- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Adanadayim canm cok fenaydi 1saat disardaydik butun ailem parktaydi neyseki butun ailem burda hep beraberdik ama 1saatin ardina cook fena yagmur yagdi ev yakindi ama yagmur hizli yaginca ve yuzune vurunca cok agladi hemn eve gelmek zorunda kaldk neyseki bidaha olmadi,
DEPREM Mİ HADİ YA AY ÇOK KÖTÜ AKLIM GİDER VALLA.
NERDEYDİN SEN SEMT OLARAK TABİKİ ÖNCELİĞİMİZ EVLATLARIMIZ RABBİM
ONLARI HERZAMAN KORUSUN.
Evet canm yaptirdik hic sorun yasamadikKızlar 9. Ayda özel aşı menenjit aşısını yaptırdınızmı?
Canım memleketime gidicem ben oğlumla... Evimin balkonu bile tatil benim için... Deniz karşımda kokusu sesi.. Oğlumu denize de sokucam inşallah beğeniir.. Sonra belki yaylamıza gideriz köyüme kesin gidicem çok özledim... İnşallah güzel geçer... Ailemle bana her yer tatil..
Ohh ne güzel gurbette olmakda çok zordur sizleri okudukça sabırlar diliyorum benim herkes etrafımda canım sıkılsa anne bi çay koy geliyorum hemen diyosun bi nefes alıp geliyosun çocuktan sonra iyce bunalır oldum insan annr olunca annesine daha da düşüyomuş ne güzel eğlen tadını çıkar
Ailesi eşi dostu yanında olanlara öyle özeniyorum ki.. Çok şanslısınız gerçekten.. O cümlen yok mu (anne bir çay koy geliyorum) hep hayal etmişimdir ama hiç nasip olmadı... Öyle doluyorum ki bazen bu konuda...
Kızlar 9. Ayda özel aşı menenjit aşısını yaptırdınızmı?
Adanadayim canm cok fenaydi 1saat disardaydik butun ailem parktaydi neyseki butun ailem burda hep beraberdik ama 1saatin ardina cook fena yagmur yagdi ev yakindi ama yagmur hizli yaginca ve yuzune vurunca cok agladi hemn eve gelmek zorunda kaldk neyseki bidaha olmadi
Kızlar merhaba. Bebeklerinizi ne sıklıkta besliyorsunuz bir günlük yemek alışkanlığı nedir?
Benimki sanki çok sık acıkıyor, acaba yeterli gelmiyor mu verdiklerim?
Biz şöyle yapıyoruz:
Sabah 7-8 gibi anne sütü
10:30-11:00 yumurta sarısı, tereyağı, pekmez, tuzsuz peynir yediriyorum, çık nadir bulamaç halinde veriyorum yumurtayı, arada bir de omlet şeklinde yapıyorum
13:00-14:00 çorba, püre, irmikli meyveli puding yada et, balık, köfte türü birşeyler veriyorum
16:00 gibi yoğurt
Akşam 19:00 gibi bizle akşam yemeği yiyor. Genelde kendi yemeklerimi tuzsuz yağıyorum ona da yiyebileceği bişi olursa veriyorum, yoksa yine öğlenki gibi yediriyorum.
Uyumadan önce de anne sütü
Ara öğünlerde meyve veriyorum kuru ya da taze, tabi sık sık da emmek istiyor bunun yanı sıra
Az mı geliyor bunlar
Canm bence fazla bile verıyosun ama yınde sen bilirsın tabıki.öglene kadar normal verdıklerınde akşamda tekrar yemk vermem fazla gıbı. Ama yıyosa maşallah tabıkı.Kızlar merhaba. Bebeklerinizi ne sıklıkta besliyorsunuz bir günlük yemek alışkanlığı nedir?
Biz şöyle yapıyoruz:
Sabah 7-8 gibi anne sütü
10:30-11:00 yumurta sarısı, tereyağı, pekmez, tuzsuz peynir yediriyorum, çık nadir bulamaç halinde veriyorum yumurtayı, arada bir de omlet şeklinde yapıyorum
13:00-14:00 çorba, püre, irmikli meyveli puding yada et, balık, köfte türü birşeyler veriyorum
Akşam 19:00 gibi bizle akşam yemeği yiyor. Genelde kendi yemeklerimi tuzsuz yağıyorum ona da yiyebileceği bişi olursa veriyorum, yoksa yine öğlenki gibi yediriyorum.
Ara öğünlerde meyve veriyorum kuru ya da taze, tabi sık sık da emmek istiyor bunun yanı sıra
Az mı geliyor bunlar
Canm az degil bende boyle veriyorum ama aksam yemek degil muhallebi veriyorum bazi bebekler yediklerini enerjiye cevirirmis yakarmis hemen ama sen yinede daha fazla verme su ver aciktigini hissedersempnKızlar merhaba. Bebeklerinizi ne sıklıkta besliyorsunuz bir günlük yemek alışkanlığı nedir?
Biz şöyle yapıyoruz:
Sabah 7-8 gibi anne sütü
Az mı geliyor bunlar
Canım akşamları çok bişi yemiyor ana agzıns bişi atmsmı bekliyor ne yesek bakıyor. Niye böyle bilmiyorum kilolu bir bebek de değil ama endişe ediyorum. Ya gün içinde az ölçüde yediğinden ya da başka bi sorundan dolayı böyle. Bişi yerken istiyor o da.Canm bence fazla bile verıyosun ama yınde sen bilirsın tabıki.öglene kadar normal verdıklerınde akşamda tekrar yemk vermem fazla gıbı. Ama yıyosa maşallah tabıkı.
Canım bence normal benim oğlum da sürekli yemek istiyor az ve sık yiyor o yüzden bende her istediğinde veriyorum cok ince düşünmüyorum artık ek gıda meselesini kafam rahatladı artıkCanım akşamları çok bişi yemiyor ana agzıns bişi atmsmı bekliyor ne yesek bakıyor. Niye böyle bilmiyorum kilolu bir bebek de değil ama endişe ediyorum. Ya gün içinde az ölçüde yediğinden ya da başka bi sorundan dolayı böyle. Bişi yerken istiyor o da.
İstemesi cok guzel canm ama akşamları yemk yerıne muhallebi vs versen midesini yormaz nacizane fikrim. Bende gun içinde her yedıgımden tattırıyorum. Ona özel pek yapmıyorum tuz baharat falan sonradan atıyorum kızıma ayırıp. Ama bugun bütün öğünler gıttı uyanmak bilmıyo küçük hanım.Canım akşamları çok bişi yemiyor ana agzıns bişi atmsmı bekliyor ne yesek bakıyor. Niye böyle bilmiyorum kilolu bir bebek de değil ama endişe ediyorum. Ya gün içinde az ölçüde yediğinden ya da başka bi sorundan dolayı böyle. Bişi yerken istiyor o da.
Denizde üstü güneşlikli simitlerden kullandık başka adı var mi bilmiyorum ama genelde şemsiyenin altında şişme havuzda oynamak hoşuna gitti.Arkadaşlar günaydınnnn... Nasılsınız???
Bizim ağzımızdaki yaralar azalmıyor sanırım ya.. Dün de üst damağında çıkmış diş sandım beyaz beyaz dedim üstten mi çıkarıyor baktım aft gibi bembeyaz bir yara.. Neden böyle oluyor çok üzülüyorum.. Şükür iştahında azalma yok her şeyi istiyor ama yerken mızmızlanıyor yavrum yaraları acıyor ne zaman geçecek acaba..
Bir de bebeğiyle denize giden anneler tecrübelerinizi paylaşır mısınız size ne çok lazım oldu neler yaptınız bebeğinizle şemsiyenin altında mı durdunuz yani bebiş denizdeyken tamam da sonrasında güneşte kalması doğru mu flotor çok lazım oluyor mu mayo olarak hangisi rahat şapka vs.. boneye ihtiyaç oluyor mu gözlüğe felan Çok soru sordum ama memleketime gidince götürcem oğlumu panik olmayayım
Canım senin bebeğinle arkadasın bebeği arasında nerdeyse 1,5ay var bebek rahatsızlık duymuyorsa yemek yemesinde bir sıkıntı olmaz sahsen muhallebi taraftarı da değilim zaten 9ayı bitirmiş oğlumun beslenme duzenine göre söylüyorum bunlar da benim naçizane fikirlerim tabi. Bu arada uzun uyuyor olması güzel arada böyle olması anneyi dinlendiriyorİstemesi cok guzel canm ama akşamları yemk yerıne muhallebi vs versen midesini yormaz nacizane fikrim. Bende gun içinde her yedıgımden tattırıyorum. Ona özel pek yapmıyorum tuz baharat falan sonradan atıyorum kızıma ayırıp. Ama bugun bütün öğünler gıttı uyanmak bilmıyo küçük hanım.
İlk defa böyle uyudu canm ama buseferde ben uyuyamadm. Eve yerleşme bıtmedıgı îçin boş kaldıkca işlerle ugraşıyorum.Canım senin bebeğinle arkadasın bebeği arasında nerdeyse 1,5ay var bebek rahatsızlık duymuyorsa yemek yemesinde bir sıkıntı olmaz sahsen muhallebi taraftarı da değilim zaten 9ayı bitirmiş oğlumun beslenme duzenine göre söylüyorum bunlar da benim naçizane fikirlerim tabi. Bu arada uzun uyuyor olması güzel arada böyle olması anneyi dinlendiriyor
canım bence balığı denemelisin bayıla bayıla yiyor oğluşum.ilk olarak ızgara deniz çipurası vermiştik ama amacımızda balık vermek yoktu baktım devamlı elime saldırıyor zamanı gelmiş gibi geldi bana. daha sonrasında güvendiğim bir balıkçıdan dilim somon aldım ızgara da pişirtip verdim oğluma sıfır tuz tabi. somonda kılçık yok oyuzden hem güvenli hemde omega 3 açısından çok zengin olduğu için bebeklere en faydalı balık. somon dan kalanı da akşam öğünü içini balık çorbası yaptım.tavsiye ederim bayıldııBuarada kızlar ben hiç balık vermedm kızıma. Aslnda ben evde hiç balıkta yapmadm. Hangı balıgı nasıl verıyosunuz. Balk konusunda sıfırım malesef
Cvbn için teşekkurler canm. En kısa zamanda denıcemcanım bence balığı denemelisin bayıla bayıla yiyor oğluşum.ilk olarak ızgara deniz çipurası vermiştik ama amacımızda balık vermek yoktu baktım devamlı elime saldırıyor zamanı gelmiş gibi geldi bana. daha sonrasında güvendiğim bir balıkçıdan dilim somon aldım ızgara da pişirtip verdim oğluma sıfır tuz tabi. somonda kılçık yok oyuzden hem güvenli hemde omega 3 açısından çok zengin olduğu için bebeklere en faydalı balık. somon dan kalanı da akşam öğünü içini balık çorbası yaptım.tavsiye ederim bayıldıı
Ama sana yazık ya bebekle nasıl yapıyosunz
İyiyim canım, şimdilik... Malesef ortalık fena karışık. İş güç koşturuyorz. Hayırlı olsun yeni evin
Tesekkür ederim kızlar gerçekten zorlandım bebisle zor oluyormuş bu işler mama sandalyesini icat edene bolca dua ettim onun sayesinde yapabiliyorum işlerimi.281190 kendine dikkat et anacım sen bize lazımsın...Kolay gelsin canım. Allah kolaylık versin.
Ben de rahatım esasında ama şimdi obezie fln çok yaygın ya canım. Gereğinden fazls mı yiyor ya da cok mu acıkıyor acaba diyorum. Kilosu normalgerçi ama bundan sonrası için endişe ediyorum. Aslında çok iştajlı değil sadexe yemek görünce tutturuyo sonra bırakıyo hemen. Zaten herseyi yemiyo maalesef. Ama bi yeme düşkünlüğü var. Elimde ne görse istiyor bildiğindendeğil, ben agzıma götürüyotıö ya ondan. Bilemedim ben de umarım beslenme alışkanlığı doğru veriyorumdur.Canım bence normal benim oğlum da sürekli yemek istiyor az ve sık yiyor o yüzden bende her istediğinde veriyorum cok ince düşünmüyorum artık ek gıda meselesini kafam rahatladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?