aaynısı bizde de oldu ciğer gibi kabariyor kıpkırmızı. Doktor bir krem verdi tavsiye ederim Palliativ ismiGÜNAYDIN KIZLAR.
OĞLUŞUMUN VÜCUDU KIRMIZI KIRMIZI YA İSİLİK MİDİR ACABA BİLEMEDİM OMUZLARI BOYUN KISMI
BİRDE ENSESİ SANKİ HERGÜNDE ÇOĞALIO VE HERGÜN BANYO YAPIO HEM GÜNDÜZ HEM AKŞAM VARMI ÖLE OLAN.Sibeltanju CNM SANKİ SENN KIZINDA OLMUŞTU.
Canm dr atmıştm resmi alerjı gbı duruyo ama sık yıka demişti kendılıgınden gectı ne alerjı yaptı bilmıyorum. Göturmedm dra geçinceGÜNAYDIN KIZLAR.
OĞLUŞUMUN VÜCUDU KIRMIZI KIRMIZI YA İSİLİK MİDİR ACABA BİLEMEDİM OMUZLARI BOYUN KISMI
BİRDE ENSESİ SANKİ HERGÜNDE ÇOĞALIO VE HERGÜN BANYO YAPIO HEM GÜNDÜZ HEM AKŞAM VARMI ÖLE OLAN.Sibeltanju CNM SANKİ SENN KIZINDA OLMUŞTU.
Canm be bır gun haşlama bır gun omlet yapıyorum. Dere otunu çok ince dogruyorum a peynır mınnacıkta domates eklıyorum. Ama önceden yagda cevırmıyoum. Hemen öluyo yeşillik zaten. Bunun aynısına dere otu yerıne ya yeşil sogan yada maydanoz eklıyorum. Tek yeşillik kullanıyorum herseferındekızlar bide yarın oğluma tere otlu maydanozlu omlet falan mı
yapsam kahvaltıda nasıl oluodu terayağında yeşillikleri biraz çevirip
yumurtayı çırpıp pişiriyoruz heralde.
Bende 2gun yediriyorum canm bugun yayla corbasi verdim yarinda tavuk suyuyla yesil mercimekli eriste corbasi yapcm nohutta ekliyorum ama nohutu verirken ezip veriyorumBişey daha sorucam arkadaşlar. Ben kızıma corba falan yaptıgımda aynı corbayı ıkı gun yedırıyorum. Acaba sakıncası varmıki gunlukmu yapmalıyız. Nette sadece sebze purelerı gunluk olmalı yazıyo.
Bizim doktor 7.ay kontrolünde devit i bıraktırıp ACD3 e geçirdi 10damlaKızlar Devit3 damlasınin sayısını cikartınız miyoksa hala 3 damla mi veriyorsunuz. Bizim doktor 5 damlaya çıkar dedi. Başka doktora sordum 3 damlaya devam fazlası zehirlenme yapar dedi kafam karisti
Ben cnm ise baslayinca annemin evine aldimBen de o yatağı beğenmiştim,aklımda da o var açıkcası , forumda birkaç yerde sallanınca gıcırtı çıkarıyor,kenarı yırtıldı gibi olumsuz yorumlar okuyunca acaba demiştim.Siz bu şikayetleri yaşamamışsınız.
Bende acd kullanıyorum benimki 15 damla doktor demedi o kadar kullanılıyorBizim doktor 7.ay kontrolünde devit i bıraktırıp ACD3 e geçirdi 10damla
Tavuk suyunu nasıl hazırda tutuyorsun cnm.Bende 2gun yediriyorum canm bugun yayla corbasi verdim yarinda tavuk suyuyla yesil mercimekli eriste corbasi yapcm nohutta ekliyorum ama nohutu verirken ezip veriyorum
Keçiboynuzu tozu ile yapılmuş omlet. Yumurtanın sarısına bir çay kasıgı keçiboynuxu tozundan koyuyorum. Bu tozu internette organil ürün satan bi siteden aldım. Haslsmadan sıkılınca bunu yapıyorum..bence artık omletine değişik şeyler de konulabilir. Lor, patates gibi. Tabi az yağda yapıyorum. Bir dene istersen. Peynirli de olur.Kızlar kahvltıda farklı tarıflerınız varmı.
Süper bence! Bana kalırsa miniklere herseyi tattırmalı damak zevki açısından. Benartık korkmuyorum acı, tuz ve seker dılında hersey veriyorum.Canm be bır gun haşlama bır gun omlet yapıyorum. Dere otunu çok ince dogruyorum a peynır mınnacıkta domates eklıyorum. Ama önceden yagda cevırmıyoum. Hemen öluyo yeşillik zaten. Bunun aynısına dere otu yerıne ya yeşil sogan yada maydanoz eklıyorum. Tek yeşillik kullanıyorum herseferınde
İyice kafam karıştı bu park işinde, bizim yerimiz müsait olmadığı için oda yapamıyoruz şu an,o yüzden mecburen yatak odamıza koyacağımız bir park yatak arıyoruz.Ben bir de ikinci çocuğa da kalsın istiyorum,dayanmaz mı acaba ?Ben cnm ise baslayinca annemin evine aldim
Kenari yeni yirtildi benimki tutunup kalkarken yirtildi
Aldigimizdan beridir gicirdiyor
Bnmkisi sallanarak uyuyor
Salliyrz onda
Bu sikintilar bizi cok rahatsiz etmedi simdilik ama acayip zam gelmis
O kadar para vermesende babymad baby2go falanda alanabilir gorunuyor
Yaprakla çiçek karışık benimve hergün vermiyorum cnm.Kızlar ıhlamur her sabh verıyomusunuz kahvaltının yannda. Ve yaprakmı tohummu kullanıyosunuz. Hangısı daha iyi acaba
Onun yerıne meyve suyumu içiriyosun canmYaprakla çiçek karışık benimve hergün vermiyorum cnm.
bulamaç yaptığımda ıhlamurla yapıyorum omlet yaptığımda ayran, ıhlamur yada su veriyorum aradaOnun yerıne meyve suyumu içiriyosun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?