- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Kilosu normalse sıkıntı yapma meraktan istiyorlar daha cok. Eğer cok yemiyorsa tadına bakmak istiyordur açBen de rahatım esasında ama şimdi obezie fln çok yaygın ya canım. Gereğinden fazls mı yiyor ya da cok mu acıkıyor acaba diyorum. Kilosu normalgerçi ama bundan sonrası için endişe ediyorum. Aslında çok iştajlı değil sadexe yemek görünce tutturuyo sonra bırakıyo hemen. Zaten herseyi yemiyo maalesef. Ama bi yeme düşkünlüğü var. Elimde ne görse istiyor bildiğindendeğil, ben agzıma götürüyotıö ya ondan. Bilemedim ben de umarım beslenme alışkanlığı doğru veriyorumdur.
Mesaj bitmeden yolladi az önce telefon. Diyecektim ki aç olsa çok yer zaten bi de obezite için tuz hamur ve şekerden uzak duracağız. Diğerlerini bırak yesin bebiş.Ben de rahatım esasında ama şimdi obezie fln çok yaygın ya canım. Gereğinden fazls mı yiyor ya da cok mu acıkıyor acaba diyorum. Kilosu normalgerçi ama bundan sonrası için endişe ediyorum. Aslında çok iştajlı değil sadexe yemek görünce tutturuyo sonra bırakıyo hemen. Zaten herseyi yemiyo maalesef. Ama bi yeme düşkünlüğü var. Elimde ne görse istiyor bildiğindendeğil, ben agzıma götürüyotıö ya ondan. Bilemedim ben de umarım beslenme alışkanlığı doğru veriyorumdur.
Geçmiş olsun yaz gribi mi oldun yoksa...Bu tuzlama olayını duymuştum ama işe yaramayacagini düşündüğüm için yapmamistim 3 gündür yikayamadim resmen keçi gibi kokuyor benimkiKizlar merhaba
Ben feci hasta oldum giremedkm
Oglum cok terliyor hergun yikiyoruz
Cok kotu kokuyor ya
Sizin bebeklerde var mi oyle koku??
Bide tuZladik okadad :)
Bizimkinde hiic istah yok uyku yok
Ust disler altlardan sonra hemen geliyor mu
Oglusumun deniz keyfi ilk
korktu sonra cikmak istemedi
Gunaydın hekeze. Bız bu sabah dedee dıye bagırarak uyandıkk.
Kızlar bebişlerımız gece su içiyomu. Bılıyosunuz kızım bır haftadr gece uyumuyodu. Bu gece ıkı kere falan uyandı bıraz oyaladm uyudu. Emzırdm üstune azcık su içti hemen uyudu. Diyorumkı acaba oncekı gecelerdedemı bunu istedı. Çunku ciddi su içıyo cok sevıyo.
Ben arko nem kullandim 50faktor bebekler icin olaninj gayet memnun kaldimherkese günaydın denize giden arkadaşlar bişey sormak istiyom güneş kremi hangi marka kullandınız memnun kaldınız mı
Masallah kuzuya ayni benimki sise kemirmeye bayiliyor:)) bu cocuklar vok fenalar ya tam isirilmalik:)))Herkese günaydınnn...Eki Görüntüle 1595362 Eki Görüntüle 1595363
Bence markası çok önemli değil sadece en büyüğünü al şu anda kızım içinde çok Dönüyor ve daha rahat ediyorMerhaba Anneler,
Ben de kısmetse 2015 Kasım annesi olacağım.
Park yatak araştıyorum ama çok kararsızım,kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz?
Bella B 40 faktör paraben benzofenon parfüm vs içermiyor organik içerikliherkese günaydın denize giden arkadaşlar bişey sormak istiyom güneş kremi hangi marka kullandınız memnun kaldınız mı
Kraft calipso 70-120 olması en büyük kolaylik çünkü oğlum yatağın içinde dönerek uyuyor. Gayet memnunuzMerhaba Anneler,
Ben de kısmetse 2015 Kasım annesi olacağım.
Park yatak araştıyorum ama çok kararsızım,kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz?
Ben de o yatağı beğenmiştim,aklımda da o var açıkcası , forumda birkaç yerde sallanınca gıcırtı çıkarıyor,kenarı yırtıldı gibi olumsuz yorumlar okuyunca acaba demiştim.Siz bu şikayetleri yaşamamışsınız.Kraft calipso 70-120 olması en büyük kolaylik çünkü oğlum yatağın içinde dönerek uyuyor. Gayet memnunuz
Canm benimkide park ama benimkide ses cikartiyor zamanla alisiyor o sese gicirti benimkinde de var zannedersem hepsi yapiyorBen de o yatağı beğenmiştim,aklımda da o var açıkcası , forumda birkaç yerde sallanınca gıcırtı çıkarıyor,kenarı yırtıldı gibi olumsuz yorumlar okuyunca acaba demiştim.Siz bu şikayetleri yaşamamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?