2014 Kasım Anneleri

Canm benimkide park ama benimkide ses cikartiyor zamanla alisiyor o sese gicirti benimkinde de var zannedersem hepsi yapiyor
İyi o zaman,gıcırtı oldukça çocuk uyanıyor yazılmış,biraz da çocuğa bağlı sanırım.
Park yatak kullanışlı , uzayan mobilya tarzı yatak almayı hiç düşünmedim nedense.
Tiny Love Uykucu Ana Kucağı aldım,bir de Park Yatak alırsam yeterli diye düşünüyorum

Valla benim oglum en ufak sesde uyumaz ama besigindeb rahatsz olmuyor alisiyorlar cunku ben memnunum evet uzayan mabilya besikler pek kullanisli degil evin kucukse hele hic degil

benim odam küçük ama büyüyen karyola yaptırmak istiyorum oğluma
daha sonra odasını bozmadan bazaya çevirmek için şıkda duruo bilmiyorum.

hoşgeldin cnm hayırlsı ile kucağına alırsın inş.bebeğini.
bizde bir zamanlar böleydik bu konuşmalar oluodu bizede şimdi çok şükür
büyüdüler bile yaşına gircekler allah kısmet ederse.ben bebekliğinden berisepet beşikler
var gördün mü bilmiorum çok şirin ondan almıştık onu kullandım şimdide büyüyen karyola yaptırmak
istiyorum inş.bakalım sen nasıl istiosan içine ne siniosa onu yap park yataklar da rahatmış kullanmadım ama.

Birçok park yatağa göre kumaşını kaliteli buldum ben hatta bizimki sallanmayı sevmediği için cok hatırlamıyorum gıcırtı
açıkças. Yine olsa yine alırım tabi siz yine biraz dolasın inceleyin öyle karar verin yine de

evet canım yatak sallanınca ses çıkartıyo ayrıca park yatak alırken dikkat et ikinci katı yatağa plastik bi malzemeyle asılıyo onlar çocuk için tehlikeli içten fermuarlıları var yeni onları tercih et ben bilsem öyle almazdım aklıma gelmedi uyaranda olmadı çok önemli çocuk tutunurken kafasını çarpabiliyor yada ağzına alıyo
en mantıklısı park yatak almak uzayan mobilya yatakta küçükken tehlikeli sürekli orasını burasını çarpar tahta acıtır ben oda aldım hala yatırmadım üstüne park yatak aldım enaz 2 yaşına kadar aynı odada yatmanız gerekiyor diyor uzmanlar

neden sorun olsunki canım ya benimkide öyle o yüzden ona veremeyeceğim şeyleri yanında yemmeeye çalışıyorum bizimkide kilolu değil sütten sıkılıyolar artık yemek yemek istiyolar heralde:)

Bizde bugun esimle kahvalti yaparkn oglumun karnini doyurmustum ama yinede elimizi neye atsak oda istiyordu eline patates kizartmasi verdim yedi valla artik baka baka yaptiklarimizi onlarda yapiyo babasi gazete okuyo oda eline aliyor okur gibi yapiyo bu arada benimki cok guzel eyt diye nara atiyo:))) gel gel anne baba dede nene abba Allah diyo birde alkis diyince oda yapiyo cokta guzel emekliyor ama dis hala yok

Bu arada biraz once karsimdaki apartmandan bi adam dustu öldu cok kotu oldum ya yeni kendime geliyorum enerji tasiyorlardi ayagi kaydi 9.kattn dustu 30 yasindaymis esim hemen gitti de sehadet getirsin die ama adamn tum organlari disari cikmisti dedi(((

Off çok fena allah rahmet eylesın. Bende bı sene önce falan annemdeyken sabah camı bı actım yerde adam yatıyo ölmüş karşı apartmanın catısından düşmüş gözleri açıktı aylarca o ifade gıtmedi gözumun önünden mahalleden gecemıyodum oraya bakamıyodum. Cok erkendı saat namaza kalkmıştm ilk ben gordum bagrdm hekez oyle gelı. o eşinın kızının cıglıkları kulagmdan gıtmıyodu. Şimdi hatrladm fena oldumya

Benimden kulagimdan ciraginin sesi gitmiyor abim kalk ustammm diye feryat etti dusup bayildi ciragi abi yapma bana bunu diyordu o bagirma yurek dagliyordu resmen aglamamk elde degil

bence joi illüsion park yatak tek geçerim araştır bak daha sağlamı daha kalitelisi yok biraz pahalı ama e-bebekte ara ara indirime giriyor , yatak sallanmıyor ama benim oğlum kendi uyuyor zaten ara katı çok sağlam çıkarınca komple çıkıyor yatakta extra bişey kalmıyor yatak oldukça geniş oğlum içimde tepinr tepinr ytıyor tavsiye ederim

Aslında bebeklere fırsat verilse herşeyi bizlere bakarak yapabiliyorlar. Ben kızıma hiç kendim yedirmedim #blw yöntemini uyguluyorum çok güzel kopararak çiğnemeye başladı hatta son bir haftadır suyunu ve ayranını bile kendisi içiyor. Tek zor yanı yemek sonrası temizliği onun dışında çok eğlenceli. Deneyin bence

Gunaydin canm valla ben blw uyguluyamam her yer maf oluyo bide onun yemesi beni tatmin etmez zaten kilosu az bide ona birakamm yemesini evet yapilabilmesi cok guzel bise ama uyguluyabilene

HADİ YA ÇOK KÖTÜ ALLAH RAHMET EYLESİNN.

GÜNAYDIN KIZLAR.
OĞLUŞUMUN VÜCUDU KIRMIZI KIRMIZI YA İSİLİK MİDİR ACABA BİLEMEDİM OMUZLARI BOYUN KISMI
BİRDE ENSESİ SANKİ HERGÜNDE ÇOĞALIO VE HERGÜN BANYO YAPIO HEM GÜNDÜZ HEM AKŞAM VARMI ÖLE OLAN. Sibeltanju CNM SANKİ SENN KIZINDA OLMUŞTU.

Canm benim oglumda ole ayni ne yaptiysak fwyda etmedi denizede onun icin gittik ama nafile cok hassaslar yani oluyor klimayi acsam biraz sonuyo ama gece gunduzde acamiyorum zararli yani tek derdi serin hava olacak o yuzden bu hafta yaylaya gitcem esimi tek birakamiyordum mecburen birakacam

ya kaşınıomu acaba onuda bilmioz okadar kötü ki pütür pütür teni ya.
istanbulda serin hava nerde bi şuan yağmur başladı bakalım belki biraz serinler.hem gündüz
hem akşam yıkıyoruz valla çıkıo nasıl terlio hele emerken kafasından akıo resmen
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…