2014 Kasım Anneleri

Kızlar yaa eylülde okula başlayacağım inşallah kızım emmeden uyumuyor bakıcı nasıl uyutacak onuda bilmiyorum artık babasındda bile durmuyor hep ağlamaklı bakıcıya nasıl alışacK 7 gibi çıkıyorum evden 1 buçuk gibi evde oluyorum süt sağmaya gerek varmı çalışanlar dAha iyi bilir şimdiden strese girdim

Ne Zaman farkketiniz bu lekeyi??ben eski resimlerine baktim 6 aylikken varmis.hic onemsemedigim icin hatirlamiyorum ilk ne zaman cikti.mumkunse sizdende resim isteyebilirmiyim..vitiligo icin sut beyaz olmasi lazimmis.bizimki daha cok raki beyazi gibi
Bizimki dogustan beri sanki yani daha ilk gunlerden beri belki bir aylik birbucuk ayliktan beri farkettik sanirim bizimkide sut beyaz degil ilk firsatta cekip koyucam

BEN DOOL TRAVEL ALMIŞTIM BİRAZ HANTAL BİR ARABA 2. ARABA OLARAK NUNA ALDIM ÇOOK MEMNUNUM KEŞKE OKADAR PARA VERMESEYMİŞİM AMA NAPALIM İÇİMDE KALMASIN DİYE ALDIM AMA NUNA ÇOK GÜZEL BİR ARABA

Bgn gittik aldık be safe oto koltugunu ilk oğlumu oturttum dualar eşliğinde inş ağlamaz diye,öne oturdum ilk defa.ilgisini çekti inceledi heryeryle oynadı eve 1 2 km kala bastı çığlığı ağlmya basladı almamak için zor tuttum kendmi mecbur alışması lazım rahat etsin diye maymuna döndük acayp huy değişimi var suan her konuda

Halen devam mı...Allah sana güç versin canım biraz Nazlı olacak senin cimcime sanırım. İyi dileklerin için teşekkür ederim küçük horozum da iyi teyzesi cok hareketli sürekli tırmanmak istiyor daha çok yoruyor beni.

Canım bende işe başlayalı bit buçuk ay oldu ve benimkiNe de bakıcı BAKIYOR benim Kızım beni lavaboya dahi göndemeZ bakıcımızla 1hafta beraber baktık ama hiç ilerleme kaydedemiştik Alışsın ağladığını duymayayım diye dışarı çıktım sesi dışarı kadar geldi eve geldim artık o ağladı ben Ağladım bakıcının yanında bu iş nasıl olacak diye sonra annemi çağırdım çünkü Kızımın bakıcıya alışmasından önce benden uzaklaşmayı öğrenmesi gerekiyordu annemle bakıcı 2 hafta beraber zor zapdettiler ama şimdi iyi çok şükür diyeceğim o ki Bebeğin nasıl bilmiyorum ama benimkinin o halinden bu hale gelmesi bile mucize onlar da alışıyor ve alışmayalım başka şansları olmadığını anlıyorlar ama zor bir süreç şok Ağladım ama şükür bu halimize umarım seninki daha kolay olur canım bu arada ben de 1 de geliyorum ve her gün ertesi gün için saat 10.30 da süt sağıyorum

ayni bizde oyle yapışık yaşıyoruz annr kv kimse yok.bakalim.nolcak inş kolay olursimdiden.o.manzarayi dusununce aglayasim.geliyorbir aya biraz daha buyuyecekyaa sut sagmam. Heralde ama uyumak icin illa emmek.isterse mecbur sagcam.bibeeronla.uyur belki keske ayrilmasak imkanlar olsada alismak degil bence buyuk.bir travma.yasiyorlarbakiyor annesi gelmiyor aglasada umiidi kesip suusyor

Aynı durumdayız canım ben de 8 de çıkıp 3 te gelicem bu kadar zaman emmeden durabilir mi bilmiyorum

Benimki de emmeden uyumazdı ki ben hala uyutamam ama bakıcısı onu sallıyor ve uyumaya yakın biberonunu veriyor böylece süt içiyor ayrıca travma mı yaşıyorlar bilmiyorum ama ovşekilde düşünmek bu işi hem sen hem onun için Zorlaştırır sonuçta mecburuz Gönül ister ki herkes kendi çocuğunu büyütebilsin ama şartlar maalesef bide Çalışmanın şöyle bir yararı var sabır konusunda tavan yapıyorsun özlediğin için daha kaliteli vakit geçiriyorsun ve senin için de terapi oluyor ve iste dinleniyorsun yani en azından böyle düşününce daha az üzülüyorum

boyle duusunmek zorundayiz canim.gercekten sartlar boyle yapacak birsey yok ama biri bana secenek sunsa evde cocugumla olmak isterimama tahmin edebiliyorum o ozlemlee yapisik gezsenbile zoruna gitmeZ :)bunada şükür erken geliyoruZ en azindan iyi tarafindan bakacazz inşallah

Aynı dert bende de var düşündükçe içim sıkılıyor 1eylül gelmesin

Kızlar oğlum a mama Sandalyesi aldm. Chicco pocket lunch. Bıraz genş yer kaplıyo ama kalıteli. Kılıf ve sepet çıkrdm sabnlu suya bastım :):):) ##
Geç kalmşrtm almak için 9 aylık olmasına az kaldı. Neyse geç olsun güç olmasın

Devam canim malesef evet biraz fazla nazli ve sinirli bir kiz oyy yerim o horozu ben ne yapsin annesi kesfedecek :)

merhaba hanimlar.benim oglum minik yuvarlak pil yuttu.nasil oldu saniyeler icinde anlamadik.isik sacan bi oyuncagi vardi mama sandalyesinde oturuyordu bi anda oksurmesi ile yanina kostum bi baktim tikanmis gibi duruyo hemen duzeldi sonra .baktik oyuncagi kirmis mama sandalyesine vurarak.3 pil vardi otuncakra bi baktik 2 pil ortada 3.yok.hemen acile gittik rontgende midede gozuktu.bugun 2.gun bagirsaga inmis.halen kakasinda cikmadi.simdi uyuyor sabah yine rontgene gidicez doktor telaslancak bisey yok 3-4 gune kakada cikar diyo ama ne zor bi durummus insallah sabah kakasinda cikar.artik gozumu ayirmicam ustunden bi anlik oldu hersey.

Oy yavrumya. Cok gecmiş olsun canm. Evet artık dahada dıkkat etmek lazm herseyın farkındalar. Keşfetmeye çalışıyolar. Cok iş düşüyo biz annelere. Benımkı artık dışardan eve gelmek istemıyo. Kapının yanından geçsek evde kapıyı tutmaya çalışıyo uzanıp aglamaya başlıyo. Camdan bile içerı gırmek istemıyo. Burasıda denıze yakın acayıp esıyo herzaman çıkartamıyorumkı. Naparım bilmıyorum cadıyla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…