- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
kitaptan konuları okuyup zemin hazırlıyorum canım konu sonunda testler var onları çözüyorm,bilmediğim terimler anlamlar cokmus okudukça çıkıyor ortaya.Kitap zaman kaybettirir canım çıkmış sorulara bakmanı tavsiye ederim soru ve doğru cevap şeklinde calisirsan daha kolay olur dön on yılın zaten hep benzer sorular fark edersin başarılar diliyorum
Cok gecmiş olsun cnm. İnş bişey yoktur. Naptın götürdünmü draKızlar ya Kızım yataktan düştü beraber yatıyorduk pat sesine uyandım ve hala elim ayağın titriyor kafasının sok tarafına düştü biraz ağladı evde dolaştık falan sakinleşti ama en Gözlerinden kayma kusma vs olmadı ama haliyle gece olduğu için uykusu geldi ve ıyudu tekrar ama Benim içim hiç rahat değil aksi gibi evde Tekim eşim Çalışıyor acaba kızımı uyandırıp taksiye atlayıp götürsem mi bi şey olmuş mudur Kafayı yemek üzereyim
Ben dün geceden beri ağlayıp duruyorum sabah nasıl oldu anlamadım bile ki bu benim hatam sap göğsümü emZirdikten sonra Kalkıp öbür tarafa geçmem gerekirdi düşmesin diye emzirirken ıyuyakalmışımBenm bı arkadasın cocugu en az beş kere düşmüştür. Duydum dünde para yutmuş. Dra bile goturmemişler nasıl olsa alttan cıkartır dıye. Insanlar nekadar rahat. Biz gece gınduz demeden mınnacık bişeyde dra gıdıyoruz içimiz rahat etsın dıye. Annem anlatıyo mosmordu cocuk gorduğumde dıye. Daha 8 aylık. Kızımı o halde düşünemıyorum. Dün anlattı ben bile hala etkısındeyım.
canim benim Allah razi olsun ne guzel anlatmissin... ewt hamilelik cok guzelmis hele pit pit vuruslari dünyaya bedel Allah yoklugunu gostermesin kimseye.. notumu aldim canim cok sagolmerhaba öncelikle allah bebeğini sağlıklı sıhhatli bir biçimde kucağına almayı nasip etsin..hamileliğimi çok özledim ya çok güzel bir heyacandı :) file için önerim köpüklü olanından ben ikisinden de almıştım ama ince olanı hiç kullanamadım. hala kullanıyorum köpüklü olanı altına minder gibi koyuyorum popişi acımasın diye :) pişik kremini sudocrem tavsiye ederim sadece 2-3 kez kullanmam gerekti ama çok etkili birde kendi yüzünde leke gidermek için de kullanabilirsin bildiğin bebek poposu gibi oluyor cildin :) ama yinede bebeğin ilk doğduğunda pişik olmaması için zeytinyağını kaynatmadan ısıtıp, asitini aldırıp, soğuyunca pamuk yardımıyla poposuna sürersen her altını aldığında pişik kolay kolay oluşmuyor. bize doktorumuzun tavsiyesiydi iyi kurulamak ve zeytinyağı sürmek. umarım faydalı olur hayırlı doğumlar
Benim bebegimde besiginden dustu 3gun once.lavaboya gitmek icin icine koymustum.gogus hizasina geliyo ama ayaginin altina yastigini alip sallamis kendini.cok sukur bisey olmadi.ama insan vicdan azabi duyuyorBen dün geceden beri ağlayıp duruyorum sabah nasıl oldu anlamadım bile ki bu benim hatam sap göğsümü emZirdikten sonra Kalkıp öbür tarafa geçmem gerekirdi düşmesin diye emzirirken ıyuyakalmışım
Benim kizimdadax var hem oyle kucuk degil bayag var sirt kisminda bende cok tedirgin oldum ilk firsatta doktora goturucem annem dogustandir soyuluyomus derilerya ondan kalmistir diyodu insallah sorun cikmaz67 cm 7 buçuk kilo canım ortalamada ama az ona göre ondan vermrdi demekki İnşallah senınkide toparlanır annesi zaten özel durumunuz varmış sizinn erken doğmuş aceleci Rabbim sağlık versin yeterki herşey hallolur
iyidir şükür yürüme çabasına düşmüş annesi napsın :)yakında fıtı fıtı dolanır arkandaa :)
benim kızımıgın bacagındada var oyle bir beyazlık yaa bende tedirgin oldum bak şimdiinşallah önemli birşey değildir
Ne Zaman farkketiniz bu lekeyi??ben eski resimlerine baktim 6 aylikken varmis.hic onemsemedigim icin hatirlamiyorum ilk ne zaman cikti.mumkunse sizdende resim isteyebilirmiyim..vitiligo icin sut beyaz olmasi lazimmis.bizimki daha cok raki beyazi gibiBenim kizimdadax var hem oyle kucuk degil bayag var sirt kisminda bende cok tedirgin oldum ilk firsatta doktora goturucem annem dogustandir soyuluyomus derilerya ondan kalmistir diyodu insallah sorun cikmaz
Çok Geçmiş olsun allah koruyo kuzuları,bnm oğlumda geçenlerde düştü yataktan bianşık içim geçmiş pat diye sesle fırladım inanamadım ne ara gözümü kapattım da düştü diye kafası kızarmıştı hmn buz koydum çok şükür şişi indi çok çarpıyo biyerlere ayıramıyorum gözümün önünden.Ben dün geceden beri ağlayıp duruyorum sabah nasıl oldu anlamadım bile ki bu benim hatam sap göğsümü emZirdikten sonra Kalkıp öbür tarafa geçmem gerekirdi düşmesin diye emzirirken ıyuyakalmışım
Bnm oğlumda da oluyo zmn zmn beb kızarmalara fln coresatin kullanıyorum 2 aylıktan beri tavsiye ederim geçmiş olsunkızlar bebislerinizin kolları yada vücutlarında sıcaktan çıkan isilik vardı ya hani, ben cuma günü oğlumu dr a götürmüştüm sordum bunlar ne diye, dr sıcaktan olmuş sık sık duş aldır sonrasında gül suyu veya bebek pudrası sür o bölgelere geçer dedi aklınızda olsun işe yarıyor
Allah yardımcın olsun kolay gelsin ben öyle durumlar için kendmce bi menü belirledm pratik fix onu yapıyorum tabi yine de bi çorba yapmak bile zmn alıyo ve oğlum mızmız durmuyo zor şuanda misafr ağırlamak.Yemege kalabalık misafırım var ve bıraz once arayıp haber verdıler. Ya ben kızımla lavaboya zor gıdıyorum okadr hazrlıgı nasıl yapıcam. Şu insanların düşüncesızlıgı benı sınır edıyo.bir gün önceden haber ver barıya.
Sagol canm. Aynen kucagmdan inmiyokı mama sandalyesnde falanda durmuyo buara tek elle zar zor bıze yemek yapıyodum zaten. Yakında kımsem yokkı yardımada cagrıyım. Yapcaz artık bişeylerAllah yardımcın olsun kolay gelsin ben öyle durumlar için kendmce bi menü belirledm pratik fix onu yapıyorum tabi yine de bi çorba yapmak bile zmn alıyo ve oğlum mızmız durmuyo zor şuanda misafr ağırlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?