2014 Kasım Anneleri

Valla canım ben artık ona özel çok şey düşünmüyorum yemeklerimi biraz dikkatli yapıyorum bebeğime de yediriyorum yiyor da çok severek... Ona özel işte meyve püresi felan hazırlıyorum

NE BİLİM SAĞLIK OCAĞI ÖLE DEMİŞ AŞIYA GETİRİRKEN KAN TAHLİLİ YAPTIRIP
GETİRİN DİYE.ORASI YAPAMIO YA BEBEK ŞIRINGASI YOK DİE HASTANEDE YAPILMASI GEREKİYO.
ÖLE KROYU YERİM BEN.
BE HALA ÖZEL YAPIORUM YA GERÇİ HAFTA SONU TASE FASULYE YAPTIM SALÇA KATMADIM DOMATES KATTIM TUZDA KATMADIM SUYUNDAN VERDİM TANESİNDEN DE VERDİM GERÇİ GÜZEL YEDİ VALLA.KV VERMİO ÖLE O ÖZEL YAPIO ANCAK BEN PAZARLARI İŞTE YAPABİLDİĞİM KADAR.

Doktorumuz da dedi ağzındaki yaralar geçsin 1 hafta sonra felan getirin yapalım dedim ama bir hafta oldu aslında götürmedik ağzında yine ufak kaldı yara var.. Bugün de aşı var beklesem cuma günü memlekete gidiyoruz iki arada kaldım ya.. Memkelette de böyle bebeğime acı çektirmek istemiyorum bu aşıyı bir yaşında yaptırsak olmaz mı acaba

Kizlar ilk defa omletini eline verdim bitirdi masallah normalde meyve suyuyla veriyordum sadece omletini yedi kendi basina:))

Eklentiler

• 20150803_101400.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 218
  • 20150803_102014.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 213
  • 20150803_101404.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 221

BİLMİORUM Kİ CNM BİZİM 8.NDE DOLUO 9 AYIMIZ ASLINDA AMA
3 ÜNE VERMİŞLER GÜN NEDENSE OYÜZDEN RAHATIM BİRAZ GECİKMESİNDE
MEMLEKETTE YAPTIRAMAZMISIN ACABA YAŞI ÇOK GEÇ OLUR BENCE YA.

Kizlar ilk defa omletini eline verdim bitirdi masallah normalde meyve suyuyla veriyordum sadece omletini yedi kendi basina:))

OH MAŞALLAH AFİYET OLSUN PAŞAYA.
NASIL YAPTIN OMLETİ BENDE DEĞİŞİKLİK YAPICAM ARTIK KAHVALTISINA YA.

BİLMİORUM Kİ CNM BİZİM 8.NDE DOLUO 9 AYIMIZ ASLINDA AMA
3 ÜNE VERMİŞLER GÜN NEDENSE OYÜZDEN RAHATIM BİRAZ GECİKMESİNDE
MEMLEKETTE YAPTIRAMAZMISIN ACABA YAŞI ÇOK GEÇ OLUR BENCE YA.

Normali zaten bir yaşında ya canım bu aşının suriyelilerden dolayı 9 aya çekmişler neyse bugün götüreyim bakayım sağlık ocağına kan tahlili soracaklarını sanmıyorum geçen sefer söylerlerdi öyle olsa

OH MAŞALLAH AFİYET OLSUN PAŞAYA.
NASIL YAPTIN OMLETİ BENDE DEĞİŞİKLİK YAPICAM ARTIK KAHVALTISINA YA.
Canm biraz peynir domates rendesi dere otu ve yesilsogan birazda un bu defa yumurtanin akinida koydum ayirmadim hetgun vermiyorum yumurtayi ondan ayirmadim bugunluk masallah elinden birakmadi bende sasrdim

Kızım artık beşiğin içinde yuzüstu dönüp kenarlara tutunup kendını yarım kaldırmaya başladı. Çok komıkya korumalıkların arasından çipil çipil gözlerler bakıp gülüyo.
Buarada bende bugun napsam diye düşünüyorum kızıma.

BİZE ÖLE DEDİLER VALLA BİLMİORUM KANINADA BAKMAMIZ GEREKİO DİE
1 YAŞINDA OLAN BU AŞIMIYMIŞ Kİ BEN BAŞKA DAHA VAR BİLİORUM DA.

Canm biraz peynir domates rendesi dere otu ve yesilsogan birazda un bu defa yumurtanin akinida koydum ayirmadim hetgun vermiyorum yumurtayi ondan ayirmadim bugunluk masallah elinden birakmadi bende sasrdim

OHH ÇOK GÜZEL OLMUŞTUR TADI HEPSİNİ BİR KARIŞTIRIP YAĞIN İÇİNE
ATIP MI PİŞİRİON MU PEKİ..

Çok güzel bakıyorlar kızımda Uyanıyor direk tutunup ayağa Kalkıyor bende karşısında yatıyor oluyorum görünce hemen kahkaha atıyor

öncelikle hayirli dogumlar dilerim.park yatak konusunda bilmeniz gereken bu tip yataklarin hepsi ayni sistem.bizde cok arastirdik sacma sapan fiyatlara satiyorlar hic pahali biseye gerek yok.hepsi ayni sadece marka ve dizayn degisiyor.biz bebboo die bi marka aldik 9 ay oldu cokta memnunuz.size tavsiyem cokta arastirmayin hepsi ayni sadece butcenize uygununa bakin derim.hayirli dogumlar

OHH ÇOK GÜZEL OLMUŞTUR TADI HEPSİNİ BİR KARIŞTIRIP YAĞIN İÇİNE
ATIP MI PİŞİRİON MU PEKİ..[/QUOTE] canm hepsini bi kapta karistiriyorum kasikla tavaya koyuyorum benim yaptigimdan 4 tane cikiyor 1.5 oglum yiyo digerlerini ben bugun 1taneneyide oglen verdim eline onuda yedi
Sihhatler olsun
Nasil oldu??
Bizde kestirelim diyrs ama hem durma mz hem hijyen konusunda endise ediyrz
canm bizde cok korkuyorduk durmaz die masallah giki cikmadi ama babasinin kucaginda durdu oyle kestirdi zaten babasina ayri bir duskunlugu var ondan durdu hicc aglamadi coook guzel oldu yani hen boyle yakisacagini tahmin etmemistim

Ben kızıma yemeklerini hep önüne veriyorum kendisi yiyor ve biz çok mutluyuz kendisi yediği için hiçbir yemeği redetmiyor ve çok eğleniyor.

KIZLAR ARTIK ANNE SÜTÜ GÜNLÜK NE KADAR ALMALILAR 9 AYLIK OLDULAR.
KİMSENN DOKTORU BU KONUDA BİLGİ VERDİMİ YA.BENİM OĞLUM 150 CC KESİN ALIO SABAH 8 DEN AKŞAM 6 YA KADAR YANİ GECE FALAN DA EMİO.

KIZLAR ARTIK ANNE SÜTÜ GÜNLÜK NE KADAR ALMALILAR 9 AYLIK OLDULAR.
KİMSENN DOKTORU BU KONUDA BİLGİ VERDİMİ YA.BENİM OĞLUM 150 CC KESİN ALIO SABAH 8 DEN AKŞAM 6 YA KADAR YANİ GECE FALAN DA EMİO.
1 yaşına kadar günlük 500 cc süt alması gerekiyor diye biliyorum o yüzden 1 yaşına kadar beslenmeleri %70 anne sütü yada formül mama diye geçiyor heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…