2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım.. Bilmiyorum ki doktorumuz herper virüsü dedi birinden kapmış dedi uzak durun biraz bebişten dedi öptürmüyoruz öpmüyoruz bakalım geçer biran önce inşalah..

İnşallah canım.. Bilmiyorum ki doktorumuz herper virüsü dedi birinden kapmış dedi uzak durun biraz bebişten dedi öptürmüyoruz öpmüyoruz bakalım geçer biran önce inşalah..

ALLA ALLA NE KADAR TUHAF YA AĞIZ DA ÇIKMASI
YEMESİ FALAN DA YOK DİMİ ACIR ÇÜNKÜ AHH KIYAMAM YA.

ALLA ALLA NE KADAR TUHAF YA AĞIZ DA ÇIKMASI
YEMESİ FALAN DA YOK DİMİ ACIR ÇÜNKÜ AHH KIYAMAM YA.

İştahında azalma yok şükür ama mamasını içerken de yemeğini yerken de ara ara mızmızlanıyor ağlıyor.. Doktor da dedi yemekten sonra ağrı yapar diye..

O öpenler yokmu çıldıracam ya bayramda oğlumu kaçıra kaçıra bi oldum en yakınlar kıyıp öpmüyo bayramlaşmak için gelenler saldırıyo uyuz oldum eşimin dedesi var o adam bile kmse öpmesin diye herkesi tembihledi ama bizim millet sapır şupur beni çıldırttılar o yüzden olmuş olabilir kıyamam al işte çocuk çekiyo

Aynen canım ufacık yavrum çekiyor şimdi... Komşumun çocukları da aşırı mıncıklıyor sarılıyor öpüyor abarttım dedim uzak dursunlar

Slm arkadaşlar nasılsnz. Bızm gecemiz cok kötü gectı. Kızım yarım saat bile uyumadı bütün gece. Sürekli mızmız sebepsız aglıyo. Ateşi çıkti 38 lere ıkı üç kere ishal gbı kaka yaptı. Hastaneden dönuyoruz tahlıller yaptık cok şükür temz cıktı. Aglama sebebi bılınmıyo. Oyle cok aglamada degıl sürklı mızmız. Karnıda tok uykuya dalamıyo. Nerdeyse bir hftadr gecelerı oluyodu arada. Dun cok daha huysuzdu. Şu dişler cıksın artıkk uyumak istıyorum

Geçmiş olsun canım... Diştendir o zaman... Valla benim bebeğimde sürekli mızmızdı gündüzleri de öyle çok uyumazdı.. Bilmiyorum tesadüf mü ama diş kolyesini aldıktan sonra baya bir rahatladı.. Gece de çıkarmıyorum.. Geceleri artı ksadece açcıktığı için uyanıyor gündüz de iki kere uyuyor ama en az 2-2,5 saat kesintisiz uyuyor önceden yarım sat uyurdu ya da uzun uyusa bile aralarda 4-5 kere kalkardı şimdi güzel uyuyor uykusunu tam aldığı için mutlu uyanıyor.. Sadece diş değil genel anlamda da negatifliğini azalttı valla..

Ne Guzelmis. Ben kendime mi alsam bana da yarar mi ki negatifligimi alsa biraz....

AYNEN YA 2 GÜNDÜR KİMSE GELMİYO VALLA.
Herkes tatilde canım bi biz kaldık hele ben tam tatil planını yaptım izinleri kapattılar polis eşi olmak zormuş :) izinler açılsın gidecez bizde inş bide oğlum arabada hayatta gitmez bayramda 2 saatlik yolda beni rezil etti uçakla gitmeyi planlıyorm inş

Geçmiş olsn canım benimkide huysuz ama sıcaktan saat başı uyanıyo sürekli dönüp duruyo kesintisiz asla uyumaz illa uyanacak gündüzde seninki diş heralde benimkide sebepsiz ağlıyodu birden bi cırlıyodu gece aklım çıkıyodu diş çıkınca rahatladı inş sizinde çıkar hemen

Tatile mi çıktı herkess... Ben de gün sayıyorum valla az kaldı 8 ine çok heyecanlıyımmmm...

SANIRIM BAYRAMDAN SONRA KİMSE DÖNMEDİ YA.
SİZ NEREYE TATİLE BEN 3 GÜN TATİL YAPTIM DÖNDÜM DAHADA TATİL
PALNIM YOK (

HADİ YA GEÇMİŞ OLSUN CNM BENİMKİDE AĞLAMAKTAN PERİŞAN OLDU
12 YE KADAR UYUMADI CANI YANARMIŞ GİBİ NASIL AĞLIO BİRLİKTE AĞLADIK VALLA
NEFESİ KESİLİYO AĞLAMAKTAN CANI YANDIĞI BELLİ SONRA SAKİNLEŞTİ AMA
O AN ÇOK KÖTÜYDÜ.

NEREYE TATİLİNİZ BİZİM TATİLİMİZ SENEYE
ARTIK HEM YIL DOLDURMADIĞIMIZ İÇİN İZİN HAKKIMIZ YOK
BAYRAMLARDA ANCAK GİDİP GELİORUZ BİZ ŞÜKÜR GÜZEL GİTMİŞTİK
BEBEĞİM SIKINTI ÇIKARMAMIŞTI DÖNÜŞTE BİRAZ YAPTI OKADAR.

Sagolın kızlar inş çıkar ya. Boyle gıderse ben bıyerde düşüp bayılıcam yorgunluktan uykusuzluktan. Gozum kapanıyo oturdugum yerde. Sinirlerm yıprandı iyice önüme gelene sarıyorum. Napsam nasıl yapsam gecr uykusunu bilmıyorım. En ıyısı kolyyı bende denım. Cok sorulmuştur biliyorumda aklmda kalmadı kusura bakmayın. Hangı siteden aldnz kolyeyı.

Kizlar merhaba
Ben feci hasta oldum giremedkm
Oglum cok terliyor hergun yikiyoruz
Cok kotu kokuyor ya
Sizin bebeklerde var mi oyle koku??
Bide tuZladik okadad :)
Bizimkinde hiic istah yok uyku yok
Ust disler altlardan sonra hemen geliyor mu

Kizlar merhaba
Cok kotu kokuyor ya
Aynen annemde tuzlamıştı. :))Ama sirke gıbı kokuyo melegım terleyınce. Ama oyle bile cok tatlılarya. O koku bile onlarda mis mis. Benmkının boyunları kokuyo genelde

Ayy bizimkide fenaa.su içinde kafası hep ıslakk.geceleri sıcakk.klima var biraz çalıştırıyorum başka odaya geçip.
biz bu sene tatile gitmedik düşünmüyorumda.çok sık hasta oluyor cesaret edemedim seneye kısmetsee

Kizlar merhaba
Cok kotu kokuyor ya

GEÇMİŞ OLSUN CNM NEYİN VAR
BENİM OĞLUMDA ÇOK TERLİO HELE EMRKEN VARYA KOLUMDAN AŞAĞA
NASIL AKIO KAFASI FENA YA.SORMA DİŞLER ÇOK SIKINTI BENM HERZAMAN DEĞİL
AMA DÜN AKŞAM AĞLAMAKTAN PERİŞAN OLDU YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…