canim cektrime cocuga dr a gotur dun gece acillik olduk lavman yaptilar bağırsak duzenleyici verdilert ici bir bosaldi nasil durmus oyle yavrum yavrumKızım kabız olduyaa. Üç gunde bir yapıyodu kakasını ama normal yapıyodu. Bugun yıne üçüncü gun cok az afedersnz katı yaptı baya. Zeytnyagı içirdm. Yaglı cubukla poposunu yyardm ama yok yapamadı yavrum. 7 de uyuyan cocugum ıkınmaktan hala uyumadı şalırdm napıcamı. İçim gıdıyo o acı cektıkce
Biz hiç ara vermedik kullanıyoruz 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. Ben de mamadan ve ek gıda dan karşılar düşüncesiyle pek kullanmak istememistim ama büyüme ve gelişmesi için yeterli gelmiyormuş takviye olmalıymış.asm den getiriyor eşim dışardan da almadık.onu ve d vitaminini rutin veriyorum.Sağol arkadaşım inşallah biran önce iyileşir. Bu arada bugün Eren'in hgb değerine baktırdık. 11.3 çıktı. Alt sınır 13 müş. Kan ilacını bir ara düzensiz kullanmıştım ama son 1 aydır hiç kullanmıyodum. Bundan sonra düzenli kullanıcam. Sen kullanıyomusun paşama kan ilacı?
canım altsınır 13 diye kim dedi sana ben nerde kan sayımı yaptırdıysam hep alt sınır 11 diSağol arkadaşım inşallah biran önce iyileşir. Bu arada bugün Eren'in hgb değerine baktırdık. 11.3 çıktı. Alt sınır 13 müş. Kan ilacını bir ara düzensiz kullanmıştım ama son 1 aydır hiç kullanmıyodum. Bundan sonra düzenli kullanıcam. Sen kullanıyomusun paşama kan ilacı?
canım altsınır 13 diye kim dedi sana ben nerde kan sayımı yaptırdıysam hep alt sınır 11 di
ayrıca kızımı 8 aylıkken baktırdığım değer 13,4 çıktı kan ilacı kullanmamıştım hiç
üst sınır 14 tü
erenin değeri iyi bence ilaca fazla yüklenme tabi sen daha iyi bilirsin ben ilaçlara biraz karşıyım
Dr tahlil sonuçlarının çıktısını verdi canım, orda referans aralığı 13.6 - 17 yazıyor. Bu aralıktaki Değerler normal kabul ediliyor. Bizimki 11.3 çıktı. Dr kan damlasını günde 2 kere 9 ar damla deditabiki yavruma o kadar kan ilacı yüklemiyorum. Günde 1 defa 10 damla veriyorum. Çok ciddi bir kansızlık yok bence de. Sadece biraz düşük çıktı.
Hiç bir çare bulamazsan tıpa kullanırsın madem bu kadar gitmek istiyorsunoff kızlar canım çok sıkkın bu yaz hiç tatil yapamadık antalyada yaşıyoruz ama yapamadık işte bazı durumlardan dolayı iki gün yıllık iznimiz kalmıştı eşimin yıllık izin tarihleri önceden belli olduğu için bende onun izin kullandığı tarihte alıcam iznimi haftaya pazartesi ve salı günleri olcak.pazar günü otele gitmeyi düşünüyoruz iki gün falan kalacaktık ama benim adet olmam gerekiyor olmadım bugün olsaydım pazara anca biter temiz olurdum şimdi gelemedi gitti eşimde denize havuza giremiyceksen kalsın gitmeyelim başka zaman haftasonu gideriz diyor bugün yer ayırtmam lazım dedi bende gitmek istiyorum kalınca kalıyor gitme işi.şimdi sorum adet söktürücü ne tavsiye edersiniz ve adet olduktan sonra nasıl 3 gün içinde kesebilirim.(saçma oldu belki ama çok sıkıldım tatile gitmeeekk istiyoruuummm keşke hiç adet olmaya başlamasaydım yaa)
Spreyi kullanayım bende sağol canım. Sf ile temizliyoruz ama binbir güçlükle, burnuna dokundurmuyor daha doğrusu sıkıntıya gelemiyor Erenim. Bu arada Dr bana hiç 3 gün kullan demedi ben reçetesini okudum da orda yazıyor.
off kızlar canım çok sıkkın bu yaz hiç tatil yapamadık antalyada yaşıyoruz ama yapamadık işte bazı durumlardan dolayı iki gün yıllık iznimiz kalmıştı eşimin yıllık izin tarihleri önceden belli olduğu için bende onun izin kullandığı tarihte alıcam iznimi haftaya pazartesi ve salı günleri olcak.pazar günü otele gitmeyi düşünüyoruz iki gün falan kalacaktık ama benim adet olmam gerekiyor olmadım bugün olsaydım pazara anca biter temiz olurdum şimdi gelemedi gitti eşimde denize havuza giremiyceksen kalsın gitmeyelim başka zaman haftasonu gideriz diyor bugün yer ayırtmam lazım dedi bende gitmek istiyorum kalınca kalıyor gitme işi.şimdi sorum adet söktürücü ne tavsiye edersiniz ve adet olduktan sonra nasıl 3 gün içinde kesebilirim.(saçma oldu belki ama çok sıkıldım tatile gitmeeekk istiyoruuummm keşke hiç adet olmaya başlamasaydım yaa)
Slm kızlar kızım sabah yaptı şükür kakasını. Gece zeytnyagı içirdm az. Oıposunu uyardm. Sabahta kayısı kompostosu yedrdm içirdm. Kahvaltıdan sonra yaptı. Baya katydı. Neden oldu böle bilmıyorum. Katı gıdaya bıkacgun aramı versem sizce napim. Yada neler yedırmim.
geciktiriciyi düğün zamanımda kullandım kına gecesinde adet görmeye başladım o kadar etkili oldu bende:)geciktirici iç istersen cnm..
geciktiriciyi düğün zamanımda kullandım kına gecesinde adet görmeye başladım o kadar etkili oldu bende:)
eşimle konuştum riske girmeyelim bi hafta sonu gideriz dedi maalesef kaldı bizim tatil şuan üzüldüm ya hayırlısı olsun bakalım inşallah gideriz sonra
Sanırım laboratuvarlardaki cihazlarla alakalı bir durum. Referans aralıkları biraz farkedebiliyor ama bebeklerde 11 in altı daha çok kansızlık olarak Görülüyor. Bizim Dr kansızlığı biraz var dedi. Belki de daha fazla düşmemesi için önlem aldı. Kan ilaçlarının düzenli olarak 3 ay kullanılması gerekiyor, böylelikle depolar doluyor. Yoksa çok bir faydası olmuyor. Ben de düzensiz kullandım, sonuç ortadaBİZİM DE BU AY AŞIMIZ VAR KAN TAHLİLİ YAPILMASI GEREKİYOMUŞ BİZ DE KULLANIORUZ
KAN DAMLASINI BAKALIM NOLICAK KAN TAHLİLİ YAPILTIKTAN SONRA AŞI OLICAK.AYRICA
DEĞERLER SANIRIM HER DOKTORA GÖREMİ DEĞİŞİYO BEN BU DOKTORLARDAN GERÇEKTEN BİŞEY
ANLAMIORUM.
Yarın taşınıyorum en nihayetinde Bi gidemedik ya şaka gibi
Sanırım laboratuvarlardaki cihazlarla alakalı bir durum. Referans aralıkları biraz farkedebiliyor ama bebeklerde 11 in altı daha çok kansızlık olarak Görülüyor. Bizim Dr kansızlığı biraz var dedi. Belki de daha fazla düşmemesi için önlem aldı. Kan ilaçlarının düzenli olarak 3 ay kullanılması gerekiyor, böylelikle depolar doluyor. Yoksa çok bir faydası olmuyor. Ben de düzensiz kullandım, sonuç ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?