Biraz da şans işi sanırım biz kaç kere açıp yeniden kurduk hiç sorun yaşamadıkİyice kafam karıştı bu park işinde, bizim yerimiz müsait olmadığı için oda yapamıyoruz şu an,o yüzden mecburen yatak odamıza koyacağımız bir park yatak arıyoruz.Ben bir de ikinci çocuğa da kalsın istiyorum,dayanmaz mı acaba ?
Aslında yırtılabilme durumu,benim de aklıma geldi...Joie daha sağlam gibi bazı modellerinde,onunda titreşimi,dönencesi falan yok.Onlar da gerekli olur diye düşündüğümden elemiştim kafamda...
Kraft a o kadar para vermeye değmez mi ?
Muaidili başka bir marka mı almak gerekir ?
Ben ihlamuru hic kullanmadim nasil kullaniyorsunuz acaba. Omlet yaptigimda meyve puresi yada suyuyka veriyrum bulamac ta sutumle yapiyorum ama sutum ciddi anlamda azaldi artik emiyrda cok kuvvetli degil birde oyun yapiyo isiriyo. Kizlar oglumun altan sol yan dis eti inanilmaz sismis ve kizarmis ilk ordan mi cikaracak acaba benimkibulamaç yaptığımda ıhlamurla yapıyorum omlet yaptığımda ayran, ıhlamur yada su veriyorum arada
Biraz su kaynatıp ıhlamuru içine atıp demlenmeye bırakıyorum ben.sonra suyunu kullanıyorum.Ben ihlamuru hic kullanmadim nasil kullaniyorsunuz acaba. Omlet yaptigimda meyve puresi yada suyuyka veriyrum bulamac ta sutumle yapiyorum ama sutum ciddi anlamda azaldi artik emiyrda cok kuvvetli degil birde oyun yapiyo isiriyo. Kizlar oglumun altan sol yan dis eti inanilmaz sismis ve kizarmis ilk ordan mi cikaracak acaba benimki
Ben cnm kendi evime parmaklili sallanit beyaz besik aldimİyice kafam karıştı bu park işinde, bizim yerimiz müsait olmadığı için oda yapamıyoruz şu an,o yüzden mecburen yatak odamıza koyacağımız bir park yatak arıyoruz.Ben bir de ikinci çocuğa da kalsın istiyorum,dayanmaz mı acaba ?
Aslında yırtılabilme durumu,benim de aklıma geldi...Joie daha sağlam gibi bazı modellerinde,onunda titreşimi,dönencesi falan yok.Onlar da gerekli olur diye düşündüğümden elemiştim kafamda...
Kraft a o kadar para vermeye değmez mi ?
Muaidili başka bir marka mı almak gerekir ?
Cnm omlet katı oluyor baya bebek yerken boğazına takılıyor mu nasıl yapiyorsunuzbulamaç yaptığımda ıhlamurla yapıyorum omlet yaptığımda ayran, ıhlamur yada su veriyorum arada
Elimle ezip veriyorum yiyor arada ııhlamur su filan veriyorum yiyor öyle.bende ilk tedirgin olmuştum ama şaşırtmıştı beniiCnm omlet katı oluyor baya bebek yerken boğazına takılıyor mu nasıl yapiyorsunuz
AYNEN ÖLE AİLEYLE OLMAK BİLE YETİO BAYRAMDA BENDE GİTTİĞİMDE DENİZ FALAN YOKTU AMA BAHÇEDE OTURMAK BİLE İY İGELMİŞTİ SENN MEMLEKET NEREYDİ BENM SAFRANBOLU.
Denizde üstü güneşlikli simitlerden kullandık başka adı var mi bilmiyorum ama genelde şemsiyenin altında şişme havuzda oynamak hoşuna gitti.
Hugies L. S. Kullandık mayoya ihtiyaç duymadık. Güneş kremi doktorumuuzn da tavsiyesi ile Bella B 40faktör kullandık hassas cildi normalde cok memnun kaldım aklıma gelenler bunlar iyi tatiller
Canm dr atmıştm resmi alerjı gbı duruyo ama sık yıka demişti kendılıgınden gectı ne alerjı yaptı bilmıyorum. Göturmedm dra geçince
Canm be bır gun haşlama bır gun omlet yapıyorum. Dere otunu çok ince dogruyorum a peynır mınnacıkta domates eklıyorum. Ama önceden yagda cevırmıyoum. Hemen öluyo yeşillik zaten. Bunun aynısına dere otu yerıne ya yeşil sogan yada maydanoz eklıyorum. Tek yeşillik kullanıyorum herseferınde
Bişey daha sorucam arkadaşlar. Ben kızıma corba falan yaptıgımda aynı corbayı ıkı gun yedırıyorum. Acaba sakıncası varmıki gunlukmu yapmalıyız. Nette sadece sebze purelerı gunluk olmalı yazıyo.
Kizlar oglum tras oldu gozume bi farkli geliyor daha alisamadm
Canım Giresun luyum ben...
Canım ya hugies L.S. nedir? Valla bilmiyorum bez sanırım..Teşekkürler... Ben flotor aldım ama sanırım üstünde güneşliği yoktu.. Artık şapka felan takarım...
Günaydın arkadaşlar.. Kendi doktoruma gittim tuhaf haberlerim var..
Cuma günü bi cesaret dedim gidip spiral taktırayım ya da işte bilgi felan alayım.. Gittim genel kontrol vs.. İlk sordum dedim sezaryende perdeden bahsetmiştiniz diye o da minik bişiydi sanırım hiçbişiye engel değil felan dedi önce.. Sonra vajinal ultrasonla baktı öyle küçük de değilmiş nerdeyse iki rahmin var tam kesmemiş ama spiral hiçbi işe yaramaz dedi.. ŞŞok oldumdedim ikinci gebeliğe engel oluşturur mu? O da dedi küçük yere yerleşirse 6-7 aylık doğma ihtimali baya yükselir dedi ama büyük yere yerleşirse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi zaten senin bebeğin geç bile doğmuştu dedi.. Doğum kontrol hapı dedim o da düşük dozda öneriyorum dedi yasmin gibi felan... Anlayacağınız yine kaldık eşimin kontrolüne.. Ben beklemiyordum ya perdem nerdeyse iki tane rahim yapmış... Smear testi için örnek de aldı biraz enfeksiyonun var dedi ilaç felan verdi öyle... 15 gün sonra arayıp sonucumu öğrenicem.. Miniği çok öpüyorum dedi çıktım geldim...
Bu arada bugün tam 9 ayımız doldu..
Vee aşımız var.. İnşallah sıkıntısız atlatırız..
Oğlumdan da sizlere günaydın kocaman...
Eki Görüntüle 1597118
Babannesinin evinde şebeklik yaptı bol bol : )
HADİ YA BENM EŞİMDE GİRESUNLU..
BUGÜN BİZİM DE AŞIMI VAR AMA GÖTÜRM,CEM KAN TESTİ İSTEMİŞLERDİ
ÇÜNKÜ YAPTIRMADIM 11 İNDE KONTROLÜMÜZ VAR OZAMAN YAPTIRIRIM DEDİM BAKALIM
GEÇ OLMAZSA ARAMAZLARSA.
ALLAHIM YERİM SENİ DE KOLYENİ DE ERKEK YA :)
Kızlar sadece mercimek yemeği yada çorbası verdinizmi gaz yapıyormu acaba ben pürelere biraz ekliyordum.
Bide balık başladınızmı bu hafta başlıcam ben vermeye somon püresine yada çorbasına eklerim.
Ben oğluma yemek yaparken tıkanıyorum yaa bugün ne yaparım bilemiyorummm.
Siz ne yapıcaksınızz
Baby Max almıştım ben.2.5 yıl kızımda kullandım. Şimdi de oğlum kullanıyor. Hiçbir sorun yok.Sallanıyor da ama oğlumda sallama kısmını hiç kullanmadım. 5 aylıkken mi falan kenarı hafif çatlamamıştı ama çatlayacak gibi duruyordu garantiye gönderdik .O kısmını değiştirip gönderdiler kısa bir sürede.Büyük boyu daha kullanışlı. küçüklerinde çocuk hareketlenince rahat edemiyormuş.Şimdi bile kızım kardeşi uyanınca yanına gidiyor beşikte ikisi oynuyor.En önemli özelliği istediğin her yere götürüyorsun.Beşikle işin bitince de katla koy çantasına her yere sığıyor.Merhaba Anneler,
Ben de kısmetse 2015 Kasım annesi olacağım.
Park yatak araştıyorum ama çok kararsızım,kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?