Bizimki dogustan beri sanki yani daha ilk gunlerden beri belki bir aylik birbucuk ayliktan beri farkettik sanirim bizimkide sut beyaz degil ilk firsatta cekip koyucamNe Zaman farkketiniz bu lekeyi??ben eski resimlerine baktim 6 aylikken varmis.hic onemsemedigim icin hatirlamiyorum ilk ne zaman cikti.mumkunse sizdende resim isteyebilirmiyim..vitiligo icin sut beyaz olmasi lazimmis.bizimki daha cok raki beyazi gibi
BEN DOOL TRAVEL ALMIŞTIM BİRAZ HANTAL BİR ARABA 2. ARABA OLARAK NUNA ALDIM ÇOOK MEMNUNUM KEŞKE OKADAR PARA VERMESEYMİŞİM AMA NAPALIM İÇİMDE KALMASIN DİYE ALDIM AMA NUNA ÇOK GÜZEL BİR ARABAgunaydin herkeseee... kizlar her zamanki gibi ihtiyacim var size... dun geceden beri agliyorum aslinda aglanacak bisey yok ama hamilelik iste... esimin bu aralar kafasi cok yogun isten cikarildi ev kredisi ogrenim kredisi iste bi suru borc var.. neyse bu bilgi akilda dursun... bebek arabasi olarak kraft twist relax begendim ben esim hic arastiramadi kafası 1500 diye.. dun gittik ebebege gosterdim acelesi yok indirime girince aliriz dedim.. arabayi begendi.. bi arkadaşımin esiyle samimi arkadaslar.. o da demiski o para verilmez gidin daha uygun bisey alin musriflik yapmayin demis... kaldi ki ben bebegime oda bile yapmadim simdi masraf yapmayim park yatakta yatar bi sure diye dusundum... yani aslinda musrif biri degilim indirim takip ederim... esimde konu acilinca iste bana cok mantikli geldi uygun bisey alalim dedi... bu arada araba koltugumuz da yok... ben de basladim aglamaya... sizce ne yapmalıyım.. esim isten ayrildi ama ben calisiyorum ucretsiz izne ayrilmayi düşünmüyorum ayrica dogum paramizi da ayirmistik.. ya da sizin kullandiginiz memnun kaldiginiz bi araba var mi... @34ist ben de kendi topigimden cok burda takilir oldum
Halen devam mı...Allah sana güç versin canım biraz Nazlı olacak senin cimcime sanırım. İyi dileklerin için teşekkür ederim küçük horozum da iyi teyzesi cok hareketli sürekli tırmanmak istiyor daha çok yoruyor beni.Ah canim benim cok sukur iyiyiz ama su saatte yazdigimdan da anlarsin ki hala uykusuz ve bolca huysuzuz.. Arkadasin da dedigi gibi koala gibiyiz ayrilmak ne mümkün aksi halde bol gozyasili aglamalar mevcut..
Sen tasinmissin yeni evinde yeni gorev yerinde mutluluklar diliyorum simdiden.. Minik horoz nasillar?
Canım bende işe başlayalı bit buçuk ay oldu ve benimkiNe de bakıcı BAKIYOR benim Kızım beni lavaboya dahi göndemeZ bakıcımızla 1hafta beraber baktık ama hiç ilerleme kaydedemiştik Alışsın ağladığını duymayayım diye dışarı çıktım sesi dışarı kadar geldi eve geldim artık o ağladı ben Ağladım bakıcının yanında bu iş nasıl olacak diye sonra annemi çağırdım çünkü Kızımın bakıcıya alışmasından önce benden uzaklaşmayı öğrenmesi gerekiyordu annemle bakıcı 2 hafta beraber zor zapdettiler ama şimdi iyi çok şükür diyeceğim o ki Bebeğin nasıl bilmiyorum ama benimkinin o halinden bu hale gelmesi bile mucize onlar da alışıyor ve alışmayalım başka şansları olmadığını anlıyorlar ama zor bir süreç şok Ağladım ama şükür bu halimize umarım seninki daha kolay olur canım bu arada ben de 1 de geliyorum ve her gün ertesi gün için saat 10.30 da süt sağıyorumKızlar yaa eylülde okula başlayacağım inşallah kızım emmeden uyumuyor bakıcı nasıl uyutacak onuda bilmiyorum artık babasındda bile durmuyor hep ağlamaklı bakıcıya nasıl alışacK7 gibi çıkıyorum evden 1 buçuk gibi evde oluyorum süt sağmaya gerek varmı çalışanlar dAha iyi bilir şimdiden strese girdim
ayni bizde oyle yapışık yaşıyoruz annr kv kimse yok.bakalim.nolcak inş kolay olurCanım bende işe başlayalı bit buçuk ay oldu ve benimkiNe de bakıcı BAKIYOR benim Kızım beni lavaboya dahi göndemeZ bakıcımızla 1hafta beraber baktık ama hiç ilerleme kaydedemiştik Alışsın ağladığını duymayayım diye dışarı çıktım sesi dışarı kadar geldi eve geldim artık o ağladı ben Ağladım bakıcının yanında bu iş nasıl olacak diye sonra annemi çağırdım çünkü Kızımın bakıcıya alışmasından önce benden uzaklaşmayı öğrenmesi gerekiyordu annemle bakıcı 2 hafta beraber zor zapdettiler ama şimdi iyi çok şükür diyeceğim o ki Bebeğin nasıl bilmiyorum ama benimkinin o halinden bu hale gelmesi bile mucize onlar da alışıyor ve alışmayalım başka şansları olmadığını anlıyorlar ama zor bir süreç şok Ağladım ama şükür bu halimize umarım seninki daha kolay olur canım bu arada ben de 1 de geliyorum ve her gün ertesi gün için saat 10.30 da süt sağıyorum
Aynı durumdayız canım ben de 8 de çıkıp 3 te gelicem bu kadar zaman emmeden durabilir mi bilmiyorumKızlar yaa eylülde okula başlayacağım inşallah kızım emmeden uyumuyor bakıcı nasıl uyutacak onuda bilmiyorum artık babasındda bile durmuyor hep ağlamaklı bakıcıya nasıl alışacK7 gibi çıkıyorum evden 1 buçuk gibi evde oluyorum süt sağmaya gerek varmı çalışanlar dAha iyi bilir şimdiden strese girdim
seninkinedemi bakici bakacak inşallah sorunsuz ve kolay atlatiriz hepimizi suan bakici degil.anneane babaneylede duracagini sanmiyorum artik anliyorlar herseyiAynı durumdayız canım ben de 8 de çıkıp 3 te gelicem bu kadar zaman emmeden durabilir mi bilmiyorum
Benimki de emmeden uyumazdı ki ben hala uyutamam ama bakıcısı onu sallıyor ve uyumaya yakın biberonunu veriyor böylece süt içiyor ayrıca travma mı yaşıyorlar bilmiyorum ama ovşekilde düşünmek bu işi hem sen hem onun için Zorlaştırır sonuçta mecburuz Gönül ister ki herkes kendi çocuğunu büyütebilsin ama şartlar maalesef bide Çalışmanın şöyle bir yararı var sabır konusunda tavan yapıyorsun özlediğin için daha kaliteli vakit geçiriyorsun ve senin için de terapi oluyor ve iste dinleniyorsun yani en azından böyle düşününce daha az üzülüyorumayni bizde oyle yapışık yaşıyoruz annr kv kimse yok.bakalim.nolcak inş kolay olursimdiden.o.manzarayi dusununce aglayasim.geliyor bir aya biraz daha buyuyecekyaa sut sagmam. Heralde ama uyumak icin illa emmek.isterse mecbur sagcam.bibeeronla.uyur belki keske ayrilmasak imkanlar olsada alismak degil bence buyuk.bir travma.yasiyorlar bakiyor annesi gelmiyor aglasada umiidi kesip suusyor
boyle duusunmek zorundayiz canim.gercekten sartlar boyle yapacak birsey yok ama biri bana secenek sunsa evde cocugumla olmak isterimBenimki de emmeden uyumazdı ki ben hala uyutamam ama bakıcısı onu sallıyor ve uyumaya yakın biberonunu veriyor böylece süt içiyor ayrıca travma mı yaşıyorlar bilmiyorum ama ovşekilde düşünmek bu işi hem sen hem onun için Zorlaştırır sonuçta mecburuz Gönül ister ki herkes kendi çocuğunu büyütebilsin ama şartlar maalesef bide Çalışmanın şöyle bir yararı var sabır konusunda tavan yapıyorsun özlediğin için daha kaliteli vakit geçiriyorsun ve senin için de terapi oluyor ve iste dinleniyorsun yani en azından böyle düşününce daha az üzülüyorum
Aynı dert bende de var düşündükçe içim sıkılıyor 1eylül gelmesinKızlar yaa eylülde okula başlayacağım inşallah kızım emmeden uyumuyor bakıcı nasıl uyutacak onuda bilmiyorum artık babasındda bile durmuyor hep ağlamaklı bakıcıya nasıl alışacK7 gibi çıkıyorum evden 1 buçuk gibi evde oluyorum süt sağmaya gerek varmı çalışanlar dAha iyi bilir şimdiden strese girdim
Evet canım şimdiden stresi sardı bi de benim okulum uzakinşallah sorunsuz atlatınız hepimizseninkinedemi bakici bakacak inşallah sorunsuz ve kolay atlatiriz hepimizi suan bakici degil.anneane babaneylede duracagini sanmiyorum artik anliyorlar herseyi
Aynı dert bende de var düşündükçe içim sıkılıyor 1eylül gelmesin
cogumuZ ayniyiz desene bide bakici streside ayri aile olsa bir nebze kollay olur belki.sSaglikli olsunlarda inşallah alisirlarEvet canım şimdiden stresi sardı bi de benim okulum uzakinşallah sorunsuz atlatınız hepimiz
Devam canim malesef evet biraz fazla nazli ve sinirli bir kizHalen devam mı...Allah sana güç versin canım biraz Nazlı olacak senin cimcime sanırım. İyi dileklerin için teşekkür ederim küçük horozum da iyi teyzesi cok hareketli sürekli tırmanmak istiyor daha çok yoruyor beni.
Oy yavrumya. Cok gecmiş olsun canm. Evet artık dahada dıkkat etmek lazm herseyın farkındalar. Keşfetmeye çalışıyolar. Cok iş düşüyo biz annelere. Benımkı artık dışardan eve gelmek istemıyo. Kapının yanından geçsek evde kapıyı tutmaya çalışıyo uzanıp aglamaya başlıyo. Camdan bile içerı gırmek istemıyo. Burasıda denıze yakın acayıp esıyo herzaman çıkartamıyorumkı. Naparım bilmıyorum cadıyla:))merhaba hanimlar.benim oglum minik yuvarlak pil yuttu.nasil oldu saniyeler icinde anlamadik.isik sacan bi oyuncagi vardi mama sandalyesinde oturuyordu bi anda oksurmesi ile yanina kostum bi baktim tikanmis gibi duruyo hemen duzeldi sonra .baktik oyuncagi kirmis mama sandalyesine vurarak.3 pil vardi otuncakra bi baktik 2 pil ortada 3.yok.hemen acile gittik rontgende midede gozuktu.bugun 2.gun bagirsaga inmis.halen kakasinda cikmadi.simdi uyuyor sabah yine rontgene gidicez doktor telaslancak bisey yok 3-4 gune kakada cikar diyo ama ne zor bi durummus insallah sabah kakasinda cikar.artik gozumu ayirmicam ustunden bi anlik oldu hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?