2014 Kasım Anneleri

canim cektrime cocuga dr a gotur dun gece acillik olduk lavman yaptilar bağırsak duzenleyici verdilert ici bir bosaldi nasil durmus oyle yavrum yavrumsende gitt kiyamam rahatlasin biran oncee

Biz hiç ara vermedik kullanıyoruz 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. Ben de mamadan ve ek gıda dan karşılar düşüncesiyle pek kullanmak istememistim ama büyüme ve gelişmesi için yeterli gelmiyormuş takviye olmalıymış.asm den getiriyor eşim dışardan da almadık.onu ve d vitaminini rutin veriyorum.

canım altsınır 13 diye kim dedi sana ben nerde kan sayımı yaptırdıysam hep alt sınır 11 di
ayrıca kızımı 8 aylıkken baktırdığım değer 13,4 çıktı kan ilacı kullanmamıştım hiç
üst sınır 14 tü
erenin değeri iyi bence ilaca fazla yüklenme tabi sen daha iyi bilirsin ben ilaçlara biraz karşıyım

Dr tahlil sonuçlarının çıktısını verdi canım, orda referans aralığı 13.6 - 17 yazıyor. Bu aralıktaki Değerler normal kabul ediliyor. Bizimki 11.3 çıktı. Dr kan damlasını günde 2 kere 9 ar damla dedi tabiki yavruma o kadar kan ilacı yüklemiyorum. Günde 1 defa 10 damla veriyorum. Çok ciddi bir kansızlık yok bence de. Sadece biraz düşük çıktı.

BİZİM DE BU AY AŞIMIZ VAR KAN TAHLİLİ YAPILMASI GEREKİYOMUŞ BİZ DE KULLANIORUZ
KAN DAMLASINI BAKALIM NOLICAK KAN TAHLİLİ YAPILTIKTAN SONRA AŞI OLICAK.AYRICA
DEĞERLER SANIRIM HER DOKTORA GÖREMİ DEĞİŞİYO BEN BU DOKTORLARDAN GERÇEKTEN BİŞEY
ANLAMIORUM.

off kızlar canım çok sıkkın bu yaz hiç tatil yapamadık antalyada yaşıyoruz ama yapamadık işte bazı durumlardan dolayı iki gün yıllık iznimiz kalmıştı eşimin yıllık izin tarihleri önceden belli olduğu için bende onun izin kullandığı tarihte alıcam iznimi haftaya pazartesi ve salı günleri olcak.pazar günü otele gitmeyi düşünüyoruz iki gün falan kalacaktık ama benim adet olmam gerekiyor olmadım bugün olsaydım pazara anca biter temiz olurdum şimdi gelemedi gitti eşimde denize havuza giremiyceksen kalsın gitmeyelim başka zaman haftasonu gideriz diyor bugün yer ayırtmam lazım dedi bende gitmek istiyorum kalınca kalıyor gitme işi.şimdi sorum adet söktürücü ne tavsiye edersiniz ve adet olduktan sonra nasıl 3 gün içinde kesebilirim.(saçma oldu belki ama çok sıkıldım tatile gitmeeekk istiyoruuummm keşke hiç adet olmaya başlamasaydım yaa)

Hiç bir çare bulamazsan tıpa kullanırsın madem bu kadar gitmek istiyorsun

evet bizimki de hala burna dokundurmuyor o zamandan bu yana canım tam 12 saatte bır kullandım bì de doktor önce temizle sonra spreyi kullan demişti. seninde aklında olsun

geciktirici iç istersen cnm..

bugün buraya noldu ki kimsecikler yok hayırdır ya.

Slm kızlar kızım sabah yaptı şükür kakasını. Gece zeytnyagı içirdm az. Oıposunu uyardm. Sabahta kayısı kompostosu yedrdm içirdm. Kahvaltıdan sonra yaptı. Baya katydı. Neden oldu böle bilmıyorum. Katı gıdaya bıkacgun aramı versem sizce napim. Yada neler yedırmim.

KATI GIDA DEDİĞİN NE YİYODU Kİ.
BİZİDE BAYRAMDA YAŞADIK ÖLE 3 GÜN FALAND EĞİL AMA
ZORLUODU YAPAMIODU ZEYTİNYAĞI İÇİRMİŞTİM BİRAZDA POPOSUNA SÜRMÜŞTÜM
AZ AZ YAPMIŞTI KATI TABİ.BİZİMKİNİ MUZ YAPTI AMA MUZ VERMEMİŞTİK HİÇ BÖLE
OLICAĞINI BİLDİĞİM İÇİN HİÇ DURMADI AMA YAVRUM YAPINCA BAYA RAHATLAMIŞTI.

geciktirici iç istersen cnm..
geciktiriciyi düğün zamanımda kullandım kına gecesinde adet görmeye başladım o kadar etkili oldu bende:)
eşimle konuştum riske girmeyelim bi hafta sonu gideriz dedi maalesef kaldı bizim tatil şuan üzüldüm ya hayırlısı olsun bakalım inşallah gideriz sonra

KINADA MI AMANNN YAZIK SİZE BEKLEDİNİZ :=):=)
DEMEK Kİ Bİ ZAMANI MI VAR ACABA GİTMEDEN ÖNCE NE ZAMAN
İÇİLİR ACABA YADA KAÇ GÜN ETKİSİ SÜRÜO ONA GÖRE İÇİLMESİ FALAN.

Sanırım laboratuvarlardaki cihazlarla alakalı bir durum. Referans aralıkları biraz farkedebiliyor ama bebeklerde 11 in altı daha çok kansızlık olarak Görülüyor. Bizim Dr kansızlığı biraz var dedi. Belki de daha fazla düşmemesi için önlem aldı. Kan ilaçlarının düzenli olarak 3 ay kullanılması gerekiyor, böylelikle depolar doluyor. Yoksa çok bir faydası olmuyor. Ben de düzensiz kullandım, sonuç ortada

BİZ KULLANIOZ YA HEMEN HEMEN 3 AY OLMUŞTUR HİÇ BIRAKMADIK.
BENDE YAPTIRICAM AŞI ZAMANINDA BAKALIM NE ÇIKICAK İYİYSE BIRAKILIYO MU PEKİ.
ONLA İLGİLİ BİRŞEY DEDİMİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…