2014 Kasım Anneleri

Oglusumun deniz keyfi ilk korktu sonra cikmak istemedi

Eklentiler

• 20150729_144659.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 129
  • 20150729_141946.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 135
  • 20150729_142317.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 134
  • 20150729_144659.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 125
Kilosu normalse sıkıntı yapma meraktan istiyorlar daha cok. Eğer cok yemiyorsa tadına bakmak istiyordur aç

Mesaj bitmeden yolladi az önce telefon. Diyecektim ki aç olsa çok yer zaten bi de obezite için tuz hamur ve şekerden uzak duracağız. Diğerlerini bırak yesin bebiş.

Kizlar merhaba
Ben feci hasta oldum giremedkm
Oglum cok terliyor hergun yikiyoruz
Cok kotu kokuyor ya
Sizin bebeklerde var mi oyle koku??
Bide tuZladik okadad :)
Bizimkinde hiic istah yok uyku yok
Ust disler altlardan sonra hemen geliyor mu
Geçmiş olsun yaz gribi mi oldun yoksa...Bu tuzlama olayını duymuştum ama işe yaramayacagini düşündüğüm için yapmamistim 3 gündür yikayamadim resmen keçi gibi kokuyor benimki

Kızlar bebişlerımız gece su içiyomu. Bılıyosunuz kızım bır haftadr gece uyumuyodu. Bu gece ıkı kere falan uyandı bıraz oyaladm uyudu. Emzırdm üstune azcık su içti hemen uyudu. Diyorumkı acaba oncekı gecelerdedemı bunu istedı. Çunku ciddi su içıyo cok sevıyo.

Oglusumun deniz keyfi ilk
korktu sonra cikmak istemedi

OHH MAŞALLAH KEYFE SİZDE GS FANATİĞİSİNİZ HERALDE
BİZİM Kİ GİBİ EŞİM YAŞINI ÖLE BEKLİOKİ FORMA İÇİN:):)

Gunaydın hekeze. Bız bu sabah dedee dıye bagırarak uyandıkk.

HERZAMAN VERMİORUM AMA VERİLSE BENCE İYİ OLUR
DÜN BAYA UYUMUŞ SENİNKİ 4 SAAT NE DEMEK YAVRUM NAPSIN UYUMUO DİOSUN
YA BAYA UYKUSU GELMİŞ DEMEK Kİ GEÇEN BİZİMKİ UYUMUŞ GÜNÜDZ 2 SAATİ GEÇNİCE BABANNESİ
UYANDIRMIŞ ACIKTI DİYE AÇMI KALSIN DİYO :=)
BİZİMKİ DEDEYİ GEÇEN HAFTA DEDİ DEMEK Kİ O KELİME DAHA KOLAY BAKALIM ANNE DİYECEĞİ
GÜNÜ BEKLİORUZ SABIRSIZLIKLA...

herkese günaydın denize giden arkadaşlar bişey sormak istiyom güneş kremi hangi marka kullandınız memnun kaldınız mı

Her sabah ıhlamur verıyomusunz bebişlere. Ve tohummu yaprakmı kullanıyosnz.

Merhaba Anneler,
Ben de kısmetse 2015 Kasım annesi olacağım.
Park yatak araştıyorum ama çok kararsızım,kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz?

Kraft calipso 70-120 olması en büyük kolaylik çünkü oğlum yatağın içinde dönerek uyuyor. Gayet memnunuz
Ben de o yatağı beğenmiştim,aklımda da o var açıkcası , forumda birkaç yerde sallanınca gıcırtı çıkarıyor,kenarı yırtıldı gibi olumsuz yorumlar okuyunca acaba demiştim.Siz bu şikayetleri yaşamamışsınız.

Canm benimkide park ama benimkide ses cikartiyor zamanla alisiyor o sese gicirti benimkinde de var zannedersem hepsi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…