- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
SAĞOL ABLASI BİDE BU ARALAR HUYSUZ OLMASA:)
OHH MAŞALLAH İŞLERİ BİTİRMİŞLERDE ANA KIZ GEZMEYE BİLE GŞTMİŞ.
YERİM BEN SENİ NASIL TATLISINNN MAŞALLAH...
AYNEN CNM ONUN GÜLÜŞÜ DÜNYALARA BEDEL BİZDE İNSANIZ BAZEN KIZIYORUZ TABİ DÜN MESELA ÇOK AĞLADI BİLİYORUM CANI YANIO DİŞLERİNDEN AMA NAPIAĞIMI ŞAŞIRDIĞIM İÇİN SESİMİ YÜKSELTTİM ÖLE KIZMADIM AMA NAPIM YAVRUM ANLAMIORUM Kİ FALAN DİE SÖLENDİM YAVRUM PERİŞAN OLDU AĞLAMKTAN 12 DE FALAN KUCAĞIMDA UYUYAKALDI SONRA BAŞINDA DURDUM BENDE AĞLADIM Bİ SIKINTISI OLMASA BÖLE OLURMU DİE ÇOK KÖTÜ OLDUM.HİÇ BİR ZAMAN KENDİME BAKAMIORUM YOK ÖZGÜRLÜĞÜM GİTTİ DİE DÜŞÜNMEDİM DÜŞÜNMEMDE YAVRUM İÇİN HERŞEYİ YAPARIM HERKES DE YAPAR ONLAR İYİ OLSUN YETER.
AY YAVRUM YA ÇOK ACIR O YA BİZ BİLE DAYANAMIOZ ONA NEDEN ÇIKTI Kİ ACABA YA
BİZLERDE VİTAMİN DÜŞÜKLÜĞÜ DİOLAR AMA BEBİŞLERDE NİE İNŞ.BİRAZ ÖNCE GEÇER YA.
İnşallah canım.. Bilmiyorum ki doktorumuz herper virüsü dedi birinden kapmış dedi uzak durun biraz bebişten dedi öptürmüyoruz öpmüyoruz bakalım geçer biran önce inşalah..
ALLA ALLA NE KADAR TUHAF YA AĞIZ DA ÇIKMASI
YEMESİ FALAN DA YOK DİMİ ACIR ÇÜNKÜ AHH KIYAMAM YA.
O öpenler yokmu çıldıracam ya bayramda oğlumu kaçıra kaçıra bi oldum en yakınlar kıyıp öpmüyo bayramlaşmak için gelenler saldırıyo uyuz oldum eşimin dedesi var o adam bile kmse öpmesin diye herkesi tembihledi ama bizim millet sapır şupur beni çıldırttılar o yüzden olmuş olabilir kıyamam al işte çocuk çekiyoİnşallah canım.. Bilmiyorum ki doktorumuz herper virüsü dedi birinden kapmış dedi uzak durun biraz bebişten dedi öptürmüyoruz öpmüyoruz bakalım geçer biran önce inşalah..
O öpenler yokmu çıldıracam ya bayramda oğlumu kaçıra kaçıra bi oldum en yakınlar kıyıp öpmüyo bayramlaşmak için gelenler saldırıyo uyuz oldum eşimin dedesi var o adam bile kmse öpmesin diye herkesi tembihledi ama bizim millet sapır şupur beni çıldırttılar o yüzden olmuş olabilir kıyamam al işte çocuk çekiyo
Kimsecikler kalmamış burda...
AYNEN YA 2 GÜNDÜR KİMSE GELMİYO VALLA.
Slm arkadaşlar nasılsnz. Bızm gecemiz cok kötü gectı. Kızım yarım saat bile uyumadı bütün gece. Sürekli mızmız sebepsız aglıyo. Ateşi çıkti 38 lere ıkı üç kere ishal gbı kaka yaptı. Hastaneden dönuyoruz tahlıller yaptık cok şükür temz cıktı. Aglama sebebi bılınmıyo. Oyle cok aglamada degıl sürklı mızmız. Karnıda tok uykuya dalamıyo. Nerdeyse bir hftadr gecelerı oluyodu arada. Dun cok daha huysuzdu. Şu dişler cıksın artıkk uyumak istıyorum
Ne Guzelmis. Ben kendime mi alsam bana da yarar mi ki negatifligimi alsa biraz....Geçmiş olsun canım... Diştendir o zaman... Valla benim bebeğimde sürekli mızmızdı gündüzleri de öyle çok uyumazdı.. Bilmiyorum tesadüf mü ama diş kolyesini aldıktan sonra baya bir rahatladı.. Gece de çıkarmıyorum.. Geceleri artı ksadece açcıktığı için uyanıyor gündüz de iki kere uyuyor ama en az 2-2,5 saat kesintisiz uyuyor önceden yarım sat uyurdu ya da uzun uyusa bile aralarda 4-5 kere kalkardı şimdi güzel uyuyor uykusunu tam aldığı için mutlu uyanıyor.. Sadece diş değil genel anlamda da negatifliğini azalttı valla..
Herkes tatilde canım bi biz kaldık hele ben tam tatil planını yaptım izinleri kapattılar polis eşi olmak zormuş :) izinler açılsın gidecez bizde inş bide oğlum arabada hayatta gitmez bayramda 2 saatlik yolda beni rezil etti uçakla gitmeyi planlıyorm inşAYNEN YA 2 GÜNDÜR KİMSE GELMİYO VALLA.
Geçmiş olsn canım benimkide huysuz ama sıcaktan saat başı uyanıyo sürekli dönüp duruyo kesintisiz asla uyumaz illa uyanacak gündüzde seninki diş heralde benimkide sebepsiz ağlıyodu birden bi cırlıyodu gece aklım çıkıyodu diş çıkınca rahatladı inş sizinde çıkar hemenSlm arkadaşlar nasılsnz. Bızm gecemiz cok kötü gectı. Kızım yarım saat bile uyumadı bütün gece. Sürekli mızmız sebepsız aglıyo. Ateşi çıkti 38 lere ıkı üç kere ishal gbı kaka yaptı. Hastaneden dönuyoruz tahlıller yaptık cok şükür temz cıktı. Aglama sebebi bılınmıyo. Oyle cok aglamada degıl sürklı mızmız. Karnıda tok uykuya dalamıyo. Nerdeyse bir hftadr gecelerı oluyodu arada. Dun cok daha huysuzdu. Şu dişler cıksın artıkk uyumak istıyorum
Tatile mi çıktı herkess... Ben de gün sayıyorum valla az kaldı 8 ine çok heyecanlıyımmmm...
Slm arkadaşlar nasılsnz. Bızm gecemiz cok kötü gectı. Kızım yarım saat bile uyumadı bütün gece. Sürekli mızmız sebepsız aglıyo. Ateşi çıkti 38 lere ıkı üç kere ishal gbı kaka yaptı. Hastaneden dönuyoruz tahlıller yaptık cok şükür temz cıktı. Aglama sebebi bılınmıyo. Oyle cok aglamada degıl sürklı mızmız. Karnıda tok uykuya dalamıyo. Nerdeyse bir hftadr gecelerı oluyodu arada. Dun cok daha huysuzdu. Şu dişler cıksın artıkk uyumak istıyorum
Herkes tatilde canım bi biz kaldık hele ben tam tatil planını yaptım izinleri kapattılar polis eşi olmak zormuş :) izinler açılsın gidecez bizde inş bide oğlum arabada hayatta gitmez bayramda 2 saatlik yolda beni rezil etti uçakla gitmeyi planlıyorm inş
Aynen annemde tuzlamıştı. :))Ama sirke gıbı kokuyo melegım terleyınce. Ama oyle bile cok tatlılarya. O koku bile onlarda mis mis. Benmkının boyunları kokuyo geneldeKizlar merhaba
Ben feci hasta oldum giremedkm
Oglum cok terliyor hergun yikiyoruz
Cok kotu kokuyor ya
Sizin bebeklerde var mi oyle koku??
Bide tuZladik okadad :)
Bizimkinde hiic istah yok uyku yok
Ust disler altlardan sonra hemen geliyor mu
Kizlar merhaba
Ben feci hasta oldum giremedkm
Oglum cok terliyor hergun yikiyoruz
Cok kotu kokuyor ya
Sizin bebeklerde var mi oyle koku??
Bide tuZladik okadad :)
Bizimkinde hiic istah yok uyku yok
Ust disler altlardan sonra hemen geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?