2014 Kasım Anneleri

Buara tüm bebekler aynı demekki,uyuyamamalar kaka sıkıntısı hareketlilik geçiş evresi işte,bağımsızlıklarını ilan etmye başlıyolar.ben bi hamak getirtmiştim bikaç gün idare etti çıldırıyo ona koyunca ağlıyo,bgn netten başka bişe sipariş ettm rahat etsinler diye napıcağımızı şaşırdık eskiden uyurmuş bebekler büyükler hep öyle diyo şimdinin bebekleri uyumuyo diyolar bence uyaran fazlalığından.tv oyuncklar dışardaki görseller.buarada sıcaklardan mıdır nedr oğlum ek gıdayı unuttu resmen yemiyo eski düzene devam .

Kizlar deprem oldu cook fena korktum tam ogluma su icirmistim arkami dondum gozumu kapatmamla avizem dolabim sakir sakir etti gumm die bisle cocugumn ustune atladim resmen yataktan dustu zannettim bian cok kotuydu yaa Allahim korusun beterinden evlat bambaskaymis simdi dahada anladim canindan ote onu dusunuyormussun nasil sarildim gormeniz lazimdi

,

DEPREM Mİ HADİ YA AY ÇOK KÖTÜ AKLIM GİDER VALLA.
NERDEYDİN SEN SEMT OLARAK TABİKİ ÖNCELİĞİMİZ EVLATLARIMIZ RABBİM
ONLARI HERZAMAN KORUSUN.

SANIRIM BAYRAMDAN SONRA KİMSE DÖNMEDİ YA.
SİZ NEREYE TATİLE BEN 3 GÜN TATİL YAPTIM DÖNDÜM DAHADA TATİL
PALNIM YOK

Canım memleketime gidicem ben oğlumla... Evimin balkonu bile tatil benim için... Deniz karşımda kokusu sesi.. Oğlumu denize de sokucam inşallah beğeniir.. Sonra belki yaylamıza gideriz köyüme kesin gidicem çok özledim... İnşallah güzel geçer... Ailemle bana her yer tatil..

Ne Guzelmis. Ben kendime mi alsam bana da yarar mi ki negatifligimi alsa biraz....

Canım büyükler için olanı da var zaten... Özellikle gebelikte ve lohusalıkta da tavsiye ediyorlar o zaman bilseydim ben kesin alırdım... Şimdi bile alabilirim : )))

Ohh ne güzel gurbette olmakda çok zordur sizleri okudukça sabırlar diliyorum benim herkes etrafımda canım sıkılsa anne bi çay koy geliyorum hemen diyosun bi nefes alıp geliyosun çocuktan sonra iyce bunalır oldum insan annr olunca annesine daha da düşüyomuş ne güzel eğlen tadını çıkar

Kizlar merhaba
Ben feci hasta oldum giremedkm
Oglum cok terliyor hergun yikiyoruz
Cok kotu kokuyor ya
Sizin bebeklerde var mi oyle koku??
Bide tuZladik okadad :)
Bizimkinde hiic istah yok uyku yok
Ust disler altlardan sonra hemen geliyor mu
Benim oğlumda kokuyo ama çok tatlı kokuyo ya gerçek adam gibi oy ölürüm ona:)

Bizim belli değil ya uçak olan bi yer olcakta bakalım inş huzur verir oğlum ilk tatilimiz nası olacak denizi sevecek mi çok merak ediyorm

Ailesi eşi dostu yanında olanlara öyle özeniyorum ki.. Çok şanslısınız gerçekten.. O cümlen yok mu (anne bir çay koy geliyorum) hep hayal etmişimdir ama hiç nasip olmadı... Öyle doluyorum ki bazen bu konuda...

Gunaydn arkadaslar. Ben yıne gece nöbetteydm. Kızım artık 12 den 6 ya kadar uyumuyo hep mızır mızır. 6 da zarzor uyuyo oda 9 a kadar. Ateşı gece 38,2 lere cıktı yıne. Bı benmkımı boyle sızlerede oldumu. Geçicimi bu durum. Drda bişey yok dedı neoluyo bu kuzucuklara. Bır haftadr perışanz resmen.

Canım doktoru dişten mi dedi... Bel ki başka sıkıntısı vardır Benim oğlum da alttan sadece bir tanesini çıkardı diğeri ortada yok tek tek çıkaracak sanırım baya uzayacak bu diş süresi... Ama hiç ateşi olmadı öyle geceleri sebepsiz kalıp ağladığı oldu ama 2-3 gece yaptı kolyeden beri sadece acıktığı için 2 kere felan uyanıyor.. Bilmiyorum diğer diş de gelecek mi kabarık damağı ama çok zor çıkarıyor benim bebeğim de.. Allah yardımcımız olsun

Canm tamamen diştn demedı. Tahlıllerde temiz cıkınca oda bişey diyemedi. Herseyıne baktrdk. Bır haftadr boyle. Aglıyo agladıkca ateşi çıkıyo. Diş etlerı kabarmış ama yakında cıkıcak gıbı durmuyo dedı. diş rahatsz ederde bir hafta süryle ateş yapmaz dedı tahlıl yaptı zaten. Anlamadmki bende sebebi ne. Özede goturdum. Bu hftada devlete goturcem. Helak olduk valla. Bıde gece uyumadıgı için gunduz bazen 3 4 saat uyuyo. 7 de yatıp 12 de uyanıyo gece. Sonrada hep mızmız.daha ev taşıma yorgunlugunu bile atamadan üstumden bır hftadr ıkı üç saat uyuyorum gunduz

Çok zor canım ya gece uykusu gibi var mı... Daha detaylı araştırsınlar.. Diş de bu kadar yapmazsa başka bir derdi vardır yoksa mızmız olur ağlar mı yavru.. Bizim de öyleydi bak ağzında bir sürü yara çıktı ondan da yapıyormuş mızmızlığı... Belki gözardı ettikleri bişi vardır.. İnşallah düzelir canım

İnşallah canm tesekkur ederım. Yavrularımız hiç hasta olmasınya. Onu oyle gorunce alt üst oluyorum resmen.

Kızlar 9. Ayda özel aşı menenjit aşısını yaptırdınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…