2014 Kasım Anneleri

Biraz da şans işi sanırım biz kaç kere açıp yeniden kurduk hiç sorun yaşamadık

bulamaç yaptığımda ıhlamurla yapıyorum omlet yaptığımda ayran, ıhlamur yada su veriyorum arada
Ben ihlamuru hic kullanmadim nasil kullaniyorsunuz acaba. Omlet yaptigimda meyve puresi yada suyuyka veriyrum bulamac ta sutumle yapiyorum ama sutum ciddi anlamda azaldi artik emiyrda cok kuvvetli degil birde oyun yapiyo isiriyo. Kizlar oglumun altan sol yan dis eti inanilmaz sismis ve kizarmis ilk ordan mi cikaracak acaba benimki

Biraz su kaynatıp ıhlamuru içine atıp demlenmeye bırakıyorum ben.sonra suyunu kullanıyorum.
Diş konusunda yorum yapamicimm bizde bi tık yokk

Ben cnm kendi evime parmaklili sallanit beyaz besik aldim
Annemede kraft calipso aldim
Park yataklar hic hosuma gitmiyordu ama acayip ovuluyordu, bende insanlar bu yatagin nesini seviyor modundaydim, anneme alinca kullanmaya baslayinca anladim, normal besikten daha kullanisli
Kesinlikle park yatak oneririm, sallanmasi onemli bi ozellik, belki bebegin sallanarak uyuyacak hic belli olmaz, joieler sallanmiyor
Okadar para verdik bu besik ikinci cocuguma saglam bi sekilde kalmayacak
Ben okadar para vermeye gerekolmadigini dusunuyrom, kardesim babymax aldi yari fiyatina, okadar benziyorki, oda bebegini onda buyutcek
Kalite olarak iste biraz fark var
Buda yirtildi, kaliteli olsa ne yazar
:)

Kizlar oglum tras oldu gozume bi farkli geliyor daha alisamadm

Eklentiler

• 20150802_182634.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 241
  • 20150802_182511.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 225
  • 20150801_064632.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 243
Kızlar kafayı yiyecem ağlamak istyorm oğlumun hiç uykusu yok uyutunca 1 saat uyuduğunu bilmiyorm ne yapmam lazım gören bu nasıl bebek uyumasıyla uyanması bir oluyo diyo artık çok yoruldum sizinkilrr bi uyuttuğunuzda kaç saat uyuyo gecede saat başı kalkıyo ağlayacam kendimi unuttum nefes alacam zamanım olmuyo sürekli mız mız

AYNEN ÖLE AİLEYLE OLMAK BİLE YETİO BAYRAMDA BENDE GİTTİĞİMDE DENİZ FALAN YOKTU AMA BAHÇEDE OTURMAK BİLE İY İGELMİŞTİ SENN MEMLEKET NEREYDİ BENM SAFRANBOLU.

Canım Giresun luyum ben...

Canım ya hugies L.S. nedir? Valla bilmiyorum bez sanırım..Teşekkürler... Ben flotor aldım ama sanırım üstünde güneşliği yoktu.. Artık şapka felan takarım...

Günaydın arkadaşlar.. Kendi doktoruma gittim tuhaf haberlerim var..

Cuma günü bi cesaret dedim gidip spiral taktırayım ya da işte bilgi felan alayım.. Gittim genel kontrol vs.. İlk sordum dedim sezaryende perdeden bahsetmiştiniz diye o da minik bişiydi sanırım hiçbişiye engel değil felan dedi önce.. Sonra vajinal ultrasonla baktı öyle küçük de değilmiş nerdeyse iki rahmin var tam kesmemiş ama spiral hiçbi işe yaramaz dedi.. ŞŞok oldum dedim ikinci gebeliğe engel oluşturur mu? O da dedi küçük yere yerleşirse 6-7 aylık doğma ihtimali baya yükselir dedi ama büyük yere yerleşirse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi zaten senin bebeğin geç bile doğmuştu dedi.. Doğum kontrol hapı dedim o da düşük dozda öneriyorum dedi yasmin gibi felan... Anlayacağınız yine kaldık eşimin kontrolüne.. Ben beklemiyordum ya perdem nerdeyse iki tane rahim yapmış... Smear testi için örnek de aldı biraz enfeksiyonun var dedi ilaç felan verdi öyle... 15 gün sonra arayıp sonucumu öğrenicem.. Miniği çok öpüyorum dedi çıktım geldim...

Bu arada bugün tam 9 ayımız doldu..
Vee aşımız var.. İnşallah sıkıntısız atlatırız..

Canm dr atmıştm resmi alerjı gbı duruyo ama sık yıka demişti kendılıgınden gectı ne alerjı yaptı bilmıyorum. Göturmedm dra geçince

HADİ YA ALERJİ OLDUĞUNU SANMIORUM AMA NE BİLİM YA HERGÜN YIKIORUZ HEM GÜNDÜZ HEM AKŞAM.

HEPSİNİ KARIŞTIRIP YUMURTAYLA DİREK PİŞİRİOSUN YANİ.GÜZEL BENCE BENDE DENİCEM

NE SAKINCASI OLICAK CNM 1 GÜN SONRANIN GÜZEL CAM BİŞEYE KOY VERERTESİ GÜN HİÇBİŞEY OLMAZ.

Kizlar oglum tras oldu gozume bi farkli geliyor daha alisamadm

TRAŞMI BİZM DAHA KELOSUZ YA :=) MAŞALLAH SİZE

Canım Giresun luyum ben...

Canım ya hugies L.S. nedir? Valla bilmiyorum bez sanırım..Teşekkürler... Ben flotor aldım ama sanırım üstünde güneşliği yoktu.. Artık şapka felan takarım...

HADİ YA BENM EŞİMDE GİRESUNLU..

HADİ YA ÇOK KÖTÜ OLMUŞ BAŞTAN VARMIYDI O PERDE PEKİ BENM KUZENİMDE DE VAR BEBEĞİ OLMUO MESELA.AMELİYAT FALAN MI GEREKİO PEKİ.

Bu arada bugün tam 9 ayımız doldu..
Vee aşımız var.. İnşallah sıkıntısız atlatırız..

BUGÜN BİZİM DE AŞIMI VAR AMA GÖTÜRM,CEM KAN TESTİ İSTEMİŞLERDİ
ÇÜNKÜ YAPTIRMADIM 11 İNDE KONTROLÜMÜZ VAR OZAMAN YAPTIRIRIM DEDİM BAKALIM
GEÇ OLMAZSA ARAMAZLARSA.

Kızlar sadece mercimek yemeği yada çorbası verdinizmi gaz yapıyormu acaba ben pürelere biraz ekliyordum.
Bide balık başladınızmı bu hafta başlıcam ben vermeye somon püresine yada çorbasına eklerim.

Ben oğluma yemek yaparken tıkanıyorum yaa bugün ne yaparım bilemiyorummm.
Siz ne yapıcaksınızz

HADİ YA BENM EŞİMDE GİRESUNLU..

Yaaaaa ne güzel : )

BUGÜN BİZİM DE AŞIMI VAR AMA GÖTÜRM,CEM KAN TESTİ İSTEMİŞLERDİ
ÇÜNKÜ YAPTIRMADIM 11 İNDE KONTROLÜMÜZ VAR OZAMAN YAPTIRIRIM DEDİM BAKALIM
GEÇ OLMAZSA ARAMAZLARSA.

Canım biz de geçen götürdük doktorumuz yapmadı alerjisi var zaten değerler yüksek çıkar daha sonra yapalım dedi... Kan değerlerine göre mi aşı yaptırcan yaptırsak sıkıntı mı olur bilemedim ya..

ALLAHIM YERİM SENİ DE KOLYENİ DE ERKEK YA :)

Teşekkür ederiz.. Kolyeyle kro olduk tam

Valla canım ben artık ona özel çok şey düşünmüyorum yemeklerimi biraz dikkatli yapıyorum bebeğime de yediriyorum yiyor da çok severek... Ona özel işte meyve püresi felan hazırlıyorum

Merhaba Anneler,
Ben de kısmetse 2015 Kasım annesi olacağım.
Park yatak araştıyorum ama çok kararsızım,kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz?
Baby Max almıştım ben.2.5 yıl kızımda kullandım. Şimdi de oğlum kullanıyor. Hiçbir sorun yok.Sallanıyor da ama oğlumda sallama kısmını hiç kullanmadım. 5 aylıkken mi falan kenarı hafif çatlamamıştı ama çatlayacak gibi duruyordu garantiye gönderdik .O kısmını değiştirip gönderdiler kısa bir sürede.Büyük boyu daha kullanışlı. küçüklerinde çocuk hareketlenince rahat edemiyormuş.Şimdi bile kızım kardeşi uyanınca yanına gidiyor beşikte ikisi oynuyor.En önemli özelliği istediğin her yere götürüyorsun.Beşikle işin bitince de katla koy çantasına her yere sığıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…