİŞLERİNDEN AMA NAPIAĞIMI ŞAŞIRDIĞIM İÇİN SESİMİ YÜKSELTTİM ÖLE KIZMADIM AMA NAPIM YAVRUM ANLAMIORUM Kİ FALAN DİE SÖLENDİM YAVRUM PERİŞAN OLDU AĞLAMKTAN 12 DE FALAN KUCAĞIMDA UYUYAKALDI SONRA BAŞINDA DURDUM BENDE AĞLADIM Bİ SIKINTISI OLMASA BÖLE OLURMU DİE ÇOK KÖTÜ OLDUM.HİÇ BİR ZAMAN KENDİME BAKAMIORUM YOK ÖZGÜRLÜĞÜM GİTTİ DİE DÜŞÜNMEDİM DÜŞÜNMEMDE YAVRUM İÇİN HERŞEYİ YAPARIM HERKES DE YAPAR ONLAR İYİ OLSUN YETER.

AY YAVRUM YA ÇOK ACIR O YA BİZ BİLE DAYANAMIOZ ONA NEDEN ÇIKTI Kİ ACABA YA
BİZLERDE VİTAMİN DÜŞÜKLÜĞÜ DİOLAR AMA BEBİŞLERDE NİE İNŞ.BİRAZ ÖNCE GEÇER YA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…