2014 Kasım Anneleri

Tecrübesiz bir Kasım anne adayından deneyimli Kasım annelerine sorum olacak
Çok teşekkür ederim kızlar,insan ne gerekli,ne gereksiz tecrübesiz olunca hiçbir şeyden de emin olamıyor.
Süt sağma Pompası gerekli mi örneğin ?
Ben belirlediğim bazı ürünleri liste yaptım
daha hiçbirini almadım gerçi ama...sizce burada gereksiz bir şey var mı ? ya da mutlaka al dediğiniz yazmadığım bir şey ?

Uni Baby-Yeni Doğan Islak Mendil
Can Baby-Alt Açma Bezi
Prima -Yenidoğan Beyaz Seri
Mustela -Konak Önleyici Şampuan
Sudocrem - Pişik Kremi
Sebamed - Sabun
Weevell-Su termometresi
Banyo Kovası için File
Medela Süt Sağma Pompası ?
Avent Biberon Seti ?
Dr.Brown Doğal Akış Biberon ?
Emzik ( Hiçbir fikrim yok,yenidoğan da kullanılmalı mı gibi :) )
Oyun Halısı
Chicco Polly Mama Sandalyesi
Lansinosh Göğüs Kremi
Baby Me Göğüs Pedi
Süt Saklama Poşeti
Wrap Sling ya da Baboo Sling ?

Not: Kimbilir bunlar ne kadar tutacak :))

Ayy listeyı okuyunca hamiş zamanlarıma gıttım bian. Bende netten bır sürü araştrma yapmıştm listeler hazrlamıştm. En guzel telaş ve heycanlar bunlar. Bence gereksiz bişey yok listende. Sadece şunu söyleyebilirim oyun halısı ve mama sandalyesı almak için acele etmeyebilirsn. Oyun halısındada tıny love guneşlı gunler var bızde tavsıye ederım.

Nasil yani corbayi yogurdu nasil veriyosnz
Blw yönteminde çorba ve yoğurdu kaşıkla değilde bardaktan içiriyorsun. Bende kızımın önünede küçük ekmek parçaları koyuyorum çorbayla ıslattığım kızım onları yerken arada da bardaktan çorbasını içiriyorum. Yoğurduda çok hafif sulamdırıyorum onuda gene bardaktan...

1 yaşına kadar günlük 500 cc süt alması gerekiyor diye biliyorum o yüzden 1 yaşına kadar beslenmeleri %70 anne sütü yada formül mama diye geçiyor heryerde

500 MÜ HERŞEYDEN YİYİPTE 500 NASIL ALICAK Kİ YA.
300 350 BELKİ OLUR GÜNÜDZ İÇTİĞİ VE AKŞAM İÇTİĞİ İLE BİRLİKTE
ODA BEN AKŞAM BİRŞEY VERMİORUM DİE BELKİ OKADAR OLUR EMZİRİORUM SADECE
GÜNDÜZLERİ EMMİO DİE.

Sut sagma makinesi lazim oluncada alabilirsin cnm
Chicco tarak
Tirnak makasi
Emzik
Ates olcer
Otribebe burun acici

Gogus icin garmastan pomad ya da bella b

Emzik avent free flow

Gayet guzel listen lansinoh kullndm memnun kaldim ben pisik kremi bebantol kullndm bencede oyun minderi ve sandelye icin erkn alma hemn derim digerleri sart

Avent biberon setini yada Dr. Brown al ikisi fazla ve gereksiz ki ben avent kullandım çok memnundum. Emzik zaten yeni doğduğunda alıştıramazsan birdaha almaz aventin 0-6 ay için olan free flow var o çok iyi. Oyun halısı ve mama sandalyesi için çok erken çocuğunu henüz tanımıyorsun boşuna para verme derim heleki oyun halısı için hiç acele etme. Mama sandalyesi illa alacaksan ikea antilopu öneririm ki çok fazla araştırdım annelerin çoğu ondan memnunda bende hem cihicco aldım hem ikea antilop kızım antiloptan inmiyor. Baboo sling daha kullanışlı gibi duruyo kullanmadım ama çevremde gördüğüm kadarıyla. Benim söyleyeceklerim bu kadar umarım faydalı olmuştur. Hayırlısıyla kucağına alırsın minnağını inş. Öpüyorum

Göğüs pedi asla baby me alma berbat bişey benim elimde kaldı lansinoh al tek kelimeyle süğer, pompa al bence benim çok işime yaradı iyiki almışım dediğim tek şey oldu nerdeyse tabi ihtiyca göre değişir ama en azından manuel alabilirdin ondada tavsiyem lansinoh yine, ateş ölçer alabilirsin ben kulaktan ölçer aldm okadar para verdim boşa gitti koltuk altından ölçen en iyisi doğru sonuç veriyor oda 10 lira bişey zaten , pişik kremi olarak coresatin öneririm pembe olanı süper her yerine kullanabilrsin bebişinin, vücut bakım ürünlerinde sebamed öneririm, bebe yağı yerine sebamedin vücut losyonunu alsan daha iyi süper nemlendiriyor,mama sandalyesi ikea antilop bence ama çoooook erken, oyun halisını bende doğmadan almştm ilk başlrda sevmedi ama sonradan alıştı, emzik avent öneririm bence kurtarıcı bişey,Müslim bezz çok kullanşlı ve lazım oluuyor, aklıma gelenler bunlar

Kızamık aşısı var canım onu devlet karşılıyor birde özel aşı var menenjit aşısı onu sordum ben, yaptırdık zaten doktoru gerekli bir aşı dedi 9. Ayda ve 1 yaşında olmak üzere 2 doz halinde yapılıyor

Merhaba güzel anneler nasılsınız?? Ne zamandır giremedim siteye,malum oğlum 2 diş çıkardı kaç gündr iştahsız,ve geceleri ateş içindeydi. Çok şükür bugün biraz ıyıydı beni emiyo baska bşy istemıuor.oğlum zevkle yemek yiyen bi çocuktu bu durumumuz nasıl düüzeleck?Zayıfladğnı hissediyorum. Sormak istediğim, keçi sütü bbeğine içeren var mı varsa nerden alınır nasıl hazırlanır??
Birde yürüteç ve mama Sandalyesi almam lazm gec bile kaldım siz neler tavsiye edersiniz?? Normal sandalye üzerine takılankrdn gördm bı ara onu nerden bulabilirim ?Çoook teşekkürler. :) :) :)##

Eklentiler

• IMG-20150705-WA0002.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 264
Sizin için çektim düğünde. Maşallah bebeklermize allah acılarını göstermesin,anne babalarna bağışlasın.. :):-*<3<3<3

Eklentiler

• IMG-20150731-WA0021.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 271
  • IMG-20150731-WA0008.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 267

Ben iki tane aventin bir de dr browns un aldım hepsini de kullanıyorum çok memnunum.. Aventin cam biberınunu su biberonu olarak kullanıyorum diğerini mama.. Ben de mama saldalyesi ve oyun halısı için acele etme derim... Emzik her ihtimale karşı ben almıştım avent şimdi de kullanıyor zaten severek devam ediyoruz : ) göğüs pompası için de acele etme ama lazım oluyor sonradan... Ne tatlı heyecanlar... Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin..

Ne kadar büyüdüler ya maşallah hepsine...
Canım ben daha küçükken bile keçi sütü vermiştim... Marketlerde kırmızı kutuda migrostan almıştım yine alıyorum önceden hafif suyla açıyordum bisküviyle biberon maması olarak veriyordum şimdi de muhallebilerine ek gıdalarına katıyorum...

Yok canım bir yaşında var yine aşı da bu da bir yaşında yapılıyormuş öne çekmişler...

Cook yakisikli ya

Teşekkür ederiz ablateyzesi... O güzellik senden

Herkese kocaman bir günaydın...
Dün aşımızı olduk... Şükür zaten diğer aşılarda da hiç ateş sıkıntmız felan olmuyordu bunda da olmadı geldi oynadı vs.. Normal davrandı yani oğlum : ) Boyu 73 cm kilosu 8750 kilosu az biraz neden bilmiyorum...

GÜNAYDIN CNM BİZİM DE DÜNDÜ GÖTÜRMEDİK YA
KAN TAHLİLİ İSTEDİLER DİE SİZDEN DE İSTEDİLER Mİ
OLMADI YARIN GÖTÜRÜRÜZ BİZDE KİLOSU İYİ BENCE
NİE AZ BULDUN Kİ DOKTORMU DEDİ AZ DİE.

Sizce bnlar nasıl

DEĞİŞİK VE GÜZEL BİR YÜRÜTEÇ BENCE.
BİZDE ALDIK YÜRÜTEÇ AMA HİÇ İŞİMİZE YARAMADI
SEVMEDİ HİÇ DURMUO ONDA YANİ BOŞA GİTTİ.ALMADAN ÖNCE
İYİ DÜŞÜN SEVMEYEBİLİOLAR.AMA BU GÜZEL OYUN PARKI GİBİ BELKİ SEVER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…